- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
selam arkadaslar..sağlık sorunları bütün düzenimi bozdu geceden beri hastanedeydim daha yeni geldim ewe üstümü değiştim geldimmm.. kilo bildirimi için ablama söylemiştim o da 7. takımda.... son dakikada yapmış direk olarak paylaşım alanına yazmış sorun olmaz demi PEGASUS takıma gir oraya yaz demistim gec kalınca oraya yazmıs..
ausum canım benim çok teşekkür ederim
herseyden önemlisi sen bizimlesinya o yeter
ben haric,takimin yüz karasi
selam arkadaslar..sağlık sorunları bütün düzenimi bozdu geceden beri hastanedeydim daha yeni geldim ewe üstümü değiştim geldimmm.. kilo bildirimi için ablama söylemiştim o da 7. takımda.... son dakikada yapmış direk olarak paylaşım alanına yazmış sorun olmaz demi PEGASUS takıma gir oraya yaz demistim gec kalınca oraya yazmıs..
takım arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı kutluyorum canların :)
çok mutlu oldum hem ausencia aramızda ve hem hep beraber kenetlendik ve bu hafta birinci olduk
kuzum ausum burdasın bitanem nasılsın bakalım
Canımmmmmmmmmmm
Aşk olsun kaptan , o ne demek öyle. Arada birimizden çıkacak diğerleri kapatacak açığı yoksa takım olmanın anlamı ne ?
Hem merak etme 100 gr la bende hemen arkandayım
Canım yok sonuçlar açıklanmış zaten , sorun olsa yazılmazdı heralde . Hem takım dereceleri hemde bireysel dereceleri yazılmış.
Çok geçmiş olsun canım , annen nasıl oldu ?
Süper bir hafta sonu olacak tatlım , 4 takımın kardeşliği:13:
Canımsın sen , iyiyim canım , gayet moralliyim .Esti geçti kötü rüzgarlar , şimdi bomba gibiyim
kızlar ya 8. takımı birinci gördüm sanki ben onların oranı bizden fazla
canım ben rapunzelden önceye bakmişım :)305. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
12-19 NİSAN
1) 4.TAKIM (0.83%)
2) 8. TAKIM (0.76% )
3) 13. TAKIM ( 0,0,53% )
305. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
12-19 NİSAN
1) paşam6405 ( 3,06% )- 7. TAKIM
2) yagmur199(2,25%) - 3. TAKIM
3)Zeynep_canan(2.02% )- 4.TAKIM
Canım sonuçlar açıklandı işte , 4.takım birinci sende bireyselde 3. oldun .
Yanlış yere baktın sen heralde.
sende benim canımsın iyi ol canım yusuf kaptan nasıl :)
Canımmmmmmmmmmm
Aşk olsun kaptan , o ne demek öyle. Arada birimizden çıkacak diğerleri kapatacak açığı yoksa takım olmanın anlamı ne ?
Hem merak etme 100 gr la bende hemen arkandayım
Canım yok sonuçlar açıklanmış zaten , sorun olsa yazılmazdı heralde . Hem takım dereceleri hemde bireysel dereceleri yazılmış.
Çok geçmiş olsun canım , annen nasıl oldu ?
Süper bir hafta sonu olacak tatlım , 4 takımın kardeşliği:13:
Canımsın sen , iyiyim canım , gayet moralliyim .Esti geçti kötü rüzgarlar , şimdi bomba gibiyim
cok sevindim son anda kurtardıkkk hepinizi tebrik ediyorum zeynep abla senide bireysel derecen için tebrik ederimben biraz dinleneyim sonra gelip gecmisi okurum
afiyet olsun paşayaİyi ya , şimdi yemek yiyecek
Soğumasını bekliyoruz .
bebişim senin yarın diyetisyen günün senden harika şeyler bekliyorum inşallah
sanada aferin tatlim
[/B]
Evet canım , özellikle sen klavyeye dokunmaya başlayınca bana haber geliyor
Evet canım , önümüzdeki hafta önce oylamaya sunulacaksın , eğer takıma alınırsan , cuma günü ortalamam 2 ye bölünerek listeye gireceksin
cnm zaten cuma isimiz varsa persembeden bilkdirebiliyoruz,rapunzel aksam geldi,bu gün yogun olacagini biliyordu,annesi rahatsizdi,aksam yazsaydi kilosunu kimse niye yazdin demezdiki
hem börek hem çikolata :)) cezan gecikmeden hemen gelir zaten bbegimsanada kolay gelsin benim 200 kallori 100 mekik var bide yarısmadan kaybettigim 100 mekik var :))
yok kuzum ya okumadım
haaaa okudum ama o nu demiyorum ki ben hani cuma günleri kilomuzu listeye yazıyoruz ve her hafta bir arkadasımız hesaplıyorya o listeyi diyorum ben
Rapunzell canım son dakika golünü atmışsın , 3 dakika kala
Ve bu hafta birinci olduk arkadaşlar
Evet , hiç ummadığım bir haftada süper bir motive oldu bu
Tüm 4. takım arkadaşlarımı tebrik ederim
ben haric,takimin yüz karasi
Arkadaşlar şimdi diyetisyenim bana haftalık 6 günlük menü yazıyor, 7. gün çünkü serbet gün ne istersen yiyebilirsin diyor, bende onu serbest gün değilde serbest öğün yapmayı düşünüyorum, özellikle öğle zamanı, akşam olmayacak ! ne tavsiye edersiniz bana? ne düşünüyorsunuz bu konuda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?