küçülttürecegim
Forumda o konuda gayet deneyimli , operasyon geçirmiş arkadaşlarım var , baktın mı hiç onların konularına . Ben selam vermeye girerim ara sıra.
Hatta biri şuan karın germeden hastanede , diğerleri de refakatçi yanında .Doktor olarak falan çok bilgililer bu konuda.
okudum bitanem günlerce sayfalarından cıkamadım ama önce benim adamı razı etmem lazım nuh diyorda peygamber demiyor neymiş gerek yokmus ama bence var istedigim kiloya geliyim canım ilk işim hemen sagından solundan aldırmak
5 birinden 5 birinden gitti 10 kilo
kilonum yarısımı ne5 birinden 5 birinden mi
Tanesi kaç kilo bunların zeynep
kilonum yarısımı neprofil resmime bir bak anlarsın
biraz mı
Birazcık varlar sanki evet , ama hadi 2,5 olsunlar
biraz mı100 beden canım
bu rada çok acıktım ben ya midemden sesler geliyor
su içe içe bir haller oldum rüyamda yemek yedigimi görsem
ay evet ya ben uyuyum en iyisi uykum gelince şaşırıyorum ne dicemi :18: :18:
Git yat bence , uyku en güzel yemektir . Gece çok acıkınca , sabah ki kahvaltıyı hayal edip uyurum , sabahta erkenden kalkarım sırf yemek aşkına
ay evet ya ben uyuyum en iyisi uykum gelince şaşırıyorum ne dicemi :18: :18:
of aklımdan neler geciyor su böregi, gubate, puaçalar keteler offff yada salamlı sandeviçler üzeri bolll tavuk dönerli pilavlar patatesli mantılar içli köftelersapıttım galiba yat zeynep sabah kalkıncada maydanozunu ye sen
Oyyyyyyyyyyyyyy gece gece ne güldüm yaa
Bizi maydanoz paklar ancak
Bak şimdi benimde aklıma kumpir geldi , git yat zeynep yaaaaa
iyi geceler canımyarın görüşürüz inşallah kendine iyi bak sitenin delileri zeyneple aus kalmış baksana sen de yat rüyanda gör kumpiri
tamam cnm
Uyudunuz mu hepiniz aşağıda
Günaydın topraks ben hala çıkamadım yürüyüşe imdi çıkıyorum. Gelince görüşürüz.
bu ne KaRDEŞİM HERKES ABLASINI ÇAĞIRIYO.BENİM ABLAMDA KİLOLU BENDE ÇAĞIRIM NE VAR YANİ HIH. AMA BENİM ABLAM ZAVALLI MEŞGUL. ÇOK MEŞGUL ABLA FORUM VAR DESEM DE GET İŞİN GÜCÜN YOKMU SENİN DER.
DEMEKKİ TÜM ABLA KİLOLU OLUNCA KARDEŞTE KİLOLU OLUYOR. NEDEN ACABA ORTAK KIYAFET GİYEBİLMEK İÇİN SANIRIM. ÇÖZDÜM BU İŞİ ÖNCE ABLAMI ZAYIFLATMALIYIM.
BEN CİDDİ CİDDİ UYUDUM.ASYA UYUMAK BİLMEYİNCE BENDE YANINDA UYUMUŞ KALMIŞIM SONRADA SABAH KARGA KAHALTISINI YEMEDEN KALKIP GEÇMİŞİ OKUYORUM. BİRAZDAN YÜRÜYÜŞE ÇIKACAĞIM
Günaydınlar hatunlar ben hemen menümü yazayımyürüyüşe kaçacağım
sabah; yk. Nesfit biraz meyve light süt
ara;çok az cevizli çörek
öğle;3 köfteli az patatesli domatesli oturtma, 1 dilim ekmek
ara;1 porsiyon meyve 1 ç.b. Süt
akşam;1 kase çorba, bol yağsız salata
aa; 9tane fındık, 1yarım büyük armut
SU;2 LİTRE
SPOR 9 KM.YÜRÜYÜŞ 1.5 SAAT 550 KALORİİ 15 DK TRAMBOLİN 150 KALORİ TOPLAM 700 KALORİ EDER 350 Sİ KALANCEZADANDÜŞELİM 350 GÜNLÜK SPORUM.700 MEKİKKARŞILIĞI CEZAM DURUYOR
kızlar yaklaşık bir saattir okuyorum öğleden sonradayım :))
kızım uyanmadan dünümü yazayım sonra fırsat bulursam daha da geçmişe gidicem
öncelikle dün çok çok yorucu bir gün geçirdim, istanbulu bilenler varsa kavacık-tuzla-orhanlı- tuzla-kavacık arasında mekik dokuduk, öldüm bittim
akşam saat 6:30 da ancak şirkete dönüp bir iki evrak işini halledip eve döndük, akşam kızı uyuturkende pes olmuş olarak uyudum. Bütün gün aklım sizdeydi, birinci olmuşuz çok sevindim, daha da çok ausun dönmesine sevindim.
bugünde yoğunum çünkü yarın tüm gün sigara bırakma merkezinde olucam, bugün hem kendi hem teyzemin evini temizlemem gerek ki yarınki yokluğum çok belli olmasın.
yani anlayacağını iki gün de çok gelemiycem, inanın her fırsat bulduğumda buraya koşoyurum. menüleri de bir ara yazarım hepsine toplu yorum alırım
nihayet bitirdim valla üzgünüm hepinize tek tek cevap vermeye kalksam akşam olur
kısa ve net
sizi çoooooooook seviyooooooorummmmmmmmmmmmm
bu nasıl bir arkadaşlık oldu, nasıl denk geldi de hepimiz biraraya toplandık bilmiyorum ama cidden keyif alıyorum buraya takılmaktan
öpüyorum hepinizi kızlar
ha bu arada eftelya bugün yine sevgilisine gitti ya pegasuscum bu kıza ceza ver bak her hafta beni işlerle başbaşa bırakıyo
ben kahvaltı hazırlamaya kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?