- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
dün bizim küxcük hanım gelicek diye ıspanaklı domatesli börekler yaptım bazlamalar yaptım ama ucundan dahi tadına bakmadım
çarsamba günü diyetisyen günüm ve mükafatını cok alıcam biliyorum şimdiden baya gitmiş kilocuklarım :)
veeeeeeeeeeeee tatatammmmmmm
kendime L beden ceket aldım ayyyy cok mutlu oldum yaaaaaaaaa
Börek çok ince kaptan yaa , öğlen yiyemezdim çünkü geç yaptım . Baklavalık yufkadan , boşuna yedim zaten , doyurmadı da.
İlk arada uyuyordum , öğlen oldu zaten .
Akşam kahve içmiştim sütlü yazmamışım.
Aman iyi ol rapunzelim yaa , geçsin gitsin artık şu hastalıklar
Kolay gelsin bugün için ccanım.
Peynirli salata ile ekmek , tamamdır
Canın makarna istemiş galiba
canım oyyy kaynanatörle tanışmalar filan. aaaah ahhhh bende geçtim o yollardan. şimdiki aklım olsa nişan ünü tanışırdım. hiç gereği yokmuş. :))
neyse işin şakası bunlar. canım facede gördüm notunu senin için dua ettim zaten dualarımız seninle Rabbim hakkında hayırlısını versin.
menün pek olmamış ama olsun hem ödül vardı haftasonu hemde özel durumların varmış. bu hafta iki göbek atar eritirsin :))
canım menün güzel böyle devamet
eet sanki biraz çok olmuşbu hafta spor yaparız eritiriz.
canım çok geçmiş olsun ya menün güzel canım normlae dönmüş :))))
canım1 kilo 7700 kaloi ama aus 7700 kalori almadığına göre çoğu şişkinliktir.
bende sana hastayım buyumeyen babykadeşim. şöyle seni kaşıma alıp çatır çatır dedikodu yapasım var.çok acayip kanım kaynadı sana.
deprikler akadaşım. artık sigara yok etelyaya sorarız kontrol ederiz. hımmmmmmmmmmmmmm.
canım gayet güzel menün sporda var.üüüüüüüüüüüü ama sen mezun olacaksın
ay o nası bişey fotosu çok güzel diyaaaaaaaaaa bi daha foto koymayın ya olan var olmayan var
canım az yemişşsin bide ara öğün tüketseydin daha iyi olurdu.
canım topuklarında birşey varmış gibi eğil topla
ayyy ondan bende alacağım sırf yapabiliyormuyum diye denemek için. ama eğer yapamazsam eşim dalga geçer diye cesaret edemiyorum
canım zaten 100 kalori bişey 1 kadehiçtim. malum mazotsuz oynanmıyo. bide elticiğimle gitmiştim. onun kaşısına geçip dökümezsem olmazdı.
canım menüde güzel sporunda ilk haftalarda zaten güzel kilo kaybediliyo iyi birşeyler bekliyorum senden
demmay canım daha öncede söylemiştim . senin hiiiiiiiiiiiiiiiiç birşye ihtiyacın yk. niye hazirana kadar??? bırak rahat bırak kendini. ucunda ölüm yok ya. hazirana kadar bi 5 kilo versen geriye kalıyor 5onuda temmuz ağustos en geç 2 ayda verirsin. hiç verememekte var. insanların seni bu kadar üzmesine bu yönünü kullanmasına müsade etmemelisin.5 kilo fazlalık emin ol seni çok rahatsız etmez. o yüzden rahat ol llütfen.
biraz saçma gelebilir ama bişey anlatacağım bi gün tv izlerken kamu spou denen birşey varya onu izledim
kadının iri çok zayılamış ve diyorki ihiyacımız olan tek şey anının ize ediği irade, ne pahalı spor salonları ne pahalı diyeisyenle nede ilaçlar hiçbirine ihiyacımız yok. bence ya farklı bir diyetisyene git yada hiç gitme. yağ ölçümü yapıaileceğin bir cihaz bul dönem dönem i yağını ölçtür. doğru yoldamısın diye kontrol edersin.
genel anlamda verilen listeler şöyle
sabahyumurtalı veya yağsız peynirli yada nesili kahvaltı
aralarda süt ve meyve,gece yatarken süt,
akşam yemeğinde süt
ara öğünün birinde fındık yada badem ceviz
bir ara öğününde galeta
öğlen sebze yiyorsan akşam et yemelisin yada tam tersi. sebzenin yanında çorba etin yanında yoğurt
sabah öğle akşam en az1 er dilim ekmek ben mesela çorba içtiğim öğünde 1 dilim ekmek yiyoum çorba içmediğimde 2
bide ara öğünlerde ekmek tüketiyorum.
ama mantık aynı, hepsinden azar azar ve dengeli. ama herşeyden yemelisin. tek yönlü beslenmemelisin.
hiçbirşeye ihiyacın yok.
benim diyetisyenimin eskiden e yazmları listeleri var mail adresini bana özelden atarsan sana foto yollayım
ister elde yazsın ister yazılmışı versin. çevirip çevirip aynısını veriyor.
galetanın yerine etimek yazıyo yumuranın yeine peyni. bu değişimi kendimizdeyapabilirz
eğr deneriz zayıflayamazsak senden önce ben gideceğim zaten.
sen yemedinmi zeynoşum yaa neden yemedin bari bi tane istedigin bişeyi yeseydin
leblebiyi daha önce diyetisyenim önermişti hem tok tutar miğdedeki fazla suyu alır ve daha çok su tüketirsin demişti..ondan yiyiyorum birde tırnaklı ekmek sormuşsun bak böyle birşey.https://www.google.com.tr/search?q=...2009-ayintap-urfa-gezim-6%2F6740205;3072;2304
Selamlar canlarım .
Geçmişe gömülmeden bir selam vereyim dedim .
Az dinledim bugün , koluma krem sürdüm , bileğimi sardım , iyi sayılırım şimdi .
Ahhh ahhhh , geçen hafta ne yüzünden ceza almıştım ben ; hah snikers ve dondurma... Aşırı spordan kol iptal olmuş
kızlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim ben görüşmeyi yaptım ik müdürüyle güzel geçti diyebilirim aslında ama biraz beklemem gerekicek sonuçlanması için bakalım zaman ne göstericek
Alıntılar yaptım ama kaybolduHoşbuldum herkese teşekkürler:18: Şöyle bir sorunum var mesela bazıları sabaha kadar oturuyorum dün mesela 6 da yattım sabah öğlen 2 gibi kalktım haliyle kahvaltımı 3 de yaptım 8 gibi bir öğün daha yiyorum sora yemiyorum :26:Sınav haftası falan gidiyor düzen müzen Beni böyle kabul edemezmisiniz ki:26:
Tataaaaaam.
Buyumeyenbaby nin Pazar menüsü.
Sabah
1 sıcak patatesli poğaça
Çingene salatası
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara
Diyarbakır ın en güzel fıstıklı tel kadayıfından 2 dilim
Öğle yok kahvaltı 10 :30 da Ara 12 deydi
Ara
1 porsiyon sütlü tatlı
Akşam
1 kase çorba
4 kaşık pirinç pilavı
2-3 kaşık tavuk sote
2 kuru patlıcan dolması
Su 1,5 lt falan
Spor yok
Höh yani yazarken utandım yaaa. Ben daha da yerdim de sizden çekindiğim için yemedim potansiyel vardı yani
Kızlar buna göre ben yoğurt yemeye ağırlık vereceğim, 2 yk kaşığı değil,mümkünse salatamı cacık yapacağım , Dukan diyetinden kalma yulaf kepeklerim var, onlardan da çorba yapacağım yoğurtlu öğün olarak yiyeceğim, kepekli makarna alıp,kepekli makarna haftada 1 gün ya da 2 gün tüketeceğim. Yürüyüşümü 1 saate indirip sınavdan sonra yarım saatte egzersiz yapacağım. Uyku düzenim zaten uyuyor. Doğru anlamış mıyım tavsiyeleri?
günaydinnnnnnnn
dün yediklerim
sabah
2 dl ekmek,peynir,azcik yumurta,2 zeytin
ara
1 c.b süt
ögle
yarim sosis,yarim dl ekmek,1 kase corba
aksam
biaz kuskonmaz,biraz brokoli,ve biraz havuc hasladim,yanina sarimsakli yogurt,1 parca hindi gögsü,2 kasik makarna
ara
1 dl ananas
su
2 lt
spor
1.30 dk yürüyüs,200 mekik(normal sporum)
30 dk stepper,(280 kalori gösterdi) ve 100 mekik cezam
kalan cezam 20 kalori,30 dk ek spor ve 100 mekik
kahvaltiya gidiyorum,sonra gelirim
günaydın hanımlar
bizim takıma ne oldu bilimyorum ama dün gece 2 ye kadar bende acildeydim
gözümün içinde bir sey cıkmıs gözüm kanlandı agrıyor şimdide birazdan da göz hastanesine gidicez
hemen dünki yediklerimi yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
1 dilim tam.bug. ekmegi
5 tane zeytin
1 kk kadar peyaz peynir
1 tane haşlama yumurta
bok maydanoz
1 tane domates
ara 1 küçük kutu süt
öglen bol salatanın içine haslanmıs tavuk eti (100 gram kadar)
1 dilim ekmek
ara 1 tane portakal
akşam
5 kasık pırasa yemegi 3 kaşık yogurt bolca salata 1 dilim tam.bug. ekmegi
ara 1 kutu süt 1 elma
su 3 tl
spor 45 dakıka hoca ile
45 dakıka kendim
spordan sonra kızımla form kayseride alış veriş merkezinde 2 saat yürüdük
bende süpheliyim valla,takim bu günü bekliyormussende coşmuşun canım benimafiyet olsun iki dilim kadayıfı nasıl yedin yahu:44: :) bu hafta kılo almayız inşallah
antepte vardi,ordada pide derlerdi,ay bak nasil cnm istedi yabizim burda pide ekmek diyoruz canım ona
yok cnm,zeynep hafta sonu bildirdi,bu gün kizi yla olacak diye bir tek ona hafta ic yeme izni verdik,yoksa ödüller hafta sonu daha iyi,cumaya ne kaldi ama demi ya,simdi yersek hangi ara toparlicaz,ama sana söyle bir insiyatif kullnayim,sen hasta oldugundan yemedin ya,haftaya derece yapamasakta sen bu haftaki ödülünü önümüzdeki hafta sonu kullanbende yemedim hastaydım acaba o hakkımı bugun kullanabilirmiyim ki yok yok bugun yersem ceza alırım
sen bana özelden yolla resimleritamam canım bi daha koymam ben merak edilir die koydum resmini
demekki benide seviyorsunkaptan ünide benim iki tane malatyalı oda arkadasım vardı ikisinide cok severdim
tamam cnm,en kisa sürede makarna ye,o kadar canin istemiski,listene kendiliginden dalivermisYa kızlar ben MAKARNA YEMEDİMPEYNİRLİ SALATA YEDİM, yorgunluktan yanlış yamzışım onu Kusura bakmayın bugün bir ayağım 2 pabuçta
öyle oluyor zaten ya,1 börek yiyoruz,agzimiz görüyor,midemiz görmüyor
Börek çok ince kaptan yaa , öğlen yiyemezdim çünkü geç yaptım . Baklavalık yufkadan , boşuna yedim zaten , doyurmadı da.
İlk arada uyuyordum , öğlen oldu zaten .
Akşam kahve içmiştim sütlü yazmamışım.
Aman iyi ol rapunzelim yaa , geçsin gitsin artık şu hastalıklar
Kolay gelsin bugün için ccanım.
Peynirli salata ile ekmek , tamamdır
Canın makarna istemiş galiba
hos geldin cnm,ben sordum ama icimdenkızlaaar ben geldim kaç gündür gelemedim hiç soran olmuşmu bi bakim bakalım
hani nerde tarif,ivedilikle bekliyorum,cancagizimkaptan kusura bakma kaç gündür cevap yazamadım resimler internetten ama bizim yaptıklarımızla aynı görüntüleri öfelemeç de kıyma yok kaptan tarifini yazarım bide yunan tatlısının yazarım :)) annemin defterinden
Kaptanım menün güzel, artık böle devam
Aaaaaaaaaaaa çok geçmiş olsun Zeynep ablacım, nazar oldu kesinMenün yine harika
Kızımın 23 Nisan törenini izledik geldik, Bu arada Ulusumun ve Dünya çocuklarının Çocuk bayramını kutluyorum. Ata'm ne güzel yapmışta çocuklarabu bayramıhediye etmiş, Neşe içinde herkesin içi
Bende hemen dün ki menümü yazayım, buün çok karmaşık birgün olacak, İnşallah öğünlere uyamazsan bile kaçamak yapmam
Kalkar kalkmaz; Limonlu ılık su
Sabah; 2 dilim hellim, 1 dilim ekmek, bol yeşillik, şekersiz bitkiçayı
Ara; 4 kuru erik, 10 badem
Öğlen; 8yk mercimek pilav+ bol salata+ 2yk yoğurt
Ara; 4 kuru kayısı
Akşam ; Peynirli makarna+ 1 dilim ekmek
Ara; 1form bisküvi, 1 bardak süt
Spor 1saat yürüyüş
Su 2.5 lt
Benim dün yediklerim ;
Sabah.
1 fincan yeşil çay
Kepek ekmekli yağsız tost
Salatalık
3 Zeytin
Öğle.
1 kase çorba
Yoğurtlu semizotu salatası
1 dilim kepek ekmek
Ara.
1 yağsız süt
3 mavi yeşil tarçınlı bisküvi
Akşam.
1 dilim peynirli börek , ince yufka ile
Yoğurtlu havuç salatası
Spor yok.
Su 3 litre.
Ya kızlar ben MAKARNA YEMEDİMPEYNİRLİ SALATA YEDİM, yorgunluktan yanlış yamzışım onu Kusura bakmayın bugün bir ayağım 2 pabuçta
bende yemedim hastaydım acaba o hakkımı bugun kullanabilirmiyim ki yok yok bugun yersem ceza alırım
tesekkürler cnm,stepper,bana sorarsan iyi bisey,kalori baya harcatiyor,alt komsumuza sorarsan üst kat canavari,cok ses gidiyormus,ben yanindayim sesini duymuyorum,bu adam nasil duyuyor anlamadim:44:cok güzel kaptancım menünstepper nasıl bişey:44:
bence hic böregi yeme aksam,direk yanindakini yegüzel auscum menün yalnız sabah ara yok akşamda börek var hımm bugün akşamda bizde börek varmış annem dedi :18: yanında ne yesemki böregin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?