üüüüüüüüüüüüü öğleden sonra kimsecikler olmuyo ya
ağlama kız aşağıya bak bir sürü insan varız burda:)))
arkadaşlar ben bugün bir nikaha gittim.tabi evlenenler 2,5-3 yıldır imam nikahlılardı 2 çocukları var.çok komikmi desem kötümü desem anlatayımda siz karar verin.kız nikahta evet diyince kocasının ayağına bastı.adam kalktı kadına hem küfür etti hemde dövecekti nerdeyse ayağı çok acıdı bence çünkü kadın öyle bir topuklu giymiştiki...nikah memuruda şok oldu.kıza eminmisin sen dedi.evet dedi.normalde çok şakacı karı kocalar ama orda hiç hoş olmadı o kadar insanın içinde ama ben gülmekten çatlayacaktım.
inanmıyorum bunu bir parodi gibi mi yaptılar yoksa adam cidden mi kızdıhiç de4 görmemiştim böylesini demek ki iki çocuktan sonra ayağa basmamak gerek cicim ayları geçmiş ne de olsa
dilberinki çıkı bebegim çok iyi sonucları ultrasonlada baktılar hiç bir sorun yok çok şükür :) ama biraz önce cok üzdü beni aglıyor ben gitmicem anne dayanamıyorum evimizi sizi cok özlüyorum aksaraydan nefret ediyorum diye dayanamam ben o na gözlerini bir kapatıyor 10 damla yaş akıyor
canım benim allahım acıl sifa versin aman sakın ihmal etme mutlaka doktoruna zamanında git
ben geldim :)
bende merak ettim gelirdi ause da
GÜNAYDIN GÜNAYDIN 4. TAKIMIN BİRBİRİNDEN AZİMLİ,ÇITIR; HAMARAT,GÜZEL HATUNLARI
zeynep ablacım tebrik ederim seni, ben bu sabah tartıldım tartımda 61.1 olmuşum.. Geçen hafta 61.5 tim ama sanki daha hafif hissediyorum kendimi. Rüzgar esseuçacak gibiyim, eşim diyor ne kadar zayofladın sen, tartı dedin 61.1 gösteriyor mümkün değil diyor, ben buraya burdaki tartı sonucunu yazacağım ama Cumartesi Diyetisyen sonucunuda merak etmiyor değilim :)
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin
Gelelim dün ki menüme ;
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Sabah kahvaltı; 1 dilimhellim, 1 dilim ekmek, bol yeşillik , bitkiçayı
Ara; 5 tane yenidünya eriği, 1 bardak süt
Öğlen; peynirli salata, 1 dilim ekmek
Ara; 3form bisküvi, bitkiçayı 10 badem
Akşam; 5 yk pilav, 1 tane but, bol salata, 4 yk yoğurt
Ara; sütlü kahve, 4 tane ceviz, 2 tane form bisküvi
Su; 2,5-3 lt
Spor; 1 saat yürüyüş
Menün çok güzel canım spor içinde açıklamanı zaten yapmışsın.günaydın kızlar tekrardan
hemen menümü yazayım
sabah;1 çay kaşığı tereyağ ile yapılmış yağda yumua 1dilim kepekli ekmek
aa;4-5 kuru kayısı
öğlen; yağsız közlenmiş patlıcan ve yoğut ileyapılmış salata 1 dilim k.kmek
ara;2 galeta 4-5 kuru kayısı
akşam;kocaman yağsız marul salatası üzerine sepilmiş fırında balık ve 1 d.k.ekmek
spor;özel bir spor yok ama 2-3saa ayaka ütü
çamaşır yıka kurut
asya için balkonu emizledim örtüler örttüm artık çıksın havalar ısındı
su;2 litre
muayyen günümdü spor yapamadım ayrıca.
günaydın herkeseee öncelikle dünkü menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
yeşil çay
öğle
tavuk
salata
yoğurt
ara
küçük yuvarlak kepek ekmeği içine tonbalığı domates
akşam
1 tabak sarma
yoğurt
1 saat sonra falan 3 adet bisküvi
çay
2 lt su
spor yapamadım bugün itibariyle spora başlıcaz
günaydin arkadaslar,
ilk is olarak demmay in oylamasini baslatiyorum,takima alalimmi almayalimmi
pegasus:evet
bide cimcime cnm,sen bu haftami katilmistin,gecen haftami,bildirirmisin,ona göre senin icinde oylama yapalim.benim beynim durdu,oglum yuzunden
hemen yediklerimide yazayim
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,cay
ara
yok
öglen
biraz üzüm,domates ve 1 dl ekmek
2 kasik yogurt
ara
2 dl ananas
aksam
birazcik patlican oturtma,2 kasik pirinc pilavi,salat,ayran
ara
1 c.b.süt
su
1,5 lt
spor
30 dk yürüyüs
bayb cnm dünki corba kasigiydi,cay degil
zeynosum cnm üzülmesin kizin,alisir o da,evlenince nasil alisacak
rapunzel cok gecmisolsun cnm benim,umarim o dedignden olmaz,söylemeye bile dilim varmiyor
demmay cnm,seninde az kalmis sinava,hadi insallah kazanirsin
bahar dünkü börekleri gördüm cok olmustu
bide kim kek yemisti dün ya,unuttum,cimcimemiydi
eftelya senide gördüm
ben kahvaltiya gectm,görüsürüz sonra
günaydın hanımlar
bu sabah kendimi çok daha iyi hissediyorum, regl oldum ve bu duruma bu kadar sevinebileceğimi düşünmemiştim:)) tartıda çıkan artımın sadece yemekten olmadığını anlamış oldum mutluyum, artık sigara daha az aklıma geliyor, Allahım'a şükürler olsun :)))
menü bile diyemiyeceğim dünkü yediklerimi sıralıyım
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay
ara
5 kakaolu bisküvi
çay
öğlen
1 intense
3 eti combo
çay
akşam
1 kase çorba
5-6 tane bulgurlu pazı sarması
spor yok
su 1,5 lt
dünkü menümü yazayım öncelikle:
24.04.2013 çarşamba
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,
ara:
8 adet leblebi,
1 bardak çay,
öğle:
2-3 kaşık bulgur pilavı
1 adet salatalık
arkadaşım kuru biber patlıcan dolma getirmişti 1adet biber bir patlıcan yedim küçüklerdi,
ara:
1 yemek kaşığı dondurma,
1 adet domates,
akşam:
3 kaşık kabak yemeği,
2 dilim kepek ekmeği,
taze sogan nane,
spor:
30 dak.b-fit
belim çok ağrıyordu yapamadım başka birşey.
su:2,5 lt su
He hem de nasıl birikmiş , otur şimdi sayfalarla boğuş bakalım aus hanım
Bende bitirdim cezamı
Menün güzelmiş kaptan.
Ahh işte o kek olmayaydı
Gayet güzel olacaktı herşey.
Nasılsın eftelyam , tatlım ?
Adalar nasıldı , ben çok severim .
Eeeee daha daha nasılsın
Bu menüye yorum yapmak istemediğini çok belli etmiyorum değil mi
Vaaaaaay arkadaş nasıl da pusu da bekliyormuş , bir hata yapayım diye
Rus , amerikan , Japon hiç bir salata yoktu şekerim .Sadece patates , mısır , zeytin sosis , ketçep ta yoktu mayonez de
Olmamış , çok olmuş , boyozlar falan .Yağsızmış hıhhhh , milföyün kedi yağı yeter
Sigara atlatma dönemin kuzum ya a , hiçbir kaçamağını göresim gelmiyor.
Artık aklıma hiç gelmiyor dediğin günü bekliyorum sadece.
Evet canım kaç zamandır söylüyordum , gayet diyete uygun şeklini yedim nihayet .Buradaki gayeeeeet ibaresi baby e duyurulur
böreğe kadar herşey iyiydi de tatlım
Size de saksı olmadığımı hatırlatma zamanım gelmiş.
Ne oluyor orada
Neyse benim sesörler özel mesajlarda da açık , okuyorum ki hepsini
Benim düştü yolum nihayet ama biraz geç düştü kaptan.
Sudur o su , hatta kas dır . Yağ yakmamışındır ki
Zaten başka tartıda tartılmışsın , tartı bozuktur tartı
Bitmedi daha 25000 kalorilik cezan duruyor
Keşke ders çalışmaya başlasam da aralarda karnım acıksa derdindeyim bende
Sensörler devre dışı rapunzelim .
Sokaklarda çalışıyor bu aralar.
Süpersin süpeeeeer
Kuzum benim , Rabbim şifalar versin .
sen çıkmışsın ben daha yeni çıkabildim:)))
ben yarın olursam yardımcı olurum ama kızlar artık herkes öğrensin liste yapmayı, bu haftadan itibaren listeye kendini eklemeyi ve son listeyi paylaşmayı bilmeyenler eksiklerini yazsın tekrardan anlatıcam, öğrenmeyene bu sefer benden ceza hadi bakalım :)))
istemese şaşırırdım zaten, senin çocukluğuna inmek lazım kesin oralarda bir problem olmuş her gördüğünü duyduğunu canın istiyo
menü biraz geçiştirme olmuş sanırım bu hafta takım motivasyonu düştü galiba canım , kızlar silkelenme vaktiiiiiii
demmay için ben de evet diyorummmm
İnşallah başlıycaz hadi bu akşam mezdeke yapalım
çok beğendim canım
menü güzel fıstıkçım, sıkılaşmışsındır kilo farketmese de kas daha ağır o yüzden kesin yağdan gitmiştir, tebrikler
canım çok çok geçmiş olsun kontrollerine dikkat et kalp önemli daha çok gençsin
afffffferrrrin sana görüşemiyoruz yine canım ben geliyorum sen yoksun sen geliyosun ben yokum, özledim
canım öğlenin açıklamasını yazmışsın, akşam yemek yememişsinceza da hayırlı olsun yenilerini almaman dileğiyle mi desem yoksa al da kilo ver mi desem bilemdim şimdi :)))
umarım etmez ama anjiyo kamera ile damarlarına bakılması yani kontrol amaçlı bakıyor olabilirler fıstık sen gönlünü ferah tutmaya çalış
bence kötü olmamış en azından resimlerdekiler güzel canım birkaç haftaya uzar çok takma kafana bişey olmaz
evet kesinlikle bu hafta kaçamak haftam ama sigaradan dolayı izinliyim biliyosunuz yaniiiiiiiiiii
çokkkkkkkk sevindimmmmmmm
canısı tarifini gördüm canım denerim bir ara, bu arada sigara yerine sakız veya başka bişey koymak yasak o yüzden sakız çiğnemiyorum. bugün sana özel bir mesaj göndereyim , ben göndersem olur di mi :))))
canım tahliller doktor işleri iyi sonuçlanmış gördüğüm kadarıyla, sevindim. sen nereye gidiyorsun etkinliğin var, benim teyzem de ismeğe gidiyor bende ona yardım ediyorum yaptığı işlerde
herkese bal petekleri, meyveler tatlılar oh oh burda bizim sevgiye ihtiyacımız var di mi( kedi oluyım mııııı:))) kızım bana miyav de diyo ben miyav diyince hemen başımı okşuyo yani beni sevmesi için kedi taklidi yapmam gerek birbirimize şımarıyoruz böyle sana da yapıyım mı :))))))
oh ne güzel bizim çocuklarda hava ısındığından beri sokak çocuğu oldular eve girmek istemiyolar
canlarım şimdi size çok sık geleceğim desem yalan olur bulduğum her fırsatta girmeye çalışıyorum.ben bilgi işlemde çalışıyorum bilgisayarımdan sürekli uzaktan başka bilgisayarlara bağlanıyorum bilgi çekiyorum.kendi ekranımda çalışmaya çok az zamanım oluyor.ayrıca ayniyat işleriylede uğraşıyorum.sınavlarımda yakın derste çalışıyorum.evde net kesik giremiyorum.ben elimden geleni yapmaya çalışırım ama durum bu almak istemezseniz kızmam darılmam
arkadaşlar ben bugün bir nikaha gittim.tabi evlenenler 2,5-3 yıldır imam nikahlılardı 2 çocukları var.çok komikmi desem kötümü desem anlatayımda siz karar verin.kız nikahta evet diyince kocasının ayağına bastı.adam kalktı kadına hem küfür etti hemde dövecekti nerdeyse ayağı çok acıdı bence çünkü kadın öyle bir topuklu giymiştiki...nikah memuruda şok oldu.kıza eminmisin sen dedi.evet dedi.normalde çok şakacı karı kocalar ama orda hiç hoş olmadı o kadar insanın içinde ama ben gülmekten çatlayacaktım.
canım senin önlemez hastalığın nedir merak ettim
birde eşimin ailesi çok sever sorma gitsin tamamen karşılıklı
Bu yusuf ve asyayı ne yapsak yaaaaaa aynı yerde olsak nöbetleşe bakardık diğeride sporunu yapardı.
canım Allah yardımcın olsun, sana stres konusunda bir yazı göndermek istiyorum ama önce bulmam gerek, eminim sen de biliyorsundur ama insan bazen bildiklerini tekrar tekrar görmek istiyor hatırlamak içinİş sebebiyle sık giremeyen başka arkadaşlarda var canım .Elinden geldiğince girersin sende.
Kilo verme isteğinii çok iyi bildiğim için ben alınmana takıma evet dedim.
Oooo büyük skandal bana göre.İşin şaka boyuu yoksa ciddi ciddi sinirlendiyse , ben evet demezdim heralde
İyi olurdu canım yaa , ben arkadaşlarla buluşuyorum zaten , onlarında çocukları var 2-5 yaş arası . Ancak o şekilde zaptoluyorlar
Önlenemez dememin sebebi , maalesef tedavisiz bir hastalık . Yani iyileşme gibi bir durum yok sadece hastalığın aktif ve pasif dönemleri var. Ülseratif Kolit olarak geçiyor , bağırsak yarası yani. Ben 3 yıl önce yakalandım bu hastalığa. Çok zor dönemler geçirdim.Her yıl kolonoskopiye girmek zorundayım ve senelik rutin testler ve biyopsiler.10 yıl aktif kanama durmazsa bağırsak kanserine dönüşüyor hastalık ama şükürler olsun bende 2 yıl sürekli kanamadan sonra son bir yıldır azaldı hatta tamamen durdu kanamalar.Yara geçmiyor ama % 97 si yara iken en son koloskopide % 10 lara düşmüştü.Böyle bir hastalık işte.Tamamen stres kaynaklı.
tamam şekerparem özeline bakÜff hepsine yorum yazmıştım silindi, şimdi hızhızlı tekrar yazıyorum.
Ablacım Dilbere çok sevindim, yatay geçişle kaydını KAyseriye aldıramaz mı? Çok zor birşey istemediğin bir yerde bulunmak zorunda kalmak...
Canım güzel sözler için teşekkürler ben alındım üstüme...Menünü beğendim , öğlen biraz daha fazla akşam biraz daha az yapsan daha mı dengeli olur acaba? Mesela öğlen biraz daha doyurucu olsaydı akşam pilav 5 kaşık değilde 3 kaşık yeterli gelebilirdi yakman daha kolay olurdu diye düşünüyorum. Ama menün çok güzel yani beğendim.
Menün çok güzel canım spor içinde açıklamanı zaten yapmışsın.
Nihayet normale döndün arkadaşım yaa. Bisküviyi falan sormuyorum yani diyet miydi neliydi diye.
KAptanım 1 yemek kaşığı reçeli şimdi düşünüyorum da çok değil mi? Ben şaka yapmıştım aslında tadımlık 1 çay kaşığı alıyorsundur diye tahmin ediyordum.
Dünkü menü biraz geçiştirme olmuş ama normal karşılıyorum çocuğunla uğraştın çünkü.
Denmaya da cimcimeye de evet Ama cimcimeden katılım bekliyoruz. Hepimiz çok yoğunuz, işte , evde, çoluk, çocuk ama gerekirse uykudan fedakarlık edip katılım yapıyoruz. çünkü katılım ne kadar çok olursa motivasyon o kadar artıyor.
SAna cumartesiye kadar yorum yapmıycam çünkü kaptan seni serbest bıraktı bir hafta. Yine de çoook abartı yok bence. Ben sigarayı bıraktığımda günde 1 kilo çekirdek yiyordum nerdeyse.
Canım pilav yanına dolma için açıklama yapmışsın. Ah şu ısrarcı insanlar, bize ne kadar zarar verdiklerini bir bilseler. Ben dondurmadan uzak durmaya çalışıyorum , çünkü bir başladım mı kimse elimden alamaz. 1 kaşıkla kalamam yani o bakımdan tebrik ederim.
Tamam Pampa kumpirde sıkıntı yok o zaman. Ben her cuma sabah annemde tartılıyorum ayrıca. Benim tartının içine su kaçtığı için rejimin başından beri annemde tartılıyorum tamaaam mı şekerim.
Sana ne yorum yazcaktım unuttum ama güzel bişeydi, sen de benim şekerparem ol canım. Baksana herkesin bir şekerparesi var...
off çok fenaymış ben de aus gibi aynen çıkar giderdim imzalamadan, Allah yardımcısı olsun nediyimadam ciddi olarak kızdı elini kaldırdı ama vurmadı.eşine nikahtan sonra sen şimdi ayağıma bastın senin mi sözün geçecek dedi.eve gidelim bak kimin sözü geçiyor diyip duruyordu kadın oralı bile olmuyordu sanki yılların intikamını almış rahatlamış bir ifade vardı süperdi yani..
Tamam Pampa kumpirde sıkıntı yok o zaman. Ben her cuma sabah annemde tartılıyorum ayrıca. Benim tartının içine su kaçtığı için rejimin başından beri annemde tartılıyorum tamaaam mı şekerim.
Sana ne yorum yazcaktım unuttum ama güzel bişeydi, sen de benim şekerparem ol canım. Baksana herkesin bir şekerparesi var...
aaaaaaaaaa adama bak ben olsam dlardım adama. Ya o kadar kişinin içinde böyle yapıyorsa başbaşa kimbilir neler yapar. Adama sinir olum yani belli kadının canına tak etmiş o an intikamını almış. Hayır çocoluk çocuk yapana kadar aklııkarı nerdeymiş niye nikah yapmamışlar??adam ciddi olarak kızdı elini kaldırdı ama vurmadı.eşine nikahtan sonra sen şimdi ayağıma bastın senin mi sözün geçecek dedi.eve gidelim bak kimin sözü geçiyor diyip duruyordu kadın oralı bile olmuyordu sanki yılların intikamını almış rahatlamış bir ifade vardı süperdi yani..
iş sebebiyle sık giremeyen başka arkadaşlarda var canım .elinden geldiğince girersin sende.
oooo büyük skandal bana göre.işin şaka boyuu yoksa ciddi ciddi sinirlendiyse , ben evet demezdim heralde
iyi olurdu canım yaa , ben arkadaşlarla buluşuyorum zaten , onlarında çocukları var 2-5 yaş arası . Ancak o şekilde zaptoluyorlar
önlenemez dememin sebebi , maalesef tedavisiz bir hastalık . Yani iyileşme gibi bir durum yok sadece hastalığın aktif ve pasif dönemleri var. ülseratif kolit olarak geçiyor , bağırsak yarası yani. Ben 3 yıl önce yakalandım bu hastalığa. çok zor dönemler geçirdim.her yıl kolonoskopiye girmek zorundayım ve senelik rutin testler ve biyopsiler.10 yıl aktif kanama durmazsa bağırsak kanserine dönüşüyor hastalık ama şükürler olsun bende 2 yıl sürekli kanamadan sonra son bir yıldır azaldı hatta tamamen durdu kanamalar.yara geçmiyor ama % 97 si yara iken en son koloskopide % 10 lara düşmüştü.böyle bir hastalık işte.tamamen stres kaynaklı.
bayb geçmişe daldı galiba , pokemon ütü yapıyor f5 yap arada yeni yazıları gör:)) ben de bakıyorum kim laf atıcak diye üçümüzde aşağıda ses yok görüntü var
ya küseceğim ama takımda bugün kulaktan kulağa oynama günümü , neden herkes birilerine özeline bak diyor
Tamam şekerimmm . O zaman tebrik edeyim verdiğin kiloları
canım benim benim bilgisayara girmem mümkün olmuyor oldukça zaten giriyorum bilgisayarım sürekli başka bilgisayara bağlanıyorum yerimde oturduğumda zaten giriyorum.çocuklardan dolayı zaten uykusuz kalıyorum birde nette girersem canlı cenaze gezerim herhalde.ama ben burdayım sizleri takip ediyorum fırsat buldukçada girerim zaten.Denmaya da cimcimeye de evet Ama cimcimeden katılım bekliyoruz. Hepimiz çok yoğunuz, işte , evde, çoluk, çocuk ama gerekirse uykudan fedakarlık edip katılım yapıyoruz. çünkü katılım ne kadar çok olursa motivasyon o kadar artıyor.
Canım pilav yanına dolma için açıklama yapmışsın. Ah şu ısrarcı insanlar, bize ne kadar zarar verdiklerini bir bilseler. Ben dondurmadan uzak durmaya çalışıyorum , çünkü bir başladım mı kimse elimden alamaz. 1 kaşıkla kalamam yani o bakımdan tebrik ederim.
canım benim çok geçmiş olsun...allah şifasınıda verir inşallah.İş sebebiyle sık giremeyen başka arkadaşlarda var canım .Elinden geldiğince girersin sende.
ben bu yaza ağustos ayına kadar kilolarımı vermeliyim gelinliğimi giyeceğim eşime evlilik yıldönünüzde süpriz düğün pilanlıyorumhaberi yok tabi kilolarımın gitmesi lazım...
Oooo büyük skandal bana göre.İşin şaka boyuu yoksa ciddi ciddi sinirlendiyse , ben evet demezdim heralde
İyi olurdu canım yaa , ben arkadaşlarla buluşuyorum zaten , onlarında çocukları var 2-5 yaş arası . Ancak o şekilde zaptoluyorlar
Önlenemez dememin sebebi , maalesef tedavisiz bir hastalık . Yani iyileşme gibi bir durum yok sadece hastalığın aktif ve pasif dönemleri var. Ülseratif Kolit olarak geçiyor , bağırsak yarası yani. Ben 3 yıl önce yakalandım bu hastalığa. Çok zor dönemler geçirdim.Her yıl kolonoskopiye girmek zorundayım ve senelik rutin testler ve biyopsiler.10 yıl aktif kanama durmazsa bağırsak kanserine dönüşüyor hastalık ama şükürler olsun bende 2 yıl sürekli kanamadan sonra son bir yıldır azaldı hatta tamamen durdu kanamalar.Yara geçmiyor ama % 97 si yara iken en son koloskopide % 10 lara düşmüştü.Böyle bir hastalık işte.Tamamen stres kaynaklı.
bende olsaydım kalkardım masadan ama o kocasını biliyor herhaldeki oturdu evet dedi.canım Allah yardımcın olsun, sana stres konusunda bir yazı göndermek istiyorum ama önce bulmam gerek, eminim sen de biliyorsundur ama insan bazen bildiklerini tekrar tekrar görmek istiyor hatırlamak için
tamam şekerparem özeline bak
off çok fenaymış ben de aus gibi aynen çıkar giderdim imzalamadan, Allah yardımcısı olsun nediyim
aaa kim kime diyor aus özeline baksana ciddi ciddi mesaj göndereceğim
benim aldıklarımı :18:
ay canım yok bayb de senin gibi küsmüş ona yazdım dur sana da yazayım ya küsme :))Ya küseceğim ama takımda bugün kulaktan kulağa oynama günümü , neden herkes birilerine özeline bak diyor
canım seninde bu nikahtan gözlerin dört açılmış gördüm, bu arada f5 i öğrendiğim iyi oldu bilmiyordum. Ay çok mutlu oldum f5 f5 :))).. Birşeyler öğrenmeyi çok seviyorum.
ama işte buna koptum şu an ofiste 5 arkadaş sohbet ben kahkahayı basınca millet de şaşırdı, Allah iyiliğini versinaaaaaaaaaa adama bak ben olsam dlardım adama. Ya o kadar kişinin içinde böyle yapıyorsa başbaşa kimbilir neler yapar. Adama sinir olum yani belli kadının canına tak etmiş o an intikamını almış. Hayır çocoluk çocuk yapana kadar aklııkarı nerdeymiş niye nikah yapmamışlar??
kim kime dum duma :))))aaa kim kime diyor aus özeline baksana ciddi ciddi mesaj göndereceğim
aynen aynen, regl bahar şişliği felaaaannnn yani o kadar da dikkatli yeyip hareketli yaşadım nereden çıktı bu kilolarrrÇocuk gibi sevindim , a yazsan yeterdi
Ben yarın tartılayım hele ona göre yorum yapacağım , regl dönemi , şişlikler
aaaaaaaaaa adama bak ben olsam dlardım adama. Ya o kadar kişinin içinde böyle yapıyorsa başbaşa kimbilir neler yapar. Adama sinir olum yani belli kadının canına tak etmiş o an intikamını almış. Hayır çocoluk çocuk yapana kadar aklııkarı nerdeymiş niye nikah yapmamışlar??
imam nikahimiarkadaşlar ben bugün bir nikaha gittim.tabi evlenenler 2,5-3 yıldır imam nikahlılardı 2 çocukları var.çok komikmi desem kötümü desem anlatayımda siz karar verin.kız nikahta evet diyince kocasının ayağına bastı.adam kalktı kadına hem küfür etti hemde dövecekti nerdeyse ayağı çok acıdı bence çünkü kadın öyle bir topuklu giymiştiki...nikah memuruda şok oldu.kıza eminmisin sen dedi.evet dedi.normalde çok şakacı karı kocalar ama orda hiç hoş olmadı o kadar insanın içinde ama ben gülmekten çatlayacaktım.
insan icinde yapilacak hareketmi simdi,valla üzüldüm,artik evde ne olmussa hincini almisadam ciddi olarak kızdı elini kaldırdı ama vurmadı.eşine nikahtan sonra sen şimdi ayağıma bastın senin mi sözün geçecek dedi.eve gidelim bak kimin sözü geçiyor diyip duruyordu kadın oralı bile olmuyordu sanki yılların intikamını almış rahatlamış bir ifade vardı süperdi yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?