Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

arkadaşlar ben bugün bir nikaha gittim.tabi evlenenler 2,5-3 yıldır imam nikahlılardı 2 çocukları var.çok komikmi desem kötümü desem anlatayımda siz karar verin.kız nikahta evet diyince kocasının ayağına bastı.adam kalktı kadına hem küfür etti hemde dövecekti nerdeyse ayağı çok acıdı bence çünkü kadın öyle bir topuklu giymiştiki...nikah memuruda şok oldu.kıza eminmisin sen dedi.evet dedi.normalde çok şakacı karı kocalar ama orda hiç hoş olmadı o kadar insanın içinde ama ben gülmekten çatlayacaktım.

bayb geçmişe daldı galiba , pokemon ütü yapıyor F5 yap arada yeni yazıları gör:)) ben de bakıyorum kim laf atıcak diye üçümüzde aşağıda ses yok görüntü var

inanmıyorum bunu bir parodi gibi mi yaptılar yoksa adam cidden mi kızdı hiç de4 görmemiştim böylesini demek ki iki çocuktan sonra ayağa basmamak gerek cicim ayları geçmiş ne de olsa

inanmıyorum bunu bir parodi gibi mi yaptılar yoksa adam cidden mi kızdı hiç de4 görmemiştim böylesini demek ki iki çocuktan sonra ayağa basmamak gerek cicim ayları geçmiş ne de olsa

adam ciddi olarak kızdı elini kaldırdı ama vurmadı.eşine nikahtan sonra sen şimdi ayağıma bastın senin mi sözün geçecek dedi.eve gidelim bak kimin sözü geçiyor diyip duruyordu kadın oralı bile olmuyordu sanki yılların intikamını almış rahatlamış bir ifade vardı süperdi yani..

Üff hepsine yorum yazmıştım silindi, şimdi hızhızlı tekrar yazıyorum.

Ablacım Dilbere çok sevindim, yatay geçişle kaydını KAyseriye aldıramaz mı? Çok zor birşey istemediğin bir yerde bulunmak zorunda kalmak...

Canım güzel sözler için teşekkürler ben alındım üstüme...Menünü beğendim , öğlen biraz daha fazla akşam biraz daha az yapsan daha mı dengeli olur acaba? Mesela öğlen biraz daha doyurucu olsaydı akşam pilav 5 kaşık değilde 3 kaşık yeterli gelebilirdi yakman daha kolay olurdu diye düşünüyorum. Ama menün çok güzel yani beğendim.

Menün çok güzel canım spor içinde açıklamanı zaten yapmışsın.

Nihayet normale döndün arkadaşım yaa. Bisküviyi falan sormuyorum yani diyet miydi neliydi diye.

KAptanım 1 yemek kaşığı reçeli şimdi düşünüyorum da çok değil mi? Ben şaka yapmıştım aslında tadımlık 1 çay kaşığı alıyorsundur diye tahmin ediyordum.

Dünkü menü biraz geçiştirme olmuş ama normal karşılıyorum çocuğunla uğraştın çünkü.

Denmaya da cimcimeye de evet Ama cimcimeden katılım bekliyoruz. Hepimiz çok yoğunuz, işte , evde, çoluk, çocuk ama gerekirse uykudan fedakarlık edip katılım yapıyoruz. çünkü katılım ne kadar çok olursa motivasyon o kadar artıyor.

SAna cumartesiye kadar yorum yapmıycam çünkü kaptan seni serbest bıraktı bir hafta. Yine de çoook abartı yok bence. Ben sigarayı bıraktığımda günde 1 kilo çekirdek yiyordum nerdeyse.

Canım pilav yanına dolma için açıklama yapmışsın. Ah şu ısrarcı insanlar, bize ne kadar zarar verdiklerini bir bilseler. Ben dondurmadan uzak durmaya çalışıyorum , çünkü bir başladım mı kimse elimden alamaz. 1 kaşıkla kalamam yani o bakımdan tebrik ederim.

Tamam Pampa kumpirde sıkıntı yok o zaman. Ben her cuma sabah annemde tartılıyorum ayrıca. Benim tartının içine su kaçtığı için rejimin başından beri annemde tartılıyorum tamaaam mı şekerim.

Sana ne yorum yazcaktım unuttum ama güzel bişeydi, sen de benim şekerparem ol canım. Baksana herkesin bir şekerparesi var...

İş sebebiyle sık giremeyen başka arkadaşlarda var canım .Elinden geldiğince girersin sende.
Kilo verme isteğinii çok iyi bildiğim için ben alınmana takıma evet dedim.

Oooo büyük skandal bana göre.İşin şaka boyuu yoksa ciddi ciddi sinirlendiyse , ben evet demezdim heralde

İyi olurdu canım yaa , ben arkadaşlarla buluşuyorum zaten , onlarında çocukları var 2-5 yaş arası . Ancak o şekilde zaptoluyorlar

Önlenemez dememin sebebi , maalesef tedavisiz bir hastalık . Yani iyileşme gibi bir durum yok sadece hastalığın aktif ve pasif dönemleri var. Ülseratif Kolit olarak geçiyor , bağırsak yarası yani. Ben 3 yıl önce yakalandım bu hastalığa. Çok zor dönemler geçirdim.Her yıl kolonoskopiye girmek zorundayım ve senelik rutin testler ve biyopsiler.10 yıl aktif kanama durmazsa bağırsak kanserine dönüşüyor hastalık ama şükürler olsun bende 2 yıl sürekli kanamadan sonra son bir yıldır azaldı hatta tamamen durdu kanamalar.Yara geçmiyor ama % 97 si yara iken en son koloskopide % 10 lara düşmüştü.Böyle bir hastalık işte.Tamamen stres kaynaklı.

canım Allah yardımcın olsun, sana stres konusunda bir yazı göndermek istiyorum ama önce bulmam gerek, eminim sen de biliyorsundur ama insan bazen bildiklerini tekrar tekrar görmek istiyor hatırlamak için

tamam şekerparem özeline bak

off çok fenaymış ben de aus gibi aynen çıkar giderdim imzalamadan, Allah yardımcısı olsun nediyim

Tamam şekerimmm . O zaman tebrik edeyim verdiğin kiloları

Son düzenleme:
Ya küseceğim ama takımda bugün kulaktan kulağa oynama günümü , neden herkes birilerine özeline bak diyor

aaaaaaaaaa adama bak ben olsam dlardım adama. Ya o kadar kişinin içinde böyle yapıyorsa başbaşa kimbilir neler yapar. Adama sinir olum yani belli kadının canına tak etmiş o an intikamını almış. Hayır çocoluk çocuk yapana kadar aklııkarı nerdeymiş niye nikah yapmamışlar??

canım çok geçmiş olsun o %10 u da kapatırsın inşallah. Beslenmene çok dikkat et canım bağırsak zor bir olay dikkat et

bayb geçmişe daldı galiba , pokemon ütü yapıyor f5 yap arada yeni yazıları gör:)) ben de bakıyorum kim laf atıcak diye üçümüzde aşağıda ses yok görüntü var

canım seninde bu nikahtan gözlerin dört açılmış gördüm, bu arada f5 i öğrendiğim iyi oldu bilmiyordum. Ay çok mutlu oldum f5 f5 :))).. Birşeyler öğrenmeyi çok seviyorum.

canım benim benim bilgisayara girmem mümkün olmuyor oldukça zaten giriyorum bilgisayarım sürekli başka bilgisayara bağlanıyorum yerimde oturduğumda zaten giriyorum.çocuklardan dolayı zaten uykusuz kalıyorum birde nette girersem canlı cenaze gezerim herhalde.ama ben burdayım sizleri takip ediyorum fırsat buldukçada girerim zaten.
bende dondurmayı çok severim ama yemiyordum arkadaşım maraştan getirmişti tadına bakmamak olmazdı.bugünde arkadaşım evlenmişti baklava ikram etti ama almadım.çok ısrar etti ama yeter artık ısrar etmeyin emklerim boşa gidiyor dedim tamam dediler en sonunda.birimimdeki arkadaşlarım ikramı biraz fazla seviyorlar sağolsunlar ama zamanı değil.
canım benim çok geçmiş olsun...allah şifasınıda verir inşallah.
bende olsaydım kalkardım masadan ama o kocasını biliyor herhaldeki oturdu evet dedi.

Son düzenleme:
Ya küseceğim ama takımda bugün kulaktan kulağa oynama günümü , neden herkes birilerine özeline bak diyor
ay canım yok bayb de senin gibi küsmüş ona yazdım dur sana da yazayım ya küsme :))

canım seninde bu nikahtan gözlerin dört açılmış gördüm, bu arada f5 i öğrendiğim iyi oldu bilmiyordum. Ay çok mutlu oldum f5 f5 :))).. Birşeyler öğrenmeyi çok seviyorum.

buna çok güldüm, hatta şu an cevap yazarken de gülmeye devam ediyorum

ama işte buna koptum şu an ofiste 5 arkadaş sohbet ben kahkahayı basınca millet de şaşırdı, Allah iyiliğini versin

aaa kim kime diyor aus özeline baksana ciddi ciddi mesaj göndereceğim
kim kime dum duma :))))

Çocuk gibi sevindim , a yazsan yeterdi

Ben yarın tartılayım hele ona göre yorum yapacağım , regl dönemi , şişlikler
aynen aynen, regl bahar şişliği felaaaannnn yani o kadar da dikkatli yeyip hareketli yaşadım nereden çıktı bu kilolarrr

aslında adamıda tanıyoruz ama işte canımı çok yandı diye düşündük karısını çok sever aslında.ya asıl mesele adam sigortasız çalışıyor.kadının babasının üzerinden faydalanıyordu.çocuklarda ücretsiz normalde ama artık arkadaş rahimde oluşan bir kitle yüzünden tadavi olması lazım ama oda bekarlık karnesi ile olmuyor mecburen kıydı nikahı durumları yok eşini doktor masraflarını karşılayamayacağı için imam nikahlılardı yani.uzun mesele aslındada.ya buralarda bu dürüma ben çok alıştım benim kaynım çocukları okula başlayınca kıymıştı nikahını.diğer 2 eltimde bebkleri dünyay gelmeye yakındı kıydılar.alıştık bu duruma ben de nikahımı düğünden 1 ay önce kıydırmıştım.tayin içindi yoksa düğün esnasında kıyılması en güzeli..

slm kizlar,biraz etrafi topladim,yemek yaptim,oglumda uyudu,buraya kostum hemen

imam nikahimi

ay yazik kadina ama,ne bozulmustur simdi
yani 2 cocuktan sonra nikah yapiyorlar,adami ancami ikna etmis acaba nikaha,:44:

insan icinde yapilacak hareketmi simdi,valla üzüldüm,artik evde ne olmussa hincini almis
ailesi yokmuydu kadinin nikahta,yani ne bilim bana böyle bisey yapilsa benden önce bizimkiler o salonu onlarin basina yikar
sonra bende üstlerinde tepinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…