diyetisyenime gittim ve çok mutlu ayrıldım 1.5 kilo yagdan vermisim :)
inceldigimi bende fark ediyorum kızlar :)
yetmezlik var bazen nefes darlıgı carpıntı flan yapıyo yorguluk flan yapıyo
çok yorulum kızlar ya sabah 7.30 cıktım evden önce oglanın okuluna gittim durumunu ögrendim sonra kızı doktora götürdüm tahliller ultrason derken birde ben göz doktoruna gittim akşam 4 oldu ve 4 de spora gittim eve geldigimde akşam 6dıydı şimdi fırsat bulabildim gecmişe bakmaya
sabah dilberim gidiyor kızımla zaman geciriyim o uyuynca gelirim azda el işi örüyüm etkinligim var life başladım :)
canım tebrikler bak oluyormuş isteyinceKızlar akşam Elif Duru yu almaya gittim anneme iş çıkışı orada tartıldım. 1200 gram vermişim 5 günde sanırım vücudum direnmekten vazgeçti çok sevindim. Ama hissetmiştim bu hafta bişeyler olacağını inşallah cumaya kadar bozulmaz bu durum .
canım moralini bozma kökü sende, bide seni istemeyeelecekledi değilmi, bak o açıdan kötü olmuş. ben mi odunum anlamıyorum bu işleden. ama iki fotoarasında bi fark göremedim. azdaha uzasa senin isediğin gibi olu. 3 haa sık dişini sanada aklılık olu 2 güne alışısınKIZLAR BUGÜN CANIM COK SIKKIN
AKŞAM İŞDEN CIKINCA KUAFÖRE GİTTİM SAÇLARIMI KESTİRMEK İÇİN DEGİŞİKLİK OLSUN DEDİM
KUAFÖRE GİTTİM SACIM Bİ KESİLDİ SACLARIMIN ÖNÜ KISACIK RESMEN ERKEK SACI GİBİ KUFÖRÜ İNLETTİM BUNE YA DEDİM PATRONLARI GELDİ NE OLDU DEDİ ALLAH ASKINA Bİ SACIMA BAKARMISINIZ BEN NE YAPACAM SİMDİ DEDİM SACIMI GİTTİLER BİRAZ DÜZELTTİLER AMA HİÇ GÜZEL OLMADI RESMEN BOMBOK ETTİLER KAVGA ETTİM PARAYI ÖDEMEYİN BİZDEN OLSUN DEİDLER NE PARASINDAN BAHSEDİYON SEN YA DEDİM SACIM GİTMİŞ
HANİ ARKADAN KISA OLSA TAMAM DİCEMDE DÜŞÜNÜN ÖNDEKİ KAHKÜLLERİM KISACIK TOKA bile tutmuyo yarın nasıl işe gideceksem
su modeli gösterdim aynısından istiyorum dedimEki Görüntüle 694806
ama bunlar çok kısa kestigi için bu model oldu((Eki Görüntüle 694808 ve bu model bana hiç yakışmaz
canım çokeçmiş olsun Allah beterinden saklasın. bizi haedar et önümüzdeki ay.saol cnım... yetmezlik var o yuzden düzenli olarak kontrole gidiyorum ama bu sefer sonuclar beni cok şaşırttı... her zaman gittiğimde ultrasonla bakıyodu kalbime yetmezlik derecesine flan bakıyodu bu sefer yine öyle baktı ritim holter taktı o durdu 24 saat bugun de efor testine girceksin dedi (yürüyüs bandı var ya yürürken kalp hareketlerine bakıyolar) onun sonucu şüpheli çıktı dedi radyasyon almaman için şimdilik anjiyo olmıcaksın dedi zaten ben anjiyo lafını duyunca ne oldugunu şaşırdım bu yasta ne anjiyosu1 ay sonra tekrar gel dedi bakalım sonuc ne olcak anjiyo lafı etmesin bi daha
canım menüngüzel ama ana öğünleri biraz daha doldurmalısın ben protein göremedim, kaslaını kayedesin.Çıkmadan bugünkü menüyü de yazayım da yarın perşembe çok yoğun olurum yine.
Sabah
06:30 da bir kırmızı elma
09:00 da
yarım gevrek
şekersiz çay
Ara
2 light bisküvi
Öğlen
Bol limonlu bol salata
2-3 dilim havuç turşusu
1 bardak ayran
( Ne alaka yani di mi, yanımda birşey yoktu ,işyerindeki yemekler resmen yağ kokuyor artık bana yiyemiyorum bende böyle bir kombin yaptım)
Ara
1 sarı elma
Akşam
1 kase sebze çorbası
2 dilim ekmek
bol salata
Su 2,5 lt
Spor
Leslie walk 45 dk
100 mekik
(Kaptan kalori cezam da bitti )
Vatana millete hayırlı olsun
zeynep ala sayılı zaman çabuk geçer bir an önce biter zaten. b u yılların kıymetini bilsin, tadını çıkartsın.dilberinki çıkı bebegim çok iyi sonucları ultrasonlada baktılar hiç bir sorun yok çok şükür :) ama biraz önce cok üzdü beni aglıyor ben gitmicem anne dayanamıyorum evimizi sizi cok özlüyorum aksaraydan nefret ediyorum diye dayanamam ben o na gözlerini bir kapatıyor 10 damla yaş akıyor
canım benim allahım acıl sifa versin aman sakın ihmal etme mutlaka doktoruna zamanında git
ben geldim :)
bende merak ettim gelirdi ause da
süpersin zeynep abla yamuhteşem veriyorsun kilolarınıdiyetisyenime gittim ve çok mutlu ayrıldım 1.5 kilo yagdan vermisim :)
GÜNAYDIN GÜNAYDIN 4. TAKIMIN BİRBİRİNDEN AZİMLİ,ÇITIR; HAMARAT,GÜZEL HATUNLARI
zeynep ablacım tebrik ederim seni, ben bu sabah tartıldım tartımda 61.1 olmuşum.. Geçen hafta 61.5 tim ama sanki daha hafif hissediyorum kendimi. Rüzgar esseuçacak gibiyim, eşim diyor ne kadar zayofladın sen, tartı dedin 61.1 gösteriyor mümkün değil diyor, ben buraya burdaki tartı sonucunu yazacağım ama Cumartesi Diyetisyen sonucunuda merak etmiyor değilim :)
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin
Gelelim dün ki menüme ;
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Sabah kahvaltı; 1 dilimhellim, 1 dilim ekmek, bol yeşillik , bitkiçayı
Ara; 5 tane yenidünya eriği, 1 bardak süt
Öğlen; peynirli salata, 1 dilim ekmek
Ara; 3form bisküvi, bitkiçayı 10 badem
Akşam; 5 yk pilav, 1 tane but, bol salata, 4 yk yoğurt
Ara; sütlü kahve, 4 tane ceviz, 2 tane form bisküvi
Su; 2,5-3 lt
Spor; 1 saat yürüyüş
günaydın kızlar tekrardan
hemen menümü yazayım
sabah;1 çay kaşığı tereyağ ile yapılmış yağda yumua 1dilim kepekli ekmek
aa;4-5 kuru kayısı
öğlen; yağsız közlenmiş patlıcan ve yoğut ileyapılmış salata 1 dilim k.kmek
ara;2 galeta 4-5 kuru kayısı
akşam;kocaman yağsız marul salatası üzerine sepilmiş fırında balık ve 1 d.k.ekmek
spor;özel bir spor yok ama 2-3saa ayaka ütü
çamaşır yıka kurut
asya için balkonu emizledim örtüler örttüm artık çıksın havalar ısındı
su;2 litre
muayyen günümdü spor yapamadım ayrıca.
günaydin arkadaslar,
ilk is olarak demmay in oylamasini baslatiyorum,takima alalimmi almayalimmi
pegasus:evet
bide cimcime cnm,sen bu haftami katilmistin,gecen haftami,bildirirmisin,ona göre senin icinde oylama yapalim.benim beynim durdu,oglum yuzunden
hemen yediklerimide yazayim
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,cay
ara
yok
öglen
biraz üzüm,domates ve 1 dl ekmek
2 kasik yogurt
ara
2 dl ananas
aksam
birazcik patlican oturtma,2 kasik pirinc pilavi,salat,ayran
ara
1 c.b.süt
su
1,5 lt
spor
30 dk yürüyüs
bayb cnm dünki corba kasigiydi,cay degil
zeynosum cnm üzülmesin kizin,alisir o da,evlenince nasil alisacak
rapunzel cok gecmisolsun cnm benim,umarim o dedignden olmaz,söylemeye bile dilim varmiyor
demmay cnm,seninde az kalmis sinava,hadi insallah kazanirsin
bahar dünkü börekleri gördüm cok olmustu
bide kim kek yemisti dün ya,unuttum,cimcimemiydi
eftelya senide gördüm
ben kahvaltiya gectm,görüsürüz sonra
Akşam ki salatana bayıldımgünaydın kızlar tekrardan
hemen menümü yazayım
aa;4-5 kuru kayısı
akşam;kocaman yağsız marul salatası üzerine sepilmiş fırında balık ve 1 d.k.ekmek
çamaşır yıka kurut
su;2 litre
günaydın herkeseee öncelikle dünkü menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
yeşil çay
öğle
tavuk
salata
yoğurt
ara
küçük yuvarlak kepek ekmeği içine tonbalığı domates
akşam
1 tabak sarma
yoğurt
1 saat sonra falan 3 adet bisküvi
çay
2 lt su
spor yapamadım bugün itibariyle spora başlıcaz
günaydin arkadaslar,
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,cay
ara
yok
öglen
2 kasik yogurt
ara
2 dl ananas
aksam
ara
1 c.b.süt
su
1,5 lt
spor
30 dk yürüyüs
oylama için oyum evetttt
kaptanım cezalarına razıyım ama napıyım o sıcakta o kadar yol mis gibi kokam waffle dayanamadım:26:
tesekkürler cnm,stepper,bana sorarsan iyi bisey,kalori baya harcatiyor,alt komsumuza sorarsan üst kat canavari,cok ses gidiyormus,ben yanindayim sesini duymuyorum,bu adam nasil duyuyor anlamadim:44:
resmi de bu,senin göbekte sorun oldugundan isine yararmi bilmem,benim basende sorun var diye bacak cok calistiriyorum
ay ben netten resim yükleyemiyorum ya,stepper yaz cikar cnm
Selam, kaptan çıkıyorum yazmışsın ama baya olmuş heralde döndün geri. Bugün çoook yoğunum inanılmaz yoruldum. Daha da bir sürü iş var kaçtım 5 dk.
Dün yediklerimi yazayım hemen
Sabah
2-3 dilim salatalık, domates , yeşil biber , roka
1 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
3 diyet bisküvi
1 aktivya yoğurt
Öğle
Zeytinyağlı pırasa
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
Yarım elma
2 diyet bisküvi
Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 kaşık pilav
1 kaşık tavuk sote
Su 2 lt ( bu aralar su fazla içemiyorum niyeyse)
Spor 15 dk trambolin, 15 dk body workout, 100 mekik
Kaptan hafta sonu misafir olmasaydı cezamı bitirirdim ama az kladı zaten perşembeye kadar bitçek söz..
1,5 aydır birlikteyiz de bana bir kere şekerpare demedin ?
Dün ki menüm:
Uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su biri limonlu
Bitki çayımmm
Kahvaltı:1 adet çiğ börek peynirli,bol maydonosslu söğüş,5 adet siyah zeytin(börek var diye ekmek yemedim)
Ara :türk kahvesi,1 adet marmelatlı kurabiye
Bitki çayımmm
Öğle:1 kase mercimek çorba yarım kase cacikk,salata yağsız tuzsuz,1 dilim kepek ekmek
ara:1 adet kivi
Bitki çayımm
Akşam:2 kaşık bulgur pilavı.1 kase çorba,salata yağsız tuzsuz ,1 bardak ayran,1 dilim kepek ekmek
Türk kahvesi
2,5 litre su
30 dk tempolu yürüyüş
35 mekik.
:))))
Aslında çok keyifsizim...Yarını merakla ve endişeyle bekliyorumm..Bugün oğullarımla felekten bir gün çaldık..Gezdik eğlendik..Güneş bile bugün gülümsedi tüm çocuklara çocuklarıma...Kutlu olsun bayramınız çocuklar.Çocuklarım....Siz hayatta en güzel olan ne varsa hepsine layıksınız..
Yarın 10:30 hastane randevum var..İnsanın korktuğu başına mı gelirmiş ne sanırım yine öyle bir durum(
1,5 yıl once over kisti nedeniyle ameliyat olmuştum.Yumurtalığımın teki zadelenmişti çünkü üzerindede kistler siğil gibi üremiş ve yumurtalığımı almamak için doktor kazıma işlemini yapmıştı..
2 gün önce başlayan mens harici kanamam arttı..Doktoruma ancak yarın itibari ile randevu alabildim..Yarın inşAllah kötü bir sonuçla karşılaşmam..Eğer gene kist varsa(((Duanıza ihtiyacım var inşAllah kötü birşey yoktur..Allahım sağlık sıhat versin hepimize...
kızlar sabahtan beri menümü yazmayı unutmuşum :))
pazartesi
sabah: uyanınca bi bardak lımonlu ılık su
kahvaltıda bi tane servis tabagına cok az peynir 6 tane yesıl zeytın ( küçük kendimiz yapıyoruz) 4 dilim domates ve bi dilim ekmek koydum yedim bi bardak çay
ara: bi avuc beyaz leblebi 4 tane kuru erik
öğlen:lavaş tavuk dürüm
ara: başım döndü bi ara gittim ayran aldım içtim tansiyonum düşmüştür diye
bi avuç beyaz leblebi bi bardak yeşil çay
akşam: bi tane imam bayıldı bi kase yogurt bi dilim ekmek
ara: yarım elma
su: 3lt den fazladır
spor:
havalar düzeldi yürüyüşe başladım çok şükür sabah 50 akşam 30 dakka yürüyüş
saat 9 da spora başladım akşam
30 dakka zumbayla başladım
100 mekik
150 yan göbek hareketi
50 zıplama
100 tane durdugum yerde hızlı hızlı yürüme
cezalarda zumba ve 100 mekik cezadan düşülürse 100 mekik cezam kaldı
ayyyy saksını sevsinler. tabisi tatlım gel beraber muhabbet edelim.sende çokkral gezilecek tozulacak eğlenilecek hatunsun vesselam
bu arada menülerimi yazayım dünüde yazmadım bugünde yazayım ikisi bir çıksın. zaten bugün acayip saçmaladım.
dün;pazartesi
sabah;3 yk. nesfit3 y.k. yulaf ezmesi 1 ç.b. lightsüt meyve karışımı
ara;1 ç.b. light süt,
öğlen;6 y.k. yeşil mercimek 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmek
ara;1 galeta 1 elma 1 ç.b. süt
akşam;1kase yoğurt 3 y.k. yulaf ezmesi keten tohumu çörekotu
kaynanamlardan geldik ordada yemedim 1 saatliğine uğramıştık bende asyayı atıp yürüyüşe çıktım zaten. dönünce saat 9 du oyüzden yemek yemedim
spor;8 k.m. yürüyüş
su;2 litre
bugün;
sabha kahvaltısı 12 de başladı, 8de kalkmıştım
koştur koştur asyanın çorbası piknik sepeti kıyafet çantası ıvır zıvır okey takımı onları toparladım
sabah;3 çatal sucuk,2 dilim ekmekvyarım su böreği 3 köfte
ara; yok (yaş pastakestiler kolafilan ben yemedim)
akşam 3 yk. nesfit3 y.k. yulaf ezmesi 1 ç.b. lightsüt 10 fındık meyve karışımı
spor;yarım saatyürüyüş
akşam yine geç yediğimiçin nesfitle geçiştirdim.
su; çok aziçtim bol bol çay içtim. dışarıda açıkhavada wc ihtiyacı oluşmasın diyesu içemedim
oysaki isabah tartıdagüzel şeyler görmüştüm ama maalesef bugün hiç uyamadım diyetimeaslında aldığımkaloride sorun yok ama öğünler çok dengesiz oldu
ben geldım ya hıc ıyı dehılım 2 gundr dgru dzgun dyet yapamadım bayılcak gbıyım cuma dktra gdıcem yarında babaneme gıdıcem bkacgun orda kalıcam gelemıorum braya k.bkmayın ya
sabah 8 de uyandım geç bile kaldım aslında
uyanır uyanmaz 2 bardak sıcak su ve 30 defa parmak ucunda zıpladım
2 ekmek arası 2 kk kadar peynirle tost
4 tane zeytin
BOL maydonoz
1 kupa yeşil cay
ara 1 kutu süt
öglen 3 tane köfte 1 dilim tam.bug. ekmegi
3 kasık yogurt
bolca salata nar eşkisi döktüm
ara yok hastanedeydik
aksam 6 kasık kabak yemegi
3 kasık yogurt bolca salata
1 dilim tahıl ekmegi
ara 1 kutu süt 1 elma
2 kupa 5. bir arada yeşil cay
spor yok malefesmisafırım geliyoruz diyince hastaneden gelir gelmez mutfaga girdim yoksa yürüyüse cıkıcaktım)
su 2 lt
günaydin arkadaslar,
bide cimcime cnm,sen bu haftami katilmistin,gecen haftami,bildirirmisin,ona göre senin icinde oylama yapalim.benim beynim durdu,oglum yuzunden
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,cay
ara
yok
öglen
2 kasik yogurt
ara
2 dl ananas
aksam
ara
1 c.b.süt
su
1,5 lt
spor
30 dk yürüyüs
rapunzel cok gecmisolsun cnm benim,umarim o dedignden olmaz,söylemeye bile dilim varmiyor
eftelya senide gördüm
Geçmişe sonra döneceğim arkadaşlar , çok birikecek biliyorum ama çıkıyorum şimdi .
Öptüm hepinizi
günaydin
bende yedikerimi yatzip kahvaltiya geciyorum,sonra gelir bakarim gecmise
sabah2 dl tam bugdaya peynirli tost üzeri 1 c.k bögürtlen receli
ara
yarim muzlu süt
ögle
2 dl arasi yumurtali sandivic,2 kasik yogurt
ara
kalan yarim muz
aksam
2 kepce taze fasulye,3 kasik tavuklu bulgur pilavi,salata
su
3 lt
spor
1:30 dk yürüyüs,1:20 dk bisiklet gezmesi,normal sporum
40 dk stepper,200 mekik cezam,30 dk si ek spor,10 dk sida kalan cezama yeterde artar,mekikde bitti,darisi bitiremeyenlere
Günaydın kızlaar,bu saat oldudaha kahvaltı yapmadım,dün çok yoğun ve yorucu birgündü, anca uyanabildik ,hemen dün kimenümü yazıp, kahvaltıdan sonra geri geleceğim :)
Kalkarkalmaz; 1 bardak su
sabah; 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek,bol yeşillik, bitkiçayı
Ara; 1 elma+ 1 bardak süt
Öğlen; 1 tabak Az bulgurlu bol yeşillikli kısır ve acı turşu yanında( yoğurt bitmiş yanında ayran falan içemedim
Ara; 3 kuru erik, 4 badem
Akşam; Yarım sandviç ekmeğiyle yarım sandviç, 1 dilim kek ( dışarıdaydım, açlıktan tansiyon falan düşmüştü)
Spor; baya tempolu birgündüsürekli yürüdüm ama spor niyetine yarım saat yürüyebildim
Su; en az 2 litre
günaydın herkese valla dün büyük adaya gittik ablamla ve sevgilimle çok düzensiz yedim o yüzden verilecek tüm cezalara razıyım... ama şu da bir gerçek ki 2 saatlik yol yokuş çıktık indik eritmiş olma ihtimalim yüksek
menülere başlıyorum:)
sabah
1 adet açma
ara
3-4 çizi kraker
çay
öğle
waffle ( çikolata- çilek- muz)
akşam
1 adet kaşarlı tost
çay
karamelli krokanlı kup dondurma
suyu 2 lt geçmiştir çünkü yokuş yürümekten dilim dışarı çıktı bir su beni ayakta tuttu o sıcakta:) zaten kıpkırmızı oldum acayip yandım...
makarayı aça aça yokuşu çıktım mumları diktik aynı yokuşu geri döndüm spor da böylelikle olmuş oldu
Oh gez toz, biz de merak edelim bu kız nerde diye... Allah enerjini bozmasın. O kumpirin içinde rus salatası yok muydu yani? Eğer vardıysa inşallah ceza alırsın da görürsün hafta içi kumpir yemenin ne demek olduğunu? O hoooo arkadaşım örnek öğrenciliği senin elinden alırım ona göre...
Salı Menüm
Sabah
Salatalık, domates, bol limonlu roka, maydanoz, 2 zeytin
1 lokma ekmek devamını yiyemedim
Ara
1 aktivya yoğurt
2 light bisküvi
Öğle
Ispanak 3-4 kaşık
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Akşam
1 kase çorba
1 küçücük kendi yapımım yağsız boyoz
Ara
1 elma
Spor
200 mekik ( yarısı cezamdan düşülünce mekik cezam bitmiş oluyor  )
30 dakika plates
15 dk bodyworkout
10 dk trambolin
Su 1,5 lt ( fazla içince miğdem bulanıyor bu aralar niyeyse )
selam kızlar geldim de bir türlü yazımı yazamadım, işlerimi biraz toparladım şimdi menümü yazayım sonra geçmişte kaybolayım((
sabah
1 açma
ara
yarım simit
öğlen
2 dilim ekmek
3 çubuk midye tava
ara
küçük bir kağıt helva içine 2 top dondurma
akşam
baylan pastanesinin meşhur kup griyesi ( sanırım en az 15 yıldır yemiyordum süperdi)
eve dönünce
1 kase çorba
1 dilim ekmek
su 1,5 lt
kızlar dün sabah 6 civarı yola çıktık ben eftelyadan kadıköyde ayrıldım o sevgilisi ile sonra geldi adaya...
çoooooooookkkkkkk uzun bir yokuş çıktık hatta inerken saat 10:30 civarıydı sahile ulaştığımızda saat 12:05 olmuştu düşünün :))) şu an bütün vücudum ağrıyor akşam saat 20:00 geçiyordu sanırım o saate kadar deli dana gibi gezdik:))
bu bana süper bir moral oldu sigara konusunda bugün daha iyiyim yarın sabah diyetime kaldığım yerden devam etmeyi planlıyorum ama acayip sık acıkıyorum aralarda atıştıracak kalorisiz bişeyler bulmam gerek
dün eğer kendimi tutmasaydım sanırım yediğimin iki katını daha yiyebiliridim düşünün artık:18:
dayanamadın yedinmi kumpiri aus :)) bayadır söyluüyordun kumpirispor yok fıstık
dünki menümüde yazim çıkim kızlar
salı
dün evdeydim tatildim ama annem sagolsun tatil yaptırmadı
sabah45 de uyandım
kahvaltı:bi çatal yani bi lokma peynir 6 küçük yşil zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek bi lokma yumurta (kardesimin tabagından arakladım :)) )
ara:cam sildim yorulmuşum baya yarım portakal bi avuç beyaz leblebi yedim
öğlen: yarım tabak yogurtlu makarna 4-5 kaşıktır ekmek ve başka bişey yok
ara:yarım dilim sütlü tatlı cok hafif bi tatlı kapıları sildim ve pazara gittik geldik
akşam: saat 5:30 da 3 dilim börek yedim peynirli 3 bardak cay:26:
ara: yok
su:2 litre ancadır
spor: cam silme :) kapı silme :) 20 dakka uzaklıktaki pazara gidip alış veriş yapma bide onları eve tasıma :)
neyse gercek sporum
yine akşam saat 9 da başladım
önce 21 dakka lesli walk 1 miles
yarım saat oryantal
daha fazlasını yapamadım cok yorgundum erkenden uyudum zaten:26:
dün benim için kol ve bacak çalıştırma günüydü
merhaba kizlar,bi bakim dedim,oglumla ugrasiyorum,gelemedim yine
topraks özeline bakarmisin cnm
ben ciktim kizla,adam gelicek isten,yemek yok daha,bakalim artik biseyler uydururum
bendemi rahatsizlanicam ne,istahim kesilmis
sonrada spor niyetine bisikletle gezeriz,anca aksam gelirim
yolu topige düsen olur diye yazdim
Kızlar akşam Elif Duru yu almaya gittim anneme iş çıkışı orada tartıldım. 1200 gram vermişim 5 günde sanırım vücudum direnmekten vazgeçti çok sevindim. Ama hissetmiştim bu hafta bişeyler olacağını inşallah cumaya kadar bozulmaz bu durum .
Çıkmadan bugünkü menüyü de yazayım da yarın perşembe çok yoğun olurum yine.
Sabah
06:30 da bir kırmızı elma
09:00 da
yarım gevrek
şekersiz çay
Ara
2 light bisküvi
Öğlen
Bol limonlu bol salata
2-3 dilim havuç turşusu
1 bardak ayran
( Ne alaka yani di mi, yanımda birşey yoktu ,işyerindeki yemekler resmen yağ kokuyor artık bana yiyemiyorum bende böyle bir kombin yaptım)
Ara
1 sarı elma
Akşam
1 kase sebze çorbası
2 dilim ekmek
bol salata
Su 2,5 lt
Spor
Leslie walk 45 dk
100 mekik
(Kaptan kalori cezam da bitti )
Vatana millete hayırlı olsun
KIZLAAAAAAAAAAr ben ders çalışırken çok acıkıyorum canım sürekli birşeyler istiyor napacağım ben yaa :26:
Arasından seni seçtim form pisküvü3-4paket yesem yeterli mi
auss sensörlerini kapattın mı sesimi duymuyomusunn
diyetisyenime gittim ve çok mutlu ayrıldım 1.5 kilo yagdan vermisim :)
yetmezlik var bazen nefes darlıgı carpıntı flan yapıyo yorguluk flan yapıyo
günaydın hanımlar
bu sabah kendimi çok daha iyi hissediyorum, regl oldum ve bu duruma bu kadar sevinebileceğimi düşünmemiştim:)) tartıda çıkan artımın sadece yemekten olmadığını anlamış oldum mutluyum, artık sigara daha az aklıma geliyor, Allahım'a şükürler olsun :)))
menü bile diyemiyeceğim dünkü yediklerimi sıralıyım
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay
ara
5 kakaolu bisküvi
çay
öğlen
1 intense
3 eti combo
çay
akşam
1 kase çorba
5-6 tane bulgurlu pazı sarması
spor yok
su 1,5 lt
dünkü menümü yazayım öncelikle:
24.04.2013 çarşamba
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,
ara:
8 adet leblebi,
1 bardak çay,
öğle:
2-3 kaşık bulgur pilavı
1 adet salatalık
arkadaşım kuru biber patlıcan dolma getirmişti 1adet biber bir patlıcan yedim küçüklerdi,
ara:
1 yemek kaşığı dondurma,
1 adet domates,
akşam:
3 kaşık kabak yemeği,
2 dilim kepek ekmeği,
taze sogan nane,
spor:
30 dak.b-fit
belim çok ağrıyordu yapamadım başka birşey.
su:2,5 lt su
GÜNAYDIN GÜNAYDIN 4. TAKIMIN BİRBİRİNDEN AZİMLİ,ÇITIR; HAMARAT,GÜZEL HATUNLARI
zeynep ablacım tebrik ederim seni, ben bu sabah tartıldım tartımda 61.1 olmuşum.. Geçen hafta 61.5 tim ama sanki daha hafif hissediyorum kendimi. Rüzgar esseuçacak gibiyim, eşim diyor ne kadar zayofladın sen, tartı dedin 61.1 gösteriyor mümkün değil diyor, ben buraya burdaki tartı sonucunu yazacağım ama Cumartesi Diyetisyen sonucunuda merak etmiyor değilim :)
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin
Gelelim dün ki menüme ;
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Sabah kahvaltı; 1 dilimhellim, 1 dilim ekmek, bol yeşillik , bitkiçayı
Ara; 5 tane yenidünya eriği, 1 bardak süt
Öğlen; peynirli salata, 1 dilim ekmek
Ara; 3form bisküvi, bitkiçayı 10 badem
Akşam; 5 yk pilav, 1 tane but, bol salata, 4 yk yoğurt
Ara; sütlü kahve, 4 tane ceviz, 2 tane form bisküvi
Su; 2,5-3 lt
Spor; 1 saat yürüyüş
günaydın kızlar tekrardan
hemen menümü yazayım
aa;4-5 kuru kayısı
çamaşır yıka kurut
su;2 litre
günaydın herkeseee öncelikle dünkü menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
yeşil çay
öğle
tavuk
salata
yoğurt
ara
küçük yuvarlak kepek ekmeği içine tonbalığı domates
akşam
1 tabak sarma
yoğurt
1 saat sonra falan 3 adet bisküvi
çay
2 lt su
spor yapamadım bugün itibariyle spora başlıcaz
günaydin arkadaslar,
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,cay
ara
yok
öglen
2 kasik yogurt
ara
2 dl ananas
aksam
ara
1 c.b.süt
su
1,5 lt
spor
30 dk yürüyüs
eftelya senide gördüm
günaydın hanımlar
bu sabah kendimi çok daha iyi hissediyorum, regl oldum ve bu duruma bu kadar sevinebileceğimi düşünmemiştim:)) tartıda çıkan artımın sadece yemekten olmadığını anlamış oldum mutluyum, artık sigara daha az aklıma geliyor, Allahım'a şükürler olsun :)))
menü bile diyemiyeceğim dünkü yediklerimi sıralıyım
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay
ara
5 kakaolu bisküvi
çay
öğlen
1 intense
3 eti combo
çay
akşam
1 kase çorba
5-6 tane bulgurlu pazı sarması
spor yok
su 1,5 lt
dünkü menümü yazayım öncelikle:
24.04.2013 çarşamba
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,
ara:
8 adet leblebi,
1 bardak çay,
öğle:
2-3 kaşık bulgur pilavı
1 adet salatalık
arkadaşım kuru biber patlıcan dolma getirmişti 1adet biber bir patlıcan yedim küçüklerdi,
ara:
1 yemek kaşığı dondurma,
1 adet domates,
akşam:
3 kaşık kabak yemeği,
2 dilim kepek ekmeği,
taze sogan nane,
spor:
30 dak.b-fit
belim çok ağrıyordu yapamadım başka birşey.
su:2,5 lt su
Neyse sıra dün yediklerimi yazmaya geldi nihayet.
Sabah:
1 fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmek
Peynir
Salatalık
Zeytin
Ara:
Yağsız süt ve yarım muzla muzlu süt.
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Peynirli salata
4 kaşık light yoğurt
Ara / Akşam
4 tane mercimek köfte
Az patates salatası
Biraz kuruyemiş
Son ara:
Yağsız sütle kahve
3 litre su.
Spor yusufun peşinde koşmaca park bahçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?