Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aralardakı 4 tane dıyet bskuvı fazla kacmıs yavrum toplam 8 tane etmıs resmen 1 dlım pasta ıcın se czanı almısın yavrum sende yanlıs oldgunu blıoodun ....
spor guzel zeynep ablacım verdgın kıloda guzel :) menude ıyı
menu ıyı canım ufacık 1 kucuk yudum ckolatanın kalorısı blemıorum ama cok sakıncalı gelmedı bna ole ... az cunku
aksam braz fazla kacmıs bna gore canım dger kısmlar ıyı

bu hangı tur bskuvısı formun 6 tanede cok fazla en dsuk kalotrılısı 135 kalorı o formların yuruyus ıyı
spor ıı menude ıdeal gzukuo
canım braz olmamıs ama sen bunun farkındasın kaptanım ... neyse suç mutsuzlugun :)

moralın bozuktu o yuzden gene daha fazla kacırmadan drdurmusun canım

ben alıntılarıı yanlıslıkla 2 kre yapmısım pc kapandı dyerek

Son düzenleme:

yorum yaptım zaten hayatım ama gec yrum yaptım yanı usenmekten anca

merhaba hanımlar önce sunu söyliyim ausummmm hoş geldin evine çok mutlu oldum yazdıklarını okuyunca hatta o kadar duygulandımki şu anda aglıyorum seni cok seviyoruz canımm bunu hiç unutma.
kızlar bu hafta durumlar ney neydegil neler oldu neler bitti bana hemen anlatın
bugun günüm vardı gezmeye gittin spordan sonra hemde yürüyerek
ev sahıbi neler yapmis neler ama him birini yemedim ben kendi yiyecegimi götürdüm evden ohhhh mis gbide oldu
ıslak kek vardı ay çöregi vardı kurabiye vardı patlıcan salatası vardı hepsinden de öte çig köfte vardı ama hiç birinden yemedin kız kardesimin çig köftesinin ucundan minnacık aldım o da küçük tırnagınım üstü kadardı .

bu hangı tur bskuvısı formun 6 tanede cok fazla en dsuk kalotrılısı 135 kalorı o formların yuruyus ıyı

Yulaflı olanı canım , biliyorum fazla olduğunu ama birbaktım paket bitmiş

Bugün mevlüt vardı, çok şükür o kadar ısrara rağmen nefsime yenik düşmedim, ara öğün niyetine 3 küçük sarma aldım ( cidden küçük ve ince sarılmıştı , maaşalah, ) Çatalın ucuylada kısırdan aldım,

bebişim senin yarın diyetisyen günün senden harika şeyler bekliyorum inşallah

Rapunzell canım son dakika golünü atmışsın , 3 dakika kala

Ve bu hafta birinci olduk arkadaşlar

Evet , hiç ummadığım bir haftada süper bir motive oldu bu

Tüm 4. takım arkadaşlarımı tebrik ederim

Zeynep canım sende bireyselde 3. olmuşsun bu hafta

Tebrik ederim melek kalpli çılgın kadın

kızlar geç kaldım paylaşıma kilomu ekledim hemen geldim yeni eve geldim üstümü değiştireyim hemen gelirim
hos geldin cnm,gazabimdan son anda kurtuldun
aferin sana zeynosum
hemen durumu aciklayayim,rapunzel gelmeseydi 2. olmustuk,simdi 1. yiz

sanada aferin tatlim
rapunzel kilo bildirimin nerede kuzum göremedim ben
direk paylasima yazmis cnm,zaten önce buraya yazip bizi bekleseydi yetisemiyordu,sürenin bitmesine 4 dk kala yazmis:13:

kizlar simdi cikmam lazim cikmadan yazayim
1.ligimiz resmi olarak aciklanmadi ama kesinlesti
o sebeple hafta sonu 1 gün caniniz ne istiyorsa yiyin,hic ceza meza yok,afiyet olsun,ben baklava yiycem

Zeynep canım sende bireyselde 3. olmuşsun bu hafta

Tebrik ederim melek kalpli çılgın kadın

ausum canım benim çok teşekkür ederim
herseyden önemlisi sen bizimlesinya o yeter

kizlar simdi cikmam lazim cikmadan yazayim
1.ligimiz resmi olarak aciklanmadi ama kesinlesti
o sebeple hafta sonu 1 gün caniniz ne istiyorsa yiyin,hic ceza meza yok,afiyet olsun,ben baklava yiycem

işte bu yaaaaaa :) harıkasınız bayanlar sizi çok seviyorummmmmmmmmmm
benim kzızm gelicek pazar günü ve eşim salı günü işe gitmicek ailecek piknige gidicez hakkımı o zaman cok az bir kacamakla kullansan kaptanım olur mu

selam arkadaslar..sağlık sorunları bütün düzenimi bozdu geceden beri hastanedeydim daha yeni geldim ewe üstümü değiştim geldimmm.. kilo bildirimi için ablama söylemiştim o da 7. takımda.... son dakikada yapmış direk olarak paylaşım alanına yazmış sorun olmaz demi PEGASUS takıma gir oraya yaz demistim gec kalınca oraya yazmıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…