aslinda transfer edebiliriz cnm,3 kisi cagirdim,gelmezlerse gelebilir tabiki
nasil farkettin cnm,ben o kadar bakiyorum,hic görmemistim:18:
Sosyoloji okuyorum canım :)canım senin bölüm neydi benimde vardı lojik diye bi dersim . en sevdiğim dersti hatta
geveze gacılar sizi 2 dakka gittim neler konusmuslar neler bakıyım geliyorum hemen 15:
kimle girdin iddaya onunlamı yok sazeynep abla bu ıdda zaten o ceketın ıcıne grcem (s beden ama ) benle ınatlasıo sınır edıo benı veremezmısım yaza kadar ama ınadıma dyo ... oda 10 kılo ver ben 15 verırım dedım yanı gaza gelmem gerek
burdayız kuzum 7*24 nerdeyseOoooooo herkes buradaymış dediler , duydum geldim .
bende sni çooooooooooooooooooooooook seviyorum
hiç yoktan daha iyidir ballı lokmamBenimde olmadı bu hafta tatlım , 100 gr , 0,16 %
Yok Pegasuscum künefede kullanılan değil,hellim peyniri kesinlikle erimiyor yumuşamıyor,hatta kızartıp kebabını bile yapıyorlar.. sert birpeynir,Antep peynirini bilir misiniz bilmem,onun kokusuzu
iyyyy kokuyor mu peynir dadı nasılya
https://lh3.googleusercontent.com/-...s1600/hellim+k%C4%B1zart%C4%B1l%C4%B1rken.jpg
Hani neredesin :111:
sana bakınıyordun bendegirdigin topige not yazdım :)) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
yaptım canım öyle bir sey oldugunu bilmiyordum ama sinir oluyorum öyle seylere
Gördüm deli kadın
Ama ceza alırsın , ben sana müsait bir zamanda bu forumun kurallarını yazayım en iyisi , olmayacak böyle
Gir o mesajına mesaj düzenle paneli var ya ; onu tıkla yazdığın mesajı sil , konuyla ilgili yorum yaz.Ama kötü bir şey yazma o da ceza sebebi.
yok anam girmem başka topilkere bir estetikle ilgili topiklere giriyorum bilgi alıyorum o kabende estetik yaptıracagım da
cahillik canım benim onlara o kadar cazip geliyorki karsı cinsten birinin 2 güzel sözüne inanıyorlar yazıkTamam canım , biliyorum ben senin bilmediğini de , onlar bilmez ki .
Evet canım , sinir bozucu ama ne yaparsın akıl vermek lazım
Sonra birde yapıp pişman olup konu açarlar , insan arkasında durmayacağı hiçbir şeye adım atmamalı .
Bak sen , kaynanayı çatlatacaksın anlaşıldı
Ne estetiği yaptıracaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?