Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nolsun jujum analizde sınıfta kaldım yüzüme kocaman bir tokat yedim... iyi oldu bana belki aklım başıma gelir klava:

uaydın birçok kişiden duydum faydalı olduğunu..
amam ben midemden rahatsız olduğum için ve de emzirdiğim için hiç denemedim.

Ben bır aralar kullandım dÜzenlı kullanmak lazım ama sadece elma sırkesı faydalı deĞıl bırazda yedıklerımıze dıkkat etmeklı
hatta kekık suyu falanda ıÇtım ama onu bunu ıÇıp yedıklerıme dıkkat etmedım sonuÇ ortada

Juju Nurcan tatilde, Şahnur buralarda işi vardır heralde.

Canım inşallah tahlilleriyi çıkar hayırlısıyla 2. ciyi de kucağına alırsın.

Sen ilkine kaç kg. la hamile kaldın?

GÜlerİm İİm Şeker sen nasılsın bacım...

İYİYİM JUJUM HERŞEY BIRAKTIĞIN GİBİ CANIM

arkadaşlar bu konuyu daha önce konuştunuzmu hiç bilmiyorum fakat elma sirkesi deneyen oldumu aranızda ve sonuç nasıldı?

ELMA SİRKESİNİ BEN ÇOK DÜZENLİ OLMAMAKLA BİRLİKTE KULLANDIM CİLDİME İYİ GELDİ ONUN DIŞINDA KG YA ETKİSİ OLMADI FAKAT İNCELME SAĞLADI SANDOLOZLA BİRLİKTE KULLANDIM AMA TATLIYI KESEMEDİM ÇOĞU ZAMANklava:

Funda iyi valla,ben çabuk acıkıyorum onlarla.

Bende onu aklımdan geçirmedim değil, dene bence. Çünkü 100-200 kalori alıyorsun. 2 öğünde 300 kalori geriye 700-800 kalorilik doygun bir öğle yemeği yiyip yürüyüşünü yapsan takır takır gider kg. lar. bence.

İNŞALLAH HADİ BUGÜNDEN İTİBAREN BAŞLIYORUM O ZAMAN
SEN DE İNŞALLAH SÜPER OLCAN KIZ hihoyyyt

nolsun jujum analizde sınıfta kaldım yüzüme kocaman bir tokat yedim... iyi oldu bana belki aklım başıma gelir klava:

analizlerin amacı da bu zaten bizleri toparlamak kendimize getirmek ... niş kısa sürede toparlasın...

Juju Nurcan tatilde, Şahnur buralarda işi vardır heralde.

Canım inşallah tahlilleriyi çıkar hayırlısıyla 2. ciyi de kucağına alırsın.

Sen ilkine kaç kg. la hamile kaldın?

canım ilk hamileliğime 63 le başlamıştım ama çok almıştım şimdi ise aynı kiloda başlasam bile fazla almamaya çalışacağım.

öğle yemeğimi yedim ama biraz daha dikkatli olmam lazım dimi
1 kase ezogelin çorbası
1 dilimden biraz az su böreği
ve maalesef 1 bardak meyveli gazoz

bu arada canım acaip tatlı istiyo ama sabredicem yemiycem
bide şu elma sirkesi+ballı suyu içmeye başlayım diyorum ne dersiniz

nihal canım gazoz fazla olmuş güzelim
ballı elma sirkeli su içenler tok tuttuğunu söylüyor ben hiç ballı denemedim acaba ben de mi başlasam yemeklerden önce

Neyse canım afıyet olsun bu sefer bÖyle olsun
havalar ısındıkÇa ınsan meŞrubat ıÇmek ıstıyor haklısın
sade sodaya lımon sıkıyorum ben bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…