Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

takım arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı kutluyorum canların :)
çok mutlu oldum hem ausencia aramızda ve hem hep beraber kenetlendik ve bu hafta birinci olduk

bende cooooooooook mutlu oldum ya gercekten kimse ummmuyordu birinci olacagımızı ama hep diyorduk birinci olalım diye ve olduk hep birlikte kızlar haftayada oluruz inşallah zeynep ablacım seni ayriyeten tebrik ederim artık derecede yaptım abla darısı birinciliğine olur işallah

dünkü menümü yazıyım :)
sabah 5 zyetin 2 dilim ekmek 1 dillim peynir 1 bardak çay
ara 1 muz
öğlen 3 çiğ köfte (küçük).. 1 bardak şalgam (gün vardı ewde..iiki yaptıgım tatlıyı ben sevmiyorum yoksa dayanamayıp yerdim )
akşam yiyemedim annem rahatsızlandıgı için gece 1 dilim ekmek 1 parça peynir yedim
su 2 lt olmustur
spor gündüz misafir vardı aksam annem hastalandı o yuzden yapamadım (daha cezam da var onu da yapcam)
mesaj 71

Duyarım ben şekerler , baby nin dediği gibi sensörlerim var , takımda çok mesajlaşma başlayınca haber geliyor bana.

Kızlar bu akşam sizinle olamayacağım, sembolik mantık( en zor ders) a geçeceğim, dua edin benim için , iyi akşamlar, bol muhabbetler size

Ben bugün hiç geçmişe gitmedim , şöyle bir dalıvereyim .

Yorumlarımdan eksik kalmayın

Kızlar bu akşam sizinle olamayacağım, sembolik mantık( en zor ders) a geçeceğim, dua edin benim için , iyi akşamlar, bol muhabbetler size

,Allah zihin açıklığı versin canım , okuduklarını su gibi anla inşallah . Sınavda da hep çalıştığın yerlerden gelsin , bir de bana da çalışma isteği gelse artık yahu .

menü de spor da güzel zeynep abla...şu maydonozu hep mayonez olarak görüyorum ilk bakışta

menün ii..cok az cikolata var ama

ii calişmalar canım Allahım zihin acıklıgı versın anneler böyle dıo genelde ama bnde annelık yapım şimdilik kendıne ii bak :)

öğlen az olmus cnm

menü ii cnm sporda güzel

,Allah zihin açıklığı versin canım , okuduklarını su gibi anla inşallah . Sınavda da hep çalıştığın yerlerden gelsin , bir de bana da çalışma isteği gelse artık yahu .

hiç başlamasan gelmez ausum :)) başlakı gelsın bende sana dıorum ama arkadasıma not cıkarcam kendıme gerekmıoya acele etmıorum o acıdan ama başlasam ii olcak 5 knuyu özetlıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…