Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haydi herkese iyi tatiller.ben çıkıyorum.evde net kesilmediyse hafta sonuda girerim.öpüldünüz.
sanada canımiyi tatiller
kizlar simdi cikmam lazim cikmadan yazayim
1.ligimiz resmi olarak aciklanmadi ama kesinlesti
o sebeple hafta sonu 1 gün caniniz ne istiyorsa yiyin,hic ceza meza yok,afiyet olsun,ben baklava yiycem
canım sağol ben yersem fena yerim en iyisi hiç başlamayayım
Ooooooo herkes buradaymış dediler , duydum geldim .
senin sensörlere sinyal geldi sanırım :))

bu ara bi salgın var ondan olmus arkadasımın işi oldugunda bebegine bakıyorum emirimde bugün annem gibi olmus sanırım ikisinede aynı yerden bulastı hastalık her zaman birlikte oldugumuzdan heralde..

bak cnm,kurallar var,uygulamalar var,yani elimde karar defteri yok
sen merak etme cnm,ucak kusa bile ceza verme kapasitesi var bende

sonunda gecmisten cıkabildim PEGASUS bugun bana cok kızmıss..ya dün gece yazsaydın demissin o an hic aklıma bile gelmedi öyle yapmak neyse krizi atlattık bildirim yetisti

[

Deli hatun diyesim var sana hep

canım hissiyatın çok kuvvetli gerçekten. bana işyerinde deli kız diye çağırırlar. memuriyetimin 2. ayında çalıştığım yerin delisi ilan edildim.

ilkokulu 4 ayrı sınıfta okudum sonra ortaokul lise üniversite hep farklı kişiler farklı ortamlar vardı. ancak her ortamda namım deli diye yürüdü :))))

hala ortaokul lise rkadaşlarım deli abla diye mesaj atıyorlar.

bu durum beni çokmutlu ediliyor.

eskiden nasıl neşeliydim nasıl tarif edemem.çok hareketli ve pozitif enerji yaydığımdan dolayı adım deliye çıktı sanırım. ama enerjim sönd resmen asyadan sonra enerjim yarıya düştü

Az kaldı canım , braz daha sabret , büyüsün yine eski günlerine dönersin tabii 2. çocuk gelmezse hemen ardından.

Yusufta yaramaz ama şimdi 3,5 yaşında artık kendi kendine takılıp oyun kurabiliyor ama yine de bir çok zaman onunla oyun oynarken arada buraya yazıyorum

Deli lakabı herkese verilmez canım , haketmek lazım ama verilen her tanıdığımı acayip severim

arkadaşlar ben bı konuyla alakalı yazı yazıyorum forumu kapattıktan sonra tekrar arayıp bulmam gerekiyo bunun bi kolayı yokmu yardımınızı bekliyorum

amanin gerbera senin ablanmi,bi ara 7. takima kaptanlik yapiyordu
pek sohbetimiz yok ama uzaktan bakismisligimiz var
artik senden haber alamadikmi,gerberanin kapisini calicaz demektir

o aralar ben bu siteden hic anlamıyordum hic de oturum kesif yapıyım demedim sen ne yapıyosun bu sitede diyip duruyodum ablam takımdan ayrılmıs neden oldugunu bilmiyorum acaba burayamı davet etsem davetiye var mı pegasuss :))))

bu ara bi salgın var ondan olmus arkadasımın işi oldugunda bebegine bakıyorum emirimde bugün annem gibi olmus sanırım ikisinede aynı yerden bulastı hastalık her zaman birlikte oldugumuzdan heralde..

Geçmiş olsun çok canım , anneciğini de , emirede

bak cnm,kurallar var,uygulamalar var,yani elimde karar defteri yok
sen merak etme cnm,ucak kusa bile ceza verme kapasitesi var bende

Okudum okudum , ayşe fatma örneği vermiş ya geri dönüşlerde , mesela 5 hafta izinliler demiş , nasıl hesaplanacak diye , örneği veriken takımdan ayrı kaldığı etap sayısına bölünecek demiş ama sayısal olarak örnek yazarken 5 e bölmemiş.

Aman bana neyse

bir pegasus ata sözü derki"sabahin gecmisini aksama birakma"

Tam senlik bir söz bu kaptan

arkadaşlar ben bı konuyla alakalı yazı yazıyorum forumu kapattıktan sonra tekrar arayıp bulmam gerekiyo bunun bi kolayı yokmu yardımınızı bekliyorum

nickinin üzerine tıkla etkinliklerim bölümünde en son yazdıgın mesaj görünür girdiğin yer de görünür oraya tıklarsan yolu bulmus olursun :))))

Profilinize girip , solda yazdığım mesajları takip edebilirsin.

Kendi açtığınız konular içinse yine aynı yerde açtığım konuları tıklarsanız karşınıza çıkarlar.

çok saol canm benimm

sonunda gecmisten cıkabildim PEGASUS bugun bana cok kızmıss..ya dün gece yazsaydın demissin o an hic aklıma bile gelmedi öyle yapmak neyse krizi atlattık bildirim yetisti
bi ara göründü nikin altta,o yüzden küstüm,yoksa annenle ilgili oldugunu tahmin ettim,neyseki gazabimdan kurtuldun

aslinda transfer edebiliriz cnm,3 kisi cagirdim,gelmezlerse gelebilir tabiki

nasil farkettin cnm,ben o kadar bakiyorum,hic görmemistim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…