- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
canım mayıs sonu hedefim 61 yazmıştım inşallah verebilirim şu an 64 lerdeyim 15 gün var 3 kg becerecem ve önümde bir adana seyahati varŞahnurcum gitmeden el atıver.
Burdaykende hedeflerini yaz bakalım bekliyorum:)
canım güününde arkadaşlarına söylesene salata ağırlıklı yapsınlar valla bizim gecen haftaki gün menüsü çok güzeldi 2 arkadaş diyet yaptığımız için bize uygun yapmıştıKIZLARRR. GÖRÜŞÜNÜZE İHTİYACIM VARRR.
Şimdi bu ay 23 ünde yiğenimin d. günü var. 30 mayısta da günüm var
Çarşamba kontrolüm var, o tarafta da akupunkturcum var. Eğer iyi yaparsam 10 -12 günde 3-4 kg. veriyorum. Tabii sporla. Bu arada diğer sıkıntılarımın yanında kilolarımda canımı sıkıyor. Ne diyorsunuz aradaki 10 gün sıkı bir akupunktur olayına girip Hazirana bomba gibi mi başlasam.
Günlerimi atlatıp haziran bıraksam geç kalmışışm gibi olacak.
Yoksa Haziranda mı gitsem.
Fikirleriniz benim için çokkk önemli.
Kızlar Durumumuz budur: (Püskütün yaptığı analiz)
4. TAKIM ÜYELERİNİN ANALİZİ
Analiz Tarihi : 12 Mayıs 2009
Kaynak : 103. Etap
Takım Mevcudu : 7
Sınıfı Geçenler : 2
Sınıfta Kalanlar : 5
Analiz Notu : 29 (4. Takımın %29 u sınıfı geçmiştir.)
Bilgi : Takım analiz notu, Nisan ayında 56 iken, Mayıs ayında 29' a düşmüş. 4 kişinin durumunda gerileme varken, 2 kişi ilerleme kaydetmiş.
nurcanogretmen
Hedef : Temmuz => 60
Başlangıç Tarih : 28.09.2007
Kaç aydır rejimde? : 19
Başlangıç Kilo : 81
Şimdiki Kilo : 69
Verilen Kilo: 12
Minimum Değer: 19
Kilo kaybı yüzdesi: 15%
Karne Notu : 63
Sonuç : Sınıfta kaldı.
Bilgi : İlerleme var. Karne notu Nisan ayında 44 iken, Mayıs ayında 63 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.
toplight
Hedef : Mayıs sonu => 61 / Temmuz başı => 57-58
Başlangıç Tarih : 11.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 15
Başlangıç Kilo : 66,9
Şimdiki Kilo : 64,5
Verilen Kilo: 2,4
Minimum Değer: 15
Kilo kaybı yüzdesi: 4%
Karne Notu : 16
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 21 iken, Mayıs ayında 16 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.
BeyazLilyum
Hedef : 60
Başlangıç Tarih : 25.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 4 (57. ile 100. etaplar arasında ara vermiştir. 43 etap, 11 ay olarak hesaplanıp rejim süresinden düşülmüştür.)
Başlangıç Kilo : 70,6
Şimdiki Kilo : 68,5
Verilen Kilo: 2,1
Minimum Değer: 4
Kilo kaybı yüzdesi: 3%
Karne Notu : 52
Bilgi : İlerleme var. Karne notu Nisan ayında 30 iken, Mayıs ayında 52 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.
akrep33
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 15.08.2008
Kaç aydır rejimde? : 8
Başlangıç Kilo : 75
Şimdiki Kilo : 69,8
Verilen Kilo: 5,2
Minimum Değer: 8
Kilo kaybı yüzdesi: 7%
Karne Notu : 65
Bilgi : Analizi ilk defa Mayıs ayında yapıldı. Sınıfta kaldığı için açıklama alalım.
sebnemselayfurkan
Hedef : Temmuz sonu => 63
Başlangıç Tarih : 17.10.2008
Kaç aydır rejimde? : 6
Başlangıç Kilo : 80
Şimdiki Kilo : 71,5
Verilen Kilo: 8,5
Minimum Değer: 6
Kilo kaybı yüzdesi: 11%
Karne Notu : 142
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 206 iken, Mayıs ayında 142 olmuş.
fguler
Hedef : Eylül sonu => 69
Başlangıç Tarih : 09.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 3
Başlangıç Kilo : 89
Şimdiki Kilo : 85
Verilen Kilo: 4
Minimum Değer: 3
Kilo kaybı yüzdesi: 4%
Karne Notu : 133
Sonuç : Sınıfı geçti.
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 245 iken, Mayıs ayında 133 olmuş.
kuzuzuzubambino
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 09.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 3
Başlangıç Kilo : 73,2
Şimdiki Kilo : 71,4
Verilen Kilo: 1,8
Minimum Değer: 3
Kilo kaybı yüzdesi: 2%
Karne Notu : 60
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 115 iken, Mayıs ayında 60 olmuş. Geçen ay sınıfı geçtiği halde, bu ay notu 100 altına indiği için sınıfta kaldı. Açıklama alalım.
Takım Kaptanının Sorumluluğu:
1- Nisan ayında sınıfta kalanlar Mayıs ayı analizlerinde değişmediğinden, kendilerinden yeni bir açıklama almayalım. Temmuz 2009 da yeniden değerlendirelim.
2- Mayıs ayında iki yeni sınıfta kalan üyemiz olmuş. Onlardan açıklama alalım.
3- Mayıs ayında takımın en iyi kilo vereni değişti. Deneyimlerini paylaşmasını rica edelim.
4- Hedef güncellemesi yapmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen iletelim. Akrep33 ve kuzuzuzubambino nun hedeflerini alalım
günaydınlarrr
Günaydınnn
Şahnurcum hedeflerini aldım ölçülerini bekliyorum.
Gün bende :) Menü salata ağırlıklı olacak ama doyuru 2 börek , en az 2 tatlı da olmak zorunda. İşte o kısımdan nasıl yırtarım onu bilmiyorum. :roflol:
Şahnurcum geçmişi bırakıp önümüze bakacağız. Takımdan ayrılınca daha iyi yapacağını düşünmüyorum.
Şimdi sen günlük kalkma, işe gidiş - gönüş eve varış saatlerini yazsana bana.
hasretim bende günlüjk tartılıyorum
defterime de günlük not alıyorum yediklerimi sporumu ve kilomu
Canım sabah erken kalkıyormuşsun zaten, ben olsam( ki çoğunlukla böyle yapıyorum) düz ayakkabı al yanına, etek falan varsa değiştir. haftada 3 gün öğlen yürü, 1gün hafta sonu, 1 gündesabah yada akşamı ayarlayıp 5 günde toplam 6 saat yürü.
Ben kararımı verdim yarına randevumu alıyorum. Sana dediğimi yapacağım bende. 3 gün öğlen, 2 akşam 1 hafta sonu her seferinde en az 70 dk. Çok sıkı bir 10-15 gün program uygulayıp 3-4 kg. hedefim var. Kardeşim yaptıysa bende yaparım.
hasretim bende günlüjk tartılıyorum
defterime de günlük not alıyorum yediklerimi sporumu ve kilomu
zaten yanımda oluyor düz bir ayakkabı mutlaka sabah yürüyüşüne başlayacam da akşam çok zor benim yaa hele bu ayki tempom malum eve gidince canım çıkmış oluyorCanım sabah erken kalkıyormuşsun zaten, ben olsam( ki çoğunlukla böyle yapıyorum) düz ayakkabı al yanına, etek falan varsa değiştir. haftada 3 gün öğlen yürü, 1gün hafta sonu, 1 gündesabah yada akşamı ayarlayıp 5 günde toplam 6 saat yürü.
Ben kararımı verdim yarına randevumu alıyorum. Sana dediğimi yapacağım bende. 3 gün öğlen, 2 akşam 1 hafta sonu her seferinde en az 70 dk. Çok sıkı bir 10-15 gün program uygulayıp 3-4 kg. hedefim var. Kardeşim yaptıysa bende yaparım.
canım seni gene sinirlendirdiler mi yaa hadi biraz hava alBen çıkıyorum kızlar yarım kase nohut yicem ayak üstü ondan sonra kendimi dışarı atıcam biraz nefes almam lazım hihoyyyt
Esra çıkıyorsun madem TEMPOOO TEMPOOOOOOOOOOOO
Yavaş yavaş gezinme .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?