Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaaay cok mutlu zeynep abla yaaa

saol cnımm insallah

tamam canım bi daha koymam ben merak edilir die koydum resmini

ay cok güldüm canım ya tepkine :)

*SENİN MENÜLER ÇOK DENGESİZMİŞ CANIM YA zamanı bellisiz :44:

sende coşmuşun canım benim afiyet olsun iki dilim kadayıfı nasıl yedin yahu:44: :) bu hafta kılo almayız inşallah

hııımmmm dogru canım yinede sen dikkat et fıstık

cok güzel kaptancım menün stepper nasıl bişey:44:

güzel zeynep ablacım menün ama cok güldüm :)) BOK maydonoza

sende coşmuşun canım benim afiyet olsun iki dilim kadayıfı nasıl yedin yahu:44: :) bu hafta kılo almayız inşallah
bende süpheliyim valla,takim bu günü bekliyormus
bizim burda pide ekmek diyoruz canım ona
antepte vardi,ordada pide derlerdi,ay bak nasil cnm istedi ya
bende yemedim hastaydım acaba o hakkımı bugun kullanabilirmiyim ki yok yok bugun yersem ceza alırım
yok cnm,zeynep hafta sonu bildirdi,bu gün kizi yla olacak diye bir tek ona hafta ic yeme izni verdik,yoksa ödüller hafta sonu daha iyi,cumaya ne kaldi ama demi ya,simdi yersek hangi ara toparlicaz,ama sana söyle bir insiyatif kullnayim,sen hasta oldugundan yemedin ya,haftaya derece yapamasakta sen bu haftaki ödülünü önümüzdeki hafta sonu kullan
tamam canım bi daha koymam ben merak edilir die koydum resmini
sen bana özelden yolla resimleri
kaptan ünide benim iki tane malatyalı oda arkadasım vardı ikisinide cok severdim
demekki benide seviyorsun
Ya kızlar ben MAKARNA YEMEDİM PEYNİRLİ SALATA YEDİM, yorgunluktan yanlış yamzışım onu Kusura bakmayın bugün bir ayağım 2 pabuçta
tamam cnm,en kisa sürede makarna ye,o kadar canin istemiski,listene kendiliginden dalivermis
bu arada ata sözünüde yanlis yazmissin,2 ayagin 1 papucta olacak

öyle oluyor zaten ya,1 börek yiyoruz,agzimiz görüyor,midemiz görmüyor
kızlaaar ben geldim kaç gündür gelemedim hiç soran olmuşmu bi bakim bakalım
hos geldin cnm,ben sordum ama icimden
hani nerde tarif,ivedilikle bekliyorum,cancagizim

bende herkezin 23 nisanın kutluyorum
güzel canım menün sadece makarnanın yanında ekmek yeme fıstık

güzel auscum menün yalnız sabah ara yok akşamda börek var hımm bugün akşamda bizde börek varmış annem dedi :18: yanında ne yesemki böregin ya

Ya kızlar ben MAKARNA YEMEDİM PEYNİRLİ SALATA YEDİM, yorgunluktan yanlış yamzışım onu Kusura bakmayın bugün bir ayağım 2 pabuçta

heee pardon fıstık hepimiz de aynı seyi dedikde biz makarna görünce öle dedik
bide iki ayagım bi pabuçda denir fıstık onuda karıstırmışın

cok güzel kaptancım menün stepper nasıl bişey:44:
tesekkürler cnm,stepper,bana sorarsan iyi bisey,kalori baya harcatiyor,alt komsumuza sorarsan üst kat canavari,cok ses gidiyormus,ben yanindayim sesini duymuyorum,bu adam nasil duyuyor anlamadim:44:

resmi de bu,senin göbekte sorun oldugundan isine yararmi bilmem,benim basende sorun var diye bacak cok calistiriyorum
ay ben netten resim yükleyemiyorum ya,stepper yaz cikar cnm

güzel auscum menün yalnız sabah ara yok akşamda börek var hımm bugün akşamda bizde börek varmış annem dedi :18: yanında ne yesemki böregin ya
bence hic böregi yeme aksam,direk yanindakini ye
böreginide paket yap,yarin is yerinde öglen yersin

baharcim,sen gecmisin tozlu sayfalarinda cikamadin bi,ben yemek hazirlamaya cikiyorum,sonrasinda kizimi okuldan alicam,gecen haftaki olayi bir daha yasamak istemiyorum:18:

bu gün gec cikicak ama,yemekten sonra burda olursan sohbet ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…