Kızlar ikindi sitem etmiştim ya instagramda yardım istediğim kişi böyle böyle diye biraz önceki yaşadıklarımdan dolayıda fevri davranmışımDiyet Listemi gönderdim (ama kendi fotomu göndermedim) Bana bu tavsiyelerde bulunmuş, sizinle de paylaşmak istedim, önemli şeyler söylemiş ;
Side Bend 200-300 tekrar,
Twist ya da sopa çevirme 8-10 dk,
Leg Raise 2-3 set 12-15 tekrar
Plank 1-2 dakika 3 tekrar
Side Plank 1 dk 3 tekrar sağ sol şeklinde
Bu arada eki yeni gördüm, diyetinize değişikliklerle devam edin, protein oranınız düşük, boşverin patatesi vs yi yulaf ezmesi, bulgur, kepekli makarnayı ekleyin listenize, suyunuzun ph ı 8in üstünde olsun, bırakın light yoğurdu yapabiliyorsanız yoğurdunuzu doğal sütten ya da günlük sütten activia ile kendiniz mayalayın. Egzersiz rutinine vücut 4 haftada uyum sağlar değişikşik yapmak zorundasınız 90 dk cardio olmaz. Kas grubu egzersiniz vs niz yok. Uykunuz önemli 11-3 aralığı uykuyu kaçırmayın egzersiz sürecinde 20 dk da bir 400-500 ml su tüketin. Kaliteli yağlardan korkmayın.
Benden habersiz ne oluyooooooor burda ?
Herkes benle kaynaşacak önceeeeee
Saksı değilim ben burda , saksı değilim
Tamam geçerli bir açıklama.
Ben has odanın has gülüyüm her zaman
Kitap topiğine gelsene , gerçi ben bu ay tırtım ama güzel oluyor aynı buradaki gibi şevkleniyor insan , sonrada okuduklarını eleştiriyorsun falan .
Asıl dedikodu membaası benim
İnşallah canım kadayıf tatlısına bayılırım
Hoşbulduk canım yürüyüşten geldim,bir bakayım dedim , derse dönmem gerek
Canım benim ismim,kızımın ismi ve eşimin ismi, buraya kayıt olurken daha oğlum yoktu piyasada
selm kızlarr nasılsınız napıyosunuz gelemedim bugunde mide bulantısı bi türlü gecmiyo ya ne iyi gelir bileniniz var mı
Sayfayı açınca karşıma çıktı mesajın yine güldüm, saksı değilsin demek ha ha ha...(Bu da pokemonun kahkahası mu haha ha)
He oldu ben bir tane topikle anca baş ediyorum senin gibi topik topik gezemem. Ama şu olur Allah nasip ederde burdan mezun olursam bir kaç ayda senin kilo sabitleme form koruma topiğine takılırım. Ondan sonra da ortak bir topikte buluşuruz. Orda takılırız. Ben eskiden çok kitap okurdum. Çoktan beri okumuyorum, çok özlüyorum kitap okumayı ama şu aralar mümkün değil gerçekten.
Ne güzel olmuş 3. çocuk olursa adını Demmay bile koyabilirsin ... Baya isim gibi yani...
Sen güneşi görüp açılıp saçıldın mı yoksa? Nasıl bir hastalıktır geldi gitmiyor? Bari dinlenebiliyor musun , ne durumdasın bulantı dışında? Halsizlik falan var mı?
Mide bulantısına iyi gelen bitkisel çözümler
Lavanta, nane, limon veya zencefil koklayın.
Papatya çayı için ya da papatya suyuna batırdığınız havluyla karnınıza 20 dakika kompres yapın.
Zencefil, nane ve limon içeren çay için.
Nane çayı ya da nane yağının dumanını içinize çekin.
1 bardak kaynar suya, 2-10 gram ufalanmış adaçayı koyun, 10 dakika bekletin ve için.
1 bardak kaynar suya, 8-10 gram kuru nane koyun, 10 dakika bekletin ve için.
1 bardak kaynar suya, 2-3 gram kekik koyun, 10 dakika bekletin ve için.
Kekiği toz halinde günde 3 defa 1-4 gram için. Kekik suyuna limon sıkarak da içebilirsiniz.
1 bardak kaynar suya, l-6 gram acı pelin bitkisi koyun, 10 dakika bekletin ve balla tatlandırın.
Pelin otunu toz haline getirin ve günde 1-2 gram için. Pelin yağı da kullanabilirsiniz.
1 bardak kaynar suya, l çay kaşığı toz zencefil koyun, 10 dakika bekletin ve için.
Zencefil köklerini kaynatın ve günde 3-4 bardak için.
Lavanta yağından günde 3 defa 3,5 damla kesme şekere damlatıp alın.
Ihlamuru demleyin ve günde birkaç çay bardağı için.
1 bardak kaynar suya, 2-4 gram anason tohumu koyun, 10 dakika bekletin ve için.
hos geldin,senden umudu kesmistim ben,gelmezsin diye düsünmüstümSelam gruba yeni katıldım pegasusun daveti ile.
Şu aşamada çok şeye vakıf değilim zaman buldukça forumu kurcalayarak öğrenicem. Diyete başladığımda 88dim Şuan 85im. Özellikle uyduğum bi diyet programı yok çünkü evde o gün ne yemek pişmişse porsiyonu minimize ederek yiyorum yoksa anneme şunu yap bunu yap diyemem. Ama özellikle rica ettiğim bişey var çorba muhakkak olcak. Organik ekmeği günde bi iki dilim yiyorum çünkü benim sıkıntım en çok ekmekti onu kesince kilo vermeye başladım. Bu arada metabolizmam yavaş değildi çabuk verebilirdim şu ara kabızlıkla ilgili ciddi sıkıntım var o geçerse sanırım istediğim sürede daha fazla kilo verebilicem. Spora gelince en fazla; günde 1 saat hafta içi, yarım saat haftasonu, çok fazla zaman ayıramıyorum.
hos geldin cnm,ausun sponsorlugunda burdasin galibaAlıntılar yaptım ama kaybolduHoşbuldum herkese teşekkürler:18: Şöyle bir sorunum var mesela bazıları sabaha kadar oturuyorum dün mesela 6 da yattım sabah öğlen 2 gibi kalktım haliyle kahvaltımı 3 de yaptım 8 gibi bir öğün daha yiyorum sora yemiyorum :26:Sınav haftası falan gidiyor düzen müzen Beni böyle kabul edemezmisiniz ki:26:
bol kahve icersen tabi acikmazsinHepsi tamamda abla işte ben 2 öğün yiorum genelde geç kalktığım için yoksa akşam yemeğini gece yemem gerekiyor oda acıkmıyorum die hiç yemiorum:26:Bol bol çay kahve tüketiyorum onun yerine:18:Yakıştıramadınız demi beni takımınıza
daha kurallari görmeden uyamam diyorsun,niye uymican ki,bak biz nasil uyuyoruz,biz sana uydururuz,merak etmeşakasına dedim ablaBen işte yarim gittiğinde 81 idim şimdi 75im ama 1 aydır falan saldım kendimi sınav zamanı abartıorum biraz ama almadım kilo Böyle kilo veriorum:26:bİ tatlı sıkıntım oluyor benim Ekmek hiç yemiorum:26:Ara öğün de yatarken süt içiyorum bide kuru kayısı ceviz falan yiorum olurmu:26 iyet kurallarına zaten uyamam ben:26:Ne bulursam yiorum ama abartmıyorum:26:Yağda kullanmıyorum:26 eğişik bişi işte
geldim hani nerdesinTaamam kaptan gelince konuşalım o zaman
hos geldin cnm,ausun sponsorlugunda burdasin galiba
niye sabaha kadar oturuyorsun anlamadim ben,derdin ne cnm,erken yat,erken kalk,saglkli beslen ve bize takil,seni incecik yapariz
ben sana kurallari yazayim,eger sana uyarsa konusuruz
bol kahve icersen tabi acikmazsinben senide düzene sokarim
daha kurallari görmeden uyamam diyorsun,niye uymican ki,bak biz nasil uyuyoruz,biz sana uydururuz,merak etme
geldim hani nerdesin
iyi geceleriyi geceler kızlar, dersten kafam şişti,yatmaya gideceğim birazdan, kızımın stadta 23 nisan gösterisi var, sonra lefkoşaya gideceğiz muhtemelen gece geliriz, ilşk fırsatta listemiyazmaya çalışacağım. Hayırlı geceler herkese
ütü yapamadim cnm,totomu simdi attim koltugaKaptan ütü bitmedi mi daha ohooooo???Kimsecikler yok... Ben de çıkıyorum o zaman. Takımın gece bekçisi gibi hissetmeye başladım kendimi...Gideyim biraz spor yapayım benim misafirler gezmeğe gitti onlar gelmeden bitireyim sporumu.
gecmisolsun,bence nazar var sende,bi iyilesemedinselm kızlarr nasılsınız napıyosunuz gelemedim bugunde mide bulantısı bi türlü gecmiyo ya ne iyi gelir bileniniz var mı
aynen öyle cnmKızlar buna göre ben yoğurt yemeye ağırlık vereceğim, 2 yk kaşığı değil,mümkünse salatamı cacık yapacağım , Dukan diyetinden kalma yulaf kepeklerim var, onlardan da çorba yapacağım yoğurtlu öğün olarak yiyeceğim, kepekli makarna alıp,kepekli makarna haftada 1 gün ya da 2 gün tüketeceğim. Yürüyüşümü 1 saate indirip sınavdan sonra yarım saatte egzersiz yapacağım. Uyku düzenim zaten uyuyor. Doğru anlamış mıyım tavsiyeleri?
bende uyarim buna,iyiki paylastinKızlar ikindi sitem etmiştim ya instagramda yardım istediğim kişi böyle böyle diye biraz önceki yaşadıklarımdan dolayıda fevri davranmışımDiyet Listemi gönderdim (ama kendi fotomu göndermedim) Bana bu tavsiyelerde bulunmuş, sizinle de paylaşmak istedim, önemli şeyler söylemiş ;
Side Bend 200-300 tekrar,
Twist ya da sopa çevirme 8-10 dk,
Leg Raise 2-3 set 12-15 tekrar
Plank 1-2 dakika 3 tekrar
Side Plank 1 dk 3 tekrar sağ sol şeklinde
Bu arada eki yeni gördüm, diyetinize değişikliklerle devam edin, protein oranınız düşük, boşverin patatesi vs yi yulaf ezmesi, bulgur, kepekli makarnayı ekleyin listenize, suyunuzun ph ı 8in üstünde olsun, bırakın light yoğurdu yapabiliyorsanız yoğurdunuzu doğal sütten ya da günlük sütten activia ile kendiniz mayalayın. Egzersiz rutinine vücut 4 haftada uyum sağlar değişikşik yapmak zorundasınız 90 dk cardio olmaz. Kas grubu egzersiniz vs niz yok. Uykunuz önemli 11-3 aralığı uykuyu kaçırmayın egzersiz sürecinde 20 dk da bir 400-500 ml su tüketin. Kaliteli yağlardan korkmayın.
allah muhabbetinizi arttirsinPokemoncum, ben de sana çok kaynadım, yazdıklarına da çok sevindim de. Benden bahsedince niye dedikodu yapma fikri sardı seni, yani dedikoducu imajı mı yarattım senin kafanda? Çok güldüm çok da merak ettim nasıl bu fikre sahip olduğunu. Arada kaynamış alıntı yapamamışım...
Benden habersiz ne oluyooooooor burda ?
Herkes benle kaynaşacak önceeeeee
Saksı değilim ben burda , saksı değilim
gördüm cnm,bu günü beklyorlarmis
Kaptanım görüyor musun güya benim serbest günümdübana mı ayak uydurdunuz naptınız Cezasız hafta diye bu kadar suistimal edilmez ki canım,hani benim kadayıflı tatlım hee söyle bakalım
bir sözün yeter cnm,baskiya ne gerek varCanım sen şartlarını yazdın , Pegasus gelince okusun , söz kaptanın bu konuda .
Ama sen bana abla ben bu sefer kesin kararlıyım diyorsan , her türlü baskıyı yaparım kaptana
Her gün gelip menü yazacaksın , menüleri yorumlayacaksın , kafadan sallama 3gün 5 gün diyetleri yapmayacaksın , mümkün olduğunca öğün atlamayacaksın , kaçamak yaptıysan cezasını spor olarak çekeceksin
Böyle hepsini yazınca da nazi kampı gibi oldu yahu
Tüm hayallerim yıkıldı
Bu mu yani , bu kadarcık mı ?
Ben cidden çoşmuşum bu hafta
bu kadar yemeye nasil 1. oluyorlar diye merak ederler kesin4. takımın son iki günlük yorumlarını takip edenler hiçbir anlam veremiyordur eminim. Bu nasıl iş diyet topiği ama Allah ne verdiyse yiyorlar diye düşünüyorlardır. Arkadaşlar söylemesi ayıp 1. olduk bu hafta yani en çok kilo veren takım olduk. Kaptanımız da bize bir gün sınırsız yeme içme ödülü verdi. Pazartesiden itibaren listelerimizi görün ne kadar dengeli ve sağlıklı yaşıyoruz anlarsınız o zaman.
bi köseye sikistiririz cnm merak etme
Tamam canım veriyorsun işte , kaptan gelsin takımda yer varsa eğer alarız derse , sana kurallar listesini yazsın eğer kabul edersen başla bakalım . İnan burada acayip motive oluyor insan .
Kaçamak yapsan evde , sanki kamera var da takımdakiler görmüş gibi gelip hemen günah çıkarıyorsun sonra da cezanı çekiyorsun
2 oldu cnm,bakiyorumda ben haric herkesle kaynasmissin,bana davet yo demi,senin cezalari 2 ye carpicam artikçiğdemcim dün ister inan ister inanma seni aklımdan geçirdim. Bu kız bir haftadır serbest günümde istediğimi yiyorum yazdı, demediğimizi bırakmadık şimdi biz istediğimizi yiyoruz meğer ne meraklıymışız dedim kendi kendime. Ama hoş görürsün ki , 12 marttan beri bu takımdayım. Hafta sonu bir tane kaçamak hakkımız var normalde. O da mütevazi kaçamak yani , kalorisi fazla olmayacak şekilde. Geçen haftayı olaylı geçirip de mutlu kapatınca üstüne bir de 1. olunca kaptan coştu ilk defa sınırsız serbestlik tanıdı biz de kontrolden çıktık. Sen bize bakma... İzmire gel söz sana tel kadayıf ısmarlarım...Ama Zeynep Ablayı da getir, beraber gelin bir gün...
Yok bi de bir bardak kola , 1 lokmacık da çikolata vardı onları atlamışım.
Ha ha çok güldüm . İnsanlar yeni bir zayıflama metodu sanıcaklar. Magazine haber olucaz...
iyi aksamlar cnmmesaim bitmek üzere toparlanma zamanı öpüyorum hepinizi kızlar kendinize iyi bakın
yarın tatil o yüzden gelemeyebilirim belki akşam uğrarım sevgiler
ben smdi kendimi suclu hissettim ama
Amin canım , seninle bir türlü aynı anlarda denk gelemedik . Bir ara tanışalım artık
Oyyyyyyyyy fıstığım , aus ablan seni bir ele alacak tam alacak .
Gel diyorum sana hele bir başla , teskereye kadar zayıflatalım seni de
Canım dua etmeye geç kalmışım , bende bundan sonrası için edeyim bari sana.
Menülerine gelince , hiç gelmeseeeeem
Gayet güzelmiş canım , çizgiyi bozmadan aynen devam
Asyacığımın kontrolü iyi geçmiş okudum canım .
Onun dışında iyi gitmez mi yahu köz patlıcan
Ağzının tadını biliyorsun
Cuma güzelmiş canım , cumartesi bayağı bir geçiştirmeli olmuş , pazarda Allahtan ödül var , sende benim gibi feci kaçırmışsın
Zeynep bizim gönlümüzün birincisi yahu ,
Şekerpare o
Yok yahu öyle 7000 kalori 1 kg dan hesaplama , çoğu sıvıydı onların , gelsin çaylar gitsin çaylar .Senin menünü göremedim
Bir yorum yapaydım yaaa
Ben tam çoştum yaa , rekor bende sanki , arkamdan da cimcime nin pazar günü
Canım benim , başladın tamam artık , öenmli olan o kararı vermekti , Az dayan , sonra kurtulduğuna şükredecksin inşallah
Sağol canım benim , biraz daha iyiyim şimdi , Şişim tam inmedi ama ağrım çok azaldı .
Ahhh o spor cezası yaptı beni . Bugünde yoğun olurum yapamam diye dün çok yüklendim kendime
Gayet güzel canım , yufka ve çöp şişe gelince , ben o öğün ekmek vs ..ile desteklenmediği zamanlarda , ince lavaşla bir adet dürüm ya da mesela lahmacun yemenin , diyetteki değişim tablosuna girdiğini biliyorum . Et , ekmek , yağ ...bir yemekte birleşiyor bu şekilde.
Canım benim sana birşey yazmak bile istemiyorum , sen şu sigara ile olan savaşını ver yeter tatlım
Şuan gayet kalabalık canım , tabii ben bu geçmişe dalmışken , bir yandan başka yazışmalar yaparken , herkes gitmiş bir ben kalmış olabilirm
Gayet güzel canım , ben beğendim çok
Canım çok başarılı menün , ohhh senden keyifli yoktur şimdi kızn gelecek diye .Bizi çok ihmal etme ama
Geçeceeeeeeeeeeeeeek
Sabır canım benim , şimdi aklından geçiyordur , bir sigara yaksam hepsi geçecek diye. Hayır sadece başa döneceksin . Sabret canım sadece sabır.
Hadi bakalım inşallah hakkınızı alırsınız canım , duaya devam o zaman
burdada gözüme gözüme yazmissin:18:Tatlım , ahhh o geçen günkü kaçamak yok mu ?
Hani send eo gün bir güzel çikolata yemiştin , işte onların cezasını bir günde kapatayım dedim dün .Yanlış hareket yaptım kesin .
Bu arada eften püften , çok tatlı öğrenci evinin malum şartlarında , çok istiyorum diyete başlasın ama düzensiz beslendiğini söylüyor sürekli .
Bakalım belki bu sefer niyet eder ,aramıza katılır
unuttuklarinida okudum,masallah cnm,daha yer vardi demek,icinde bisey birakmasaydin,nasilsa raydan cikmissin,bi daha kimbilir ne zaman verilir bu ödülTataaaaaam.
Buyumeyenbaby nin Pazar menüsü.
Sabah
1 sıcak patatesli poğaça
Çingene salatası
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara
Diyarbakır ın en güzel fıstıklı tel kadayıfından 2 dilim
Öğle yok kahvaltı 10 :30 da Ara 12 deydi
Ara
1 porsiyon sütlü tatlı
Akşam
1 kase çorba
4 kaşık pirinç pilavı
2-3 kaşık tavuk sote
2 kuru patlıcan dolması
Su 1,5 lt falan
Spor yok
Höh yani yazarken utandım yaaa. Ben daha da yerdim de sizden çekindiğim için yemedim potansiyel vardı yani
buda 3.ben görim diyemi bastira bastira yazdin cnm,Selamlar canlarım .
Geçmişe gömülmeden bir selam vereyim dedim .
Az dinledim bugün , koluma krem sürdüm , bileğimi sardım , iyi sayılırım şimdi .
Ahhh ahhhh , geçen hafta ne yüzünden ceza almıştım ben ; hah snikers ve dondurma... Aşırı spordan kol iptal olmuş
hic sikma kendini cnm,bu hafta serbetsin,keyfini cikargeçmiş olsun canım, kusura bakma anca:)
bu arada pegasusum canım gördüm bu hafta beni serbest bırakmışsın, yine de umarım abartmadan haftamı tamamlarım
insallah olur cnmkızlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim ben görüşmeyi yaptım ik müdürüyle güzel geçti diyebilirim aslında ama biraz beklemem gerekicek sonuçlanması için bakalım zaman ne göstericek
hos geldin cnm,ninni söylerim sanaHoşbuldukUyamam derken 2 öğün yediğim içindi Bakalım 1 saattir kapadım ışıkları tv karşısında uyumayı bekliorum inşallah uyuyabilirim bu gece Hazırım ben kaptan
cnm valla kendimi suclu hissettim bi anKaptan cümleleri özellikle altını çize çize belirtmişsin ama ben onları senin gözüne gözüne sokayım diye değil kendi gözüme sokmak için yazdım sürekli .
Ne oldu da yedim o çikolatayı sanki
Sinem girdin mi takıma şekerpare ?
cnm valla kendimi suclu hissettim bi an
bi defasindada pokemonun beli agrimii,ondada böyle olmustu
bide sey soracaktim,dünkü listendeki sporlarinda agirlik calismasi göremedim ben,agridan yazmayimi unuttun:44:
spor yoktu galiba hic:44:
sinem kurallari okudu korktumu ne,burdaydi bisey demeden gitti
belkide ninni ise yaradi,uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?