canım geçen hafta ben 1 kilo almıştım o yüzden cezaya kaldım.ayyyy ebnde ergenliğe çok erken girmiştim ablamda çocukken vitaminsizin tekiydi beni hep onun ablası sanarlardı ne iğrenç bi duygudur bilirim.anem hormonlarıma bile baktırmıştı.Benim ablamda yok şekerim , çok zayıf bir abim vardı , gençliğim onun ablası sayılmakla heba oldu
Ama ortak kıyafet fikrine bayıldım , işin sırrı ablayı diyete sokmakta
Beline kuvvet canım , sen bu kadar cezayı ne için almıştın ?
Okurkrn , 3 köfteli az patatesli domatesli oturtma bana nasıl cazip geldi anlatamam , sabah sabah canım çekti .
Sana da kolay gelsin canım , dün yorucu olmuş , anlaşılan hafta sonuda öyle geçecek .Gelelim bir el atmaya , iki evide 1 saatte pırıl pırıl yaparız tüm takım
Bak sen evi temizlerken , eftelya da teyzenizin evini temizlesin , nasıl fikir , bence süper
Çok süper oldu valla , bende diğer konulara bakmadan buraya dalıyorum
Mezun olunca da , başka bir başlık açıp devam edelim
Eftelya ile ilgili yorumumu yukarıda yapmıştım
Günaydınnnnnnnnnn
Gece zeynepla takıldık buralarda , keşke olsaydınız çok şey kaçırdınız
Geçmiş az , dükkanı en son biz kapattık , okurum şimdi .
Dün Sabah ;
1 dilim kepek ekmek
1 yağsız peynirli omlet
1 fincan yeşil çay
Ara:
5-6 kuru siyah üzüm
Yağsız süt
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
Ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmek
Akşam:
5 kaşık yağsız makarna
Light yoğurt
Salata
Ara:
Şekersiz kahve
3 litre su .
Spor yok
kızlar yaklaşık bir saattir okuyorum öğleden sonradayım :))
kızım uyanmadan dünümü yazayım sonra fırsat bulursam daha da geçmişe gidicem
öncelikle dün çok çok yorucu bir gün geçirdim, istanbulu bilenler varsa kavacık-tuzla-orhanlı- tuzla-kavacık arasında mekik dokuduk, öldüm bittim
akşam saat 6:30 da ancak şirkete dönüp bir iki evrak işini halledip eve döndük, akşam kızı uyuturkende pes olmuş olarak uyudum. Bütün gün aklım sizdeydi, birinci olmuşuz çok sevindim, daha da çok ausun dönmesine sevindim.
bugünde yoğunum çünkü yarın tüm gün sigara bırakma merkezinde olucam, bugün hem kendi hem teyzemin evini temizlemem gerek ki yarınki yokluğum çok belli olmasın.
yani anlayacağını iki gün de çok gelemiycem, inanın her fırsat bulduğumda buraya koşoyurum. menüleri de bir ara yazarım hepsine toplu yorum alırım
canım geçen hafta ben 1 kilo almıştım o yüzden cezaya kaldım.ayyyy ebnde ergenliğe çok erken girmiştim ablamda çocukken vitaminsizin tekiydi beni hep onun ablası sanarlardı ne iğrenç bi duygudur bilirim.anem hormonlarıma bile baktırmıştı.
tabisi çok güzel. spor çene sporu:))
kızlar philips kazanlı ütü alacağım ablama ev hediyesi olarak nerden ucuza bulabilirim. hepsiburadaen uygun gibi ama amı bildiğiniz bir yer.
Günaydın kızlaaar, gününüz ve neşeniz bu ablalarım gibi olsun inşallaaah, http://inciswf.com/1302803070.swf evi toplayıp doğru diyetisyene gideceğim, gelince görüşürüzzzz
eftelya önce sana sunu söyliyim sana bayılıyorum espirilerin müthiş
bizim takımın kızları hepsi birbirinden süper zaten 3 tane bekar kızımız var ay hepsi birbirinden tatlı :)
menün güzel canım da sanki gle arası karem cikolatamı gördüm ben
merhaba tatlım :)
1 tane lahmacun ve leblebilerin harıç iyi bir menü sen ne kadar cok leblebi tüketiyorsun böyle
güzel bebeşim menün cok güzel hellin nasıl bir peynir çigdem ne gördüm ne yedim şimdiye kadar
esin canım benim menün güzel sporunda iyi :)
menüyü hiç okumadım sayıyorum düz moralımız cok bozuktu ama şimdi bomba gibiyiz
güzellik ohhh bunada şükür hiç yemiyordun bak sporada başladın daha iyi olucak ablacıgım :)
sana hastayım bendolma aksamları yeme olurmu canım daha hafif seyler ye
seni hiç bir yere bırakmayız elini verdin kolunu kurtaramazsın
et türü seyler ye dicem sen et yemiyorsun canım ne isterse o nu ye kuzu
sagol kuşummmmm
teşekkür ederim canımmm
Zeynep abla hellim peyniri Kıbrıs'a özü bir peynir, Migroslarda da satılıyor Ben bir kaç defa götürdüm Türkiye'ye kargoyla gönderdim bozuldu, Artık Migros'ta var, bidonla götürüyorum annemlere, o da gemiyle gidersek,uçakla sulu şeyler yasak.. Böyle olmasa gönderiridim ben sana..
tamam cnm kolay gelsin
sen söyle,ben onlarada diyet yaptiririm
okudum tatlim
bende seni tebrik ederim cnm,nede olsa benden iyisin
cnm normalde hafta ici tartiya etkie tmesin diye ödül yapmiyoruz ama,yiyebilirsin,bu haftalik böyle olsun,afiyet olsun
yok cnm,hic sorun olmaz,zaten buraya yazsaydi önce gec kalirdik,son anda yetismis,ben artik umudumu kesmistim yani
bende seni tebrik ediyorum cnm,derece yapmissin,darisi nice derecelere insallah
ama kötü alisirsam sonra,nasilsa arkami toplayan bir takim var demi
tamma cnm,dinlen gel,beklemedeyim
yapariz cnm,hep beraber yapariz,sen yeterki inan,ayrica cekinme,en fazla ceza veririm
benim aklimdan kötü seyler geciyor cnm,icli köfteler,iskenderler,serbetli tatlilar,ay yok,yok,salatalar dicektim:18:
kesinlikle cnm,beklenmedik bir birincilik oldu ve cok güzel oldu
ay cnm cok güldüm ya,elimde karar defteri yok tatlim,karar defteri yarismanin,takimlarla ilgili kurallar ve bilgiler yer aliyor,sen cok yasa emi
ay dur linkide verim,bak sende
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-14.html
bende sizinle guru duyuyorum cnm benim,ne güzel bir takim olduk
cnm sende her seyden cekinir oldun,kimse bisey diyemez sana,ne demek istiyorsan de,bisey diyen olursa ceza veririz
cnm yarisma bu,10 takim var,her hafta ilk 3 seciliyor
cnm bu peynir künefede kullanilan degilmi:44:
bende istiyom patik,kisin ayaklarim üsüyor
senin diyetisyen insafliymis,yada senin spor yapacagini ummamis
bende geldim
hos geldin cnm
sende böyle dersen,ben kendimi balkondan atim
hos geldin cnm
afiyet olsun cnm,serbest,catlayana kadar yiyebilirsin
suc bizim degil cnm,tartinin
kalbimiz temizmis cnm
senin tartida suclu
saol cnm :))) ya ben sana bisey sormustum ya görmedin yada cevap vermeme hakkın var demistim onu kullandın ama ben anlamadımizmirn neresindesin cnm cevap vermeme hakkn hala var
Senin o yarıya düşen enerjin bile bize yetiyor canım merak etme...canım hissiyatın çok kuvvetli gerçekten. bana işyerinde deli kız diye çağırırlar. memuriyetimin 2. ayında çalıştığım yerin delisi ilan edildim.
ilkokulu 4 ayrı sınıfta okudum sonra ortaokul lise üniversite hep farklı kişiler farklı ortamlar vardı. ancak her ortamda namım deli diye yürüdü :))))
hala ortaokul lise rkadaşlarım deli abla diye mesaj atıyorlar.
bu durum beni çokmutlu ediliyor.
eskiden nasıl neşeliydim nasıl tarif edemem.çok hareketli ve pozitif enerji yaydığımdan dolayı adım deliye çıktı sanırım. ama enerjim sönd resmen asyadan sonra enerjim yarıya düştü
Geçmiş olsun çok canım , anneciğini de , emirede
Okudum okudum , ayşe fatma örneği vermiş ya geri dönüşlerde , mesela 5 hafta izinliler demiş , nasıl hesaplanacak diye , örneği veriken takımdan ayrı kaldığı etap sayısına bölünecek demiş ama sayısal olarak örnek yazarken 5 e bölmemiş.
Aman bana neyse
Tam senlik bir söz bu kaptan
aslinda transfer edebiliriz cnm,3 kisi cagirdim,gelmezlerse gelebilir tabiki
okudum bitanem günlerce sayfalarından cıkamadım ama önce benim adamı razı etmem lazım nuh diyorda peygamber demiyor neymiş gerek yokmus ama bence var istedigim kiloya geliyim canım ilk işim hemen sagından solundan aldırmak
5 birinden 5 birinden gitti 10 kilo
kızlar yaklaşık bir saattir okuyorum öğleden sonradayım :))
öncelikle dün çok çok yorucu bir gün geçirdim, istanbulu bilenler varsa kavacık-tuzla-orhanlı- tuzla-kavacık arasında mekik dokuduk, öldüm bittim
akşam saat 6:30 da ancak şirkete dönüp bir iki evrak işini halledip eve döndük, akşam kızı uyuturkende pes olmuş olarak uyudum. Bütün gün aklım sizdeydi, birinci olmuşuz çok sevindim, daha da çok ausun dönmesine sevindim.
bugünde yoğunum çünkü yarın tüm gün sigara bırakma merkezinde olucam, bugün hem kendi hem teyzemin evini temizlemem gerek ki yarınki yokluğum çok belli olmasın.
yani anlayacağını iki gün de çok gelemiycem, inanın her fırsat bulduğumda buraya koşoyurum. menüleri de bir ara yazarım hepsine toplu yorum alırım
Aynen tatlım , çok konuşmaktan yüz kaslarım feci çalışıyor , ne kaz ayağım var ne çizgim
Geçen kaptana sabahtan beri puzzle yapıyorum yusufla , beyin jimnastiği de spora girer mi dedim ?
Evet girer beyin yağlarını yakar dedi bana
Galiba hep yanlış yerlerin sporunu yapıyorum ben.
Asya nerelerde
Günaydın kızlaaar, gününüz ve neşeniz bu ablalarım gibi olsun inşallaaah, http://inciswf.com/1302803070.swf evi toplayıp doğru diyetisyene gideceğim, gelince görüşürüzzzz
kimle girdin iddaya onunlamı yok sa
burdayız kuzum 7*24 nerdeyse
bende seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hiç yoktan daha iyidir ballı lokmam
Günaydıııııın.
Geçmiş geçmek bilmedi bir türlü.... Ne konuşmuşsunuz gece gece. . . Sabır yaaa......
Ausum bugün eşimin tayfa geliyor bize, dün gece yemek , temizlik falan derken 2:00 / 3:00 falandı işim bittiğinde.
Yemeğin yanına senin kuru dolmandan yaptım, yanına da buğday salatası. Çok güzel oldu.
Buğday salatasına da bayıldım...
spor guzel oşlmus :)))) canım mnude ıyıGünaydınlar hatunlar ben hemen menümü yazayımyürüyüşe kaçacağım
sabah; yk. Nesfit biraz meyve light süt
ara;çok az cevizli çörek
öğle;3 köfteli az patatesli domatesli oturtma, 1 dilim ekmek
ara;1 porsiyon meyve 1 ç.b. Süt
akşam;1 kase çorba, bol yağsız salata
aa; 9tane fındık, 1yarım büyük armut
SU;2 LİTRE
SPOR 9 KM.YÜRÜYÜŞ 1.5 SAAT 550 KALORİİ 15 DK TRAMBOLİN 150 KALORİ TOPLAM 700 KALORİ EDER 350 Sİ KALANCEZADANDÜŞELİM 350 GÜNLÜK SPORUM.700 MEKİKKARŞILIĞI CEZAM DURUYOR
kolay gelsın canım benım bayaga yorulmusun smdıde temızlık memızlık derken kendıne dkkat et canım hasta olma ..kızlar yaklaşık bir saattir okuyorum öğleden sonradayım :))
menu ıyı bu arada aksamdan gerı kalanları okudum harbıden çok güldüm :)))))) bayagı kaynamıs olayGünaydınnnnnnnnnn
Gece zeynepla takıldık buralarda , keşke olsaydınız çok şey kaçırdınız
Geçmiş az , dükkanı en son biz kapattık , okurum şimdi .
Dün Sabah ;
1 dilim kepek ekmek
1 yağsız peynirli omlet
1 fincan yeşil çay
Ara:
5-6 kuru siyah üzüm
Yağsız süt
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
Ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmek
Akşam:
5 kaşık yağsız makarna
Light yoğurt
Salata
Ara:
Şekersiz kahve
3 litre su .
Spor yok
gunaydın :)))))))))
menum
sabah : 1kase salata azcık peynır yarım dlım kepek ekmegı 1 cay yanlız sekerlı ama az sekerlı
ara:4 tane kru kayısı 1 bardak yesıl çay
öglen : 4 kasık yogurt 1 kase corba
ara: 5 tane badem
aksam :1 yumurtalı menemen yedım az yaglı yarım dlım kepek ekmegyle
yatmaya yakın 1 nescafe
2 ltre su
30 dakka dans
200 kere zıplama
50 kere bı ayagımı karnıma cektım bıde 50 kere öburunu
kollarımıda bıssuru salladım ama saymadım :)))))
bı kacırırsam tutamam dıye korkuorum bebegım ınsan yedıkce acıkmaya baslıo :))Günaydın canım
Öğlen sana nasıl ekmek yedirsem ben yaaa , çorbayla bir dilim yeseydin ya fıstık.
Sporun güzelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?