selam kızlar tekrardan hemen menümü yzayım
sabah;5 yk. nesfit süt kurukayısı az elma karışımı
ara;1 ç.b. süt
öğlen; tavuklu çorba 1 kase, 6 yk kabak yemeği yanında yoğurt 1 dilim k.ekmek
ara;6 tane kuru kayısı
akşam;1 kas tavuklu çorba 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmek
ara yapamadım uyuya kalmışım
spor;45 dk. leslie walk ve 35dk. trambolin 350 kalori cezadan düşersek 700-35:35 kalori cezam kaldı birde 1000 mekikten 700 mekikkaldı onuda 70 dk. pilates ile öderim haftasonu cezalarım biter inşallH
MESAJ SAYISI ;99 ÇOKU MSAJLARI TEKTEK SAYDIM UMARIM Hata yapmamışımdır
su;2-3 litre
,Allah zihin açıklığı versin canım , okuduklarını su gibi anla inşallah . Sınavda da hep çalıştığın yerlerden gelsin , bir de bana da çalışma isteği gelse artık yahu .
tamam cnm kolay gelsintamam işte kaptan eski cezalarım bitti benim dünki cezam var oda 200 kalori + 100 mekik+ 100mekik yarısmadan kaybettim için
sen söyle,ben onlarada diyet yaptiririmşimdi ben menüler sölersem çok kalorili şeyler sölerim olmaz
okudum tatlimyorum yaptım zaten hayatım ama gec yrum yaptım yanıusenmekten anca
bende seni tebrik ederim cnm,nede olsa benden iyisinRapunzell canım son dakika golünü atmışsın , 3 dakika kala
Ve bu hafta birinci olduk arkadaşlar
Evet , hiç ummadığım bir haftada süper bir motive oldu bu
Tüm 4. takım arkadaşlarımı tebrik ederim
cnm normalde hafta ici tartiya etkie tmesin diye ödül yapmiyoruz ama,yiyebilirsin,bu haftalik böyle olsun,afiyet olsunişte bu yaaaaaa :) harıkasınız bayanlar sizi çok seviyorummmmmmmmmmm
benim kzızm gelicek pazar günü ve eşim salı günü işe gitmicek ailecek piknige gidicez hakkımı o zaman cok az bir kacamakla kullansan kaptanım olur mu
helinimmm biz bir takımız kuzummm sen bizim can kaptanımızsın
yok cnm,hic sorun olmaz,zaten buraya yazsaydi önce gec kalirdik,son anda yetismis,ben artik umudumu kesmistim yaniselam arkadaslar..sağlık sorunları bütün düzenimi bozdu geceden beri hastanedeydim daha yeni geldim ewe üstümü değiştim geldimmm.. kilo bildirimi için ablama söylemiştim o da 7. takımda.... son dakikada yapmış direk olarak paylaşım alanına yazmış sorun olmaz demi PEGASUS takıma gir oraya yaz demistim gec kalınca oraya yazmıs..
bende seni tebrik ediyorum cnm,derece yapmissin,darisi nice derecelere insallahtakım arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı kutluyorum canların :)
çok mutlu oldum hem ausencia aramızda ve hem hep beraber kenetlendik ve bu hafta birinci olduk
ama kötü alisirsam sonra,nasilsa arkami toplayan bir takim var demiCanımmmmmmmmmmm
Aşk olsun kaptan , o ne demek öyle. Arada birimizden çıkacak diğerleri kapatacak açığı yoksa takım olmanın anlamı ne ?
Hem merak etme 100 gr la bende hemen arkandayım
Canım yok sonuçlar açıklanmış zaten , sorun olsa yazılmazdı heralde . Hem takım dereceleri hemde bireysel dereceleri yazılmış.
Çok geçmiş olsun canım , annen nasıl oldu ?
Süper bir hafta sonu olacak tatlım , 4 takımın kardeşliği:13:
Canımsın sen , iyiyim canım , gayet moralliyim .Esti geçti kötü rüzgarlar , şimdi bomba gibiyim
tamma cnm,dinlen gel,beklemedeyimcok sevindim son anda kurtardıkkk hepinizi tebrik ediyorum zeynep abla senide bireysel derecen için tebrik ederimben biraz dinleneyim sonra gelip gecmisi okurum
yapariz cnm,hep beraber yapariz,sen yeterki inan,ayrica cekinme,en fazla ceza veririmAy inşallah zeynep ablamm
Pegasus vallahi Bu grup çok motive etti beni, ağzıma inanın 1tane fazla birşey koyamıyorum, yazarken utanırım diye, diyetisyenimden çekinmiyorum sizden çekindiğim kadar ,eğerben bu işi burada sizinle yapamazsam birdaha asla yapamam, bunu biliyorum
benim aklimdan kötü seyler geciyor cnm,icli köfteler,iskenderler,serbetli tatlilar,ay yok,yok,salatalar dicektim:18:Arkadaşlar şimdi diyetisyenim bana haftalık 6 günlük menü yazıyor, 7. gün çünkü serbet gün ne istersen yiyebilirsin diyor, bende onu serbest gün değilde serbest öğün yapmayı düşünüyorum, özellikle öğle zamanı, akşam olmayacak ! ne tavsiye edersiniz bana? ne düşünüyorsunuz bu konuda..
kesinlikle cnm,beklenmedik bir birincilik oldu ve cok güzel olduzeynep abla tebrikler
buhaftaki birinciliğimiz tam takım işi oldu.
ay cnm cok güldüm ya,elimde karar defteri yok tatlim,karar defteri yarismanin,takimlarla ilgili kurallar ve bilgiler yer aliyor,sen cok yasa emiOhooo geldi bile, ayıpsın Pegasustan bahsediyoruz, elinde karar defteri kime ceza kessem diye bekliyor bilmiyor musun? Ama iyi oluyor cezalar olmasa sporu bu kadar sıkıı tutmam, çok kaçamak yaptığımdan cezalar birikiyor, ben de birikmesin diye yapıyorum. ...
Ayyy çok sevindim hem de nasıl sevindim bu hafta ben de hiç beklemiyordum. Tebrikler kızlar, sizinle gerçekten gurur duyuyorum. Çok heycanlı bir hafta oldu doğrusu. Sevinç , üzüntü, kızgınlık, güzel haberler, kötü haberler.... Hepsini paylaştık ve hep birlikteydik...
Aşkolsun Pegasusum yaaa.... Biz seninle gurur duyuyoruz. Kararlılığın , kendine güvenin, takımına sahip çıkışın, cesaretin, yenilikçi olman ve daha bir sürü özelliğinle sen bu takımı çok iyi temsil ediyorsun. Sen 1 kilo alırsın bir hafta sonra 3 kilo verirsin öyle de hırslısın. Üzme kendini ....
cnm sende her seyden cekinir oldun,kimse bisey diyemez sana,ne demek istiyorsan de,bisey diyen olursa ceza veririzBen bunu sen takıma ilk geldiğinde düşünmüştüm ama seni daha tam tanımadığım için ne tepki göstereceğini bilemedim. Yani, "sen diyetisyenden daha mı iyi biliyorsun gibi bir şey söylemenden çekinmiştim. Bence çok iyi düşünmüşsün. Bütün gün serbestlik çok fazla bence de. Hatta bir öğün yediğin şeyleri de yaz ki kaptan onlara da ceza versin. En azından yemiş olursun, diyetisyeninin dediği gibi metabolizma çalışacaksa çalışır ama sporla da yediğini yakarsın.
Bu hafa sonu 1. cilikten dolayı bir gün ödülümüz var okudun mu?
cnm yarisma bu,10 takim var,her hafta ilk 3 seciliyorAaa 1. mi oldukben bu yüzdelerden vs anlamadığım için ne manaya geldiğini çözemedim daha Ay çok sevindim, Hepinizi tebrik ederim kızlaaar
Yok canım ben kolay kolay birşeye alınmam, kızmam merak etmeÖyle yapayım bari ama yarın çok pis planlarım var Adam akıllı kahvaltı yapmayı özledim, simit,poğaçaya hasret kaldım , Öğlen diyetten sonra güzell bir kahvaltı düşünüyorum.. fazlasını eminim midem almaz
cnm bu peynir künefede kullanilan degilmi:44:Zeynep abla hellim peyniri Kıbrıs'a özü bir peynir, Migroslarda da satılıyor Ben bir kaç defa götürdüm Türkiye'ye kargoyla gönderdim bozuldu, Artık Migros'ta var, bidonla götürüyorum annemlere, o da gemiyle gidersek,uçakla sulu şeyler yasak.. Böyle olmasa gönderiridim ben sana..
bende istiyom patik,kisin ayaklarim üsüyoretkinlikteki patigimi ördüm bitti süslemelerim kaldı o nu bitiriyim gene gelirim kızlar
senin diyetisyen insafliymis,yada senin spor yapacagini ummamisya bılmıorumda 1 gun bos brakmak cok sakıncalı deılmı kı ?
benım dyetısyenım haftada 1 tane sutlu tatlı serbestlıgı koymustu ufak bı kase
bde bna gunde 1 saat spor cok sana yarım saat yeter demıstı neye gore cok farklı tutum sergılıolar hangsıne ınancaz artık tamam taktıktrde sporun zararı olmaz ama genelde saglıklı yasm olarak 3 gun yapın dyolar bız sıskoları kımse dsunmuo
bende geldimolur zeynep abla zaten sadece ben kaldım burda ...sen btır gel ben sarkı dınlım o vakıt kop kopp
hos geldin cnmben geldimm gecmise bakcam birazdan nasılsınız kızlarr
sende böyle dersen,ben kendimi balkondan atimpek bi etkim olmasada bende herkezi tebrik ediyorum
hos geldin cnmOoooooo herkes buradaymış dediler , duydum geldim .
afiyet olsun cnm,serbest,catlayana kadar yiyebilirsinallaaaaaaah herşey serbestmi kaptan :)) pazar günü arkadaşlarımız gelicek piknige gidecektik
suc bizim degil cnm,tartininBenimde olmadı bu hafta tatlım , 100 gr , 0,16 %
kalbimiz temizmis cnmbende cooooooooook mutlu oldum ya gercekten kimse ummmuyordu birinci olacagımızı ama hep diyorduk birinci olalım diye ve olduk hep birlikte kızlar haftayada oluruz inşallah zeynep ablacım seni ayriyeten tebrik ederim artık derecede yaptım abla darısı birinciliğine olur işallah
senin tartida suclubenimkide 200 gram 0.32
günaydin kizlar,vermem gereken kilom azaldikca,verememeye basladim,bide dün kacirdim üstüne
hemen yediklerimi yazayim
sabah
2 dl ispanak böregi cay
ara
1 milchschnitte(135 kalori)
öglen
2 dl ispanak böregi
aksam
4 kasik bulgur pilavi,4 kasik tavuk cigeri
ara
2 adet prens cikolu bisküvi(1 tanesi 118 kalori,2 tane 236 yapiyor)
su
2.5 lt
spor
1 saat tempolu yürüyüs,30 dk body workout
cezam
236+118=354
bisküvileri gece yedigim icin 300 mekik ceza
toplam 354 kalori ceza ve 300 mekik,az oldu diyen olursa eklenen her türlü cezayi cekerim,sorun yok
dün sanki akrep nalan yutmustum,habire yiyesim vard,sonuc tartya böyle yansidi haliyle,almadigimami sevinim,vermedigiemei üzülim bilemedim
bide börekler vardi demi,ben onlari unuttum,börek cezalarinida siz verin,üzerine eklerim ben,bide bu hafta kilo veremedim diye 30 dk ek spor cezam var,bi ara hepsini toptan yazarim
hoşgeldın bebegımm :))))))))))))tamam cnm kolay gelsin
sen söyle,ben onlarada diyet yaptiririm
okudum tatlim
bende seni tebrik ederim cnm,nede olsa benden iyisin
cnm normalde hafta ici tartiya etkie tmesin diye ödül yapmiyoruz ama,yiyebilirsin,bu haftalik böyle olsun,afiyet olsun
yok cnm,hic sorun olmaz,zaten buraya yazsaydi önce gec kalirdik,son anda yetismis,ben artik umudumu kesmistim yani
bende seni tebrik ediyorum cnm,derece yapmissin,darisi nice derecelere insallah
ama kötü alisirsam sonra,nasilsa arkami toplayan bir takim var demi
tamma cnm,dinlen gel,beklemedeyim
yapariz cnm,hep beraber yapariz,sen yeterki inan,ayrica cekinme,en fazla ceza veririm
benim aklimdan kötü seyler geciyor cnm,icli köfteler,iskenderler,serbetli tatlilar,ay yok,yok,salatalar dicektim:18:
kesinlikle cnm,beklenmedik bir birincilik oldu ve cok güzel oldu
ay cnm cok güldüm ya,elimde karar defteri yok tatlim,karar defteri yarismanin,takimlarla ilgili kurallar ve bilgiler yer aliyor,sen cok yasa emi
ay dur linkide verim,bak sende
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-14.html
bende sizinle guru duyuyorum cnm benim,ne güzel bir takim olduk
cnm sende her seyden cekinir oldun,kimse bisey diyemez sana,ne demek istiyorsan de,bisey diyen olursa ceza veririz
cnm yarisma bu,10 takim var,her hafta ilk 3 seciliyor
cnm bu peynir künefede kullanilan degilmi:44:
bende istiyom patik,kisin ayaklarim üsüyor
senin diyetisyen insafliymis,yada senin spor yapacagini ummamis
bende geldim
hos geldin cnm
sende böyle dersen,ben kendimi balkondan atim
hos geldin cnm
afiyet olsun cnm,serbest,catlayana kadar yiyebilirsin
suc bizim degil cnm,tartinin
kalbimiz temizmis cnm
senin tartida suclu
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir anneciğin...
Kaptanım üzme kendini, sen hırs yapar bu hafta onları sporla atarsın. Bu hafta bisikletin canını çıkartırsın eminim...
Geçmiş olsun Baharım, inşallah geçer bugün dinlen. Dualarım seninle canım, inşallah beklediğin haberleri alırsın. Hakkınızda hayırlısı olsun...
Topraksım sana da günaydın... Bugün koşturmaca ha, kolay gelsin canım.
Zeynep abla çok iyi yaa, çok takdir ediyorum seni...
O merdivenleri çıkarken beni andınız di mi ??? Tamam ben de yazmıyorum artık... Çok güldüm yaaa...
Canım benim çok cezam vardı azalsın diye ben de hareket olarak ne yapsam yazıyordum ama tabi kaptan bu numaramı da yemedi. Eftelya ve topraks da benle makar yapmışlar ondan yazmışlar. OK ?
Canım güzel kilo vermişsin, devamını diliyorum... Menü çok iyi olmuş , spor da. Öğlen 1 dilim ekmek olurmuş ama acıkmadın heralde .
güzel olmuş menü
kendi pofiline git. o sayfada yine kendi ismini seç, sadece senin mesajların çıkıyor. Tek tek saymıyorsun artık toplu mesajları. Her toplu mesaj tek sayılıyor. Geriye doğru gidiyorsun geçen cumayı da say toplamını yaz. 49 dan azsa yandın !!!
Ohooo kaptan sen buhafta spor delisi olursun ben sana söyliyim... Ho ho ho benim cezam çok az kaldı. Mekik bitti de kaloriyi bitiremedim. Cezamı vaktinde bitiremedim diye de ceza vermezsin heraldeListene yorum yapmıycam, her şey gün gibi ortada zaten. Ben de kaçamak yaptım dün o yüzden dilimi kısa tutuyorum bugün...
Olllleeeeey.....
Kabusumuz sen ol yaaaa. Çok korktum gideceksin diye.....Oh beee valla moralim yerine geldi. Deliye döndüm haberin yok... Şimdi iş yerinde mezdeke yapasım var . Ooooh şıkıdım şıkıdım yandaaaaan...
Canım hoşgeldin, iyiki geldin. Seni çok sevmişiz bunu da görmüş olduk. Ama kaptana söyliycem, bizi bırakıp gitmeyi düşündüğün için sana ceza versin....
vallami,nerden aldin,bende taktirayim ondanDuyarım ben şekerler , baby nin dediği gibi sensörlerim var , takımda çok mesajlaşma başlayınca haber geliyor bana.
iyi aksamlar cnm,kolay gelsinKızlar bu akşam sizinle olamayacağım, sembolik mantık( en zor ders) a geçeceğim, dua edin benim için , iyi akşamlar, bol muhabbetler size
bende ordan gelyorum,yolda karsilasmadikBen bugün hiç geçmişe gitmedim , şöyle bir dalıvereyim .
Yorumlarımdan eksik kalmayın
iyi geceler cnm,cabucak iyiyles tamammikızlar ben uyuyorum hepinize iyi geceler tekrardan hepinizi tebrik ederim öptüm hepinizi muah muah
cok az olmus cnmdünkü menümü yazıyım :)
sabah 5 zyetin 2 dilim ekmek 1 dillim peynir 1 bardak çay
ara 1 muz
öğlen 3 çiğ köfte (küçük).. 1 bardak şalgam (gün vardı ewde..iiki yaptıgım tatlıyı ben sevmiyorum yoksa dayanamayıp yerdim)
akşam yiyemedim annem rahatsızlandıgı için gece 1 dilim ekmek 1 parça peynir yedim
su 2 lt olmustur
spor gündüz misafir vardı aksam annem hastalandı o yuzden yapamadım (daha cezam da var onu da yapcam)
mesaj 71
ay söyleme cnm ya,yiyesim varmis,stres bahane olmusmenüne yorumunu kendin yapmıssın zaten dicek bisey yok :) bazen böyle oluyo ya ne görürse yemek istiyosn
antepte bir müddet kalmis birisi olarak,oraya ait her türlü seyi bilirimYok Pegasuscum künefede kullanılan değil,hellim peyniri kesinlikle erimiyor yumuşamıyor,hatta kızartıp kebabını bile yapıyorlar.. sert birpeynir,Antep peynirini bilir misiniz bilmem,onun kokusuzu
https://lh3.googleusercontent.com/-...s1600/hellim+k%C4%B1zart%C4%B1l%C4%B1rken.jpg
Canımmmmmmmmmmm
Aşk olsun kaptan , o ne demek öyle. Arada birimizden çıkacak diğerleri kapatacak açığı yoksa takım olmanın anlamı ne ?
Hem merak etme 100 gr la bende hemen arkandayım
Canım yok sonuçlar açıklanmış zaten , sorun olsa yazılmazdı heralde . Hem takım dereceleri hemde bireysel dereceleri yazılmış.
Çok geçmiş olsun canım , annen nasıl oldu ?
Süper bir hafta sonu olacak tatlım , 4 takımın kardeşliği:13:
Canımsın sen , iyiyim canım , gayet moralliyim .Esti geçti kötü rüzgarlar , şimdi bomba gibiyim
bencede cnm,sporsevmeyen doktorhoşgeldın bebegımm :))))))))))))
ben zaten spora gdıoken dyetsyene gttım spor salonu önerdı dye dedıkı bna ne kadar spor yapıosun ögıunlerını atlama falan dedı dyetısyen
bende dedım gunde 3 saat spor yapıorum ne yapıorsun dye kızdı anlam veremedım haftada kac gun dedı 6 gun dedım yanı verdgı ogunlerde evde olmam ımkansızdı evden 10 da ckıp 5 te donuodum eve
:)))))
braz daha kılo verım tekrar baslıcam tempolu spora bu dyetısyen bnce spor sevmıo
tamam cnm,bende bakim almancasi neymis,bulursam alirim burdaKızlar birgün salatamı yapayım,ekleyeyim buraya fotosunu :) Hellim peynirinde yağ oranı çok çok azdır..
Anlamıştım zaten... Çünkü her hafta aynı şey oluyor....
Ohooo geldi bile, ayıpsın Pegasustan bahsediyoruz, elinde karar defteri kime ceza kessem diye bekliyor bilmiyor musun? Ama iyi oluyor cezalar olmasa sporu bu kadar sıkıı tutmam, çok kaçamak yaptığımdan cezalar birikiyor, ben de birikmesin diye yapıyorum. ...
Tük bende o kadar uğraştım o gün ...Neyse... Diğer çizelgeyi Toprak paylaşmıştı resimli olarak ama hangi gündü hatırlamıyorum.
Ayyy çok sevindim hem de nasıl sevindim bu hafta ben de hiç beklemiyordum. Tebrikler kızlar, sizinle gerçekten gurur duyuyorum. Çok heycanlı bir hafta oldu doğrusu. Sevinç , üzüntü, kızgınlık, güzel haberler, kötü haberler.... Hepsini paylaştık ve hep birlikteydik...
Aşkolsun Pegasusum yaaa.... Biz seninle gurur duyuyoruz. Kararlılığın , kendine güvenin, takımına sahip çıkışın, cesaretin, yenilikçi olman ve daha bir sürü özelliğinle sen bu takımı çok iyi temsil ediyorsun. Sen 1 kilo alırsın bir hafta sonra 3 kilo verirsin öyle de hırslısın. Üzme kendini ....
Canım çok geçmiş olsun , bizi çok heycanlandırdın....Zamanlaman da süper yani tebrik ederim.
Pegasus vallahi Bu grup çok motive etti beni, ağzıma inanın 1tane fazla birşey koyamıyorum, yazarken utanırım diye, diyetisyenimden çekinmiyorum sizden çekindiğim kadar ,eğerben bu işi burada sizinle yapamazsam birdaha asla yapamam, bunu biliyorum
bencede cnm,sporsevmeyen doktor
ay basla cnm spora,özledim valla spor yaptigin zamanlari
tamam cnm,bende bakim almancasi neymis,bulursam alirim burda
Aus gecmiste kaboldu sanimca,benimde uyfakligin sesi gelyor,bir bakim ona,uyursa tekrar gelirim
günaydın günaydın günaydın herkezeee
dünki menümü yazim bayanlar
sabah: su içemedim midem agrıyordu
yarım tost peynirli çay
ara: 4 tane diyet bisküvi
öğlen:lavaş döner ayran
ara:4 tane diyet bisküvi
akşam:3 kaşık kuru fasulye 2 kaşık yogurt ekmek iki lokma (zorla yedim bunlarıda annemin zoruyla)
ara:işte kaçamagın oldugu kısım kaç gündür canım çok istiyordu bi dilim yaş pasta
su: 2 litre ancadır
spor bugünde yok malesef iki gündür yapamadım
günaydın hanımlar hayırlı cumalar
dünki menümü yazıyım
sabah ac karnına 2 bardak sıcak su
30 defa ğarmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi
1 haslanmıs yumurta
1 kk kadar peynir
5 tane yeşil zeytin
bolll maydonoz
1 kupa yeşil çay
ara 1 bardak yarım yaglı süt
öglen bol salatanın içine 5 kaşık haşlanmıs yeşil mercimek
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
ara 1 elma 1 bardak süt
akşam
6 kaşık ıspanak yemegi
3 kasık yogurt
1 dilim ekmek
boll salata
su 3 lt
spor
45 dak. hoca ile( dün step günümüzdü hoca canımızı cıkarttı :)
45 dakıka kendim
bir saat hızlı tempoda yürüdüm
günaydın hanımlarrrr
öncelikle kilomu bildiriyim sonra da menümü paylaşıym
[***4. TAKIM 305.ETAP***
topraks : (74,1 / / / %)
pegasus07 : (59 / / / % )
pokemon5168,5/ / / % )
wuwum : (75 / / / %)
eftelya_blue: (64,5 /64,2 /0,3 / %0,47)
RrapunzelL73 / / / %)
Ausencia63 / / / %)
bahar210663,3/ / / %)
buyumeyenbaby73,1 / / / %)
zeynep_canan74,3/ / / %)
4.TAKIM ORTALAMASI %
sabah
çeyrek simit ( son kez haftaya kahvaltıyı değiştircem)
peynir
çay
ara
yeşil çay
öğle
2 kaşık bulgur pilavı
3 adet köfte
yoğurt
ara
kahve
çok küçük bir parça karam çikolata krizine
akşam
1 dilim tam buğday
menemen
çok az makarna
yoğurt
2 lt su
150 tane mekik
bir de dün biz ablamla eve gidiş merdivenimizi saydık yolda tam 183 basamak var hergün bunu inip çıkıyorum spor sayılırsa
msgı sayamadım sayıp yazarım:44:
günaydın kızlar. dün geceasyayı uyuturken bende uyumuş kalmışımtekrargiremedim foruma bakayım neler kaynatmışsınız. en önemlisi aus yuvasına dönmüşmü bide ona bakayım. görüşürüz.
kilo bildirimi:67,100 idim ve şimdi 66,400 üm. Eki Görüntüle 689258
günaydın herkese 18.04.2013
sabah:
1 kupa ballı sirkeli sıcak su,
yarım haşlanmış yumutta,
6 adet yeşil zeytin ,
1,5 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 bardak çay,
ara:
10 adet beyaz leblebi,
1 kupa 5i biryerde çayı,
öğle:
bir tabak yoğurtlu karnıbahar,
ara:
5 adet badem,
10 adet beyaz leblebi,
1 fincan neskafe,
akşam:
2 adet lahmacun
2 bardak ayran,
2 lt su,
spor:
30 dak.b-fit,
15 dak.pilates ,
50 mekik,
15 dak yürüyüş,
Günaydın herkeseeee
Bugün tartıldım 61,5 çıktım, geçen hafta 62.3 idim( benim tartıda) Bu durumda 800 gr gitmiş , birde regli haftamdı, şekerkrizlerine dayandığımiçin kendimi tebrik ediyorum ve dünki menüme geçiyorum
Kalkar kalkmaz; 1 kivi
Kahvaltı; 1 dilim hellim, bol yeşillik, 1 dlim ekmek, şekersiz 7li çay
Ara öğün; 3 kuru erik , 5 badem, şekersiz Türk kahvesi
Öğlen; peynirli salata, 1 dilim ekmek
Ara; 7li şekersiz bitkiçayı, 6 tane etiform bisküvi
Akşam; 6 yk peynirli makarna ,bol salata 2 yk yoğurt
Ara; 4 adet ceviz, bitki çayı, 1 portakal,yarım bardak süt
Toplam 2.5lt su
1,5 saat yürüyüş
kızlar kusura bakmayın bugün hiç vaktim yok, önce bakanlığa sonra da müşteriye gidicem sadece kilomu bildireyim eklerseniz sevinirim
74,1/73,2/0,9/%1.21
kolay gelsin canlar
selam kızlar tekrardan hemen menümü yzayım
sabah;5 yk. nesfit süt kurukayısı az elma karışımı
ara;1 ç.b. süt
öğlen; tavuklu çorba 1 kase, 6 yk kabak yemeği yanında yoğurt 1 dilim k.ekmek
ara;6 tane kuru kayısı
akşam;1 kas tavuklu çorba 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmek
ara yapamadım uyuya kalmışım
spor;45 dk. leslie walk ve 35dk. trambolin 350 kalori cezadan düşersek 700-35:35 kalori cezam kaldı birde 1000 mekikten 700 mekikkaldı onuda 70 dk. pilates ile öderim haftasonu cezalarım biter inşallH
MESAJ SAYISI ;99 ÇOKU MSAJLARI TEKTEK SAYDIM UMARIM Hata yapmamışımdır
su;2-3 litre
günaydin kizlar,vermem gereken kilom azaldikca,verememeye basladim,bide dün kacirdim üstüne
hemen yediklerimi yazayim
sabah
2 dl ispanak böregi cay
ara
1 milchschnitte(135 kalori)
öglen
2 dl ispanak böregi
aksam
4 kasik bulgur pilavi,4 kasik tavuk cigeri
ara
2 adet prens cikolu bisküvi(1 tanesi 118 kalori,2 tane 236 yapiyor)
su
2.5 lt
spor
1 saat tempolu yürüyüs,30 dk body workout
cezam
236+118=354
bisküvileri gece yedigim icin 300 mekik ceza
toplam 354 kalori ceza ve 300 mekik,az oldu diyen olursa eklenen her türlü cezayi cekerim,sorun yok
dün sanki akrep nalan yutmustum,habire yiyesim vard,sonuc tartya böyle yansidi haliyle,almadigimami sevinim,vermedigiemei üzülim bilemedim
bide börekler vardi demi,ben onlari unuttum,börek cezalarinida siz verin,üzerine eklerim ben,bide bu hafta kilo veremedim diye 30 dk ek spor cezam var,bi ara hepsini toptan yazarim
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey aus geri dönmüş . valla çok sevindim. beni zamanla tanıyacaksınız. eğer birşeyi söylüyorsam gerçekten öyle düşündüğüm içindir. gerçekten çok sevindim. gitsen isyann çıkartacaktım zaten.
bu arada ausum hosgeldın :)))))))))) anlamasamda yarı bucuk tahmın ettım ama oda grdıgın stelerdekı yrumlara bakarak ama gtme olayını bılmıodum otur oturdugun yerde
nyse senı bende cook sevıorum
merhaba hanımlar önce sunu söyliyim ausummmm hoş geldin evine çok mutlu oldum yazdıklarını okuyunca hatta o kadar duygulandımki şu anda aglıyorum seni cok seviyoruz canımm bunu hiç unutma.
kızlar bu hafta durumlar ney neydegil neler oldu neler bitti bana hemen anlatın
bugun günüm vardı gezmeye gittin spordan sonra hemde yürüyerek
ev sahıbi neler yapmis nelerama him birini yemedim ben kendi yiyecegimi götürdüm evden ohhhh mis gbide oldu
ıslak kek vardı ay çöregi vardı kurabiye vardı patlıcan salatası vardı hepsinden de öte çig köfte vardı ama hiç birinden yemedin kız kardesimin çig köftesinin ucundan minnacık aldım o da küçük tırnagınım üstü kadardı .
Ay inşallah zeynep ablamm
Arkadaşlar şimdi diyetisyenim bana haftalık 6 günlük menü yazıyor, 7. gün çünkü serbet gün ne istersen yiyebilirsin diyor, bende onu serbest gün değilde serbest öğün yapmayı düşünüyorum, özellikle öğle zamanı, akşam olmayacak ! ne tavsiye edersiniz bana? ne düşünüyorsunuz bu konuda..
zeynep abla tebrikler
buhaftaki birinciliğimiz tam takım işi oldu.
etkinlikteki patigimi ördüm bitti süslemelerim kaldı o nu bitiriyim gene gelirim kızlar
dünkü menümü yazıyım :)
sabah 5 zyetin 2 dilim ekmek 1 dillim peynir 1 bardak çay
ara 1 muz
öğlen 3 çiğ köfte (küçük).. 1 bardak şalgam (gün vardı ewde..iiki yaptıgım tatlıyı ben sevmiyorum yoksa dayanamayıp yerdim)
akşam yiyemedim annem rahatsızlandıgı için gece 1 dilim ekmek 1 parça peynir yedim
su 2 lt olmustur
spor gündüz misafir vardı aksam annem hastalandı o yuzden yapamadım (daha cezam da var onu da yapcam)
mesaj 71
hiç başlamasan gelmez ausum :)) başlakı gelsın bende sana dıorum ama arkadasıma not cıkarcam kendıme gerekmıoya acele etmıorum o acıdan ama başlasam ii olcak 5 knuyu özetlıcem
Auscum sana birşeyler yazmak istedim, hatta yazdım ve geri sildim, boş şeylerle kendini üzme, seni motive eden, güzel şeylere odaklan, diğerlerini görme, önüne bir hedef koy ve başar, bu yolda da ne mübahsa onu yap, ödün verme, kimsenin senin önünde engel olmasına izin verme! Bak şimdi formasyon eğitimi tekrar açıldı, ben bunu duydum daha da şevklendim,, Allah nasip eder okulum biterse formasyon eğtiimi alıp öğretmen bile olabileceğim inşallahhhKilomu vermek istiyorsun hedefini belirle ona doğru koş, yarışmada 1. lik mi istiyorsun hedefine koş, okulumu bitirmek istiyorsun hedefe koş, küçük çakıl taşlarına takılma, küçük çakıl taşlarının üzerine bas geç, eğer o taş büyükse üzerinden atla geç, seni asla ama asla durdurmasına izin verme.. Eğer sen kendinde bu gücü buluyorsan, ben bunu yapabilecek kapasitedeyim diyorsan, bende eminim sen bunları yaparsın diyorum
ay cnm cok güldüm ya,elimde karar defteri yok tatlim,karar defteri yarismanin,takimlarla ilgili kurallar ve bilgiler yer aliyor,sen cok yasa emi
ay dur linkide verim,bak sende
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-14.html
bende sizinle guru duyuyorum cnm benim,ne güzel bir takim olduk
cnm sende her seyden cekinir oldun,kimse bisey diyemez sana,ne demek istiyorsan de,bisey diyen olursa ceza veririz
vallami,nerden aldin,bende taktirayim ondan
iyi aksamlar cnm,kolay gelsin
bende ordan gelyorum,yolda karsilasmadik
iyi geceler cnm,cabucak iyiyles tamammi
cok az olmus cnm
annen nasil oldu,iyimi simdi,birde senin ablan pasam mi
ay söyleme cnm ya,yiyesim varmis,stres bahane olmus
Aus gecmiste kaboldu sanimca,benimde uyfakligin sesi gelyor,bir bakim ona,uyursa tekrar gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?