Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım makarnanın yanında ekmek yemedim ve 4-5 kaşık yogurtlu sossuz makarnaydı
akşamda 5 buçukda yedim böregi oda yaglı felan degildi lor peynirli börekti bence o kadar kolarili degildi Sporda dengelemiştir
bide evet zayıflamak istiyorum ama olmuyo elimden gelen bu kadarı canım ya bana kalsa hiç bişey yemeden yaparım o diyetide ceza almamak için yiyorum bi aha daha dikkat ederim

tebrik ederim canım benim darısı benim başıma artık nasıl bu sonuçları aldıgını bi paylaşırsın bizlerle

KIZLAR BUGÜN CANIM COK SIKKIN
AKŞAM İŞDEN CIKINCA KUAFÖRE GİTTİM SAÇLARIMI KESTİRMEK İÇİN DEGİŞİKLİK OLSUN DEDİM
KUAFÖRE GİTTİM SACIM Bİ KESİLDİ SACLARIMIN ÖNÜ KISACIK RESMEN ERKEK SACI GİBİ KUFÖRÜ İNLETTİM BUNE YA DEDİM PATRONLARI GELDİ NE OLDU DEDİ ALLAH ASKINA Bİ SACIMA BAKARMISINIZ BEN NE YAPACAM SİMDİ DEDİM SACIMI GİTTİLER BİRAZ DÜZELTTİLER AMA HİÇ GÜZEL OLMADI RESMEN BOMBOK ETTİLER KAVGA ETTİM PARAYI ÖDEMEYİN BİZDEN OLSUN DEİDLER NE PARASINDAN BAHSEDİYON SEN YA DEDİM SACIM GİTMİŞ
HANİ ARKADAN KISA OLSA TAMAM DİCEMDE DÜŞÜNÜN ÖNDEKİ KAHKÜLLERİM KISACIK TOKA bile tutmuyo yarın nasıl işe gideceksem
su modeli gösterdim aynısından istiyorum dedim

ama bunlar çok kısa kestigi için bu model oldu (( ve bu model bana hiç yakışmaz

kardiyolojiye neden gidiyorsun canım benim geçmiş olsun sanada

saol cnım... yetmezlik var o yuzden düzenli olarak kontrole gidiyorum ama bu sefer sonuclar beni cok şaşırttı... her zaman gittiğimde ultrasonla bakıyodu kalbime yetmezlik derecesine flan bakıyodu bu sefer yine öyle baktı ritim holter taktı o durdu 24 saat bugun de efor testine girceksin dedi (yürüyüs bandı var ya yürürken kalp hareketlerine bakıyolar) onun sonucu şüpheli çıktı dedi radyasyon almaman için şimdilik anjiyo olmıcaksın dedi zaten ben anjiyo lafını duyunca ne oldugunu şaşırdım bu yasta ne anjiyosu 1 ay sonra tekrar gel dedi bakalım sonuc ne olcak anjiyo lafı etmesin bi daha

ay gecmiş olsun canım yaa anjiyo mu aman allah korusun fıstık ya zorfur anjıyoda babam 2 kere olmuştu bunun bi çaresi yokmu pki anjiyoya kalpde tıkalı damar varmı diye bakıyolar bildigim kadarıyla:26:

ben yatıyorum canlar hepinize iyi geceler
zeynep abla ve buyumeyenbabay bi göründün bi daha görünmediniz :)
rapunzel canım tekrardan geçmiş olsun allah acil şifalar versin kendine dikkat et canım benim
sacım için yorumlarınızı yarın okucam iyi geceler hepinize cok öptüm

ay gecmiş olsun canım yaa anjiyo mu aman allah korusun fıstık ya zorfur anjıyoda babam 2 kere olmuştu bunun bi çaresi yokmu pki anjiyoya kalpde tıkalı damar varmı diye bakıyolar bildigim kadarıyla:26:

ewet canım ona bakıyolar bugun efor da kalp atıslarım cok yükseldi ondan diyo herlde

cok saol canım benim.. iyi gecelerr

Kusura bakma tatlım yaa Elif Duru tepemde hızlı hızlı okudum sanki makarna yanında ekmek okudum gibi geldi, böreğin saati de erkense daha iyi tabi ama yine de 3 tane börek çok olmuş. Aman aman tamam sen yememezlik etme sonra ceza falan alırsın bana vicdan azabı yaşatma nolur!!!

tebrik ederim canım benim darısı benim başıma artık nasıl bu sonuçları aldıgını bi paylaşırsın bizlerle

Ay Bahar tartıyı görünce nasıl mutlu oldum anlatamam .12 Martta girdim takıma ilk defa bu kadar verebildim .Hep 300 gr, 200 gr dı ya çok mutlu oldum. Ama bir tanıdığım söylemişti bazı vücutlar direniyor sakın pes etme diye inşallah öyledir. Bakalım cumaya kadar ne olucak?

canım hani yukarda www.bişeyler yazıyo ya orayı komple kopyala bizim sayfaya yapıştır olur

hoşbulduk canım gecmise baktım geldimm :)) sen boyozu kendim yağsız yaptım demissin tarifini verirmisin bide onun özelliği yağlı olması yağsız nasıl oluyor tadı

Ben normal boyozu yiyemiyorum. Miflöy zaten yağlı hamur bi de aralarına yağ sürüyorlar vıcık vıcık oluyor.

1 paket miflöyü alıyorum, yumuşayana kadar bekliyorum. Sonra onların hepsini üst üste koyup bastırıyorum üstten. birleştirip bir bütün hamur haline getiriyorum. Yumurta kadar parçalar koparıp elimde yuvarlıyorum ince uzun sonra gül böreği gibi dolayıp tepsiye diziyorum. Üstüne de bir yumurta sarısı sürüp fırına atıyorum. Çok basit ama çok lezzetli oluyor. Karşıyakada bazı fırınlar çıkarıyor yağsız boyozu aynı tadı yakalıyorum hatta daha güzel diyebilirim yani.

http://mistergeppetto............../2009/09/yagsz-boyoz-hayatn-tad.html

Canım bu sene kısa kahkul moda galiba çok görüyorum sokaklarda genç kızlarda. Ben hiç kahkul kullanmadım ama gerçekten çok görüyorum. Üzme kendini bir kaç aya uzar. Yana ayırsan falan yine mi olmuyor? Ne beklerken ne oldu diyorsun yani , insan kızar taabi, moral bulmaya gidiyorsun şok geçiriyorsun. Ama senin yüzünün gözlerinin güzelliğini bir kahkul kapatamaz bebeğim merak etme , sıkma canını...

Link için teşekkür ederim deniyorum şimdi bakalım olucak mı?

cok saol canım gercekten cok basit ama cok güzel bişey sirke flan koyuluyo diye söylüyolardı hep bi türlü bulamamıstım nasıl yapıldıgını bucadada yağsız boyoz çıkarıyorlar diye duydum ama bi türlü yeme fırsatım olmadı kendim evde deneyim bakalım yarın misafir gelcek yapsam mı acaba

Çıkmadan bugünkü menüyü de yazayım da yarın perşembe çok yoğun olurum yine.

Sabah
06:30 da bir kırmızı elma

09:00 da
yarım gevrek
şekersiz çay

Ara
2 light bisküvi

Öğlen
Bol limonlu bol salata
2-3 dilim havuç turşusu
1 bardak ayran

( Ne alaka yani di mi, yanımda birşey yoktu ,işyerindeki yemekler resmen yağ kokuyor artık bana yiyemiyorum bende böyle bir kombin yaptım)

Ara

1 sarı elma

Akşam

1 kase sebze çorbası
2 dilim ekmek
bol salata

Su 2,5 lt
Spor
Leslie walk 45 dk
100 mekik

(Kaptan kalori cezam da bitti )

Vatana millete hayırlı olsun

Tebrik ederim canım benim, bu haftanın 1si belli oldu sanki

gelim senin camlarıda silem canım Spor niyetine
Benim buradaki ev büyük anacım, ben yetiştiremiyorum, yardımcı tutacağım mecburen

Aynısını ben 15 tatilde yaşadım, buradakiler güzel kesmiyor diye gittim Mersin'de kestirdim, modelomuzlarımdayken kulağımın altına kadar kesti salak kuaför , bir de demez mi yıpranmış kısımları gitti diye Yaza da kardeşimin düğünü var, sinameki kürü uyguluyorum, Allahtan fark etti, sende dene canım sinameki kürünü

KIZLAAAAAAAAAAr ben ders çalışırken çok acıkıyorum canım sürekli birşeyler istiyor napacağım ben yaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…