sanada canımiyi tatillerhaydi herkese iyi tatiller.ben çıkıyorum.evde net kesilmediyse hafta sonuda girerim.öpüldünüz.
canım sağol ben yersem fena yerim en iyisi hiç başlamayayımkizlar simdi cikmam lazim cikmadan yazayim
1.ligimiz resmi olarak aciklanmadi ama kesinlesti
o sebeple hafta sonu 1 gün caniniz ne istiyorsa yiyin,hic ceza meza yok,afiyet olsun,ben baklava yiycem
senin sensörlere sinyal geldi sanırım :))Ooooooo herkes buradaymış dediler , duydum geldim .
Kızlar bu akşam sizinle olamayacağım, sembolik mantık( en zor ders) a geçeceğim, dua edin benim için , iyi akşamlar, bol muhabbetler size
sanada canımiyi tatiller
canım sağol ben yersem fena yerim en iyisi hiç başlamayayım
senin sensörlere sinyal geldi sanırım :))
O kadar alıntı yaptım okumazsanız yakarım bu takımı
İki lokma ekmeği zorla yediren anneni tebrik ederim canım .Pastanın cezası da çoktan verildi zaten
Zeynepcim diyetine uymanın karşılığını alıyorsun
Eftelyam , dozunda yemişsin canım , bir lokma karamdan da bişeycik olmaz bence
Deli hatun diyesim var sana hep
Geldim geldim , asya fırsat verse de azıcık senin o tatlı dilinden , muhabbetinden faydalansak bizde
Canım tartıda kilo düşmesi ne büyük mutluluk değil mi ?
Dengeli yemişsin canım , lahmacun konusunda kararsız kaldım , kalorisini bilmiyorum , bir tane yemenin ayranla doyurucu olması gerek bizim gibi diyette olanlar için
Çok güzel , çok dengeli canım .Aynen devam ...
Canım yaaa , ne müşteriymiş dönemedin bir türlü .Zorluk çıkardıysa haber vereydin
Güzelmiş canım , hele sporların , işte ceza almanın da bu güzelliği var spor yapıyorsun
Bak işte , gel diyorum , kaynaşalım iyice
Tahmin edebiliyorum bu arada az çok isyanını
Tamam kuzum , oturduğum oturduğum yerde zaten
Sen ne tatlı bir şeysin yahu
O kadar güzel gördüm ki canım , burada uyduruktan bir bağ ile takım olmadığımızı
Süpersin bu arada , zaten o misafirliklerde baby nin spor önerisini uygulayabiliyorsan , olay bitmiştir.
Aynen , bende acayip motive oluyorum grupla . Kaçamak yapınca aklıma ilk gelen buna yapılacak yorumlar oluyor , kafam geçiyor şimdi şu şöyle yazar falan diye.
Hep beraber yapacağız canım , eminim ben
Çok iyi düşünmüşsün , tüm gün serbest olmak yerine kahvaltı ya da öğle yemeğini seç.
Hatta baby den daha güzel bir öneri gelmiş , sen diyetisyenin dediği gib serbet öğün yap ama buraya yine yaz , cezanı spor olatrak yap.Fazladan sporun kimseye zararı olmaz.
Bitmiş halini resim çekte bize de göster canım.
Canım annen nasıl oldu ?
Neymiş rahatsızlığı ?
Doğru söylüyorsun canım , sende başla hadi bende başlayayım :13:
Canım teşekkürler öncelikle.
İnan bana idealist ve kararlı bir kadınım aslında .Öyle olmasa 34 yaşında , ben uluslararası ilişkiler okumak istiyorum diyerek aklımda kalan bölümü okumazdım heralde.
Kilo verme konusunda da öyleyim , okudun mu bilmiyorum ama 100 kilodan 9 ayda 62 ye indim .
Dün olanlar biraz ''gurur'' meselesi oldu .
Geçti gitti zaten .
Ders çalışmaya gelince , sızlanıp duruyorum başlamam gerek diye ama aslında kendimi iyi biliyorum , geçen dönemde sayfa açmadım , son bir hafta kampa girdim ve çok iyi sonuçlar alarak onur belgesi ile geçtim.Sanırım ondan gevşek davranıyorum biraz.
Yaparım yaparım canım , hatta yaparızzz
Kaptan yine ceza verecek bir yer bulmuşsun ya
Birde bu karar defterini merak ediyordum hep , az göz atayım hele :82:
bak cnm,kurallar var,uygulamalar var,yani elimde karar defteri yokO kadar alıntı yaptım okumazsanız yakarım bu takımı
İki lokma ekmeği zorla yediren anneni tebrik ederim canım .Pastanın cezası da çoktan verildi zaten
Zeynepcim diyetine uymanın karşılığını alıyorsun
Eftelyam , dozunda yemişsin canım , bir lokma karamdan da bişeycik olmaz bence
Geldim geldim , asya fırsat verse de azıcık senin o tatlı dilinden , muhabbetinden faydalansak bizde
Canım tartıda kilo düşmesi ne büyük mutluluk değil mi ?
Dengeli yemişsin canım , lahmacun konusunda kararsız kaldım , kalorisini bilmiyorum , bir tane yemenin ayranla doyurucu olması gerek bizim gibi diyette olanlar için
Çok güzel , çok dengeli canım .Aynen devam ...
Canım yaaa , ne müşteriymiş dönemedin bir türlü .Zorluk çıkardıysa haber vereydin
Güzelmiş canım , hele sporların , işte ceza almanın da bu güzelliği var spor yapıyorsun
Bak işte , gel diyorum , kaynaşalım iyice
Tahmin edebiliyorum bu arada az çok isyanını
Tamam kuzum , oturduğum oturduğum yerde zaten
Sen ne tatlı bir şeysin yahu
O kadar güzel gördüm ki canım , burada uyduruktan bir bağ ile takım olmadığımızı
Süpersin bu arada , zaten o misafirliklerde baby nin spor önerisini uygulayabiliyorsan , olay bitmiştir.
Aynen , bende acayip motive oluyorum grupla . Kaçamak yapınca aklıma ilk gelen buna yapılacak yorumlar oluyor , kafam geçiyor şimdi şu şöyle yazar falan diye.
Hep beraber yapacağız canım , eminim ben
Çok iyi düşünmüşsün , tüm gün serbest olmak yerine kahvaltı ya da öğle yemeğini seç.
Hatta baby den daha güzel bir öneri gelmiş , sen diyetisyenin dediği gib serbet öğün yap ama buraya yine yaz , cezanı spor olatrak yap.Fazladan sporun kimseye zararı olmaz.
Bitmiş halini resim çekte bize de göster canım.
Canım annen nasıl oldu ?
Neymiş rahatsızlığı ?
Doğru söylüyorsun canım , sende başla hadi bende başlayayım :13:
Canım teşekkürler öncelikle.
İnan bana idealist ve kararlı bir kadınım aslında .Öyle olmasa 34 yaşında , ben uluslararası ilişkiler okumak istiyorum diyerek aklımda kalan bölümü okumazdım heralde.
Kilo verme konusunda da öyleyim , okudun mu bilmiyorum ama 100 kilodan 9 ayda 62 ye indim .
Dün olanlar biraz ''gurur'' meselesi oldu .
Geçti gitti zaten .
Ders çalışmaya gelince , sızlanıp duruyorum başlamam gerek diye ama aslında kendimi iyi biliyorum , geçen dönemde sayfa açmadım , son bir hafta kampa girdim ve çok iyi sonuçlar alarak onur belgesi ile geçtim.Sanırım ondan gevşek davranıyorum biraz.
Yaparım yaparım canım , hatta yaparızzz
Kaptan yine ceza verecek bir yer bulmuşsun ya
Birde bu karar defterini merak ediyordum hep , az göz atayım hele :82:
bir pegasus ata sözü derki"sabahin gecmisini aksama birakma"Bir an hiç çıkamayacağım sandım kaptan , bir daha biriktirmem böyle , ne fenaymış
[
amanin gerbera senin ablanmi,bi ara 7. takima kaptanlik yapiyorduannem simdi daha iyi cok sükür ablam pasam değil gerbera1987
canım hissiyatın çok kuvvetli gerçekten. bana işyerinde deli kız diye çağırırlar. memuriyetimin 2. ayında çalıştığım yerin delisi ilan edildim.
ilkokulu 4 ayrı sınıfta okudum sonra ortaokul lise üniversite hep farklı kişiler farklı ortamlar vardı. ancak her ortamda namım deli diye yürüdü :))))
hala ortaokul lise rkadaşlarım deli abla diye mesaj atıyorlar.
bu durum beni çokmutlu ediliyor.
eskiden nasıl neşeliydim nasıl tarif edemem.çok hareketli ve pozitif enerji yaydığımdan dolayı adım deliye çıktı sanırım. ama enerjim sönd resmen asyadan sonra enerjim yarıya düştü
amanin gerbera senin ablanmi,bi ara 7. takima kaptanlik yapiyordu
pek sohbetimiz yok ama uzaktan bakismisligimiz var
artik senden haber alamadikmi,gerberanin kapisini calicaz demektir
bu ara bi salgın var ondan olmus arkadasımın işi oldugunda bebegine bakıyorum emirimde bugün annem gibi olmus sanırım ikisinede aynı yerden bulastı hastalık her zaman birlikte oldugumuzdan heralde..
bak cnm,kurallar var,uygulamalar var,yani elimde karar defteri yok
sen merak etme cnm,ucak kusa bile ceza verme kapasitesi var bende
bir pegasus ata sözü derki"sabahin gecmisini aksama birakma"
arkadaşlar ben bı konuyla alakalı yazı yazıyorum forumu kapattıktan sonra tekrar arayıp bulmam gerekiyo bunun bi kolayı yokmu yardımınızı bekliyorum
arkadaşlar ben bı konuyla alakalı yazı yazıyorum forumu kapattıktan sonra tekrar arayıp bulmam gerekiyo bunun bi kolayı yokmu yardımınızı bekliyorum
Geçmiş olsun çok canım , anneciğini de , emirede
Okudum okudum , ayşe fatma örneği vermiş ya geri dönüşlerde , mesela 5 hafta izinliler demiş , nasıl hesaplanacak diye , örneği veriken takımdan ayrı kaldığı etap sayısına bölünecek demiş ama sayısal olarak örnek yazarken 5 e bölmemiş.
Aman bana neyse
Tam senlik bir söz bu kaptan
bi ara göründü nikin altta,o yüzden küstüm,yoksa annenle ilgili oldugunu tahmin ettim,neyseki gazabimdan kurtuldunsonunda gecmisten cıkabildimPEGASUS bugun bana cok kızmıss..ya dün gece yazsaydın demissin o an hic aklıma bile gelmedi öyle yapmak neyse krizi atlattık bildirim yetisti
nickinin üzerine tıkla etkinliklerim bölümünde en son yazdıgın mesaj görünür girdiğin yer de görünür oraya tıklarsan yolu bulmus olursun :))))
aslinda transfer edebiliriz cnm,3 kisi cagirdim,gelmezlerse gelebilir tabikio aralar ben bu siteden hic anlamıyordum hic de oturum kesif yapıyım demedim sen ne yapıyosun bu sitede diyip duruyodumablam takımdan ayrılmıs neden oldugunu bilmiyorum acaba burayamı davet etsem davetiye var mı pegasuss :))))
nasil farkettin cnm,ben o kadar bakiyorum,hic görmemistim:18:Geçmiş olsun çok canım , anneciğini de , emirede
Okudum okudum , ayşe fatma örneği vermiş ya geri dönüşlerde , mesela 5 hafta izinliler demiş , nasıl hesaplanacak diye , örneği veriken takımdan ayrı kaldığı etap sayısına bölünecek demiş ama sayısal olarak örnek yazarken 5 e bölmemiş.
Aman bana neyse
Tam senlik bir söz bu kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?