Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Büyümeyen baby ' m beğenilerden anladığım kadarı ile sona yaklaştın , hadi bi gayret az kaldı .

Bekliyorum yorumlarını , sensörlerim açık

canım geçen hafta ben 1 kilo almıştım o yüzden cezaya kaldım.ayyyy ebnde ergenliğe çok erken girmiştim ablamda çocukken vitaminsizin tekiydi beni hep onun ablası sanarlardı ne iğrenç bi duygudur bilirim.anem hormonlarıma bile baktırmıştı.

tabisi çok güzel. spor çene sporu:))

canım sen işine bak haftason zaten serbet zaman dilimi. işlerinde klay gelsin byes

kızlar philips kazanlı ütü alacağım ablama ev hediyesi olarak nerden ucuza bulabilirim. hepsiburadaen uygun gibi ama amı bildiğiniz bir yer.

Aynen tatlım , çok konuşmaktan yüz kaslarım feci çalışıyor , ne kaz ayağım var ne çizgim

Geçen kaptana sabahtan beri puzzle yapıyorum yusufla , beyin jimnastiği de spora girer mi dedim ?

Evet girer beyin yağlarını yakar dedi bana

Galiba hep yanlış yerlerin sporunu yapıyorum ben.

Asya nerelerde

kızlar philips kazanlı ütü alacağım ablama ev hediyesi olarak nerden ucuza bulabilirim. hepsiburadaen uygun gibi ama amı bildiğiniz bir yer.

Bende oradan alıyorum genelde ama geçen hafta beni deli ettiler , haftalarca siparişim paketleme aşamasında yazdı bende şikayetim var a şikayet ettik , anında geldi ürünler.

Bende bir bakayım canım , kazanlı bende istiyordum ama kullanımı zor our diye vazgeçtim.

Günaydın kızlaaar, gününüz ve neşeniz bu ablalarım gibi olsun inşallaaah, http://inciswf.com/1302803070.swf evi toplayıp doğru diyetisyene gideceğim, gelince görüşürüzzzz

Hay sen çok yaşa

Sabah sabah ne enerji oldu canım

Ohhh yandan diyesim geldi , bak o pembeli benim nasıl da çoşmuşum

Bütün takım da sana hasta haberin yok ablacım...

Bizim burda da marketlerde görüyorum hep ama hiç denemedim. Tuzsuz olduğunu duymuştum Ben lor yiyorum , hem kemiklere en çok o etkiliymiş hem de kalorisi en düşük peynir. Biliyorsunuz ben kalorilere çok dikkat ederim ya o bakımdan

Aaaaa ben de sen defter tıtıyorsun sanmıştım, ben de çok güldüm kendime...

saol cnm :))) ya ben sana bisey sormustum ya görmedin yada cevap vermeme hakkın var demistim onu kullandın ama ben anlamadımizmirn neresindesin cnm cevap vermeme hakkn hala var

Gözümden kaçmış canım kusura bakma. KArşıyakadayım. İşyerim Bostanlıda , Yeni Girnede oturuyorum. Çık gel bir gün tanışalım ...

Senin o yarıya düşen enerjin bile bize yetiyor canım merak etme...

Kıza bak yaaa, yönetimin karar defterinde bile kusur arıyor pes yani...Yorum delisi olduk burda. Günlük hayatta da her şeye yorum yapmaya başladım, şu omuş bu olmamış, bir gün tersliycekler ya bakalım ne zaman?

aslinda transfer edebiliriz cnm,3 kisi cagirdim,gelmezlerse gelebilir tabiki

Kaptan bu hafta oylama yok mu? Kim gitsin kim galsın? Bir arkadaş vardı hani benim yorumlarımı seviyesiz bulan o takımdan ayrıldı mı?

Abla biraz daha kilo ver sonra eşine de ki , göğüsler ağır geliyor, belim ağrıyor o zaman mecbur kabul eder. Bizim bir tanıdık vardı doktora böyle söyledi, göğüs küçültme operasyonunu sgk ya yaptırdı. Heyete girdi. Kabul oldu. Düşün yani bu mazereti heyet kabul etmiş , eşin de kabul eder heralde???

Kolay gelsin canım...

canım asya uyuyor bizimki akşam yatmayı bilmeyen sabah kalkmayı bilmeyen cinsten ama bugün akşam elticiğimle yemeğe gideceğiz ortak arkadaşlar var. asyayı babanneye bırakacağız geç alacağız oyüzden geç uyanıp geç uyumasıişime geliyor. yoksadün sabah 9 da kaldırmıştım zorla. başka türlü uykusu düzene girmeyecek. sabah bi uyanıyo süt içip tekrar uyuyor. öğle uykusunu geç uyuyor bu defa. neyse şimdi ağlıyor uyandıkaçtım byes

Günaydın kızlaaar, gününüz ve neşeniz bu ablalarım gibi olsun inşallaaah, http://inciswf.com/1302803070.swf evi toplayıp doğru diyetisyene gideceğim, gelince görüşürüzzzz

canım bundna sonra mezdeke yerine bu oyunu oynamayı teklif ediyorumkabul edenlere kaşık ücretsiz yollanacaktır.

Son düzenleme:
ben kaçtım hatunlar.
tembel totoları kaldırın hadi spora. sabah asya uyurken yürüyüşümü yaptım geldim. en güzelide yürüyüş parkurundaki insan profillerini izlemek. mesela teyzem gayet kapalı pardesülü altında adidas nike ayakkabılar. amcalar deseniz bıyıklı takkeli filan.kimisinin elinde tesbih kimisinde baston sporkıyafetleri içerisinde üstünde karısının el örgüsü süveteri. ama herkes spor yapma azminde. insanları çok seviyorum hele yurdum insanını sevmekten öte birşey..belkide o yüzden dışarıda yürümeyi seviyorum.

Ausum bugün eşimin tayfa geliyor bize, dün gece yemek , temizlik falan derken 2:00 / 3:00 falandı işim bittiğinde.
Yemeğin yanına senin kuru dolmandan yaptım, yanına da buğday salatası. Çok güzel oldu.

Buğday salatasına da bayıldım...

kimle girdin iddaya onunlamı yok sa

burdayız kuzum 7*24 nerdeyse

bende seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hiç yoktan daha iyidir ballı lokmam

evet zeynep abla ınadıma hergun dyet nasıl gdıo dıo gel yanıma tartcam senı dıo sınır bende dedım snde tartıl o zaman 10 kılo vercen olay orda bttı dedım tamam vercem dedı bakalım ne olcak kım cok vercek

Günaydıııııın.

Geçmiş geçmek bilmedi bir türlü.... Ne konuşmuşsunuz gece gece. . . Sabır yaaa......

Gece süperdi yaaa , zeynep şov bu topikle kalmadı

Önce gazan mübarek ola diyeyim canım , kayınpederin çenesine zeval gelmeye

Sonra da afiyet olsun tatlım , en güzel şekilde ağırlarsın sen zaten misafirleri ama sonrada yorgun argın gelirsin aramıza

spor guzel oşlmus :)))) canım mnude ıyı
kolay gelsın canım benım bayaga yorulmusun smdıde temızlık memızlık derken kendıne dkkat et canım hasta olma .. inş çapuk gelırsın topragım
menu ıyı bu arada aksamdan gerı kalanları okudum harbıden çok güldüm :)))))) bayagı kaynamıs olay

gunaydın canım :)) gıt gel bakalım dyetısyenın ne dcek :44::44:

gunaydın :)))))))))
menum
sabah : 1kase salata azcık peynır yarım dlım kepek ekmegı 1 cay yanlız sekerlı ama az sekerlı
ara:4 tane kru kayısı 1 bardak yesıl çay
öglen : 4 kasık yogurt 1 kase corba
ara: 5 tane badem
aksam :1 yumurtalı menemen yedım az yaglı yarım dlım kepek ekmegyle
yatmaya yakın 1 nescafe

2 ltre su
30 dakka dans
200 kere zıplama
50 kere bı ayagımı karnıma cektım bıde 50 kere öburunu
kollarımıda bıssuru salladım ama saymadım :)))))

Günaydın canım

Öğlen sana nasıl ekmek yedirsem ben yaaa , çorbayla bir dilim yeseydin ya fıstık.

Sporun güzelmiş.

slm kizlar,listemi yazayim cikicam,gecmise baktim biraz vcevaplari sonra veririm,cocuklar sirk e gitmek istiyor,babasiyla yollarsam gelirim bende,yada bende alisveris merkezi gezerim
sabah
1 dl ekmek,2 dl peynir
ara
1 elma
ögle
önceki günden kalan 5 kasik ciger,1 dl ekmek,ayran
ara
yarim muzlu süt
aksam
3 kasik pirinc pilavi,2 parca firinda tavuk,salata
ara
2 kasik yogurt
su
3 lt
spor
yok
hadi ben ciktim,kendinize cici bakin,zeynosum kücültecegini duydum,dedim allahim,kimine vermezsin,kiminede fazlasiyla verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…