- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
iyim canım allahım yarın yardıncın olsun az kaldış kuzumiyiyim ablacım, sen nasılsın? Sınava 9 gün kaldı, ders çalışıyorum
iyim canım allahım yarın yardıncın olsun az kaldış kuzum
canım menün süper sporun muhteşem
güzel menü kaptanım
güzel menü şu boyoz u çok merak ediyorum ya biçok kişi bahsediyo hiç yemedim
önce bu sabahki mesajlara yorumlarımı yapayım sonra yavaş yavaş geçmişe gidiyim, çıkamıycam anlaşılan
canım benim boyozu ben de duydum ama nasıl bişey bilmiyorum onun dışında menün de sporunda çok güzel tatil havası seni vurmamış anlaşılan :))
ö
ncelikle pegasusa yaptığım yoruma koptum çok muzursun
o hoooooooo eftelya gelinlik bakmaya başlayana kadar buradan ikinci kuşağı bile mezun eder bu takım ha haaaaa:))) sen hesabını faceden sorarsın artık
sadece sabah ve akşamki kup griyemiz aynı olmuş, aaaaaaa ben senin waffledan bir çatal almıştım onu yazmayı unuttum şimdi yazdım işte :))
bi tek akşamki kek göze batıyor canım, onun dışında iyi görünüyor
maaaaaaaaaşşşşşaaaaaaaaaaaallllllllaaaaaaaaahhhhhhhh bu sporun içindi canısı
süper kusursuz görünüyor menün suyu da kararında içtiysen
sen de felekten bir gün çalımışsın ama benim gibi abartmamışsın bu sefer:)) ben de kilocuklarımı geri almadan artık eski moduma döneceğim İnşallah
canım pazartesi gayet güzel salı günü tatil rehavetiyle senin de accıcık şaşmış aralar falan uçmuş ama yine de fena değil
canım benim tatildi çocukları gezdirdim onlarla uğraşırken su bile içemiyorsum.çok afacanlar kıpır kıpırlar.beni çok yordular
ara yapmaya vakit bulamadım çocuklara su içiriyordum dönüp bir yudum kendim içemiyordum.salı günü spor yok demişsin ama 3 saat bir yürüyüşüm var..evdeyken vede çocuklarımlayken kendimi genelde unutup onlara odaklanıyorum.
dünki menümüde yazim çıkim kızlar
salı
dün evdeydim tatildim ama annem sagolsun tatil yaptırmadı
sabah45 de uyandım
kahvaltı:bi çatal yani bi lokma peynir 6 küçük yşil zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek bi lokma yumurta (kardesimin tabagından arakladım :)) )
ara:cam sildim yorulmuşum baya yarım portakal bi avuç beyaz leblebi yedim
öğlen: yarım tabak yogurtlu makarna 4-5 kaşıktır ekmek ve başka bişey yok
ara:yarım dilim sütlü tatlı cok hafif bi tatlı kapıları sildim ve pazara gittik geldik
akşam: saat 5:30 da 3 dilim börek yedim peynirli 3 bardak cay:26:
ara: yok
su:2 litre ancadır
spor: cam silme :) kapı silme :) 20 dakka uzaklıktaki pazara gidip alış veriş yapma bide onları eve tasıma :)
neyse gercek sporum
yine akşam saat 9 da başladım
önce 21 dakka lesli walk 1 miles
yarım saat oryantal
daha fazlasını yapamadım cok yorgundum erkenden uyudum zaten:26:
dün benim için kol ve bacak çalıştırma günüydü
kimse yoktu galiba geri gitmişsin
hazır tatilde yakalmışken temizlik yaptırmak annelerin asli görevidir bilmiyomusun sen :))) eftelyadan ders al azıcık evden ve ev işinden nasıl kaçılır:)))
oyyyyyy oy sorma çok fenayım sürekli bişeyler yemek istiyorum ama öyle dedikçe daha kötü olucam o yüzden artık toparlanmam gerek, bi unutsam bir unutsammmmmmmmmm
bugün burası ne kadar tenha kimsecikler yok..
bende ilk yapmaya başladığımda 3 mil yaparım demiştim ama acaba 4 te var 5 te ne var diye merak edince baktımki 5 i de yapabiliyormuşum ve haftada 3 gün 5 mil yapıyordum.ama çok erkili çok şahane bir spor bence..
sigarayı bırakmana çok sevindim canım.evet 70 dak.felan sürüyordu sanırsam.ben esnemeleri tam olarak yapamıyordum artık pilim bitiyordu.ama süper ya çok güzel, birde lastik alman lazım 4 te lastikle çalışıyordu.
benim bugün belim çok ağrıyor.eğer yarında böyle ağrırsa salona gideceğimide sanmıyorum.bacaklarımda çok ağrıyor bacak hareketleri çok yaptım dünde üzerine yürüyünce dahada arttı bugünde salona gittim belki açılır dedim ama belimede çok fena ağrı girdi.1 gün dinlendirmeyi düşünüyorum bakalım inşallah ağrısı geçer..fıtık var belimde
merhaba kizlar,bi bakim dedim,oglumla ugrasiyorum,gelemedim yine
topraks özeline bakarmisin cnm
teşekkür ederim tatlım bugün daha iyiyim her sabah dua ettim, umarım daha da kolaylarım
Hay Allah çok yaşa sen emi:)) ben size kızmam da siz artık bana kızıcaksınız o yüzden dur deme zamanı geldi :)))
hoş geldin önümüzdeki günlerde daha iyi tanışırız umarım :))
canım ya üzülme ben de ailem yalın olduğu için kafama göre yemek yapamıyorum olandan az az idare ediyorum, nihayetinde kalabalığız. sen de öyle yaparsın, dengeli beslenmene bak sen
cidden bişey oldu yine nazara geldik
galiba öyle oldu seni gördük kıskandık :))))
çok iyi bence aus beğenmemiş ama bence başarılı bir kaçamak
küstüm(( hani ben
formundasın bakıyorum hala :))))
tamam canım
kizlar takim kurallari ilk sayfdaki,ilk mesajda,artik gelen her üyeyi direk oraya yönlendiririz,tek tek kural yazmamiza gerek kalmadi
ben yemek hazirlamaya gidiyorum kizlar,ne yapacagimada karar vermedim,hadi bakalim biseyler söyleyin bana,ne pisirim:44:
ben ciktim kizla,adam gelicek isten,yemek yok daha,bakalim artik biseyler uydururum
bendemi rahatsizlanicam ne,istahim kesilmis
sonrada spor niyetine bisikletle gezeriz,anca aksam gelirim
yolu topige düsen olur diye yazdim
iy aksamlar cnm
yemegi hazirladim,yiyecekleri bekliyorum
babamiz cocuklari parka götürdü,gelmediler daha,yemekte gec kaldi bu aksam:18:
bayb nerdesin hic yoksun bu gün
canım benim aslında akşam ikisini aynı anda yediğimde söylenemez işten çıktım kayınvalideme gittim orda yapmışlardı azıcık tadına baktım çocukları alıp çıktım.daha sonra eşim akşam 8 gibi geldi açım sote yapacağım ama bana eşlik edersen dedi bende kıramadım tamam dedim.yoksa akşam o lahmacunun üzerine birşey yemeye niyetim yoktu pek aç hissetmiyordum.
Canım benim herşey güzelde 3 dilim börek yemişsin akşamda makarna tatlıda var yani börek olmasa iyiymişgerisi güzel ben geçen yıl lesli 5 mil yapmadan bırakamıyordum.sınavlarım bitince gene başlayayım çok eğlenceli..
kimse yoktu galiba geri gitmişsin
Hazır tatilde yakalmışken temizlik yaptırmak annelerin asli görevidir bilmiyomusun sen :))) eftelyadan ders al azıcık evden ve ev işinden nasıl kaçılır:)))
oyyyyyy oy sorma çok fenayım sürekli bişeyler yemek istiyorum ama öyle dedikçe daha kötü olucam o yüzden artık toparlanmam gerek, bi unutsam bir unutsammmmmmmmmm
5 mil miiiiiiiiiiBen 3 mili bile bitiremiyodum maşallah :)))
bende ilk yapmaya başladığımda 3 mil yaparım demiştim ama acaba 4 te var 5 te ne var diye merak edince baktımki 5 i de yapabiliyormuşum ve haftada 3 gün 5 mil yapıyordum.ama çok erkili çok şahane bir spor bence..
Salı Menüm
Sabah
Salatalık, domates, bol limonlu roka, maydanoz, 2 zeytin
1 lokma ekmek devamını yiyemedim
Ara
1 aktivya yoğurt
2 light bisküvi
Öğle
Ispanak 3-4 kaşık
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Akşam
1 kase çorba
1 küçücük kendi yapımım yağsız boyoz
Ara
1 elma
Spor
200 mekik ( yarısı cezamdan düşülünce mekik cezam bitmiş oluyor  )
30 dakika plates
15 dk bodyworkout
10 dk trambolin
Su 1,5 lt ( fazla içince miğdem bulanıyor bu aralar niyeyse )
[sıze=2]bende yaza mersin'deyim inşallah annemler oradalar
[/sıze]
[sıze=2]hamarat gadunun hali nasılda belli, sınavlardan dolayı benim bahar temizlii yapacak vaktim yok[/sıze]
selam kızlar geldim de bir türlü yazımı yazamadım, işlerimi biraz toparladım şimdi menümü yazayım sonra geçmişte kaybolayım((
sabah
1 açma
ara
yarım simit
öğlen
2 dilim ekmek
3 çubuk midye tava
ara
küçük bir kağıt helva içine 2 top dondurma
akşam
baylan pastanesinin meşhur kup griyesi ( sanırım en az 15 yıldır yemiyordum süperdi)
eve dönünce
1 kase çorba
1 dilim ekmek
su 1,5 lt
kızlar dün sabah 6 civarı yola çıktık ben eftelyadan kadıköyde ayrıldım o sevgilisi ile sonra geldi adaya...
çoooooooookkkkkkk uzun bir yokuş çıktık hatta inerken saat 10:30 civarıydı sahile ulaştığımızda saat 12:05 olmuştu düşünün :))) şu an bütün vücudum ağrıyor akşam saat 20:00 geçiyordu sanırım o saate kadar deli dana gibi gezdik:))
bu bana süper bir moral oldu sigara konusunda bugün daha iyiyim yarın sabah diyetime kaldığım yerden devam etmeyi planlıyorum ama acayip sık acıkıyorum aralarda atıştıracak kalorisiz bişeyler bulmam gerek
dün eğer kendimi tutmasaydım sanırım yediğimin iki katını daha yiyebiliridim düşünün artık:18:
menün güzel canım ayrıca b fite gidiyorsun o daha güzel
Petekli balım menün cok güzel :) eee karsımızda 40 kilo vermiş hatun var
Bebegim menün de sporunda güzel
çok şükür allaha ikimizde cok iyiz canım :) korkulucak hiç bir sey yokmus :) çok teşekkür ederiz canım benim
kaptanım menün güzel sana hayranım zaten kim der 3 çocuk annesi diye sporda harika
çigdemim ablasının can paresiMenün benim menümden az be kuzum dikkat ettim sen doyuyormusun o menüyle ? Ekmegi az yiyorsun
Face deki resimlerinizi gördük hanım efendiçiçeklerde pek bir yakısmıs güzelimize :)
menüne ne diyim bilemedim ki sevgilisi var yanında bir seyde diyemiyorum
Bebegim sporun harikaaaaaaBoyoz nasıl bir sey bilmiyorum ama menün güzel ablam
karorileri biraz cık cok olan bir menü kuzum
affern benim maharetli kızımaMenünde abartı hiç bir sey göremedim ben
sporda var daha ne olsun hem kapı hem cam silmiş benim meyvam
çok yorulum kızlar ya sabah 7.30 cıktım evden önce oglanın okuluna gittim durumunu ögrendim sonra kızı doktora götürdüm tahliller ultrason derken birde ben göz doktoruna gittim akşam 4 oldu ve 4 de spora gittim eve geldigimde akşam 6dıydı şimdi fırsat bulabildim gecmişe bakmaya
sabah dilberim gidiyor kızımla zaman geciriyim o uyuynca gelirim azda el işi örüyüm etkinligim var life başladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?