Günaydın kızlar.
Yeni arkadaşlar hemen uyum sağlamış ne güzel.
Banucum, peynir hiçde zararlı abartmadığın üsrece. Gayett3 hafif bir akşam yemeği olmuş. Canım ben tok yürürüym her zaman. Diyetimide iyi yaparsam çok güzel gider. Aç yürüdüğümde eve geldiğimde normalden fazla yiyorum oyüzden hiç aç yürümüyorum.
Juju hoşgeldin tatlım nasılsın.
Biz iyiz, ben bugün akupunktura başlayacağım:)
Beci senin kg. kaçtı canım?
seyrettiğim bir programda yemekten yarım saat önce yapılan spor zayıflatır yemekten sonra yapılan spor kilo aldırır diye dinlediğimi hatırlıyorum bu konuyu biraz araştırsakmı acaba ben baktım netten gerçi bişey bulaamdım:tomato: bide düşünsene yemekten sonra yürüyorum ve kilo alıyorum çünkü benim 1 saatlik molam var hem yemeği hem yürüyüşü sığdırmam gerekecek bu zamana yürüyüşten sonra yemek ye dersen aç olduğum için çok zorlanırım
seyrettiğim bir programda yemekten yarım saat önce yapılan spor zayıflatır yemekten sonra yapılan spor kilo aldırır diye dinlediğimi hatırlıyorum bu konuyu biraz araştırsakmı acaba ben baktım netten gerçi bişey bulaamdım:tomato: bide düşünsene yemekten sonra yürüyorum ve kilo alıyorum çünkü benim 1 saatlik molam var hem yemeği hem yürüyüşü sığdırmam gerekecek bu zamana yürüyüşten sonra yemek ye dersen aç olduğum için çok zorlanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?