Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba arkadaşlar
adım nihal, sebnemselayfurkan teşekkür ederim cok fazla kilon yokmuş demişsin ama ben bugüne kadar hiç böyle kilo almamıştım evlendikten sonra eşime uyup onun gibi yemeye başladım sonuç bu oldu bir an önce kurtulmak istiyorum kilolardan bide bebek yapmadan önce eski kiloma dönmem lazım işte bu sebeplerden dikkatli yemem gerekiyo

dün akşam yemekten sonra 1 saat yürüyüş yaptım
sontasında 1 kase light yoğurt bide biraz kaçamak yapıp 10-15 tane kraker yedim
bu arada akşam üzeri 1 tanede elma yemiştim

sabah genelde aynı
1 dilim çavdar ekmeği
domates-marul-maydonoz üçlüsü
çok az peynir ve 1 bardak süt

hedefimi belirttim şeker

jujum hoşgeldin nasılsın görmeyeli
sen mersinin neresindesin şeker

Hayırdır nerden geldı aklına akupuntur???? Doktor tavsıyesımı.. ınŞ faydasını gÖrÜrsÜn...

Şahnur la nurcanı gÖremedım mezun mu oldular???

eeee bende merkezdeyim şeker..
görüşelim kız..sonra birlikte 4. takıma yazılar yazarız :))

seyrettiğim bir programda yemekten yarım saat önce yapılan spor zayıflatır yemekten sonra yapılan spor kilo aldırır diye dinlediğimi hatırlıyorum bu konuyu biraz araştırsakmı acaba ben baktım netten gerçi bişey bulaamdım:tomato: bide düşünsene yemekten sonra yürüyorum ve kilo alıyorum çünkü benim 1 saatlik molam var hem yemeği hem yürüyüşü sığdırmam gerekecek bu zamana yürüyüşten sonra yemek ye dersen aç olduğum için çok zorlanırım

yok öyle bişey canım yaaa..
öncede yapsan sonrada kilo aldırmaz aksine verdirir..
herkesin dediğine bakmamak lazım..yemekden sonra yapıldığında üstelik yediklerimizi daha iyi sindirmemizi sağlar ve vücuda yağ olarak dönmeden erimiş olur

ben bu konuyu diyetisyene sormuştum.aç karnına sakın yürümeyin dedi.enerji harcayıp kan şekeriniz düşer ve kez daha çok yersiniz dedi.yemeklerde en az yarım saat sonra yürüyün dedi.ayrıca yürüdüğünüz ilk yarım saat ısınma olduğu için sonrasındaki zaman önemli,asıl o zaman yakıyomuşsun kalorileri .onun için en az 1 saat yürüyün diyolar.

Herkese selam
benim gibi yeni arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz
bu gün keyfim yerinde oğlum biraz daha iyi
sebnemselayfurkan benden istediğin ölçüler
bel:78
göbek 91
kalça:108
bacak:63
ay tendimden çok utandım
ben ne yapmışım vücuduma

kuzuzuzubambino, *JUJU*+, akrep33, Beci, Deryaboran, fguler+, sebnemselayfurkan+, uaydın

uzuzn zamandır böyle kalabalık olamamıştık alkisalkisalkis

Jujum takıldım kaldım, birasda kg. aldım. Yaz kapıyı çaldı. 10 -15gün yapıp 4kg. dan kurtulma hedefim var.

Sen neler yapıyorsun, yürüyüşe başlayabildin mi ?

Kuzum hoŞbuldum canımcım.....

Valla ben de nası olım ıım ıŞte Çocuk ıÇın doktora gıttım dÜn tahlıller felan baŞladı artık cıddıye bındırdım... Kılo vermesım ama 1-1,5 kılo aldım sanırım farkındayım ve toparlamaya ÇalıŞıyorum.. YÜrÜyÜŞ yamadım hıÇ o nedenle aldıĞımı dÜŞÜnÜyorum zaten baŞlıcam ama....

Kuzum sen nasılsın ne ettın ..

Şebom deĞıŞıklık Şart anam yaz geldı vermemız lazım ama ben kendımden sÖleyım kıŞın verıp yazın alanlardanım galıba

AkŞam ÜstÜ eve yÜrÜdÜm 30 dk kadar sÜrdÜ akŞam 6 yemek kaŞıĞı bezelye yemeĞı 3 yemek kaŞıĞıpılav 1 kase cacık
sabah :3 tane kayısılı kepeklı bıskÜvı Çay bırde ılık bır bardak su ıÇtım Şınmdıde yeŞılÇay ıÇıyorum

Juju nasılsın bacım Özlettın kendını

Şebom oĞluŞ daha ıyı ŞÜkÜr yÜrÜyÜŞe baŞladık 40 dk yaptık bugÜn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…