Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

takım arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı kutluyorum canların :)
çok mutlu oldum hem ausencia aramızda ve hem hep beraber kenetlendik ve bu hafta birinci olduk

çok gecmiş olsun canım benimmm allahım iyiligini versin dikkat et kendine son anda yetisdi ablan :) kurtardın takımı

ausum canım benim çok teşekkür ederim
herseyden önemlisi sen bizimlesinya o yeter

Canımmmmmmmmmmm

ben haric,takimin yüz karasi

Aşk olsun kaptan , o ne demek öyle. Arada birimizden çıkacak diğerleri kapatacak açığı yoksa takım olmanın anlamı ne ?

Hem merak etme 100 gr la bende hemen arkandayım

Canım yok sonuçlar açıklanmış zaten , sorun olsa yazılmazdı heralde . Hem takım dereceleri hemde bireysel dereceleri yazılmış.

Çok geçmiş olsun canım , annen nasıl oldu ?

takım arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı kutluyorum canların :)
çok mutlu oldum hem ausencia aramızda ve hem hep beraber kenetlendik ve bu hafta birinci olduk

Süper bir hafta sonu olacak tatlım , 4 takımın kardeşliği :13:

kuzum ausum burdasın bitanem nasılsın bakalım

Canımsın sen , iyiyim canım , gayet moralliyim .Esti geçti kötü rüzgarlar , şimdi bomba gibiyim

sende benim canımsın iyi ol canım yusuf kaptan nasıl :)

kızlar ya 8. takımı birinci gördüm sanki ben onların oranı bizden fazla

305. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR

12-19 NİSAN

1) 4.TAKIM (0.83%)
2) 8. TAKIM (0.76% )
3) 13. TAKIM ( 0,0,53% )

305. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
12-19 NİSAN

1) paşam6405 ( 3,06% )- 7. TAKIM
2) yagmur199(2,25%) - 3. TAKIM
3)Zeynep_canan(2.02% )- 4.TAKIM

Canım sonuçlar açıklandı işte , 4.takım birinci sende bireyselde 3. oldun .
Yanlış yere baktın sen heralde.

canım ben rapunzelden önceye bakmişım :)

cok sevindim son anda kurtardıkkk hepinizi tebrik ediyorum zeynep abla senide bireysel derecen için tebrik ederim ben biraz dinleneyim sonra gelip gecmisi okurum

bebişim senin yarın diyetisyen günün senden harika şeyler bekliyorum inşallah

Ay inşallah zeynep ablamm

sanada aferin tatlim
[/B]

Pegasus vallahi Bu grup çok motive etti beni, ağzıma inanın 1tane fazla birşey koyamıyorum, yazarken utanırım diye, diyetisyenimden çekinmiyorum sizden çekindiğim kadar ,eğerben bu işi burada sizinle yapamazsam birdaha asla yapamam, bunu biliyorum

Arkadaşlar şimdi diyetisyenim bana haftalık 6 günlük menü yazıyor, 7. gün çünkü serbet gün ne istersen yiyebilirsin diyor, bende onu serbest gün değilde serbest öğün yapmayı düşünüyorum, özellikle öğle zamanı, akşam olmayacak ! ne tavsiye edersiniz bana? ne düşünüyorsunuz bu konuda..

cnm zaten cuma isimiz varsa persembeden bilkdirebiliyoruz,rapunzel aksam geldi,bu gün yogun olacagini biliyordu,annesi rahatsizdi,aksam yazsaydi kilosunu kimse niye yazdin demezdiki

Anlamıştım zaten... Çünkü her hafta aynı şey oluyor....

hem börek hem çikolata :)) cezan gecikmeden hemen gelir zaten bbegim sanada kolay gelsin benim 200 kallori 100 mekik var bide yarısmadan kaybettigim 100 mekik var :))

Ohooo geldi bile, ayıpsın Pegasustan bahsediyoruz, elinde karar defteri kime ceza kessem diye bekliyor bilmiyor musun? Ama iyi oluyor cezalar olmasa sporu bu kadar sıkıı tutmam, çok kaçamak yaptığımdan cezalar birikiyor, ben de birikmesin diye yapıyorum. ...

yok kuzum ya okumadım

haaaa okudum ama o nu demiyorum ki ben hani cuma günleri kilomuzu listeye yazıyoruz ve her hafta bir arkadasımız hesaplıyorya o listeyi diyorum ben

Tük bende o kadar uğraştım o gün ...Neyse... Diğer çizelgeyi Toprak paylaşmıştı resimli olarak ama hangi gündü hatırlamıyorum.

Ayyy çok sevindim hem de nasıl sevindim bu hafta ben de hiç beklemiyordum. Tebrikler kızlar, sizinle gerçekten gurur duyuyorum. Çok heycanlı bir hafta oldu doğrusu. Sevinç , üzüntü, kızgınlık, güzel haberler, kötü haberler.... Hepsini paylaştık ve hep birlikteydik...

ben haric,takimin yüz karasi

Aşkolsun Pegasusum yaaa.... Biz seninle gurur duyuyoruz. Kararlılığın , kendine güvenin, takımına sahip çıkışın, cesaretin, yenilikçi olman ve daha bir sürü özelliğinle sen bu takımı çok iyi temsil ediyorsun. Sen 1 kilo alırsın bir hafta sonra 3 kilo verirsin öyle de hırslısın. Üzme kendini ....

Canım çok geçmiş olsun , bizi çok heycanlandırdın....Zamanlaman da süper yani tebrik ederim.

Pegasus vallahi Bu grup çok motive etti beni, ağzıma inanın 1tane fazla birşey koyamıyorum, yazarken utanırım diye, diyetisyenimden çekinmiyorum sizden çekindiğim kadar ,eğerben bu işi burada sizinle yapamazsam birdaha asla yapamam, bunu biliyorum [/QUOTE]

Bizimle yapıcaksın canım önce buna inan... Hem iyi gidiyorsun, sakın kendine inancını kaybetme. Benim en uzun diyetim 2 hafta sürmüştür. Sıkılıp bırakırım normalde. Ama burdaki ortam beni diyete devam etmeye zorluyor. Ve çok katı kurallar yok eğer bişeyi çok istiyorsan yiyorsun ve bedelini ödüyorsun spor yaparak. Burdan mezun olucaz merak etme...

Ben bunu sen takıma ilk geldiğinde düşünmüştüm ama seni daha tam tanımadığım için ne tepki göstereceğini bilemedim. Yani, "sen diyetisyenden daha mı iyi biliyorsun gibi bir şey söylemenden çekinmiştim. Bence çok iyi düşünmüşsün. Bütün gün serbestlik çok fazla bence de. Hatta bir öğün yediğin şeyleri de yaz ki kaptan onlara da ceza versin. En azından yemiş olursun, diyetisyeninin dediği gibi metabolizma çalışacaksa çalışır ama sporla da yediğini yakarsın.

Bu hafa sonu 1. cilikten dolayı bir gün ödülümüz var okudun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…