Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım benim menün gayet iyi..

Muzla, muzlu süt biraz ironi olmuş Çok güzel menün canım

Yani o cümlede anlatmak istediğim , yağsız süt ve yarım muz ile ; muzlu sütü kendim yaptım demekti canım

canım benim ben pilavımı yedikten sonra getirdi okadar ısrar ettiki annesi tatmam için yollamış yemiş bulundum..

Anladım canım , hain komşu

sen çıkmışsın ben daha yeni çıkabildim:)))

bahar cnm,yarin listeyi sen hazirlicaksin,nasil yapacaksin fikrin varmi:44:

ben yarın olursam yardımcı olurum ama kızlar artık herkes öğrensin liste yapmayı, bu haftadan itibaren listeye kendini eklemeyi ve son listeyi paylaşmayı bilmeyenler eksiklerini yazsın tekrardan anlatıcam, öğrenmeyene bu sefer benden ceza hadi bakalım :)))

temizlik de bir nevi spor olmuş ayyy benim de canım tereyağlı yumurta istedi haftasonu yapıyım bariii menün güzel canım

istemese şaşırırdım zaten, senin çocukluğuna inmek lazım kesin oralarda bir problem olmuş her gördüğünü duyduğunu canın istiyo

menü biraz geçiştirme olmuş sanırım bu hafta takım motivasyonu düştü galiba canım , kızlar silkelenme vaktiiiiiii

demmay için ben de evet diyorummmm

İnşallah başlıycaz hadi bu akşam mezdeke yapalım

çok beğendim canım

menü güzel fıstıkçım, sıkılaşmışsındır kilo farketmese de kas daha ağır o yüzden kesin yağdan gitmiştir, tebrikler

şimdilik kapakcık değişimi düşünmüyo doktor zaman ne gösterir bilemem ablam

yetmezlik var bazen nefes darlıgı carpıntı flan yapıyo yorguluk flan yapıyo

canım çok çok geçmiş olsun kontrollerine dikkat et kalp önemli daha çok gençsin

diyetisyenime gittim ve çok mutlu ayrıldım 1.5 kilo yagdan vermisim :)
inceldigimi bende fark ediyorum kızlar :)
afffffferrrrin sana görüşemiyoruz yine canım ben geliyorum sen yoksun sen geliyosun ben yokum, özledim

canım öğlenin açıklamasını yazmışsın, akşam yemek yememişsin ceza da hayırlı olsun yenilerini almaman dileğiyle mi desem yoksa al da kilo ver mi desem bilemdim şimdi :)))

umarım etmez ama anjiyo kamera ile damarlarına bakılması yani kontrol amaçlı bakıyor olabilirler fıstık sen gönlünü ferah tutmaya çalış

şimdi aynı bunu andırıyo biraz yandan çakması işte Eki Görüntüle 694814

bence kötü olmamış en azından resimlerdekiler güzel canım birkaç haftaya uzar çok takma kafana bişey olmaz

dısarda oldugundan biraz kacamaklar olmus ama yürüyüsler dengelemis cnm

evet kesinlikle bu hafta kaçamak haftam ama sigaradan dolayı izinliyim biliyosunuz yaniiiiiiiiiii

çokkkkkkkk sevindimmmmmmm

canısı tarifini gördüm canım denerim bir ara, bu arada sigara yerine sakız veya başka bişey koymak yasak o yüzden sakız çiğnemiyorum. bugün sana özel bir mesaj göndereyim , ben göndersem olur di mi :))))
canım tahliller doktor işleri iyi sonuçlanmış gördüğüm kadarıyla, sevindim. sen nereye gidiyorsun etkinliğin var, benim teyzem de ismeğe gidiyor bende ona yardım ediyorum yaptığı işlerde

herkese bal petekleri, meyveler tatlılar oh oh burda bizim sevgiye ihtiyacımız var di mi( kedi oluyım mııııı:))) kızım bana miyav de diyo ben miyav diyince hemen başımı okşuyo yani beni sevmesi için kedi taklidi yapmam gerek birbirimize şımarıyoruz böyle sana da yapıyım mı :))))))

iy aksamlar cnm

yemegi hazirladim,yiyecekleri bekliyorum

babamiz cocuklari parka götürdü,gelmediler daha,yemekte gec kaldi bu aksam:18:

bayb nerdesin hic yoksun bu gün
oh ne güzel bizim çocuklarda hava ısındığından beri sokak çocuğu oldular eve girmek istemiyolar

Son düzenleme:
bu üstteki cümleyi hic üzerime alinmadim
afiyet olsun cnm,ögle daha kuvvetli yeseydin keske,salata sonucta icindeki peynirden ne olacakki:18:
afiyet olsun,günlük faaliyetler spordan sayilmiyor ama en azindan hareketli bir gün gecirmissin
afiyet olsun,1 tabak sarma derken,tabak var,tabak var demi cnm:44:
sporunuda yaparsan tamamdir

oylama için oyum evetttt
kaptanım cezalarına razıyım ama napıyım o sıcakta o kadar yol mis gibi kokam waffle dayanamadım:26:
cezalarin geliyor cnm,ben senin yediklerini tam hesaplamadim simdi,benim ufakligi doktora götürcem,direk 1 saatlik ek spor ve 200 kalori versem kabul edermisin,yada yok dersen aksam hesaplar yazarim:44:
cnm ben 3 ara ögün yapiyorum,birini gündüz yaptim,digerini aksam yemekten sonra:26:
bu arada benimde cnm dolma istedi ya,aksama taze biber,kabak,dolmasi,cocuklarada yaprak sarmami mi yapsam acaba

günaydin

afiyet olsun cnm,sen kendini iy hissette,sonra devam edersin diyetine
tesekkürler,bi daha böyle denerim,bu defa olur heralde

afiyet olsun
dolma be pilav olmamis,en azindan ekmek yok ayni ögünde
aralara dondurma yerine daha besleyici ve tok tutucu seyler yemelisin
belin icin gecmisolsun,kendini zorlama bu siralar,hafif sporlar yap

cezani hesaplamadim cnm,sanada bu günkü dondurmayida katarak 1 saatlik ek spor ve 200 kalori veriyorum,itiraz edersen yediklerini tek tek hesaplar,öyle veririz cezayi(eger diyetisyene gidiyorsan ve dondurmayi listene eklemisse cezandan düsülür) kolay gelsin
tebrik ederim

tesekkürler

bu yoruma katiliyorum

adi üstünde özel,simdi sanada söylersek ne özelligi kalacak

Kızlaaar neden benim oylamam için cevap yazmıyorsunuz Niye böyle yapıyorsunuzzzzz 2 kişi dışında kimse birşey demedi, tamam gidiyorum ben çıkış ne taraftaydı
cnm zaten 3 kisi geldi,onlarda evet dedi,dur hele daha aksama cok var
ara ve aksamda,patates salata,kuruyemis ve köfte bir arada iyi olmamis:26:

Son düzenleme:
canım benim ben pilavımı yedikten sonra getirdi okadar ısrar ettiki annesi tatmam için yollamış yemiş bulundum..
o zaman suc komsunun,cezalarida ona verelim bari

Bahar cnm,sacin alttaki resim gibiyse o kadar abarti yok cnm
benim ufaklik(yade) bir kac ay önce sen tut sacinin önünü kes,ama yamuk,yumuk,ay dedim bu ne,tuttum bende senin gönderdigin resimdeki gibi ön kismini düzelttim,öyle kisacik eksmistiki toparlandigi kadar toparladim
krese giderken yana dogru balik sirti örgü gibi uctan ufak ufak örüyorum,kisaligi ancak böyle kapaniyordu,simdi biraz uzadida toka tutuyor

sende o sekilde örerek kapayabilirsin,iyi görünmüyorsa tabi,dedigim gibi resimdeki gibiyse bence hos duruyor

kizlar cimcimesude ninde 2. haftasiymis,ben kacirmisim,onun icinde oylama baslasin,oylarinizi bekliyorum

iyi sohbetler,benim cikmam lazim,ögle icin biseyler hazirlayayim,sonrada kizlari okuldan alirim,ögleden sonra gelirim

tebrik ederim

tesekkürler

bu yoruma katiliyorum

adi üstünde özel,simdi sanada söylersek ne özelligi kalacak

ara ve aksamda,patates salata,kuruyemis ve köfte bir arada iyi olmamis:26:

Teşekkürler.

Bir şey değil.

Okumuş kadar oldum.
Şartlar öyle gerektirdi.:26:

kızlar ben yemeğe çıkıyorum, demmay çok aktif fakat cimcime için emin olamadım bu hafta benim de kafam pek yerinde değil çok iyi takip edememiş olabilirim, oyumu daha sonra kullanmayı tercih ediyorum, genel kanıyı bir görmek istiyorum, geçmişe de bakıcam ayrıca

yok tabikide cezalarıma razıyım..

tamam cezamız neyse çekeriz..teşekkür ederim..

Ben demmay için koşulsuz şartsız evet oyumu kullandım zaten .

Cimcimeye de
evet diyorum ama şartım var , takıma daha sık gelirse

pokemoooooooooonnnnnn hoşgeldin asya uyudu mu?
sen şimdi geçmişe dalarsın :)))

çok iyi bir menü değilama genel anlamda iyi bıktırmayıcı en azından.

canım hem ara yememişsin hem öğlen az yemişsin üstüste olmamış sanki. Ama genel anlamda iyi menü.
cimcimeve demmay a oyum evet ama cimicimenin daha çok katılım yapmasını bekliyoruz.
çok atıştırmalı bi gün geirmişsin çok fazla karbonhidrat alıp aslında aç gezmişsin. Hacimsel olarak düşündüğünde çok az yer kaplıyor yediklerin ama kalorisi çok.

canım senin önlemez hastalığın nedir merak ettim

birde eşimin ailesi çok sever sorma gitsin tamamen karşılıklı

canım akşam sanki biraz daha arttırabilirsin sebze yemeğini. Diyetisyenemi gidiyordun canım tam toparlayamadım kafamı menün çok güzel
canım akşam biraz olmamış ama güzel menü.
Bu yusuf ve asyayı ne yapsak yaaaaaa aynı yerde olsak nöbetleşe bakardık diğeride sporunu yapardı.
kizlar cimcimesude ninde 2. Haftasiymis,ben kacirmisim,onun icinde oylama baslasin,oylarinizi bekliyorum
eveeeet ama daha çok cimcime istiyoruz.
pokemoooooooooonnnnnn hoşgeldin asya uyudu mu?
Sen şimdi geçmişe dalarsın :)))
canım aynen öyle oldu asyayı uyutur uyutmaz buraya daldım sonrada ütülerimi bitirmeyi hedefliyorum.ne çok ütü var tarif edemem. 1 aydır bozuktu yaptırdım. Bide yazlık kışlık değişimi. Bissürü bissürü

sevgili cimcime demekki benim kafa leyla olsa da bu hafta gözümden kaçmamış :)) herkes aynı kanıdaymış demekki seni beğendik o yüzden daha çok görmek istiyoruz :))) polyannayım bugün sanırım

Ben demmay için koşulsuz şartsız evet oyumu kullandım zaten .

Cimcimeye de
evet diyorum ama şartım var , takıma daha sık gelirse

canlarım şimdi size çok sık geleceğim desem yalan olur bulduğum her fırsatta girmeye çalışıyorum.ben bilgi işlemde çalışıyorum bilgisayarımdan sürekli uzaktan başka bilgisayarlara bağlanıyorum bilgi çekiyorum.kendi ekranımda çalışmaya çok az zamanım oluyor.ayrıca ayniyat işleriylede uğraşıyorum.sınavlarımda yakın derste çalışıyorum.evde net kesik giremiyorum.ben elimden geleni yapmaya çalışırım ama durum bu almak istemezseniz kızmam darılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…