Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menü gayet güzell

,Allah zihin açıklığı versin canım , okuduklarını su gibi anla inşallah . Sınavda da hep çalıştığın yerlerden gelsin , bir de bana da çalışma isteği gelse artık yahu .

Auscum sana birşeyler yazmak istedim, hatta yazdım ve geri sildim, boş şeylerle kendini üzme, seni motive eden, güzel şeylere odaklan, diğerlerini görme, önüne bir hedef koy ve başar, bu yolda da ne mübahsa onu yap, ödün verme, kimsenin senin önünde engel olmasına izin verme! Bak şimdi formasyon eğitimi tekrar açıldı, ben bunu duydum daha da şevklendim,, Allah nasip eder okulum biterse formasyon eğtiimi alıp öğretmen bile olabileceğim inşallahhh Kilomu vermek istiyorsun hedefini belirle ona doğru koş, yarışmada 1. lik mi istiyorsun hedefine koş, okulumu bitirmek istiyorsun hedefe koş, küçük çakıl taşlarına takılma, küçük çakıl taşlarının üzerine bas geç, eğer o taş büyükse üzerinden atla geç, seni asla ama asla durdurmasına izin verme.. Eğer sen kendinde bu gücü buluyorsan, ben bunu yapabilecek kapasitedeyim diyorsan, bende eminim sen bunları yaparsın diyorum

tamam işte kaptan eski cezalarım bitti benim dünki cezam var oda 200 kalori + 100 mekik+ 100mekik yarısmadan kaybettim için
tamam cnm kolay gelsin
şimdi ben menüler sölersem çok kalorili şeyler sölerim olmaz
sen söyle,ben onlarada diyet yaptiririm
yorum yaptım zaten hayatım ama gec yrum yaptım yanı usenmekten anca
okudum tatlim
bende seni tebrik ederim cnm,nede olsa benden iyisin
cnm normalde hafta ici tartiya etkie tmesin diye ödül yapmiyoruz ama,yiyebilirsin,bu haftalik böyle olsun,afiyet olsun
helinimmm biz bir takımız kuzummm sen bizim can kaptanımızsın

yok cnm,hic sorun olmaz,zaten buraya yazsaydi önce gec kalirdik,son anda yetismis,ben artik umudumu kesmistim yani
takım arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı kutluyorum canların :)
çok mutlu oldum hem ausencia aramızda ve hem hep beraber kenetlendik ve bu hafta birinci olduk
bende seni tebrik ediyorum cnm,derece yapmissin,darisi nice derecelere insallah
ama kötü alisirsam sonra,nasilsa arkami toplayan bir takim var demi
cok sevindim son anda kurtardıkkk hepinizi tebrik ediyorum zeynep abla senide bireysel derecen için tebrik ederim ben biraz dinleneyim sonra gelip gecmisi okurum
tamma cnm,dinlen gel,beklemedeyim
yapariz cnm,hep beraber yapariz,sen yeterki inan,ayrica cekinme,en fazla ceza veririm
benim aklimdan kötü seyler geciyor cnm,icli köfteler,iskenderler,serbetli tatlilar,ay yok,yok,salatalar dicektim:18:
zeynep abla tebrikler

buhaftaki birinciliğimiz tam takım işi oldu.
kesinlikle cnm,beklenmedik bir birincilik oldu ve cok güzel oldu
ay cnm cok güldüm ya,elimde karar defteri yok tatlim,karar defteri yarismanin,takimlarla ilgili kurallar ve bilgiler yer aliyor,sen cok yasa emi
ay dur linkide verim,bak sende
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-14.html

bende sizinle guru duyuyorum cnm benim,ne güzel bir takim olduk

cnm sende her seyden cekinir oldun,kimse bisey diyemez sana,ne demek istiyorsan de,bisey diyen olursa ceza veririz
cnm yarisma bu,10 takim var,her hafta ilk 3 seciliyor
cnm bu peynir künefede kullanilan degilmi:44:
etkinlikteki patigimi ördüm bitti süslemelerim kaldı o nu bitiriyim gene gelirim kızlar
bende istiyom patik,kisin ayaklarim üsüyor
senin diyetisyen insafliymis,yada senin spor yapacagini ummamis
olur zeynep abla zaten sadece ben kaldım burda ... sen btır gel ben sarkı dınlım o vakıt kop kopp
bende geldim
ben geldimm gecmise bakcam birazdan nasılsınız kızlarr
hos geldin cnm
pek bi etkim olmasada bende herkezi tebrik ediyorum
sende böyle dersen,ben kendimi balkondan atim
Ooooooo herkes buradaymış dediler , duydum geldim .
hos geldin cnm
allaaaaaaah herşey serbestmi kaptan :)) pazar günü arkadaşlarımız gelicek piknige gidecektik
afiyet olsun cnm,serbest,catlayana kadar yiyebilirsin
Benimde olmadı bu hafta tatlım , 100 gr , 0,16 %
suc bizim degil cnm,tartinin
kalbimiz temizmis cnm
benimkide 200 gram 0.32
senin tartida suclu

menüne yorumunu kendin yapmıssın zaten dicek bisey yok :) bazen böyle oluyo ya ne görürse yemek istiyosn

hoşgeldın bebegımm :))))))))))))
ben zaten spora gdıoken dyetsyene gttım spor salonu önerdı dye dedıkı bna ne kadar spor yapıosun ögıunlerını atlama falan dedı dyetısyen
bende dedım gunde 3 saat spor yapıorum ne yapıorsun dye kızdı anlam veremedım haftada kac gun dedı 6 gun dedım yanı verdgı ogunlerde evde olmam ımkansızdı evden 10 da ckıp 5 te donuodum eve
:)))))
braz daha kılo verım tekrar baslıcam tempolu spora bu dyetısyen bnce spor sevmıo

Son düzenleme:

tesekkurler cnımm

Duyarım ben şekerler , baby nin dediği gibi sensörlerim var , takımda çok mesajlaşma başlayınca haber geliyor bana.
vallami,nerden aldin,bende taktirayim ondan
Kızlar bu akşam sizinle olamayacağım, sembolik mantık( en zor ders) a geçeceğim, dua edin benim için , iyi akşamlar, bol muhabbetler size
iyi aksamlar cnm,kolay gelsin
Ben bugün hiç geçmişe gitmedim , şöyle bir dalıvereyim .

Yorumlarımdan eksik kalmayın
bende ordan gelyorum,yolda karsilasmadik
kızlar ben uyuyorum hepinize iyi geceler tekrardan hepinizi tebrik ederim öptüm hepinizi muah muah
iyi geceler cnm,cabucak iyiyles tamammi
cok az olmus cnm
annen nasil oldu,iyimi simdi,birde senin ablan pasam mi

menüne yorumunu kendin yapmıssın zaten dicek bisey yok :) bazen böyle oluyo ya ne görürse yemek istiyosn
ay söyleme cnm ya,yiyesim varmis,stres bahane olmus

Kızlar birgün salatamı yapayım,ekleyeyim buraya fotosunu :) Hellim peynirinde yağ oranı çok çok azdır..

Son düzenleme:

saol cnm simdi daha iyi cok sükürr

bencede cnm,sporsevmeyen doktor
ay basla cnm spora,özledim valla spor yaptigin zamanlari

Kızlar birgün salatamı yapayım,ekleyeyim buraya fotosunu :) Hellim peynirinde yağ oranı çok çok azdır..
tamam cnm,bende bakim almancasi neymis,bulursam alirim burda

Aus gecmiste kaboldu sanimca,benimde uyfakligin sesi gelyor,bir bakim ona,uyursa tekrar gelirim

saol cnm :))) ya ben sana bisey sormustum ya görmedin yada cevap vermeme hakkın var demistim onu kullandın ama ben anlamadımizmirn neresindesin cnm cevap vermeme hakkn hala var

Son düzenleme:
bencede cnm,sporsevmeyen doktor
ay basla cnm spora,özledim valla spor yaptigin zamanlari

tamam cnm,bende bakim almancasi neymis,bulursam alirim burda

bı 5 kılo daha vereyım kendım spor yapmadan veremıorum sanmasınlar snra baslıyım yuppıeyyy :)

O kadar alıntı yaptım okumazsanız yakarım bu takımı

İki lokma ekmeği zorla yediren anneni tebrik ederim canım .Pastanın cezası da çoktan verildi zaten

Zeynepcim diyetine uymanın karşılığını alıyorsun

Eftelyam , dozunda yemişsin canım , bir lokma karamdan da bişeycik olmaz bence

Deli hatun diyesim var sana hep

Geldim geldim , asya fırsat verse de azıcık senin o tatlı dilinden , muhabbetinden faydalansak bizde

Canım tartıda kilo düşmesi ne büyük mutluluk değil mi ?

Dengeli yemişsin canım , lahmacun konusunda kararsız kaldım , kalorisini bilmiyorum , bir tane yemenin ayranla doyurucu olması gerek bizim gibi diyette olanlar için

Çok güzel , çok dengeli canım .Aynen devam ...

kızlar kusura bakmayın bugün hiç vaktim yok, önce bakanlığa sonra da müşteriye gidicem sadece kilomu bildireyim eklerseniz sevinirim
74,1/73,2/0,9/%1.21

kolay gelsin canlar

Canım yaaa , ne müşteriymiş dönemedin bir türlü .Zorluk çıkardıysa haber vereydin

Güzelmiş canım , hele sporların , işte ceza almanın da bu güzelliği var spor yapıyorsun

Bak işte , gel diyorum , kaynaşalım iyice

Tahmin edebiliyorum bu arada az çok isyanını

bu arada ausum hosgeldın :)))))))))) anlamasamda yarı bucuk tahmın ettım ama oda grdıgın stelerdekı yrumlara bakarak ama gtme olayını bılmıodum otur oturdugun yerde
nyse senı bende cook sevıorum

Tamam kuzum , oturduğum oturduğum yerde zaten

Sen ne tatlı bir şeysin yahu

O kadar güzel gördüm ki canım , burada uyduruktan bir bağ ile takım olmadığımızı

Süpersin bu arada , zaten o misafirliklerde baby nin spor önerisini uygulayabiliyorsan , olay bitmiştir.

Aynen , bende acayip motive oluyorum grupla . Kaçamak yapınca aklıma ilk gelen buna yapılacak yorumlar oluyor , kafam geçiyor şimdi şu şöyle yazar falan diye.

Hep beraber yapacağız canım , eminim ben

Çok iyi düşünmüşsün , tüm gün serbest olmak yerine kahvaltı ya da öğle yemeğini seç.

Hatta baby den daha güzel bir öneri gelmiş , sen diyetisyenin dediği gib serbet öğün yap ama buraya yine yaz , cezanı spor olatrak yap.Fazladan sporun kimseye zararı olmaz.

zeynep abla tebrikler

buhaftaki birinciliğimiz tam takım işi oldu.

etkinlikteki patigimi ördüm bitti süslemelerim kaldı o nu bitiriyim gene gelirim kızlar

Bitmiş halini resim çekte bize de göster canım.

Canım annen nasıl oldu ?

Neymiş rahatsızlığı ?

hiç başlamasan gelmez ausum :)) başlakı gelsın bende sana dıorum ama arkadasıma not cıkarcam kendıme gerekmıoya acele etmıorum o acıdan ama başlasam ii olcak 5 knuyu özetlıcem

Doğru söylüyorsun canım , sende başla hadi bende başlayayım :13:

Canım teşekkürler öncelikle.
İnan bana idealist ve kararlı bir kadınım aslında .Öyle olmasa 34 yaşında , ben uluslararası ilişkiler okumak istiyorum diyerek aklımda kalan bölümü okumazdım heralde.
Kilo verme konusunda da öyleyim , okudun mu bilmiyorum ama 100 kilodan 9 ayda 62 ye indim .
Dün olanlar biraz ''gurur'' meselesi oldu .
Geçti gitti zaten .
Ders çalışmaya gelince , sızlanıp duruyorum başlamam gerek diye ama aslında kendimi iyi biliyorum , geçen dönemde sayfa açmadım , son bir hafta kampa girdim ve çok iyi sonuçlar alarak onur belgesi ile geçtim.Sanırım ondan gevşek davranıyorum biraz.
Yaparım yaparım canım , hatta yaparızzz

Kaptan yine ceza verecek bir yer bulmuşsun ya

Birde bu karar defterini merak ediyordum hep , az göz atayım hele :82:

simdilik geldim,ama bu beraberlik ne kadar sürer bilmiyorum,her an bir aglama sesiyle ayrilabilriz

annem simdi daha iyi cok sükür ablam pasam değil gerbera1987

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…