Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar buna göre ben yoğurt yemeye ağırlık vereceğim, 2 yk kaşığı değil,mümkünse salatamı cacık yapacağım , Dukan diyetinden kalma yulaf kepeklerim var, onlardan da çorba yapacağım yoğurtlu öğün olarak yiyeceğim, kepekli makarna alıp,kepekli makarna haftada 1 gün ya da 2 gün tüketeceğim. Yürüyüşümü 1 saate indirip sınavdan sonra yarım saatte egzersiz yapacağım. Uyku düzenim zaten uyuyor. Doğru anlamış mıyım tavsiyeleri?

selm kızlarr nasılsınız napıyosunuz gelemedim bugunde mide bulantısı bi türlü gecmiyo ya ne iyi gelir bileniniz var mı

Benden habersiz ne oluyooooooor burda ?

Herkes benle kaynaşacak önceeeeee

Saksı değilim ben burda , saksı değilim

Sayfayı açınca karşıma çıktı mesajın yine güldüm, saksı değilsin demek ha ha ha...(Bu da pokemonun kahkahası mu haha ha)

He oldu ben bir tane topikle anca baş ediyorum senin gibi topik topik gezemem. Ama şu olur Allah nasip ederde burdan mezun olursam bir kaç ayda senin kilo sabitleme form koruma topiğine takılırım. Ondan sonra da ortak bir topikte buluşuruz. Orda takılırız. Ben eskiden çok kitap okurdum. Çoktan beri okumuyorum, çok özlüyorum kitap okumayı ama şu aralar mümkün değil gerçekten.

Ne güzel olmuş 3. çocuk olursa adını Demmay bile koyabilirsin ... Baya isim gibi yani...

selm kızlarr nasılsınız napıyosunuz gelemedim bugunde mide bulantısı bi türlü gecmiyo ya ne iyi gelir bileniniz var mı

Sen güneşi görüp açılıp saçıldın mı yoksa? Nasıl bir hastalıktır geldi gitmiyor? Bari dinlenebiliyor musun , ne durumdasın bulantı dışında? Halsizlik falan var mı?

Mide bulantısına iyi gelen bitkisel çözümler

Lavanta, nane, limon veya zencefil koklayın.
Papatya çayı için ya da papatya suyuna batırdığınız havluyla karnınıza 20 dakika kompres yapın.
Zencefil, nane ve limon içeren çay için.
Nane çayı ya da nane yağının dumanını içinize çekin.
1 bardak kaynar suya, 2-10 gram ufalanmış adaçayı koyun, 10 dakika bekletin ve için.
1 bardak kaynar suya, 8-10 gram kuru nane koyun, 10 dakika bekletin ve için.
1 bardak kaynar suya, 2-3 gram kekik koyun, 10 dakika bekletin ve için.
Kekiği toz halinde günde 3 defa 1-4 gram için. Kekik suyuna limon sıkarak da içebilirsiniz.
1 bardak kaynar suya, l-6 gram acı pelin bitkisi koyun, 10 dakika bekletin ve balla tatlandırın.
Pelin otunu toz haline getirin ve günde 1-2 gram için. Pelin yağı da kullanabilirsiniz.
1 bardak kaynar suya, l çay kaşığı toz zencefil koyun, 10 dakika bekletin ve için.
Zencefil köklerini kaynatın ve günde 3-4 bardak için.
Lavanta yağından günde 3 defa 3,5 damla kesme şekere damlatıp alın.
Ihlamuru demleyin ve günde birkaç çay bardağı için.
1 bardak kaynar suya, 2-4 gram anason tohumu koyun, 10 dakika bekletin ve için.

Kaptan ütü bitmedi mi daha ohooooo???Kimsecikler yok... Ben de çıkıyorum o zaman. Takımın gece bekçisi gibi hissetmeye başladım kendimi...Gideyim biraz spor yapayım benim misafirler gezmeğe gitti onlar gelmeden bitireyim sporumu.

ya bilmiyorum ki ne oldu böyle gecse bi an öncee bunlardan birini deneyim cnım saoll

iyi geceler kızlar, dersten kafam şişti,yatmaya gideceğim birazdan, kızımın stadta 23 nisan gösterisi var, sonra lefkoşaya gideceğiz muhtemelen gece geliriz, ilşk fırsatta listemiyazmaya çalışacağım. Hayırlı geceler herkese

hos geldin,senden umudu kesmistim ben,gelmezsin diye düsünmüstüm
herkes kendi listesini kendisi olusturmaya calisiyor zaten,2 dl ekmek az,en az 4 dl yemelisin,kabizlik icinde ac karinla 1-2 kivi ye,faydasi olur

kurallari birazdan yazicam,eger kabul edersen konusuruz tekrar

hos geldin cnm,ausun sponsorlugunda burdasin galiba
niye sabaha kadar oturuyorsun anlamadim ben,derdin ne cnm,erken yat,erken kalk,saglkli beslen ve bize takil,seni incecik yapariz
ben sana kurallari yazayim,eger sana uyarsa konusuruz

bol kahve icersen tabi acikmazsinben senide düzene sokarim
daha kurallari görmeden uyamam diyorsun,niye uymican ki,bak biz nasil uyuyoruz,biz sana uydururuz,merak etme
Taamam kaptan gelince konuşalım o zaman
geldim hani nerdesin

HoşbuldukUyamam derken 2 öğün yediğim içindiBakalım 1 saattir kapadım ışıkları tv karşısında uyumayı bekliorum inşallah uyuyabilirim bu geceHazırım ben kaptan

iyi geceler
ütü yapamadim cnm,totomu simdi attim koltuga

gecmisolsun,bence nazar var sende,bi iyilesemedin
aynen öyle cnm
bende uyarim buna,iyiki paylastin
allah muhabbetinizi arttirsin
Benden habersiz ne oluyooooooor burda ?

Herkes benle kaynaşacak önceeeeee

Saksı değilim ben burda , saksı değilim

Kaptanım görüyor musun güya benim serbest günümdü bana mı ayak uydurdunuz naptınız Cezasız hafta diye bu kadar suistimal edilmez ki canım,hani benim kadayıflı tatlım hee söyle bakalım
gördüm cnm,bu günü beklyorlarmis
bir sözün yeter cnm,baskiya ne gerek var
bu kadar yemeye nasil 1. oluyorlar diye merak ederler kesin
bi köseye sikistiririz cnm merak etme
2 oldu cnm,bakiyorumda ben haric herkesle kaynasmissin,bana davet yo demi,senin cezalari 2 ye carpicam artik
mesaim bitmek üzere toparlanma zamanı öpüyorum hepinizi kızlar kendinize iyi bakın
yarın tatil o yüzden gelemeyebilirim belki akşam uğrarım sevgiler
iyi aksamlar cnm
ben smdi kendimi suclu hissettim ama
burdada gözüme gözüme yazmissin:18:
unuttuklarinida okudum,masallah cnm,daha yer vardi demek,icinde bisey birakmasaydin,nasilsa raydan cikmissin,bi daha kimbilir ne zaman verilir bu ödül
buda 3.ben görim diyemi bastira bastira yazdin cnm,
geçmiş olsun canım, kusura bakma anca:)

bu arada pegasusum canım gördüm bu hafta beni serbest bırakmışsın, yine de umarım abartmadan haftamı tamamlarım
hic sikma kendini cnm,bu hafta serbetsin,keyfini cikar
kızlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim ben görüşmeyi yaptım ik müdürüyle güzel geçti diyebilirim aslında ama biraz beklemem gerekicek sonuçlanması için bakalım zaman ne göstericek
insallah olur cnm

daha geriye gidemedim kizlar,yorgunum,kusuruma bakmayin

menko ve eften puften,kurallari yazayim size,kabul ederseniz lütfen bildirin,kurallara uymak zorunludur

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en azami rakamdir,haftada 49 mesaj altina düsen üye ceza alacaktir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b),eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan cikarilacaktir,her gün 3 ana ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir.ana ögünleriniz gecistirme olmayacak,doyurucu seyler yenilecektir.
6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

Kaptan cümleleri özellikle altını çize çize belirtmişsin ama ben onları senin gözüne gözüne sokayım diye değil kendi gözüme sokmak için yazdım sürekli .

Ne oldu da yedim o çikolatayı sanki

Sinem girdin mi takıma şekerpare ?

cnm valla kendimi suclu hissettim bi an
bi defasindada pokemonun beli agrimii,ondada böyle olmustu

bide sey soracaktim,dünkü listendeki sporlarinda agirlik calismasi göremedim ben,agridan yazmayimi unuttun:44:

cnm valla kendimi suclu hissettim bi an
bi defasindada pokemonun beli agrimii,ondada böyle olmustu

bide sey soracaktim,dünkü listendeki sporlarinda agirlik calismasi göremedim ben,agridan yazmayimi unuttun:44:

Spor mu yazmamışım hiç ağırlıkları mı , bakayım yazayım deli gibi yaptım yahu

Kalori falan da hesaplamadım , sırılsıklam oldum tek bildiğim o.

spor yoktu galiba hic:44:
sinem kurallari okudu korktumu ne,burdaydi bisey demeden gitti
belkide ninni ise yaradi,uyudu

Neyse , yazayım ben .

Dün akşama kadar dışarıdaydım , epey bir yorgunluk sonrası eve geldim , misafirler için hazırlıklarımı yaptım , sonra sitede koşuya çıktım . Bildiğiniz koşu 5-6 km . Dilim dışarıda eve geldim , hemen 20 dk kondisyon bisikletinde devam ettim .
Ardından 10 dakika kadar da twister yaptım .
Ağırlık çalıştım 20 dakika kadar , hep yaptığım hareketler vardı 12 li , onlara 3 hareket daha ekledim sanırım onlar beni zorladı.
20 dakika daha kondisyon yapıp , pertim çıkarak kanepeye attım kendimi.
Koşu yapmıyordum onu cezadan düşebiliriz.

spor yoktu galiba hic:44:
sinem kurallari okudu korktumu ne,burdaydi bisey demeden gitti
belkide ninni ise yaradi,uyudu

Tv karşısında uyumuştur belkide

Bende dakika atlamadan yazdım kaptan , saatte ortalama 8 km lik koşu 600 cal . ben 6 km koştum yaklaşık , bu da cezama tekabül eder.

günaydinnnnnnnn
dün yediklerim
sabah
2 dl ekmek,peynir,azcik yumurta,2 zeytin
ara
1 c.b süt
ögle
yarim sosis,yarim dl ekmek,1 kase corba
aksam
biaz kuskonmaz,biraz brokoli,ve biraz havuc hasladim,yanina sarimsakli yogurt,1 parca hindi gögsü,2 kasik makarna
ara
1 dl ananas
su
2 lt
spor
1.30 dk yürüyüs,200 mekik(normal sporum)
30 dk stepper,(280 kalori gösterdi) ve 100 mekik cezam
kalan cezam 20 kalori,30 dk ek spor ve 100 mekik

kahvaltiya gidiyorum,sonra gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…