Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

küçülttürecegim

Forumda o konuda gayet deneyimli , operasyon geçirmiş arkadaşlarım var , baktın mı hiç onların konularına . Ben selam vermeye girerim ara sıra.

Hatta biri şuan karın germeden hastanede , diğerleri de refakatçi yanında .Doktor olarak falan çok bilgililer bu konuda.

okudum bitanem günlerce sayfalarından cıkamadım ama önce benim adamı razı etmem lazım nuh diyorda peygamber demiyor neymiş gerek yokmus ama bence var istedigim kiloya geliyim canım ilk işim hemen sagından solundan aldırmak
5 birinden 5 birinden gitti 10 kilo

5 birinden 5 birinden mi

Tanesi kaç kilo bunların zeynep

biraz mı 100 beden canım
bu rada çok acıktım ben ya midemden sesler geliyor
su içe içe bir haller oldum rüyamda yemek yedigimi görsem

Git yat bence , uyku en güzel yemektir . Gece çok acıkınca , sabah ki kahvaltıyı hayal edip uyurum , sabahta erkenden kalkarım sırf yemek aşkına

Git yat bence , uyku en güzel yemektir . Gece çok acıkınca , sabah ki kahvaltıyı hayal edip uyurum , sabahta erkenden kalkarım sırf yemek aşkına
ay evet ya ben uyuyum en iyisi uykum gelince şaşırıyorum ne dicemi :18: :18:
of aklımdan neler geciyor su böregi, gubate, puaçalar keteler offff yada salamlı sandeviçler üzeri bolll tavuk dönerli pilavlar patatesli mantılar içli köfteler sapıttım galiba yat zeynep sabah kalkıncada maydanozunu ye sen

Oyyyyyyyyyyyyyy gece gece ne güldüm yaa

Bizi maydanoz paklar ancak

Bak şimdi benimde aklıma kumpir geldi , git yat zeynep yaaaaa

Oyyyyyyyyyyyyyy gece gece ne güldüm yaa

Bizi maydanoz paklar ancak

Bak şimdi benimde aklıma kumpir geldi , git yat zeynep yaaaaa

iyi geceler canım yarın görüşürüz inşallah kendine iyi bak sitenin delileri zeyneple aus kalmış baksana sen de yat rüyanda gör kumpiri

bu ne KaRDEŞİM HERKES ABLASINI ÇAĞIRIYO. BENİM ABLAMDA KİLOLU BENDE ÇAĞIRIM NE VAR YANİ HIH. AMA BENİM ABLAM ZAVALLI MEŞGUL. ÇOK MEŞGUL ABLA FORUM VAR DESEM DE GET İŞİN GÜCÜN YOKMU SENİN DER.
DEMEKKİ TÜM ABLA KİLOLU OLUNCA KARDEŞTE KİLOLU OLUYOR. NEDEN ACABA ORTAK KIYAFET GİYEBİLMEK İÇİN SANIRIM. ÇÖZDÜM BU İŞİ ÖNCE ABLAMI ZAYIFLATMALIYIM.
Uyudunuz mu hepiniz aşağıda

BEN CİDDİ CİDDİ UYUDUM.ASYA UYUMAK BİLMEYİNCE BENDE YANINDA UYUMUŞ KALMIŞIM SONRADA SABAH KARGA KAHALTISINI YEMEDEN KALKIP GEÇMİŞİ OKUYORUM. BİRAZDAN YÜRÜYÜŞE ÇIKACAĞIM

Günaydınlar hatunlar ben hemen menümü yazayımyürüyüşe kaçacağım

sabah; yk. Nesfit biraz meyve light süt
ara;çok az cevizli çörek
öğle;3 köfteli az patatesli domatesli oturtma, 1 dilim ekmek
ara;1 porsiyon meyve 1 ç.b. Süt
akşam;1 kase çorba, bol yağsız salata
aa; 9tane fındık, 1yarım büyük armut

Günaydınlar hatunlar ben hemen menümü yazayımyürüyüşe kaçacağım

sabah; yk. Nesfit biraz meyve light süt
ara;çok az cevizli çörek
öğle;3 köfteli az patatesli domatesli oturtma, 1 dilim ekmek
ara;1 porsiyon meyve 1 ç.b. Süt
akşam;1 kase çorba, bol yağsız salata
aa; 9tane fındık, 1yarım büyük armut

SU;2 LİTRE
SPOR 9 KM.YÜRÜYÜŞ 1.5 SAAT 550 KALORİİ 15 DK TRAMBOLİN 150 KALORİ TOPLAM 700 KALORİ EDER 350 Sİ KALANCEZADANDÜŞELİM 350 GÜNLÜK SPORUM.700 MEKİKKARŞILIĞI CEZAM DURUYOR

kızlar yaklaşık bir saattir okuyorum öğleden sonradayım :))
kızım uyanmadan dünümü yazayım sonra fırsat bulursam daha da geçmişe gidicem

öncelikle dün çok çok yorucu bir gün geçirdim, istanbulu bilenler varsa kavacık-tuzla-orhanlı- tuzla-kavacık arasında mekik dokuduk, öldüm bittim
akşam saat 6:30 da ancak şirkete dönüp bir iki evrak işini halledip eve döndük, akşam kızı uyuturkende pes olmuş olarak uyudum. Bütün gün aklım sizdeydi, birinci olmuşuz çok sevindim, daha da çok ausun dönmesine sevindim.

bugünde yoğunum çünkü yarın tüm gün sigara bırakma merkezinde olucam, bugün hem kendi hem teyzemin evini temizlemem gerek ki yarınki yokluğum çok belli olmasın.
yani anlayacağını iki gün de çok gelemiycem, inanın her fırsat bulduğumda buraya koşoyurum. menüleri de bir ara yazarım hepsine toplu yorum alırım

nihayet bitirdim valla üzgünüm hepinize tek tek cevap vermeye kalksam akşam olur
kısa ve net
sizi çoooooooook seviyooooooorummmmmmmmmmmmm
bu nasıl bir arkadaşlık oldu, nasıl denk geldi de hepimiz biraraya toplandık bilmiyorum ama cidden keyif alıyorum buraya takılmaktan
öpüyorum hepinizi kızlar

ha bu arada eftelya bugün yine sevgilisine gitti ya pegasuscum bu kıza ceza ver bak her hafta beni işlerle başbaşa bırakıyo
ben kahvaltı hazırlamaya kaçtım

Günaydınnnnnnnnnn

Gece zeynepla takıldık buralarda , keşke olsaydınız çok şey kaçırdınız

Geçmiş az , dükkanı en son biz kapattık , okurum şimdi .

Dün Sabah ;

1 dilim kepek ekmek
1 yağsız peynirli omlet
1 fincan yeşil çay

Ara:

5-6 kuru siyah üzüm
Yağsız süt

Öğlen:

1 kase mercimek çorbası
Ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmek

Akşam:

5 kaşık yağsız makarna
Light yoğurt
Salata

Ara:

Şekersiz kahve

3 litre su .

Spor yok

Son düzenleme:

Benim ablamda yok şekerim , çok zayıf bir abim vardı , gençliğim onun ablası sayılmakla heba oldu

Ama ortak kıyafet fikrine bayıldım , işin sırrı ablayı diyete sokmakta

Beline kuvvet canım , sen bu kadar cezayı ne için almıştın ?

Okurkrn ,
3 köfteli az patatesli domatesli oturtma bana nasıl cazip geldi anlatamam , sabah sabah canım çekti .

Sana da kolay gelsin canım , dün yorucu olmuş , anlaşılan hafta sonuda öyle geçecek .Gelelim bir el atmaya , iki evide 1 saatte pırıl pırıl yaparız tüm takım
Bak sen evi temizlerken , eftelya da teyzenizin evini temizlesin , nasıl fikir , bence süper

Çok süper oldu valla , bende diğer konulara bakmadan buraya dalıyorum

Mezun olunca da , başka bir başlık açıp devam edelim

Eftelya ile ilgili yorumumu yukarıda yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…