Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

neye güldün canım anlamadım yaaaaaaa. neyse gülmüşsün neticede buna sevindim.ne mutlu bana :)))

hımmm anladım canım. neyse adaamın günahını almıştım. tam ben dicektimki aman nikahsız durma Allahtan yaptırmışsın almışsın tapuyu.

hay allah güldükten sonra da açıklamak çok garip oluyo :)) F5 ile ilgili yazdığın yazıyı okurken neden bilmem gözümde canlanan halin çok hoştu tabi sonra nikah yorumunu okuyunca daha da komik geldi :)))

hoşgeldin canım

Ben çıktım , arkadaşlarla buluşacağız.

Akşam 10 da Fenerbahçemin UEFA yarı final maçı var , maçtan sonra da nihayet ders çalışacağım.

Arada uğramazsam , herkese yarın sabah tartıda bol eksiler görmeler diliyorum.

hos bulduk

gecmisi okuyordum,okudum geldim
yarin baharin sirasi ama haber alamadik daha kendisinden,ondan sontra zeynep geliyor,o daha kendni listeye ekleyemiyor,nasil yapacak bilmiyorum:18:

EVEEEEEEEET eşimde sabahtan beri söylüyo akşama yokum maç seyredicem programınızı ona göre yapın diye

hos bulduk

gecmisi okuyordum,okudum geldim
yarin baharin sirasi ama haber alamadik daha kendisinden,ondan sontra zeynep geliyor,o daha kendni listeye ekleyemiyor,nasil yapacak bilmiyorum:18:

bahar çalıştığı için gündüz giremeyeceğini söylemişti zeynep de dediğin gibi ama şöyle yapalım bu işer zaten tarifle olmuyo pratik yapmadan öğrenilmiyor. Ben yarın işe gelmiycem ama bilgisayarı bıraktırırım eşime, girebildiğim kadar ben ya da burda olan bilen arkadaşlar tüm aşamaları yaptırırız zeynep'e böylece öğrenmiş olur. Bahar için de bilmiyorum gündüz giremediği için nasıl bir çare bulunacak

sagool bebegim iltifatların için ama gercekten hanı ne için gittim neyle karsılastım o beni şok etti bugün yana ayırdım baya kısa duruyo ama yapacak bişey yok kakul yakışmıyo bana

tamda ben öglen ne alaka diyodum sen acıkladın fıstık Güzel canım menün bende aynı sonuçları alabilsem keske

Ben demmay için koşulsuz şartsız evet oyumu kullandım zaten .

Cimcimeye de
evet diyorum ama şartım var , takıma daha sık gelirse

Çok teşekkür ederim, senin nezninde bütün arkadaşlara
İmam nikahı ülkemizin maalesef bir gerçeği.. Benim eşimde bana imam nikahı kıymamıştı, 1 tane nikah yeter Allah nezninde diye

Öğlen peynirli makarna diyet listemde olduğu için o şekilde yiyorum, Akşamda hiç ekmek yemedim, Pilavın içinde nohut olunca ( baklagiil) Bende 1 kaşık daha yedim:)

ya sorma canım ya valla seytan görmüş gibi oldum aynada kendimi görünce
Allahtan sacım cok cabuk uzar bi haftaya düzelir sacım

hımm cok güzel tarif begendim

aayy kıyamam ya bende konyada okudum zeynep abla inşallah gelir yakında temelli yanınıza

sakız göbek bölgesinde kilo yapyormuş kızlar dün internette ögrendim

butu hasladınmı canım
menün güzel bende böyle yiyorum spor yapıyorum neden verremiyorum acaba ya

ya bende onu takıyorum kafayan canım ya hadi istemeye gelirlerse söz günü bu saclamı söz yapcam olmaz olamazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…