Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın herkese
yani arkadaşlar hoşgeldiniz..siz geldiniz ben gidiyorum..tanışamadık..10 gün sonra inşallah..
kahvaltıda 1 kase sütle nesfit yedim..öğlen yola çıkıyoruz..hazırlandık son rötüşleri yapıyorum...
bu arada dün oturmaya gittik gece..orda kalburabastı,fıstıklı baklava,çikolatalı pasta ve börek ilram ettiler..
hiç birini yemedim aferin bana :roflol: sadece 2 bardak çay içtim bide kuruyemiş vardı birkaç badem fındık yedim o kadar...
şebnemcim bu hafta iniş kilomu 1 kilo olarak alın artık..haftaya izinli yazarsın..dönüşte bakarım kiloma
hepinizi çoooook öpüyorum..dikkat edin sakın kaçamak yapmayın..en azından birkaç kilo verene kadar..yaptığını her kaçamak sizi hedefinizden uzaklaştırıyor unutmayın..yaz geldi artık..millete imrenerek bakmayalım..kaçıracağınız zaman bunları düşünün canlarım...
hepinizi seviyorum..

Keçiboynuzunu nerde bulabilirim peki şeker ihtiyacını demişsinya kalorisi nekadar 1 tanesinin ve akşammı yiyiyorsun?CADIARZU

Canım yolunuz açık olsun.
Tebrik ediyorum valla senin iradene hayranım
Biraz senin iraden bana da bulaşsa sankim -tatlicadiarzu-

Bu arada akŞam 5 kaŞık kuru fasulye 3 kaŞık pİlav bİr İkİ lokma ekmek salata brokolİ yedİm
sonrasında pİŞmanİye yedİm((
sabah k-flakes 3-4 kaŞık,lİght sÜt
canım akşam keşke pilav ekmek ve pişmaniyeyi yemeseydin..
sabah ta çok az yemişsin şeker..akşam çok az sabah bol ama sen tam tersini yapmışsın
canım hiç hata olurmu..iyiki yemişsin peyniri..süt yoğurt peynir bol tüketmemiz gereken yiyecekler hem calsium deposu hemde içlerinde yağ yakıcı özellikler var..peynir cııss değil yani..salataylada ne güzel olmuştur..afiyet olsun..
sende sabah çok az yemişsin..sabahları iyi doyu karnını bu akşama acıkmanı önler..
tok tutan iyi yiyeceklerden yiyebilirsin

sağol canım..egzersiz dışında zayıflamak adına takviye bişey kullanmıyorum canım..sadece vitamin alıyorum günlük..bol bol spor yapıyorum

sana bravo şekeralkisalkisalkis
işte bu..
örnek aldığım arkadaşlarımdan birisin..
hayırlı yolculuklar canım..iyice dinlen bomba gibi geri dön
öpüyorum seni..Şeniz
sabah yürürken geldin aklıma gitmişmidir diye

keçi boynuzunun kalorisi çok düşük arkadaşlar..kilo vermede de etkili..iştahı kapatır tok tutar

keçiboynuzu ayrıca çok faydalı diye biliyorum acab akşam yemekten önce iştahı kapatsın diye bir tane bir de yemekten sonra nasıl olur

4. TAKIM ÜYELERıNıN ANALıZı

Analiz Tarihi : 12 Mayıs 2009
Kaynak : 103. Etap
Takım Mevcudu : 7
Sınıfı Geçenler : 2
Sınıfta Kalanlar : 5
Analiz Notu : 29 (4. Takımın %29 u sınıfı geçmiştir.)
Bilgi : Takım analiz notu, Nisan ayında 56 iken, Mayıs ayında 29' a düşmüş. 4 kişinin durumunda gerileme varken, 2 kişi ilerleme kaydetmiş.

nurcanogretmen
Hedef : Temmuz => 60
Başlangıç Tarih : 28.09.2007
Kaç aydır rejimde? : 19
Başlangıç Kilo : 81
Şimdiki Kilo : 69
Verilen Kilo: 12
Minimum Değer: 19
Kilo kaybı yüzdesi: 15%
Karne Notu : 63
Sonuç : Sınıfta kaldı.
Bilgi : ılerleme var. Karne notu Nisan ayında 44 iken, Mayıs ayında 63 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.

toplight
Hedef : Mayıs sonu => 61 / Temmuz başı => 57-58
Başlangıç Tarih : 11.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 15
Başlangıç Kilo : 66,9
Şimdiki Kilo : 64,5
Verilen Kilo: 2,4
Minimum Değer: 15
Kilo kaybı yüzdesi: 4%
Karne Notu : 16
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 21 iken, Mayıs ayında 16 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.

BeyazLilyum
Hedef : 60
Başlangıç Tarih : 25.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 4 (57. ile 100. etaplar arasında ara vermiştir. 43 etap, 11 ay olarak hesaplanıp rejim süresinden düşülmüştür.)
Başlangıç Kilo : 70,6
Şimdiki Kilo : 68,5
Verilen Kilo: 2,1
Minimum Değer: 4
Kilo kaybı yüzdesi: 3%
Karne Notu : 52
Bilgi : ılerleme var. Karne notu Nisan ayında 30 iken, Mayıs ayında 52 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.

akrep33
Hedef : 55
Başlangıç Tarih : 15.08.2008
Kaç aydır rejimde? : 8
Başlangıç Kilo : 75
Şimdiki Kilo : 69,8
Verilen Kilo: 5,2
Minimum Değer: 8
Kilo kaybı yüzdesi: 7%
Karne Notu : 65
Bilgi : Analizi ilk defa Mayıs ayında yapıldı. Sınıfta kaldığı için açıklama alalım.

sebnemselayfurkan
Hedef : Temmuz sonu => 63
Başlangıç Tarih : 17.10.2008
Kaç aydır rejimde? : 6
Başlangıç Kilo : 80
Şimdiki Kilo : 71,5
Verilen Kilo: 8,5
Minimum Değer: 6
Kilo kaybı yüzdesi: 11%
Karne Notu : 142
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 206 iken, Mayıs ayında 142 olmuş.

fguler
Hedef : Eylül sonu => 69
Başlangıç Tarih : 09.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 3
Başlangıç Kilo : 89
Şimdiki Kilo : 85
Verilen Kilo: 4
Minimum Değer: 3
Kilo kaybı yüzdesi: 4%
Karne Notu : 133
Sonuç : Sınıfı geçti.
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 245 iken, Mayıs ayında 133 olmuş.

kuzuzuzubambino
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 09.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 3
Başlangıç Kilo : 73,2
Şimdiki Kilo : 71,4
Verilen Kilo: 1,8
Minimum Değer: 3
Kilo kaybı yüzdesi: 2%
Karne Notu : 60
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 115 iken, Mayıs ayında 60 olmuş. Geçen ay sınıfı geçtiği halde, bu ay notu 100 altına indiği için sınıfta kaldı. Açıklama alalım.

kuzuzuzubambino: ıkinci analizde sınıfta kalacağım apaçık ortadaydı maalesef.
Doğum yaptıktan sonra aldığım kiloları bir türlü verememe nedenlerim;
• Hala emziriyorum ve bu bende inanılmaz iştah ve tatlı yeme isteği uyandırıyor.
Her zaman söyledim tatlıyı hayatım boyunca hiç aramadım. Emzirme döneminde tatlılara saldırmam benim için çok büyük bir dezavantaj oldu.. ınşallah emzirme dönemi bittikten sonra tatlı krizlerimde biter. Bu krizler sebebiyle diyete bir türlü adapte olamadım.
• Özel hayatım da yaşadığım problemler sebebiyle sinirlendikçe kendimi yemeğe vermem
Ne yapıyorsam kendime yapıyorum farkındayım ama kendime hâkim olamıyorum. Sinirlenince iştahı kapananlardan olmayı çok isterdim.

Bu iki problemin de üstesinden gelmeye çalışacağım.
Mesela bugünden itibaren tüm yediklerimi not almaya başlıyorum.
Bunun faydasının büyük olacağını düşünüyorum..

akrep33: ben bu analizin işte bu yönünü çok seviyorum..gerçekler tokat gibi çarpıyuor yüzümüze..
ve ben sınıfta kaldııımm:1closedeyes:
dün okudum ve bugün saat 4 ten sonra uyanmalarıma neden oldu yürüyüş saatim geldimi diye bakınıp durdum saate..oysa bir kaçgündür az daha uyusam diyordum..
benim problemim stres anlarında kendimi bıraktığım anda zorla verdiğim tüm kiloların hepsini bir anda geri gelmesi....60 a kadar düşmüştüm oysa şimdi o zaman üstüme olan giysilere kedi gibi bakıyorum..
daha öncede böyle olmuştu 64 e kadar indim sonra göz açıp kapayıncaya kadar hoop 80 lerdeydim..
ama busefer söz verdim kendime artık bırakmak yok...dünya üstüme gelse vız gelir artık..
önce kendim diyorum çünkü ben kendime faydalı olmazsam kime ne faydam dokunabilir ki
hedefim 55 olmak..ocak ayına kadar diyorum ama inşallah daha kısa dönemde olur bu..
oyacell e takılıyorum spor konusunda acaip motive ediyor..ve busefer kalıcı gidecek inşallah..sporla çok mutlu oluyorum..
bir kaçgündürde önce hüplet sonra gümlet topiğindeyim..diyet yapmıyorum ama bizim için çok masum görünen cııss lezzetleri gördükçe daha doğru beslenmeye yelken açıyorum..
sonuçta hayatımızın düzeni böyle olmalı yoksa her daim bu kilolarla uğraşmak zorunda kalırız dimi şekerler..
püsküütüm ellerine emeğine yüreğine sağlık..arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim..mutlaka uğrayın..uğrayınki sınıfta kalmayınkaydirigubbakcemile5

Takım Kaptanının Sorumluluğu:
1- Nisan ayında sınıfta kalanlar Mayıs ayı analizlerinde değişmediğinden, kendilerinden yeni bir açıklama almayalım. Temmuz 2009 da yeniden değerlendirelim.
2- Mayıs ayında iki yeni sınıfta kalan üyemiz olmuş. Onlardan açıklama alalım.
3- Mayıs ayında takımın en iyi kilo vereni değişti. Deneyimlerini paylaşmasını rica edelim.
4- Hedef güncellemesi yapmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen iletelim. Akrep33 ve kuzuzuzubambino nun hedeflerini alalım.

ARŞıV:
4. Takımın NıSAN ANALıZ RAPORU için tıklayınız.
4. Takımın NıSAN ANALıZ CEVABI için tıklayınız.

Son düzenleme:
keçiboynuzunu nerde bulabilirim peki şeker ihtiyacını demişsinya kalorisi nekadar 1 tanesinin ve akşammı yiyiyorsun?cadıarzu

baharatçılarda satılıyor kilosu 5-7 lira ben akşam üstü 5-6 gibi yiyiyorum.yani yemekten 2 saat önce gibi.tok tutuyo.benim açlıkla alakalı şeker ve tansiyon düşüklüğü problemim var.bu iyi geliyor.

Günaydın kızlar.

Yeni arkadaşlar hemen uyum sağlamış ne güzel.

Özgecim iyi yolculuklar iyi tatiller, bu hafta 1 kg. nı düşeriz haftaya aynı geçeriz, izinli yazmaya gerek yokmuş.

Banucum, peynir hiçde zararlı abartmadığın üsrece. Gayett3 hafif bir akşam yemeği olmuş. Canım ben tok yürürüym her zaman. Diyetimide iyi yaparsam çok güzel gider. Aç yürüdüğümde eve geldiğimde normalden fazla yiyorum oyüzden hiç aç yürümüyorum.

Fundacım oğluşun nasıl oldu? Canım pişmaniye ve ekmek fazla olmuş, yürüdün mü bugün bakalım?
Evet canım bugün başlayacağım ama şimdi yapabilir miyim acaba diyorum. Acık başarı öyküleri okuyayım:)

Esracım açıklamanı hemen yaptığın için teşekkür ederim. Senin motivasyonunu yüksek tutup tatlı krizlerini bünyeni kandırarak atlatman lazım. Kuruyemiş dene mesela. ( bak keçi boynuzu işe yarıyormuş, incirde olabilir)

Alternatif atıştırmalık ara öğünler
1 kuru incir=3 kuru kayısı=1 kaşık kuru üzüm
bunlardan biri de olabilir.

şimdi 1 tane grisini yedim saat 12 de yemeğe çıkıcam ne yediğimi yazarım ve bugün ilk defa yemekten sonra arkadaşlarıma biraz yüyüryüp öyle işe döneceğimi söyleyeceğim

iyi edersin canım yürüme gibisi yok..en güzel spor türü yürümek her yerinden gidiyor yağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…