Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya kızlar toplam da 20 dakika yürüyüş gerisinde arkadaşla parkta oturduk...
arkadaşım yorgun olduğu için anca bu kadar yürüyüşümü akşam kuşumla birlikte yapıcam...
Arabaya atıcam onu ondan sonra yürü esra yürü....
Şimdi işlerime dönüyorum...
1,5 saat sonra 1 adet biber dolması yicem şimdi şekersiz nescafe içiyorum...

selam canlarım gece oğluşum kustu afedersiniz huzursuz uyuduk sabah da komşum gelemicem deyince bugünlük yürüyüşümüz yattı
sabah 2 dilim etimek ve peynirle kahvaltı yaptım ara yapmadım yeşil çay içtim 2 fincan
az önce yine 4 etimek ve lor peyniri 3 kaşık yoğurt yedim yemeğim vs. yoktu

toparlanalım valla çok haklısınız sizleri azimli görünce ben de motive oluyorum sınıfı geçmişim ama gerileme var hem de çok var bana göre
ellerim ayaklarım şiş yine akşama maydonoz suyu içmeyi düşünüyorum
belki yarın ince bulgurdan lapa yaparım bir günlük

bende şimdi 50 dk yürüdüm geldim 2 domates 1 salatalık 1 biberle salata yaptım 1 dilim kepekli ekmekle yiyom

siz günlükmü tartılıyorsunuz...bende haftada 1 olmadı 2 kere tartılıyorum..karnım tokken tartılmıyorum o zman kendimi kandırıyorum..şu kadar üstümdeki,şu kadar midemdeki ,şu kadar da wc ye çıkmı olsam diye kafadan bir rakam atıp indiriyorum..o yüzden haftada 1 kere aç,kıyafetsiz,wc ye çıkmış olarak tartılmak en doğrusu benim için..
ben annemde inşallah veririm..hadi veremedim korurum..çünkü çok gelip giden oluyor..annemde maşallah bir yemek yapar kaç çeşit..damadı geliyorya:roflol: yani evde insan kendi yaptığı olduğu için hakim oluyor
ama sürekli gözünün önünde börek,tatlı,bilmem kaç çeşit yemek,mantı sarma görünce az ondan az bundan derken kaçırmış oluyorum..ben orda dikkat ettim desemde yinede almış oluyorum..o ufacık ağıza attıklarım bitiriyor benii..nolcak 1 yudum diyorsun ama birikiyor işte..doğumdan sonra 3 hafta kaldım ve nerdeyse her akşam yürüyüşe çıktım..hergün egzersiz yaptım...dikkat ettim (güya) geldim ve vere vere 500 gr vermişim deli oldum...evde verdim ne verdiysem gelince.

özge aynı hesabı bende yaparken çıldırmış buluyorum kendimiii kafamçokkarıştı
yok midem dolu..... yok tuvalete çıkmadım.... yok elbisem şu kadar...... kafamçokkarıştı kötü oluyor yaaa amam dayanamıyorum yine de tartılıyorum...

şahnurum bakıcısı çiş öğretiyor dün bezini çıkarmış sanırım üşüttü

canım geçmiş olsun keşke biraz daha bekleseydiniz ben temmuz ağustos da öğretmiştim

valla bende eğer aç kanına değilsem kıyafet de varsa hiç tartılmıyom bi de hep aynı tartıda tartılıyom

kızlar konyadan bi şube müdürü abi vardı çifte kavrulmuş fındıklı lokum getirmiş nasıl güzel ve taze sormayın 1 tane yedim dayanamadım

Kılzar gaza geldim şimdi pilates cd si almaya çıkıyorm. Yavaştan başlayım.

Şahnur gündüz yenen küçücük 1 lokumdan bişi olmaz boşuna vicdan yapma. Sen akşama dikkat et.

Özgecim annenin yanınhda işin zorr görünüyor. Sen her fırsatta yürü. :)

herkeze merhaba umarım benim içinde güzel bir paylaşım olur malesef doğumda 25 kg aldım vereceğim konusunda kendime çok güveniyordum eskiden öyleydi ama malesef metabolizmam eskisi gibi değil bunu görebiliyorum ve diyete başladım başladım 1,65 boyundayım ve kilom 77
başaldığım diyeti sizinle paylaşayım
çalıştığım için evde kahvaltı yapamıyorum
sabah
kepekli ekmek lıgt peynir domates salatalık
arada
grisini
öğlen
çorba ve sebze yemeği yada et yemeği
arada grisini
akşam eğer açlıktan bayılmıyorsam ya sebze yemeği ya yoğutlu
benim sorunum emziriyorum gün içinde sağıyorum bunun içinde çok acıkıyorum ama tutuyorum kendimi metabolizmamı bir türlü harekete geçiremiyorum spor yapacak zamanım da olmuyor nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum

merhaba arkadaşlar
kilom 59 ve boyum 158 ulasmak istediğim kilo 48 daha önce bu kilodaydım ve cok iyiydim ama simdi bi beden fazla giyiyorum ve kendimi çok kilolu hissediyorum

bugün kahvaltıda
2 dilim çavdar ekmeği
1 kibrit kutusunun yarısı kadar peynir
1 bardak süt
ve domates yedim

öğlen
çok az sebze çorbası
1 tane yoğurtlu biber dolması
domates salatası (yağsız)
yarım dilim peynirli su böreği

akşam
çorba ve yoğurt yemeyi düşünüyorum belki 1 dilim çavdar ekmeği

yeni gelen arkadaslar hosgeldinzi takimimiza hep beraber vericez ins bu kilolari

ben sabah 1 dilim kepek ekmegi beyaz peynir ve salatalik yedim öglende disardaydim bayagi bi yürüdük pirinc patlagi almsidim yanima 3 4 tane onlardan yedim eve gelincede taze fasulye vardi patatesli salatayla birlikte onu yedim he bide bir dilim kepek ekmegi aksama Allah kerim

Fundacımm geÇmıŞ olsunn oĞluŞ hasta olmuŞ dıkkat etmeklazım havalar Çok etkılıyo ben koca kazık 1 haftadır sersem gıbıyımm her tarafım aĞrıyo.....

BÜGÜN YEDİKLERİM
SABAH:2 ince dilim ekmek+1 dilim peynir+1 domates+1 salatalık+çay+(4 km=45 dakika yürüyüş)
ARA:1 BARDAK SÜT+1 KAŞIK MISIR GEVREĞİ
ÖĞLEN :2 DİLİM EKMEK+1 PORSİYON KABAK YEMEĞİ+4 KAŞIK YOĞURT
ARA :1 KAŞIK MISIR GEVREĞİ+1 BARDAK SÜT.
AKŞAM:ZEYTİNYAĞLI SEMİZOTU SALATA+TAZE FASULYE+YOĞURT YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM+1 SAAT YÜRÜYÜŞ.UMARIM AKSİLİK ÇIKMAZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…