Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım menün süper sporun muhteşem

teşekkürler canım bu hafta kendimi çok iyi hissediyorum. Hafta sonu misafirden ötürü doğru dürüst spor yapamadım 4 gün ya. Resmen spor yapmayı özlemişim. Hafta sonu serbestliği bana iyi geldi sanki nefsim köreldi canım hiç kaçamak yapmak istemiyor şu anda yine de büyük konuşmak istemiyorum tabi belli de olmaz ...

güzel menü kaptanım

güzel menü şu boyoz u çok merak ediyorum ya biçok kişi bahsediyo hiç yemedim

İzmirlilerin vazgeçemediği bir lezzettir. Çok basit birşey ama alışkanlık işte. Biz kargoyla gönderiyoruz İzmirden gidenlere o kadar yani. Ben kolayını buldum evde yapıyorum artık çok güzel oluyor...

Canım yaa hoşgeldin, ben desenin yorumlarını çok özlemişim. Kaptan cevap vermedi acaba gerçekten çorba kaşığı mı eyvaaah...

Boyozun ev yapımı tarifini vereyim bir pazar sabahı yap kahvaltıda çok beğenirsin eminim.

Kıyamam yaa ben o yorumu yazarken senin çocukları hiç düşünmedim doğru söylüyorsun evde çocuk olunca her an istediğini yapamıyorsun maleseff..

Tatlım yaa hem acil kilo vermem lazım diyorsun, hem 3 tane börek yiyorsun, makarnanın yanına ekmek ekliyorsun. Tamam temizlik telaşında yemek ayarlayamamışsında 3 çok be canım. Sporu görünce korktum birden neyseki alttaki gerçek sporunu gördüm de rahatladım. Leslie walk u ben de çok beğeniyorum ve çevreme hep tavsiye ediyorum. Bayadır yapmıyorum ama 5 i yapıyordum en son.

Topraksım bu mesaja ne yorum yapcaktım unuttum Hay Allah...

Ha sanırım sakız tavsiye edicektim, ağzın boş kalmasın diye....

bugün burası ne kadar tenha kimsecikler yok..

Ben çok yoğundum bugün iş yerinde giremedim pek...

Sağolsun pokemonun listesinde görmüştüm ilk takıma girdiğimde , merak ettim 1 den başladım yapmaya 5 i rahat yapabiliyorum şu anda. Yeni başlayanlar için süper bir spor bence de.

Canım ben o bölümleri baya bildiğin don lastiğiyle yapıyorum belime doluyorum yanlardan uzun bırakıyorum aynı oluyor tavsiye ederim yani don lastiği deyip geçme çok iş görüyor.

merhaba kizlar,bi bakim dedim,oglumla ugrasiyorum,gelemedim yine

topraks özeline bakarmisin cnm

fis kos fis kos fis kos, ben de istiyoooom. Kaptana bi kere de bana özel mesaj atsana. Boş mesaj bile olsa olur sevineyim diye...

Ne bileyim içimden geleni yazıyorum, bazen komik oluyor bazen de olmuyor ...

kizlar takim kurallari ilk sayfdaki,ilk mesajda,artik gelen her üyeyi direk oraya yönlendiririz,tek tek kural yazmamiza gerek kalmadi

Hadi gözün aydın kaptan.Çok iyi bişey oldu bu. Keşke ben gelmeden önce yapsaydın. Kuralları sadece benim için 4 kere paylaşmak zorunda kalmazdın Ne eziyet ettim sana di mi?

ben yemek hazirlamaya gidiyorum kizlar,ne yapacagimada karar vermedim,hadi bakalim biseyler söyleyin bana,ne pisirim:44:

Ya ben bu yazıyı yeni okudum ama sanırım artık çok geç

ben ciktim kizla,adam gelicek isten,yemek yok daha,bakalim artik biseyler uydururum
bendemi rahatsizlanicam ne,istahim kesilmis

sonrada spor niyetine bisikletle gezeriz,anca aksam gelirim

yolu topige düsen olur diye yazdim

Çok yoğundum , stresli de bir gündü, kötü bir gün geçirdim aslında...

iy aksamlar cnm

yemegi hazirladim,yiyecekleri bekliyorum

babamiz cocuklari parka götürdü,gelmediler daha,yemekte gec kaldi bu aksam:18:

bayb nerdesin hic yoksun bu gün

Burdayım pegasusum burdayım. Sabahtan iş yerinde bir manyakla tartıştım, ruh hastası. Ama aldı boyunun ölçüsünü, gördü benim tersimi. Önümde arkamda dolanıyor şimdi, açığımı arıyor , internete giremedim pek o yüzden intikam alıcak beni ispiyonlıycak sözde. O yüzden bir kaç gün dikkatli olmam lazım.

Kızlar akşam Elif Duru yu almaya gittim anneme iş çıkışı orada tartıldım. 1200 gram vermişim 5 günde sanırım vücudum direnmekten vazgeçti çok sevindim. Ama hissetmiştim bu hafta bişeyler olacağını inşallah cumaya kadar bozulmaz bu durum .

hee pardon o zaman fıstık hani ben ikisini bi arada düşündüm bian

aay valla yakalandım tatil matil dinlemedi sildirdi

menüde spor da güzel görünüyo cnım

dısarda oldugundan biraz kacamaklar olmus ama yürüyüsler dengelemis cnm

teşekkür ederim zeynoşum

tahlil sonuçları cıktımı zeynep abla durumlar nasıl senin göz nasıl oldu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…