cok saol canım gercekten cok basit ama cok güzel bişey sirke flan koyuluyo diye söylüyolardı hep bi türlü bulamamıstım nasıl yapıldıgını bucadada yağsız boyoz çıkarıyorlar diye duydum ama bi türlü yeme fırsatım olmadı kendim evde deneyim bakalım yarın misafir gelcek yapsam mı acaba
Yap canım pişman olmazsın bak 15 dk zamanını almıyor. Zaten yağlı boyozla arasındaki tek fark yağlıda aralarına yağ sürülüyor. E ne gerek var zaten miflöy yağlı di mi ama.
Bak bi tarif daha vereyim sana, şık olur misafirlerine.
4-5 diş sarımsağı ez.
iki tane miflöyü yan yana koy yapışsın ikisi ama , sarımsaktan çok az al miflöylerin üstüne hafifçe sür, kekik serp. sonra miflöyleri dikine yani ince uzun olacak şekilde şerit şeklinde kes. Sonra her şeridi elinle kıvırarak döndür tepsiye at. Bu şekilde bir sürü kıvrımlı çubuğun olacak. Vida ucu gibi döndüreceksin yani. Sonra bu şeritleri tepsiye at fırına ver. İnce uzun şarap bardağı gibi bardaklarda orta sehpaya koyuyorsun . Tadımlık gibi çok hoş oluyor çok beğeniliyor.
cok saol canım gercekten cok basit ama cok güzel bişey sirke flan koyuluyo diye söylüyolardı hep bi türlü bulamamıstım nasıl yapıldıgını bucadada yağsız boyoz çıkarıyorlar diye duydum ama bi türlü yeme fırsatım olmadı kendim evde deneyim bakalım yarın misafir gelcek yapsam mı acaba
Tebrik ederim canım benim, bu haftanın 1si belli oldu sanki
Benim buradaki ev büyük anacım, ben yetiştiremiyorum, yardımcı tutacağım mecburen
Aynısını ben 15 tatilde yaşadım, buradakiler güzel kesmiyor diye gittim Mersin'de kestirdim, modelomuzlarımdayken kulağımın altına kadar kesti salak kuaför , bir de demez mi yıpranmış kısımları gitti diyeYaza da kardeşimin düğünü var, sinameki kürü uyguluyorum, Allahtan fark etti, sende dene canım sinameki kürünü
KIZLAAAAAAAAAAr ben ders çalışırken çok acıkıyorum canım sürekli birşeyler istiyor napacağım ben yaa :26:
yok canım hiç sanmıyorum o kadarını. Kaptanla Zeynep Abla çok istikrarlı belki birkaç hafta sonra ama daha değil.
Süt iç , sakız çiğne, su iç... ama bişey yeme. En kötü ihtimal küçük bir meyve belki ama abur cubur asla...
Ben gidiyorum kızım altına yaptı, iyi geceler...
Yaptım hepsini, sütlükahve yaptımMidem kazınıyor vallahi, Abur cubur yok evde zaten,sakızda yok , sakız zaten beni aksine daha çok acıktırır , bu açlık dersimi kötü etkiliyor yahu
süt iç, yogurt ye, form bisküvi ye, galeta ye, salata ye aklıma gelenlerkahve de olabilir
Arasından seni seçtim form pisküvü3-4paket yesem yeterli mi
Zeynep Ablacım sonuçları ne zaman alacaksınız, gözün ağrıyor mu?
dilberinki çıkı bebegim çok iyi sonucları ultrasonlada baktılar hiç bir sorun yok çok şükür :) ama biraz önce cok üzdü beni aglıyor ben gitmicem anne dayanamıyorum evimizi sizi cok özlüyorum aksaraydan nefret ediyorum diye dayanamam ben o na gözlerini bir kapatıyor 10 damla yaş akıyortahlil sonuçları cıktımı zeynep abla durumlar nasıl senin göz nasıl oldu :26:
saol cnım... yetmezlik var o yuzden düzenli olarak kontrole gidiyorum ama bu sefer sonuclar beni cok şaşırttı... her zaman gittiğimde ultrasonla bakıyodu kalbime yetmezlik derecesine flan bakıyodu bu sefer yine öyle baktı ritim holter taktı o durdu 24 saat bugun de efor testine girceksin dedi (yürüyüs bandı var ya yürürken kalp hareketlerine bakıyolar) onun sonucu şüpheli çıktı dedi radyasyon almaman için şimdilik anjiyo olmıcaksın dedi zaten ben anjiyo lafını duyunca ne oldugunu şaşırdım bu yasta ne anjiyosu1 ay sonra tekrar gel dedi bakalım sonuc ne olcak anjiyo lafı etmesin bi daha
ben geldim :)bugün herkes nerde ya neden kimsecikler yok
bende merak ettim gelirdi ause daauss sensörlerini kapattın mı sesimi duymuyomusunn
dilberinki çıkı bebegim çok iyi sonucları ultrasonlada baktılar hiç bir sorun yok çok şükür :) ama biraz önce cok üzdü beni aglıyor ben gitmicem anne dayanamıyorum evimizi sizi cok özlüyorum aksaraydan nefret ediyorum diye dayanamam ben o na gözlerini bir kapatıyor 10 damla yaş akıyor
canım benim allahım acıl sifa versin aman sakın ihmal etme mutlaka doktoruna zamanında git
ben geldim :)
bende merak ettim gelirdi ause da
diyetisyenime gittim ve çok mutlu ayrıldım 1.5 kilo yagdan vermisim :)
inceldigimi bende fark ediyorum kızlar :)
hoş geldin zeynep abla cok saoll...bende kızının durumundaydım gercekten cok zor bir durum zeynep abla
hoş bulduk bebegim senin durumunuda okudum da kalbinde nasıl bir sorun var senin ? delik felan mı
kurban oluyum sanayetmezlik var bazen nefes darlıgı carpıntı flan yapıyo yorguluk flan yapıyo
şimdilik kapakcık değişimi düşünmüyo doktor zaman ne gösterir bilemem ablamkurban oluyum sananeysen oluyor canım bir tedavisi yok mu kapl kapakcıgı degişmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?