Dolmaları yediğim öğün pilav yemeseymişin iyiymiş tatlım.
canım benim menün gayet iyi..Neyse sıra dün yediklerimi yazmaya geldi nihayet.
Sabah:
1 fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmek
Peynir
Salatalık
Zeytin
Ara:
Yağsız süt ve yarım muzla muzlu süt.
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Peynirli salata
4 kaşık light yoğurt
Ara / Akşam
4 tane mercimek köfte
Az patates salatası
Biraz kuruyemiş
Son ara:
Yağsız sütle kahve
3 litre su.
Spor yusufun peşinde koşmaca park bahçe
Muzla, muzlu süt biraz ironi olmuşÇok güzel menün canım
canım benim ben pilavımı yedikten sonra getirdi okadar ısrar ettiki annesi tatmam için yollamış yemiş bulundum..
Günaydınlaaar herkese
Bahar geldi , artık aus ve oğlunu kim tutar
Dün yoktum yine arkadaşlar , biliyorum içine gömüleceğim bir geçmiş beni bekliyor
Önce unutmadan Demmay'ın oylamasını cevaplayayım ; EVET
Şimdi yeni bir program telefonu gelmeden geçmişe gidiyorum
bahar cnm,yarin listeyi sen hazirlicaksin,nasil yapacaksin fikrin varmi:44:
temizlik de bir nevi spor olmuşayyy benim de canım tereyağlı yumurta istedi haftasonu yapıyım bariii menün güzel canım
günaydin arkadaslar,
ilk is olarak demmay in oylamasini baslatiyorum,takima alalimmi almayalimmi
pegasus:evet
bide cimcime cnm,sen bu haftami katilmistin,gecen haftami,bildirirmisin,ona göre senin icinde oylama yapalim.benim beynim durdu,oglum yuzunden
hemen yediklerimide yazayim
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,cay
ara
yok
öglen
biraz üzüm,domates ve 1 dl ekmek
2 kasik yogurt
ara
2 dl ananas
aksam
birazcik patlican oturtma,2 kasik pirinc pilavi,salat,ayran
ara
1 c.b.süt
su
1,5 lt
spor
30 dk yürüyüs
bayb cnm dünki corba kasigiydi,cay degil
zeynosum cnm üzülmesin kizin,alisir o da,evlenince nasil alisacak
rapunzel cok gecmisolsun cnm benim,umarim o dedignden olmaz,söylemeye bile dilim varmiyor
demmay cnm,seninde az kalmis sinava,hadi insallah kazanirsin
bahar dünkü börekleri gördüm cok olmustu
bide kim kek yemisti dün ya,unuttum,cimcimemiydi
eftelya senide gördüm
ben kahvaltiya gectm,görüsürüz sonra
İnşallah başlıycaz hadi bu akşam mezdeke yapalımgünaydın herkeseee öncelikle dünkü menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
yeşil çay
öğle
tavuk
salata
yoğurt
ara
küçük yuvarlak kepek ekmeği içine tonbalığı domates
akşam
1 tabak sarma
yoğurt
1 saat sonra falan 3 adet bisküvi
çay
2 lt su
spor yapamadım bugün itibariyle spora başlıcaz
çok beğendim canımgünaydın kızlar tekrardan
hemen menümü yazayım
sabah;1 çay kaşığı tereyağ ile yapılmış yağda yumua 1dilim kepekli ekmek
aa;4-5 kuru kayısı
öğlen; yağsız közlenmiş patlıcan ve yoğut ileyapılmış salata 1 dilim k.kmek
ara;2 galeta 4-5 kuru kayısı
akşam;kocaman yağsız marul salatası üzerine sepilmiş fırında balık ve 1 d.k.ekmek
spor;özel bir spor yok ama 2-3saa ayaka ütü
çamaşır yıka kurut
asya için balkonu emizledim örtüler örttüm artık çıksın havalar ısındı
su;2 litre
muayyen günümdü spor yapamadım ayrıca.
menü güzel fıstıkçım, sıkılaşmışsındır kilo farketmese de kas daha ağır o yüzden kesin yağdan gitmiştir, tebriklerGÜNAYDIN GÜNAYDIN 4. TAKIMIN BİRBİRİNDEN AZİMLİ,ÇITIR; HAMARAT,GÜZEL HATUNLARI
zeynep ablacım tebrik ederim seni, ben bu sabah tartıldım tartımda 61.1 olmuşum.. Geçen hafta 61.5 tim ama sanki daha hafif hissediyorum kendimi. Rüzgar esseuçacak gibiyim, eşim diyor ne kadar zayofladın sen, tartı dedin 61.1 gösteriyor mümkün değil diyor, ben buraya burdaki tartı sonucunu yazacağım ama Cumartesi Diyetisyen sonucunuda merak etmiyor değilim :)
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin
Gelelim dün ki menüme ;
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Sabah kahvaltı; 1 dilimhellim, 1 dilim ekmek, bol yeşillik , bitkiçayı
Ara; 5 tane yenidünya eriği, 1 bardak süt
Öğlen; peynirli salata, 1 dilim ekmek
Ara; 3form bisküvi, bitkiçayı 10 badem
Akşam; 5 yk pilav, 1 tane but, bol salata, 4 yk yoğurt
Ara; sütlü kahve, 4 tane ceviz, 2 tane form bisküvi
Su; 2,5-3 lt
Spor; 1 saat yürüyüş
şimdilik kapakcık değişimi düşünmüyo doktor zaman ne gösterir bilemem ablam
yetmezlik var bazen nefes darlıgı carpıntı flan yapıyo yorguluk flan yapıyo
afffffferrrrin sana görüşemiyoruz yine canım ben geliyorum sen yoksun sen geliyosun ben yokum, özledimdiyetisyenime gittim ve çok mutlu ayrıldım 1.5 kilo yagdan vermisim :)
inceldigimi bende fark ediyorum kızlar :)
Çıkmadan bugünkü menüyü de yazayım da yarın perşembe çok yoğun olurum yine.
Sabah
06:30 da bir kırmızı elma
09:00 da
yarım gevrek
şekersiz çay
Ara
2 light bisküvi
Öğlen
Bol limonlu bol salata
2-3 dilim havuç turşusu
1 bardak ayran
( Ne alaka yani di mi, yanımda birşey yoktu ,işyerindeki yemekler resmen yağ kokuyor artık bana yiyemiyorum bende böyle bir kombin yaptım)
Ara
1 sarı elma
Akşam
1 kase sebze çorbası
2 dilim ekmek
bol salata
Su 2,5 lt
Spor
Leslie walk 45 dk
100 mekik
(Kaptan kalori cezam da bitti )
Vatana millete hayırlı olsun
saol cnım... yetmezlik var o yuzden düzenli olarak kontrole gidiyorum ama bu sefer sonuclar beni cok şaşırttı... her zaman gittiğimde ultrasonla bakıyodu kalbime yetmezlik derecesine flan bakıyodu bu sefer yine öyle baktı ritim holter taktı o durdu 24 saat bugun de efor testine girceksin dedi (yürüyüs bandı var ya yürürken kalp hareketlerine bakıyolar) onun sonucu şüpheli çıktı dedi radyasyon almaman için şimdilik anjiyo olmıcaksın dedi zaten ben anjiyo lafını duyunca ne oldugunu şaşırdım bu yasta ne anjiyosu1 ay sonra tekrar gel dedi bakalım sonuc ne olcak anjiyo lafı etmesin bi daha
KIZLAR BUGÜN CANIM COK SIKKIN
AKŞAM İŞDEN CIKINCA KUAFÖRE GİTTİM SAÇLARIMI KESTİRMEK İÇİN DEGİŞİKLİK OLSUN DEDİM
KUAFÖRE GİTTİM SACIM Bİ KESİLDİ SACLARIMIN ÖNÜ KISACIK RESMEN ERKEK SACI GİBİ KUFÖRÜ İNLETTİM BUNE YA DEDİM PATRONLARI GELDİ NE OLDU DEDİ ALLAH ASKINA Bİ SACIMA BAKARMISINIZ BEN NE YAPACAM SİMDİ DEDİM SACIMI GİTTİLER BİRAZ DÜZELTTİLER AMA HİÇ GÜZEL OLMADI RESMEN BOMBOK ETTİLER KAVGA ETTİM PARAYI ÖDEMEYİN BİZDEN OLSUN DEİDLER NE PARASINDAN BAHSEDİYON SEN YA DEDİM SACIM GİTMİŞ
HANİ ARKADAN KISA OLSA TAMAM DİCEMDE DÜŞÜNÜN ÖNDEKİ KAHKÜLLERİM KISACIK TOKA bile tutmuyo yarın nasıl işe gideceksem
su modeli gösterdim aynısından istiyorum dedimEki Görüntüle 694806
ama bunlar çok kısa kestigi için bu model oldu((Eki Görüntüle 694808 ve bu model bana hiç yakışmaz
dısarda oldugundan biraz kacamaklar olmus ama yürüyüsler dengelemis cnm
çokkkkkkkk sevindimmmmmmmKızlar akşam Elif Duru yu almaya gittim anneme iş çıkışı orada tartıldım. 1200 gram vermişim 5 günde sanırım vücudum direnmekten vazgeçti çok sevindim. Ama hissetmiştim bu hafta bişeyler olacağını inşallah cumaya kadar bozulmaz bu durum .
teşekkürler canım bu hafta kendimi çok iyi hissediyorum. Hafta sonu misafirden ötürü doğru dürüst spor yapamadım 4 gün ya. Resmen spor yapmayı özlemişim. Hafta sonu serbestliği bana iyi geldi sanki nefsim köreldi canım hiç kaçamak yapmak istemiyor şu anda yine de büyük konuşmak istemiyorum tabi belli de olmaz ...
İzmirlilerin vazgeçemediği bir lezzettir. Çok basit birşey ama alışkanlık işte. Biz kargoyla gönderiyoruz İzmirden gidenlere o kadar yani. Ben kolayını buldum evde yapıyorum artık çok güzel oluyor...
Canım yaa hoşgeldin, ben desenin yorumlarını çok özlemişim. Kaptan cevap vermedi acaba gerçekten çorba kaşığı mı eyvaaah...
Boyozun ev yapımı tarifini vereyim bir pazar sabahı yap kahvaltıda çok beğenirsin eminim.
Kıyamam yaa ben o yorumu yazarken senin çocukları hiç düşünmedim doğru söylüyorsun evde çocuk olunca her an istediğini yapamıyorsun maleseff..
Tatlım yaa hem acil kilo vermem lazım diyorsun, hem 3 tane börek yiyorsun, makarnanın yanına ekmek ekliyorsun. Tamam temizlik telaşında yemek ayarlayamamışsında 3 çok be canım. Sporu görünce korktum birden neyseki alttaki gerçek sporunu gördüm de rahatladım. Leslie walk u ben de çok beğeniyorum ve çevreme hep tavsiye ediyorum. Bayadır yapmıyorum ama 5 i yapıyordum en son.
Topraksım bu mesaja ne yorum yapcaktım unuttumHay Allah...
Ha sanırım sakız tavsiye edicektim, ağzın boş kalmasın diye....
Ben çok yoğundum bugün iş yerinde giremedim pek...
Sağolsun pokemonun listesinde görmüştüm ilk takıma girdiğimde , merak ettim 1 den başladım yapmaya 5 i rahat yapabiliyorum şu anda. Yeni başlayanlar için süper bir spor bence de.
Canım ben o bölümleri baya bildiğin don lastiğiyle yapıyorum belime doluyorum yanlardan uzun bırakıyorum aynı oluyor tavsiye ederim yani don lastiği deyip geçme çok iş görüyor.
fis kos fis kos fis kos, ben de istiyoooom. Kaptana bi kere de bana özel mesaj atsana. Boş mesaj bile olsa olur sevineyim diye...
Ne bileyim içimden geleni yazıyorum, bazen komik oluyor bazen de olmuyor ...
Hadi gözün aydın kaptan.Çok iyi bişey oldu bu. Keşke ben gelmeden önce yapsaydın. Kuralları sadece benim için 4 kere paylaşmak zorunda kalmazdınNe eziyet ettim sana di mi?
Ya ben bu yazıyı yeni okudum ama sanırım artık çok geç
Çok yoğundum , stresli de bir gündü, kötü bir gün geçirdim aslında...
Burdayım pegasusum burdayım. Sabahtan iş yerinde bir manyakla tartıştım, ruh hastası. Ama aldı boyunun ölçüsünü, gördü benim tersimi. Önümde arkamda dolanıyor şimdi, açığımı arıyor , internete giremedim pek o yüzden intikam alıcak beni ispiyonlıycak sözde. O yüzden bir kaç gün dikkatli olmam lazım.
canım tahliller doktor işleri iyi sonuçlanmış gördüğüm kadarıyla, sevindim. sen nereye gidiyorsun etkinliğin var, benim teyzem de ismeğe gidiyor bende ona yardım ediyorum yaptığı işlerdeçok yorulum kızlar ya sabah 7.30 cıktım evden önce oglanın okuluna gittim durumunu ögrendim sonra kızı doktora götürdüm tahliller ultrason derken birde ben göz doktoruna gittim akşam 4 oldu ve 4 de spora gittim eve geldigimde akşam 6dıydı şimdi fırsat bulabildim gecmişe bakmaya
sabah dilberim gidiyor kızımla zaman geciriyim o uyuynca gelirim azda el işi örüyüm etkinligim var life başladım :)
menün güzel canım ayrıca b fite gidiyorsun o daha güzel
petekli balım menün cok güzel :) eee karsımızda 40 kilo vermiş hatun var
bebegim menün de sporunda güzel
çok şükür allaha ikimizde cok iyiz canım :) korkulucak hiç bir sey yokmus :) çok teşekkür ederiz canım benim
kaptanım menün güzel sana hayranım zaten kim der 3 çocuk annesi diye sporda harika
çigdemim ablasının can paresimenün benim menümden az be kuzum dikkat ettim sen doyuyormusun o menüyle ? ekmegi az yiyorsun
face deki resimlerinizi gördük hanım efendiçiçeklerde pek bir yakısmıs güzelimize :)
menüne ne diyim bilemedim ki sevgilisi var yanında bir seyde diyemiyorum
bebegim sporun harikaaaaaaboyoz nasıl bir sey bilmiyorum ama menün güzel ablam
karorileri biraz cık cok olan bir menü kuzum
affern benim maharetli kızımamenünde abartı hiç bir sey göremedim ben
sporda var daha ne olsun hem kapı hem cam silmiş benim meyvam
oh ne güzel bizim çocuklarda hava ısındığından beri sokak çocuğu oldular eve girmek istemiyolariy aksamlar cnm
yemegi hazirladim,yiyecekleri bekliyorum
babamiz cocuklari parka götürdü,gelmediler daha,yemekte gec kaldi bu aksam:18:
bayb nerdesin hic yoksun bu gün
bu üstteki cümleyi hic üzerime alinmadim][/B]GÜNAYDIN GÜNAYDIN 4. TAKIMIN BİRBİRİNDEN AZİMLİ,ÇITIR; HAMARAT,GÜZEL HATUNLARI
zeynep ablacım tebrik ederim seni, ben bu sabah tartıldım tartımda 61.1 olmuşum.. Geçen hafta 61.5 tim ama sanki daha hafif hissediyorum kendimi. Rüzgar esseuçacak gibiyim, eşim diyor ne kadar zayofladın sen, tartı dedin 61.1 gösteriyor mümkün değil diyor, ben buraya burdaki tartı sonucunu yazacağım ama Cumartesi Diyetisyen sonucunuda merak etmiyor değilim :)
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin
Gelelim dün ki menüme ;
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Sabah kahvaltı; 1 dilimhellim, 1 dilim ekmek, bol yeşillik , bitkiçayı
Ara; 5 tane yenidünya eriği, 1 bardak süt
Öğlen; peynirli salata, 1 dilim ekmek
Ara; 3form bisküvi, bitkiçayı 10 badem
Akşam; 5 yk pilav, 1 tane but, bol salata, 4 yk yoğurt
Ara; sütlü kahve, 4 tane ceviz, 2 tane form bisküvi
Su; 2,5-3 lt
Spor; 1 saat yürüyüş
afiyet olsun,günlük faaliyetler spordan sayilmiyor ama en azindan hareketli bir gün gecirmissingünaydın kızlar tekrardan
hemen menümü yazayım
sabah;1 çay kaşığı tereyağ ile yapılmış yağda yumua 1dilim kepekli ekmek
aa;4-5 kuru kayısı
öğlen; yağsız közlenmiş patlıcan ve yoğut ileyapılmış salata 1 dilim k.kmek
ara;2 galeta 4-5 kuru kayısı
akşam;kocaman yağsız marul salatası üzerine sepilmiş fırında balık ve 1 d.k.ekmek
spor;özel bir spor yok ama 2-3saa ayaka ütü
çamaşır yıka kurut
asya için balkonu emizledim örtüler örttüm artık çıksın havalar ısındı
su;2 litre
muayyen günümdü spor yapamadım ayrıca.
afiyet olsun,1 tabak sarma derken,tabak var,tabak var demi cnm:44:günaydın herkeseee öncelikle dünkü menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
yeşil çay
öğle
tavuk
salata
yoğurt
ara
akşam
1 tabak sarma
yoğurt
çay
2 lt su
cezalarin geliyor cnm,ben senin yediklerini tam hesaplamadim simdi,benim ufakligi doktora götürcem,direk 1 saatlik ek spor ve 200 kalori versem kabul edermisin,yada yok dersen aksam hesaplar yazarim:44:oylama için oyum evetttt
kaptanım cezalarına razıyım ama napıyım o sıcakta o kadar yol mis gibi kokam waffle dayanamadım:26:
cnm ben 3 ara ögün yapiyorum,birini gündüz yaptim,digerini aksam yemekten sonra:26:Akşam ki salatana bayıldım
Sarmaaa demişken canım dolma çekti yahu :)Yarın Kuru dolmam var onu doldurayım, ya da cumartesi yapayım, önce bir diyetisyene gidip geleyim öyleMenün güzel canım
Kaptanım evet oyu için çok teşekkür ederimMenün gayet güzel ama 1 ara öğün kaçırmışsın olmamış Evet canım az kaldı sınava, inşallah alttan ders bırakmayacak şekilde başarılı olurum keki yiyen bendim Yarım sandiviç yanında 1 dilim kendi yaptığım kek Cezama razıyım
günaydinGünaydınlaaar herkese
Bahar geldi , artık aus ve oğlunu kim tutar
Dün yoktum yine arkadaşlar , biliyorum içine gömüleceğim bir geçmiş beni bekliyor
Önce unutmadan Demmay'ın oylamasını cevaplayayım ; EVET
Şimdi yeni bir program telefonu gelmeden geçmişe gidiyorum
afiyet olsun cnm,sen kendini iy hissette,sonra devam edersin diyetinegünaydın hanımlar
bu sabah kendimi çok daha iyi hissediyorum, regl oldum ve bu duruma bu kadar sevinebileceğimi düşünmemiştim:)) tartıda çıkan artımın sadece yemekten olmadığını anlamış oldum mutluyum, artık sigara daha az aklıma geliyor, Allahım'a şükürler olsun :)))
menü bile diyemiyeceğim dünkü yediklerimi sıralıyım
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay
ara
5 kakaolu bisküvi
çay
öğlen
1 intense
3 eti combo
çay
akşam
1 kase çorba
5-6 tane bulgurlu pazı sarması
spor yok
su 1,5 lt
tesekkürler,bi daha böyle denerim,bu defa olur heraldeŞimdi bunlar taaaaaa bir önceki günün yorumları , yedikleriniz karışmasın
Kaptan benim geldiğim sayfaya kadar daha yüklememiştin , yazayım ben öğrendiysen boşuna yazmış olurum en fazla.
Yüklemek istediğin resmi pc ye kaydet , ardından buraya mesaj yazarken yukarıda toolbarda '' ınsert image '' yazıyor , soldan 3. şekil çerçeve gibi , onu tıkla , from computer den altan dosya seçi tıkla , pc indeki resmi bul dosyayı ekle de.
afiyet olsundünkü menümü yazayım öncelikle:
24.04.2013 çarşamba
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,
ara:
8 adet leblebi,
1 bardak çay,
öğle:
2-3 kaşık bulgur pilavı
1 adet salatalık
arkadaşım kuru biber patlıcan dolma getirmişti 1adet biber bir patlıcan yedim küçüklerdi,
ara:
1 yemek kaşığı dondurma,
1 adet domates,
akşam:
3 kaşık kabak yemeği,
2 dilim kepek ekmeği,
taze sogan nane,
spor:
30 dak.b-fit
belim çok ağrıyordu yapamadım başka birşey.
su:2,5 lt su
cezani hesaplamadim cnm,sanada bu günkü dondurmayida katarak 1 saatlik ek spor ve 200 kalori veriyorum,itiraz edersen yediklerini tek tek hesaplar,öyle veririz cezayi(eger diyetisyene gidiyorsan ve dondurmayi listene eklemisse cezandan düsülür) kolay gelsincanım beni aranıza tam olarak 15 inde almıştınız yanlışım yoksa ben sizlerle olmak istediğimi 10-11 gibi yazmaya başlamıştım 15 inde aranıza almıştınız.geçen hafta pazartesi yani.birde bende cumartesi ince dilim ıslak kek yemiştim bana ceza verecektiniz
tebrik ederimBende bitirdim cezamı
Menün güzelmiş kaptan.
Olmamış , çok olmuş , boyozlar falan .Yağsızmış hıhhhh , milföyün kedi yağı yeter
Size de saksı olmadığımı hatırlatma zamanım gelmiş.
Ne oluyor orada
Neyse benim sesörler özel mesajlarda da açık , okuyorum ki hepsini
Benim düştü yolum nihayet ama biraz geç düştü kaptan.
cnm zaten 3 kisi geldi,onlarda evet dedi,dur hele daha aksama cok varKızlaaar neden benim oylamam için cevap yazmıyorsunuzNiye böyle yapıyorsunuzzzzz 2 kişi dışında kimse birşey demedi, tamam gidiyorum ben çıkış ne taraftaydı
ara ve aksamda,patates salata,kuruyemis ve köfte bir arada iyi olmamis:26:Neyse sıra dün yediklerimi yazmaya geldi nihayet.
Sabah:
1 fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmek
Peynir
Salatalık
Zeytin
Ara:
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Peynirli salata
4 kaşık light yoğurt
Ara / Akşam
4 tane mercimek köfte
Az patates salatası
Biraz kuruyemiş
Son ara:
Yağsız sütle kahve
3 litre su.
o zaman suc komsunun,cezalarida ona verelim baricanım benim ben pilavımı yedikten sonra getirdi okadar ısrar ettiki annesi tatmam için yollamış yemiş bulundum..
Topraks canım , alıntılar var cevaplar yok
tebrik ederim
tesekkürler
bu yoruma katiliyorum
adi üstünde özel,simdi sanada söylersek ne özelligi kalacak
ara ve aksamda,patates salata,kuruyemis ve köfte bir arada iyi olmamis:26:
yok tabikide cezalarıma razıyım..o zaman suc komsunun,cezalarida ona verelim bari
Bahar cnm,sacin alttaki resim gibiyse o kadar abarti yok cnm
benim ufaklik(yade) bir kac ay önce sen tut sacinin önünü kes,ama yamuk,yumuk,ay dedim bu ne,tuttum bende senin gönderdigin resimdeki gibi ön kismini düzelttim,öyle kisacik eksmistiki toparlandigi kadar toparladim
krese giderken yana dogru balik sirti örgü gibi uctan ufak ufak örüyorum,kisaligi ancak böyle kapaniyordu,simdi biraz uzadida toka tutuyor
sende o sekilde örerek kapayabilirsin,iyi görünmüyorsa tabi,dedigim gibi resimdeki gibiyse bence hos duruyor
cezalarin geliyor cnm,ben senin yediklerini tam hesaplamadim simdi,benim ufakligi doktora götürcem,direk 1 saatlik ek spor ve 200 kalori versem kabul edermisin,yada yok dersen aksam hesaplar yazarim:44:
cezani hesaplamadim cnm,sanada bu günkü dondurmayida katarak 1 saatlik ek spor ve 200 kalori veriyorum,itiraz edersen yediklerini tek tek hesaplar,öyle veririz cezayi(eger diyetisyene gidiyorsan ve dondurmayi listene eklemisse cezandan düsülür) kolay gelsin
[/B]
çok iyi bir menü değilama genel anlamda iyi bıktırmayıcı en azından.günaydın herkeseee öncelikle dünkü menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam
Sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
yeşil çay
öğle
tavuk
salata
yoğurt
ara
akşam
1 tabak sarma
yoğurt
çay
2 lt su
canım hem ara yememişsin hem öğlen az yemişsin üstüste olmamış sanki. Ama genel anlamda iyi menü.günaydin arkadaslar,
ilk is olarak demmay in oylamasini baslatiyorum,takima alalimmi almayalimmi
pegasus:evet
bide cimcime cnm,sen bu haftami katilmistin,gecen haftami,bildirirmisin,ona göre senin icinde oylama yapalim.benim beynim durdu,oglum yuzunden
hemen yediklerimide yazayim
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,cay
ara
yok
öglen
biraz üzüm,domates ve 1 dl ekmek
2 kasik yogurt
ara
2 dl ananas
aksam
birazcik patlican oturtma,2 kasik pirinc pilavi,salat,ayran
ara
1 c.b.süt
su
1,5 lt
spor
30 dk yürüyüs
bayb cnm dünki corba kasigiydi,cay degil
Zeynosum cnm üzülmesin kizin,alisir o da,evlenince nasil alisacak
Rapunzel cok gecmisolsun cnm benim,umarim o dedignden olmaz,söylemeye bile dilim varmiyor
Demmay cnm,seninde az kalmis sinava,hadi insallah kazanirsin
Bahar dünkü börekleri gördüm cok olmustu
bide kim kek yemisti dün ya,unuttum,cimcimemiydi
eftelya senide gördüm
Ben kahvaltiya gectm,görüsürüz sonra
çok atıştırmalı bi gün geirmişsin çok fazla karbonhidrat alıp aslında aç gezmişsin. Hacimsel olarak düşündüğünde çok az yer kaplıyor yediklerin ama kalorisi çok.günaydın hanımlar
bu sabah kendimi çok daha iyi hissediyorum, regl oldum ve bu duruma bu kadar sevinebileceğimi düşünmemiştim:)) tartıda çıkan artımın sadece yemekten olmadığını anlamış oldum mutluyum, artık sigara daha az aklıma geliyor, allahım'a şükürler olsun :)))
menü bile diyemiyeceğim dünkü yediklerimi sıralıyım
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay
ara
5 kakaolu bisküvi
çay
öğlen
1 intense
3 eti combo
çay
akşam
1 kase çorba
5-6 tane bulgurlu pazı sarması
spor yok
su 1,5 lt
şimdi bunlar taaaaaa bir önceki günün yorumları , yedikleriniz karışmasın
kaptan benim geldiğim sayfaya kadar daha yüklememiştin , yazayım ben öğrendiysen boşuna yazmış olurum en fazla.
Yüklemek istediğin resmi pc ye kaydet , ardından buraya mesaj yazarken yukarıda toolbarda '' ınsert image '' yazıyor , soldan 3. şekil çerçeve gibi , onu tıkla , from computer den altan dosya seçi tıkla , pc indeki resmi bul dosyayı ekle de.
akşam ekmekle pilav yanyana ama pilav sadece 1 kaşık , o sebeble çok beğendim
demedim mi :26:
Canım efteni önceden tanıyorum ben , o sebebledir , kardeşim gibi görüyorum .
Sen pampamsın
güzel canım , çiğ böreği gördüğüm halde gayet güzel
canım gelip haber verdin mi daha okumadım ama umarım sonuçların temizdir.
Dualarımız seninle canım
Sonuç beklemenin stresini ben iyi bilirim , maalesef bir önlenemez hastalık bende var ama şükür çok iyiyim son bir senedir . Yani sonuçlar temiz.
Sende inşallah hayırlı haberler alırsın .
sporlar danslar gayet güzel canım hatta dürüm bile göze batmıyor
:13:
tam benlik hareketler bunlar , gez toz , muhabbet , sohbet
ilk gün güzel ikinci güne yorum yok
Hay allahım , eşinin annesi seni ne çok seviyor , eski günlerim geldi aklıma , her hafta her hafta
wuwum geçmiş olsum kuzum , ihmal ettin zaten bugüne kadar. Yarın gideceksin heralde doktora , bekliyoruz haberlerini.
sen bu işi hepimizden önce başaracaksın zeynep :13:
canım akşam sanki biraz daha arttırabilirsin sebze yemeğini. Diyetisyenemi gidiyordun canım tam toparlayamadım kafamı menün çok güzeldünkü menümü yazayım öncelikle:
24.04.2013 çarşamba
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,
ara:
8 adet leblebi,
1 bardak çay,
öğle:
2-3 kaşık bulgur pilavı
1 adet salatalık
arkadaşım kuru biber patlıcan dolma getirmişti 1adet biber bir patlıcan yedim küçüklerdi,
ara:
1 yemek kaşığı dondurma,
1 adet domates,
akşam:
3 kaşık kabak yemeği,
2 dilim kepek ekmeği,
taze sogan nane,
spor:
30 dak.b-fit
belim çok ağrıyordu yapamadım başka birşey.
Su:2,5 lt su
canım akşam biraz olmamış ama güzel menü.neyse sıra dün yediklerimi yazmaya geldi nihayet.
Sabah:
1 fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmek
peynir
salatalık
zeytin
ara:
öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
peynirli salata
4 kaşık light yoğurt
ara / akşam
4 tane mercimek köfte
az patates salatası
biraz kuruyemiş
son ara:
Yağsız sütle kahve
3 litre su.
eveeeet ama daha çok cimcime istiyoruz.kizlar cimcimesude ninde 2. Haftasiymis,ben kacirmisim,onun icinde oylama baslasin,oylarinizi bekliyorum
canım aynen öyle oldu asyayı uyutur uyutmaz buraya daldım sonrada ütülerimi bitirmeyi hedefliyorum.ne çok ütü var tarif edemem. 1 aydır bozuktu yaptırdım. Bide yazlık kışlık değişimi. Bissürü bissürüpokemoooooooooonnnnnn hoşgeldin asya uyudu mu?
Sen şimdi geçmişe dalarsın :)))
canım hem ara yememişsin hem öğlen az yemişsin üstüste olmamış sanki. Ama genel anlamda iyi menü.
cimcimeve demmay a oyum evet ama cimicimenin daha çok katılım yapmasını bekliyoruz.
canım akşam biraz olmamış ama güzel menü.
Bu yusuf ve asyayı ne yapsak yaaaaaa aynı yerde olsak nöbetleşe bakardık diğeride sporunu yapardı.
eveeeet ama daha çok cimcime istiyoruz.
Ben demmay için koşulsuz şartsız evet oyumu kullandım zaten .
Cimcimeye de evet diyorum ama şartım var , takıma daha sık gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?