Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok güzel cnm,bir dahakine kendini zorlama lütfen:18:
Tv karşısında uyumuştur belkide

Bende dakika atlamadan yazdım kaptan , saatte ortalama 8 km lik koşu 600 cal . ben 6 km koştum yaklaşık , bu da cezama tekabül eder.

tamam tatlim cezayi kapattik
dün bizim ufaklik hastalandi,gece o uyaninca gelemedim bi daha,bende uyumusum beraber,kusura bakma,bisey demeden cikmis oldum:26:

Son düzenleme:
günaydın hanımlar
bizim takıma ne oldu bilimyorum ama dün gece 2 ye kadar bende acildeydim
gözümün içinde bir sey cıkmıs gözüm kanlandı agrıyor şimdide birazdan da göz hastanesine gidicez
hemen dünki yediklerimi yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
1 dilim tam.bug. ekmegi
5 tane zeytin
1 kk kadar peyaz peynir
1 tane haşlama yumurta
bok maydanoz
1 tane domates
ara 1 küçük kutu süt
öglen bol salatanın içine haslanmıs tavuk eti (100 gram kadar)
1 dilim ekmek
ara 1 tane portakal
akşam
5 kasık pırasa yemegi 3 kaşık yogurt bolca salata 1 dilim tam.bug. ekmegi
ara 1 kutu süt 1 elma
su 3 tl
spor 45 dakıka hoca ile
45 dakıka kendim
spordan sonra kızımla form kayseride alış veriş merkezinde 2 saat yürüdük

dün bizim ufaklik hastalandi,gece o uyaninca gelemedim bi daha,bende uyumusum beraber,kusura bakma,bisey demeden cikmis oldum:26:
oyyy kuzuma kıyamam geçmiş olsun canım benim havalar cok fena gidiyor dikkatlı olun kızlar

kaptanım menün güzel sporuna zaten laf denmez

Yine çok beğendim canım , spora da

Geçmiş olsun canım , ateşlendi mi ?

Yok yahu ne kusuru , az durdum bende çıktım zaten .

Geçmiş olsun zeynebin nasıl gözün şimdi .

Ohh kızına da kavuştun

Menün gayet güzel de , K ve L harflerinin klavyede yan yana olması büyük talihsizlik

Kaptanım menün güzel, artık böle devam

Aaaaaaaaaaaa çok geçmiş olsun Zeynep ablacım, nazar oldu kesin Menün yine harika

Kızımın 23 Nisan törenini izledik geldik, Bu arada Ulusumun ve Dünya çocuklarının Çocuk bayramını kutluyorum. Ata'm ne güzel yapmışta çocuklarabu bayramıhediye etmiş, Neşe içinde herkesin içi

Bende hemen dün ki menümü yazayım, buün çok karmaşık birgün olacak, İnşallah öğünlere uyamazsan bile kaçamak yapmam

Kalkar kalkmaz; Limonlu ılık su

Sabah; 2 dilim hellim, 1 dilim ekmek, bol yeşillik, şekersiz bitkiçayı

Ara; 4 kuru erik, 10 badem

Öğlen; 8yk mercimek pilav+ bol salata+ 2yk yoğurt

Ara; 4 kuru kayısı

Akşam ; Peynirli makarna+ 1 dilim ekmek

Ara; 1form bisküvi, 1 bardak süt

Spor 1saat yürüyüş
Su 2.5 lt

Canım güzel ama akşam makarna yemişsin peynirli bence yanında ekmek yerine büyük bir kase salata yeseydin süper olurmuş.

Benim dün yediklerim ;

Sabah.

1 fincan yeşil çay
Kepek ekmekli yağsız tost
Salatalık
3 Zeytin

Öğle.

1 kase çorba
Yoğurtlu semizotu salatası
1 dilim kepek ekmek

Ara.

1 yağsız süt
3 mavi yeşil tarçınlı bisküvi

Akşam.

1 dilim peynirli börek , ince yufka ile
Yoğurtlu havuç salatası

Spor yok.
Su 3 litre.

cok gecmisolsun cnm yaa,
valla nazar var takimda,kursun döktürelim

oyyy kuzuma kıyamam geçmiş olsun canım benim havalar cok fena gidiyor dikkatlı olun kızlar

kaptanım menün güzel sporuna zaten laf denmez
tesekkürler,evet burdada havalar kötü,2-3 gün günes gördük,sonra eski yagmurlu,karanlik günler geri geldi
tesekkürler cnm
evet ateslendi
ögleden sonra ateslendi,fitil yaptim,aksama kadar idare etti,aksam uyutmadan yine fitil yaptim,sonra yandi iste,4 e kadar uyumadik,artik ben uyumusum,gözümü actim ki atesi düsmüs,yanimda uyumus,sabah yine atesi vardi

tesekkürler cnm,1. olmadigimiz sürece sorun yok
afiyet olsun,makarnayla ekmek yemeseydin daha iyidi

afiyet olsun ,böregi öglen yeseymissin daha iyiymis,1 ara yapmissin,dün rahatsizliktanmi yemedin diger ara ögünü:44:

saol cnm bende bilmiyorum ne oldugunu ya ama bugun iyiyimmm :))))))

menün güzel cnm spor da iyi

menü iyi zeynep abla bu arada gecmis olsun bence bizim takımda nazar var her hafta derecede oldugumuz icin kıskanıyorlar

öğlen pilav aksam makarna bide yanında ekmek fazla olmus cnım

Canım güzel ama akşam makarna yemişsin peynirli bence yanında ekmek yerine büyük bir kase salata yeseydin süper olurmuş.

Ya kızlar ben MAKARNA YEMEDİM PEYNİRLİ SALATA YEDİM, yorgunluktan yanlış yamzışım onu Kusura bakmayın bugün bir ayağım 2 pabuçta

börek dısında ii cnm

Son düzenleme:

Canım menün gayet iyi ama bir spor eksik

öğlen pilav aksam makarna bide yanında ekmek fazla olmus cnım

Makarna tövbe sürmedim ağızıma Yorgunluktan öyle yanlış yamzışım, onu yazarken acaba öğlene makarna mı yapsam diye düşünüyordum, düşündüğüm şeyi yazmışım

Börek çok ince kaptan yaa , öğlen yiyemezdim çünkü geç yaptım . Baklavalık yufkadan , boşuna yedim zaten , doyurmadı da.

İlk arada uyuyordum , öğlen oldu zaten .

Akşam kahve içmiştim sütlü yazmamışım.

saol cnm bende bilmiyorum ne oldugunu ya ama bugun iyiyimmm :))))))

Aman iyi ol rapunzelim yaa , geçsin gitsin artık şu hastalıklar

Ya kızlar ben MAKARNA YEMEDİM PEYNİRLİ SALATA YEDİM, yorgunluktan yanlış yamzışım onu Kusura bakmayın bugün bir ayağım 2 pabuçta

Kolay gelsin bugün için ccanım.
Peynirli salata ile ekmek , tamamdır

Canın makarna istemiş galiba

bahar cnm,bu fotolari evdemi cektin,yani yedginizin fotosumu,yoksa nettenmi aldin,koydun

vee yunan t atllisina bittim,ölecem simdi,bunu bana yapmayacaktin
öfelemec in icinde kiymada varmi:44:,yoksa öyle pismedenmi yapiyorsunuz:44:

kaptan kusura bakma kaç gündür cevap yazamadım resimler internetten ama bizim yaptıklarımızla aynı görüntüleri öfelemeç de kıyma yok kaptan tarifini yazarım bide yunan tatlısının yazarım :)) annemin defterinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…