Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Funda ve Derya yavrularına gweçmiş olsun.

Beci, nikals, uaydın hoşgeldiniz. Takıma katılmak için düzenli paylaşımda bulunmanız gerekiyor. ısimleriniz nedir? Uaydın senin beslenme progmanın çok güzelmiş, yalnış 3. grissini yerine meyve yesen daha iyi olur bence. Emziriyor olman avantaj aslında. Peki öğle tatlinde yürüyemez misin?

Nikals senide beslenme düzenin güzel, fazla kg.yokmuş aslında.

Beci seni dueumun nedir?

Hanifew hoşgeldin canım. hala kg. veriyor musun korumada mısın?

Canım seninde listen çok iyi . böyle uygulayorsanız süper.

Meyve yemiyor musun bugün mü böyle denk geldi?

BÜGÜN YEDİKLERİM
SABAH:2 ince dilim ekmek+1 dilim peynir+1 domates+1 salatalık+çay+(4 km=45 dakika yürüyüş)
ARA:1 BARDAK SÜT+1 KAŞIK MISIR GEVREĞİ
ÖĞLEN :2 DİLİM EKMEK+1 PORSİYON KABAK YEMEĞİ+4 KAŞIK YOĞURT
ARA :1 KAŞIK MISIR GEVREĞİ+1 BARDAK SÜT.
AKŞAM:ZEYTİNYAĞLI SEMİZOTU SALATA+TAZE FASULYE+YOĞURT YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM+1 SAAT YÜRÜYÜŞ.UMARIM AKSİLİK ÇIKMAZ

yürüme olayınıda düşünüyorum ama yemekten sonra yürümek kilo aldırıyor diye duymuştum aç olduğum için öğlenide zor ediyorum napıyım sizce??

selam kızlar bugün yediklerimi yazayım sabah 5 adet altınbaşak yumurta küçükbi parça helva ve kaşar öğle 1 tabak çorba salata ve yoğurt burayakadar iyi sonra komşuma gittim oradada pilav tavuk yedim ama azdı akşam patates yemeği salata az yoğurt altınbaşak 5 adaet yarın yürüğüşe gitmeği düşünüyorum

1.yürüyüş / 30 dk
2. bacak esnetme / 50 kez
3. yere yat bacak kaldir / 100
4. stepper /
5. ters mekik / 30
6. ip atlama (zıplama) 100
7. oryantal (hulahop) / 5 dk
8. mekik / 60
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 100
12. çömelme / 35
13. görünmez sandalye / 50
14. ayaklari kaldir-indir / 10
15. geri tekme / 25
16- hoca eşliğinde egzersiz / 45 dk

işte bugünkü yaptıklarım

günaydın şekerler..
iyi bir gün olsun hepimize
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler aramıza
paylaşımınız bol olur ve her zaman aramızda olursunuz inşallah

Fundacımm geÇmİŞ olsunn oĞluŞ hasta olmuŞ dİkkat etmeklazım havalar Çok etkİlİyo ben koca kazık 1 haftadır sersem gİbİyİmm her tarafım aĞrıyo.....

CANIM SAĞOL SANA DA GEÇMİŞ OLSUN NASLISIN KİLO DURUMLARI NE ALEMDE?

Funda ve Derya yavrularına gweçmiş olsun.

SAĞOL ŞEBOM SENİN İÇİN BÜYÜK GÜN HA HADİ BAKALIM İNŞALLAH DİLEDİĞİN GİBİ SONUÇ ALIRSIN ŞEKER

YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZA HOŞGELDİNİZ DİYORUM İNŞALLAH HEP BİRLİKTE İNCECİK OLUCAZalkisalkisalkis

Günaydıııııın.
Herkese merhaba.
Kahvaltımı + 50 dakikalık yürüyüşümü yaptım.güne hazırım

Bu arada akŞam 5 kaŞık kuru fasulye 3 kaŞık pılav bır ıkı lokma ekmek salata brokolı yedım
sonrasında pıŞmanıye yedım((
sabah k-flakes 3-4 kaŞık,lıght sÜt

Ben akşam yemeğinde domates salatası yaptım içine çok az z.yağı koydum ama sanırım bir hata yaptım yanında peynirde yedim
sabahleyinde küçük kepekli ekmek içine lıgt peynir domates salatalık ve biber koydurdum
böyle yazınca çok gibi geliyor ama bittikten sonra bile açtım açıkçası
benim akşamlara bir yol bulmam lazım çook acıkıyorum ve metabolizmamı hızlandırmam lazım

günaydın şekerler..
Iyi bir gün olsun hepimize
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler aramıza
paylaşımınız bol olur ve her zaman aramızda olursunuz inşallah

selam akrep33
kilo çizelgene baktım şimdi.çok azimlisin.umarım bende senin gibi verebilim.hedefim şimdilik 68.daha sonra eski kilom olan 60 şa inebilirim diye düşünüyorum.aşılama tedavisi yapılacak onun için bir an önce vermem gerekli.sen egzersiz dışında takviye kullandınmi hiç.

4. TAKIM ÜYELERİNİN ANALİZİ

Analiz Tarihi : 12 Mayıs 2009
Kaynak : 103. Etap
Takım Mevcudu : 7
Sınıfı Geçenler : 2
Sınıfta Kalanlar : 5
Analiz Notu : 29 (4. Takımın %29 u sınıfı geçmiştir.)
Bilgi : Takım analiz notu, Nisan ayında 56 iken, Mayıs ayında 29' a düşmüş. 4 kişinin durumunda gerileme varken, 2 kişi ilerleme kaydetmiş.

nurcanogretmen
Hedef : Temmuz => 60
Başlangıç Tarih : 28.09.2007
Kaç aydır rejimde? : 19
Başlangıç Kilo : 81
Şimdiki Kilo : 69
Verilen Kilo: 12
Minimum Değer: 19
Kilo kaybı yüzdesi: 15%
Karne Notu : 63
Sonuç : Sınıfta kaldı.
Bilgi : İlerleme var. Karne notu Nisan ayında 44 iken, Mayıs ayında 63 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.

toplight
Hedef : Mayıs sonu => 61 / Temmuz başı => 57-58
Başlangıç Tarih : 11.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 15
Başlangıç Kilo : 66,9
Şimdiki Kilo : 64,5
Verilen Kilo: 2,4
Minimum Değer: 15
Kilo kaybı yüzdesi: 4%
Karne Notu : 16
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 21 iken, Mayıs ayında 16 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.

BeyazLilyum
Hedef : 60
Başlangıç Tarih : 25.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 4 (57. ile 100. etaplar arasında ara vermiştir. 43 etap, 11 ay olarak hesaplanıp rejim süresinden düşülmüştür.)
Başlangıç Kilo : 70,6
Şimdiki Kilo : 68,5
Verilen Kilo: 2,1
Minimum Değer: 4
Kilo kaybı yüzdesi: 3%
Karne Notu : 52
Bilgi : İlerleme var. Karne notu Nisan ayında 30 iken, Mayıs ayında 52 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.

akrep33
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 15.08.2008
Kaç aydır rejimde? : 8
Başlangıç Kilo : 75
Şimdiki Kilo : 69,8
Verilen Kilo: 5,2
Minimum Değer: 8
Kilo kaybı yüzdesi: 7%
Karne Notu : 65
Bilgi : Analizi ilk defa Mayıs ayında yapıldı. Sınıfta kaldığı için açıklama alalım.

sebnemselayfurkan
Hedef : Temmuz sonu => 63
Başlangıç Tarih : 17.10.2008
Kaç aydır rejimde? : 6
Başlangıç Kilo : 80
Şimdiki Kilo : 71,5
Verilen Kilo: 8,5
Minimum Değer: 6
Kilo kaybı yüzdesi: 11%
Karne Notu : 142
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 206 iken, Mayıs ayında 142 olmuş.

fguler
Hedef : Eylül sonu => 69
Başlangıç Tarih : 09.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 3
Başlangıç Kilo : 89
Şimdiki Kilo : 85
Verilen Kilo: 4
Minimum Değer: 3
Kilo kaybı yüzdesi: 4%
Karne Notu : 133
Sonuç : Sınıfı geçti.
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 245 iken, Mayıs ayında 133 olmuş.

kuzuzuzubambino
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 09.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 3
Başlangıç Kilo : 73,2
Şimdiki Kilo : 71,4
Verilen Kilo: 1,8
Minimum Değer: 3
Kilo kaybı yüzdesi: 2%
Karne Notu : 60
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 115 iken, Mayıs ayında 60 olmuş. Geçen ay sınıfı geçtiği halde, bu ay notu 100 altına indiği için sınıfta kaldı. Açıklama alalım.

İkinci analizde sınıfta kalacağım apaçık ortadaydı maalesef.
Doğum yaptıktan sonra aldığım kiloları bir türlü verememe nedenlerim;
• Hala emziriyorum ve bu bende inanılmaz iştah ve tatlı yeme isteği uyandırıyor.
Her zaman söyledim tatlıyı hayatım boyunca hiç aramadım. Emzirme döneminde tatlılara saldırmam benim için çok büyük bir dezavantaj oldu.. İnşallah emzirme dönemi bittikten sonra tatlı krizlerimde biter. Bu krizler sebebiyle diyete bir türlü adapte olamadım.
• Özel hayatım da yaşadığım problemler sebebiyle sinirlendikçe kendimi yemeğe vermem
Ne yapıyorsam kendime yapıyorum farkındayım ama kendime hâkim olamıyorum. Sinirlenince iştahı kapananlardan olmayı çok isterdim.

Bu iki problemin de üstesinden gelmeye çalışacağım.
Mesela bugünden itibaren tüm yediklerimi not almaya başlıyorum.
Bunun faydasının büyük olacağını düşünüyorum..

Takım Kaptanının Sorumluluğu:
1- Nisan ayında sınıfta kalanlar Mayıs ayı analizlerinde değişmediğinden, kendilerinden yeni bir açıklama almayalım. Temmuz 2009 da yeniden değerlendirelim.
2- Mayıs ayında iki yeni sınıfta kalan üyemiz olmuş. Onlardan açıklama alalım.
3- Mayıs ayında takımın en iyi kilo vereni değişti. Deneyimlerini paylaşmasını rica edelim.
4- Hedef güncellemesi yapmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen iletelim. Akrep33 ve kuzuzuzubambino nun hedeflerini alalım.

ARŞİV:
4. Takımın NİSAN ANALİZ RAPORU için tıklayınız.
4. Takımın NİSAN ANALİZ CEVABI için tıklayınız.

günaydın
aynı dert bende de var uaydın.metabolizmam çok yavaş ve vücüdum su tutuyor.dün geçe tatlı krizine girdim.evde bişeyler olsaydı kesin yerdim herhalde.allahtan yoktu 1 kesme şekerle idare ettim.
Aslında keçi boynuzu bu sıkıntıya birebir geliyor.2 adet yiyince hem doyuruyo.hemde şeker ihtiyacını karşılıyo.diyetisyen söylemişti,lif oranı fazla olduğu için tok tutuyo+çikolatadan ayırma tedavisi için onu kullanıyorlarmış.benimki bitti bugün alıcam.sende dene stersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…