Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın....

Kızlar işlerim çok yoğun kusura bakmayın anca okuyup çıkıyorum çoğu zaman.. kafamçokkarıştı

Özgecim bizim yerimize de bol bol tatil yap bende tatil yapmak istiyorum :teselli:

Kızlar Durumumuz budur: (Püskütün yaptığı analiz)

4. TAKIM ÜYELERıNıN ANALıZı
Analiz Tarihi : 12 Mayıs 2009
Kaynak : 103. Etap
Takım Mevcudu : 7
Sınıfı Geçenler : 2
Sınıfta Kalanlar : 5
Analiz Notu : 29 (4. Takımın %29 u sınıfı geçmiştir.)
Bilgi : Takım analiz notu, Nisan ayında 56 iken, Mayıs ayında 29' a düşmüş. 4 kişinin durumunda gerileme varken, 2 kişi ilerleme kaydetmiş.

nurcanogretmen
Hedef : Temmuz => 60
Başlangıç Tarih : 28.09.2007
Kaç aydır rejimde? : 19
Başlangıç Kilo : 81
Şimdiki Kilo : 69
Verilen Kilo: 12
Minimum Değer: 19
Kilo kaybı yüzdesi: 15%
Karne Notu : 63
Sonuç : Sınıfta kaldı.
Bilgi : ılerleme var. Karne notu Nisan ayında 44 iken, Mayıs ayında 63 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.

toplight
Hedef : Mayıs sonu => 61 / Temmuz başı => 57-58
Başlangıç Tarih : 11.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 15
Başlangıç Kilo : 66,9
Şimdiki Kilo : 64,5
Verilen Kilo: 2,4
Minimum Değer: 15
Kilo kaybı yüzdesi: 4%
Karne Notu : 16
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 21 iken, Mayıs ayında 16 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.

BeyazLilyum
Hedef : 60
Başlangıç Tarih : 25.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 4 (57. ile 100. etaplar arasında ara vermiştir. 43 etap, 11 ay olarak hesaplanıp rejim süresinden düşülmüştür.)
Başlangıç Kilo : 70,6
Şimdiki Kilo : 68,5
Verilen Kilo: 2,1
Minimum Değer: 4
Kilo kaybı yüzdesi: 3%
Karne Notu : 52
Bilgi : ılerleme var. Karne notu Nisan ayında 30 iken, Mayıs ayında 52 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.

akrep33
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 15.08.2008
Kaç aydır rejimde? : 8
Başlangıç Kilo : 75
Şimdiki Kilo : 69,8
Verilen Kilo: 5,2
Minimum Değer: 8
Kilo kaybı yüzdesi: 7%
Karne Notu : 65
Bilgi : Analizi ilk defa Mayıs ayında yapıldı. Sınıfta kaldığı için açıklama alalım.

sebnemselayfurkan
Hedef : Temmuz sonu => 63
Başlangıç Tarih : 17.10.2008
Kaç aydır rejimde? : 6
Başlangıç Kilo : 80
Şimdiki Kilo : 71,5
Verilen Kilo: 8,5
Minimum Değer: 6
Kilo kaybı yüzdesi: 11%
Karne Notu : 142
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 206 iken, Mayıs ayında 142 olmuş.

fguler
Hedef : Eylül sonu => 69
Başlangıç Tarih : 09.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 3
Başlangıç Kilo : 89
Şimdiki Kilo : 85
Verilen Kilo: 4
Minimum Değer: 3
Kilo kaybı yüzdesi: 4%
Karne Notu : 133
Sonuç : Sınıfı geçti.
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 245 iken, Mayıs ayında 133 olmuş.

kuzuzuzubambino
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 09.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 3
Başlangıç Kilo : 73,2
Şimdiki Kilo : 71,4
Verilen Kilo: 1,8
Minimum Değer: 3
Kilo kaybı yüzdesi: 2%
Karne Notu : 60
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 115 iken, Mayıs ayında 60 olmuş. Geçen ay sınıfı geçtiği halde, bu ay notu 100 altına indiği için sınıfta kaldı. Açıklama alalım.

Takım Kaptanının Sorumluluğu:
1- Nisan ayında sınıfta kalanlar Mayıs ayı analizlerinde değişmediğinden, kendilerinden yeni bir açıklama almayalım. Temmuz 2009 da yeniden değerlendirelim.
2- Mayıs ayında iki yeni sınıfta kalan üyemiz olmuş. Onlardan açıklama alalım.
3- Mayıs ayında takımın en iyi kilo vereni değişti. Deneyimlerini paylaşmasını rica edelim.
4- Hedef güncellemesi yapmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen iletelim. Akrep33 ve kuzuzuzubambino nun hedeflerini alalım

günaydınlarrr

Şahnurcum gitmeden el atıver.

Burdaykende hedeflerini yaz bakalım bekliyorum:)
canım mayıs sonu hedefim 61 yazmıştım inşallah verebilirim şu an 64 lerdeyim 15 gün var 3 kg becerecem ve önümde bir adana seyahati var
bu arada canım akşam eve geç gidince unutmuşum ölçü almayı inşallah en kısa sürede verecem ölçümü de

canım güününde arkadaşlarına söylesene salata ağırlıklı yapsınlar valla bizim gecen haftaki gün menüsü çok güzeldi 2 arkadaş diyet yaptığımız için bize uygun yapmıştı
eğer akapunkturla kendini iyi hissediyorsan git şekerim yaa valla bende sıkıldım artık bu kilolardan

yaa bu arada bende gerileme varmış püsküütün analiz sonuçlarına göre ne yapacam bilmiyorum çok yavaş gidiyor diye kg kaybı sanırım yürüyüşe vs ye asılacağım artık eğer çıkmak gerekiyorsa da çıkıp dışardan yapacağım ama eninde sonunda bu kilolar gidecek ve temmuz başında 58 kg olacam sanırım zor olmaz 1,5 ayda 6 kg

kızlar bu arada yeni kanuna göre ihaleye çıkacağız işler öyle olunca çok yoğun fazla katılımım olamayacak kusura bakmayın

senağlama evet beklediğim bir sonuçtu nisan-mayıs iyice sqaldım kendimi....
sizlerin motivesini bozmamak için sesimi çıkarmıyordum ama sonuç ortada sınıfta kaldım. :a015:
şebnem en kısa zamanda açıklamamı yapıcam klava:

günaydınlarrr

canım mayıs sonu hedefim 61 yazmıştım inşallah verebilirim şu an 64 lerdeyim 15 gün var 3 kg becerecem ve önümde bir adana seyahati var
bu arada canım akşam eve geç gidince unutmuşum ölçü almayı inşallah en kısa sürede verecem ölçümü de

canım güününde arkadaşlarına söylesene salata ağırlıklı yapsınlar valla bizim gecen haftaki gün menüsü çok güzeldi 2 arkadaş diyet yaptığımız için bize uygun yapmıştı
eğer akapunkturla kendini iyi hissediyorsan git şekerim yaa valla bende sıkıldım artık bu kilolardan

yaa bu arada bende gerileme varmış püsküütün analiz sonuçlarına göre ne yapacam bilmiyorum çok yavaş gidiyor diye kg kaybı sanırım yürüyüşe vs ye asılacağım artık eğer çıkmak gerekiyorsa da çıkıp dışardan yapacağım ama eninde sonunda bu kilolar gidecek ve temmuz başında 58 kg olacam sanırım zor olmaz 1,5 ayda 6 kg

kızlar bu arada yeni kanuna göre ihaleye çıkacağız işler öyle olunca çok yoğun fazla katılımım olamayacak kusura bakmayın

Günaydınnn

Şahnurcum hedeflerini aldım ölçülerini bekliyorum.

Gün bende :) Menü salata ağırlıklı olacak ama doyuru 2 börek , en az 2 tatlı da olmak zorunda. İşte o kısımdan nasıl yırtarım onu bilmiyorum. :roflol:

Şahnurcum geçmişi bırakıp önümüze bakacağız. Takımdan ayrılınca daha iyi yapacağını düşünmüyorum.

Şimdi sen günlük kalkma, işe gidiş - gönüş eve varış saatlerini yazsana bana.

canım sabah 6,50 de kalkıyorum 7,20 de oğluşu servisine veriyorum 8,00 da evden çıkıyorum 8,30 da iş başı yapıyom
öğle 12-13,30 arası
akşam araba ile gelirsem 17,30 da evdeyim servisle gelirsem 18,00 de evdeyim normalde ama bu ay sonuna kadar eve gitmeden 18,30 da TOBB da KİK seminerine katılıyorum mayısın son haftasına kadar kurs çıkışım 20,30 eve gelişim 21,00, son hafta ise kurs 21,30 da bitecek eve de sanırım 22,00 da geleceğim
genelde haftada 2 gün öğle tatilinde işyerimi biliyorsun tunalıya yürüyerek gidiyorum yaklaşık 35 dk eğer zamanım olursa dönüşte de yürüyorum onun dışında öğlenleri bir şekilde çok tempolu olmasa da ya kızılaya gidiyorum sırf yürüyüş olsun diye ya da bahçeliye
biraz fazla ayrıntı mı oldu ne?
haa bu arada boğazım şu aralar şiş eğer şiş olmasaydı bu hafta sabah 6 da kalkıp 7 ye kadar yürümeye niyetlenmiştim hastalığı zor atlatınca gözüm korktu açıkçası haftaya komşularla da konuştuk bu yürüyüşlere başlayacağım

Canım sabah erken kalkıyormuşsun zaten, ben olsam( ki çoğunlukla böyle yapıyorum) düz ayakkabı al yanına, etek falan varsa değiştir. haftada 3 gün öğlen yürü, 1gün hafta sonu, 1 gündesabah yada akşamı ayarlayıp 5 günde toplam 6 saat yürü.

Ben kararımı verdim yarına randevumu alıyorum. Sana dediğimi yapacağım bende. 3 gün öğlen, 2 akşam 1 hafta sonu her seferinde en az 70 dk. Çok sıkı bir 10-15 gün program uygulayıp 3-4 kg. hedefim var. Kardeşim yaptıysa bende yaparım.

günaydin hanimlar gecmisi okuyamiycam fazla vaktim yok nasilsinniz sebnemcim akupuntura gidiyomusun hayirli olur ins bende diyetisyene gidicem yakin bir zamanda dün yazamadim cünkü sabah kahvalti yaptiktan sonra evi toparladim cocuklari parka cikardim 5 de geldik bir tabak dolusu corba ictim sonra esim geldi 6 da yürüyüse ciktim 1.30 saat ( arada alis veris yaptim) eve geldim 3 4 tane pirinc patlagi 2 nektarin 1 armut 1 elma yedim sonra yemek yaptim biraz dinlendim ve yattim daha kahvaltimi yapmadim bugünde disari cikacagiz yazamam belki gene he bu arada sabah tartildim 76.7 olmusum :lepi: ya ben kendime hakim olmaiyorum aslinda hergün tartilmak isemiyorum ama ne yapcam ya cokmu iradesizim ne

günaydın şekerler
analizde sınıfta kalmışım güzel bir açılış oldu
hedefim ocak ayına 55 olmak

hasretim bende günlüjk tartılıyorum
defterime de günlük not alıyorum yediklerimi sporumu ve kilomu

canim sana masallah zaten sporunu hic ihmal etmiyorsun bende esim eve erken geldigi sürece cocuklari birakip yürüyüse cikmayi palnliyorum ama bakalim yapabilecekmiyim esime okadar diyorum yürüyüs bandi al bana diye ama gürültü olur diye almiyo bende suan iyi veriyorum hrgün biseyler ama olurda veremessem ümitsizlige kapilirim diye tartilmak istemiyom hergün ama tutamiyom kendimi iste benim gibi merakli melahat birinin kendini tutmasida zor zaten

Şebnem tebrik ederim seniii..
İstemek başarmanın yarısı...

Bende not tutmak istiyorum yediklerimi belki kendime hakim olabilirm ozaman.
Mesela ne yiceksem önce not defterine yazim ondan sonra yiyim.... uygulayabilsem güzel olur aslında alkisalkisalkis

Ben çıkıyorum kızlar yarım kase nohut yicem ayak üstü ondan sonra kendimi dışarı atıcam biraz nefes almam lazım hihoyyyt

Yağmur çok güzel gidiyorsn bence, tartıda da karşılığını almışsın tebrikler.

Ben sabah, eve gidince çıplak, giyinince, yemek yedikten sonra, yürüyüşten dönünce ve yatarken olmak üzere günde en 5 kez tartılıyorum. Kenidimi denedim 3-5 gün tartlmayınca kesinlikle almış oluyorum.

Günlük tartılmak baskı yaratıyor bende.

Esracım sende günlük yiyeceklerini hazırla sonra okeyle :) yedikçe. ışe yarayabilir.

Akrepcim senin günlük yaptıklarını okurken en azından karnımı içime çekmeye başlıyorum. Aklıma geldikçe bacakları ileri geri yapıyorum. Saol :)

:)) yagmurda yasemine yakin canim kizlar ben cikiyorum simdi dönünce yazarim gene yanima pirinc patlagi aliyorum yolada onu yerim 1 tanesi 30 kalori

iyi madem bende tartilayim hergün devam stres yapiyodum iye tartiliyom hergün diye sizde tartiliyomusunuz icim rahatladi simdik :))

zaten yanımda oluyor düz bir ayakkabı mutlaka sabah yürüyüşüne başlayacam da akşam çok zor benim yaa hele bu ayki tempom malum eve gidince canım çıkmış oluyor

Ben çıkıyorum kızlar yarım kase nohut yicem ayak üstü ondan sonra kendimi dışarı atıcam biraz nefes almam lazım hihoyyyt
canım seni gene sinirlendirdiler mi yaa hadi biraz hava al
Esra çıkıyorsun madem TEMPOOO TEMPOOOOOOOOOOOO

Yavaş yavaş gezinme .)

bende şimdi arkadaşlardan haber bekliyom eğer gelmezse yürüyüşe çıkacağım

bugün 30 dk yürüdüm 45 dk hoca eşliğinde egzersiz yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…