günaydın
aynı dert bende de var uaydın.metabolizmam çok yavaş ve vücüdum su tutuyor.dün geçe tatlı krizine girdim.evde bişeyler olsaydı kesin yerdim herhalde.allahtan yoktu 1 kesme şekerle idare ettim.
Aslında keçi boynuzu bu sıkıntıya birebir geliyor.2 adet yiyince hem doyuruyo.hemde şeker ihtiyacını karşılıyo.diyetisyen söylemişti,lif oranı fazla olduğu için tok tutuyo+çikolatadan ayırma tedavisi için onu kullanıyorlarmış.benimki bitti bugün alıcam.sende dene stersen
canım akşam keşke pilav ekmek ve pişmaniyeyi yemeseydin..Bu arada akŞam 5 kaŞık kuru fasulye 3 kaŞık pİlav bİr İkİ lokma ekmek salata brokolİ yedİm
sonrasında pİŞmanİye yedİm((
sabah k-flakes 3-4 kaŞık,lİght sÜt
canım hiç hata olurmu..iyiki yemişsin peyniri..süt yoğurt peynir bol tüketmemiz gereken yiyecekler hem calsium deposu hemde içlerinde yağ yakıcı özellikler var..peynir cııss değil yani..salataylada ne güzel olmuştur..afiyet olsun..Ben akşam yemeğinde domates salatası yaptım içine çok az z.yağı koydum ama sanırım bir hata yaptım yanında peynirde yedim
sabahleyinde küçük kepekli ekmek içine lıgt peynir domates salatalık ve biber koydurdum
böyle yazınca çok gibi geliyor ama bittikten sonra bile açtım açıkçası
benim akşamlara bir yol bulmam lazım çook acıkıyorum ve metabolizmamı hızlandırmam lazım
selam akrep33
kilo çizelgene baktım şimdi.çok azimlisin.umarım bende senin gibi verebilim.hedefim şimdilik 68.daha sonra eski kilom olan 60 şa inebilirim diye düşünüyorum.aşılama tedavisi yapılacak onun için bir an önce vermem gerekli.sen egzersiz dışında takviye kullandınmi hiç.
günaydın herkese
yani arkadaşlar hoşgeldiniz..siz geldiniz ben gidiyorum..tanışamadık..10 gün sonra inşallah..
kahvaltıda 1 kase sütle nesfit yedim..öğlen yola çıkıyoruz..hazırlandık son rötüşleri yapıyorum...
bu arada dün oturmaya gittik gece..orda kalburabastı,fıstıklı baklava,çikolatalı pasta ve börek ilram ettiler..
hiç birini yemedim aferin bana :roflol: sadece 2 bardak çay içtim bide kuruyemiş vardı birkaç badem fındık yedim o kadar...
şebnemcim bu hafta iniş kilomu 1 kilo olarak alın artık..haftaya izinli yazarsın..dönüşte bakarım kiloma
hepinizi çoooook öpüyorum..dikkat edin sakın kaçamak yapmayın..en azından birkaç kilo verene kadar..yaptığını her kaçamak sizi hedefinizden uzaklaştırıyor unutmayın..yaz geldi artık..millete imrenerek bakmayalım..kaçıracağınız zaman bunları düşünün canlarım...
hepinizi seviyorum..
keçiboynuzunu nerde bulabilirim peki şeker ihtiyacını demişsinya kalorisi nekadar 1 tanesinin ve akşammı yiyiyorsun?cadıarzu
keçiboynuzu ayrıca çok faydalı diye biliyorum acab akşam yemekten önce iştahı kapatsın diye bir tane bir de yemekten sonra nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?