neye güldün canım anlamadım yaaaaaaa. neyse gülmüşsün neticede buna sevindim.ne mutlu bana :)))ay canım yok bayb de senin gibi küsmüş ona yazdım dur sana da yazayım ya küsme :))
buna çok güldüm, hatta şu an cevap yazarken de gülmeye devam ediyorum
ama işte buna koptum şu an ofiste 5 arkadaş sohbet ben kahkahayı basınca millet de şaşırdı, Allah iyiliğini versin
kim kime dum duma :))))
aynen aynen, regl bahar şişliği felaaaannnn yani o kadar da dikkatli yeyip hareketli yaşadım nereden çıktı bu kilolarrr
aslında adamıda tanıyoruz ama işte canımı çok yandı diye düşündük karısını çok sever aslında.ya asıl mesele adam sigortasız çalışıyor.kadının babasının üzerinden faydalanıyordu.çocuklarda ücretsiz normalde ama artık arkadaş rahimde oluşan bir kitle yüzünden tadavi olması lazım ama oda bekarlık karnesi ile olmuyor mecburen kıydı nikahı durumları yok eşini doktor masraflarını karşılayamayacağı için imam nikahlılardı yani.uzun mesele aslındada.ya buralarda bu dürüma ben çok alıştım benim kaynım çocukları okula başlayınca kıymıştı nikahını.diğer 2 eltimde bebkleri dünyay gelmeye yakındı kıydılar.alıştık bu duruma ben de nikahımı düğünden 1 ay önce kıydırmıştım.tayin içindi yoksa düğün esnasında kıyılması en güzeli..
neye güldün canım anlamadım yaaaaaaa. neyse gülmüşsün neticede buna sevindim.ne mutlu bana :)))
hımmm anladım canım. neyse adaamın günahını almıştım. tam ben dicektimki aman nikahsız durma Allahtan yaptırmışsın almışsın tapuyu.
hoşgeldin canımslm kizlar,biraz etrafi topladim,yemek yaptim,oglumda uyudu,buraya kostum hemen
imam nikahimi
ay yazik kadina ama,ne bozulmustur simdi
yani 2 cocuktan sonra nikah yapiyorlar,adami ancami ikna etmis acaba nikaha,:44:
insan icinde yapilacak hareketmi simdi,valla üzüldüm,artik evde ne olmussa hincini almis
ailesi yokmuydu kadinin nikahta,yani ne bilim bana böyle bisey yapilsa benden önce bizimkiler o salonu onlarin basina yikar
sonra bende üstlerinde tepinirim
hos buldukhay allah güldükten sonra da açıklamak çok garip oluyo :)) F5 ile ilgili yazdığın yazıyı okurken neden bilmem gözümde canlanan halin çok hoştu tabi sonra nikah yorumunu okuyunca daha da komik geldi :)))
hoşgeldin canım
Ben çıktım , arkadaşlarla buluşacağız.
Akşam 10 da Fenerbahçemin UEFA yarı final maçı var , maçtan sonra da nihayet ders çalışacağım.
Arada uğramazsam , herkese yarın sabah tartıda bol eksiler görmeler diliyorum.
hos bulduk
gecmisi okuyordum,okudum geldim
yarin baharin sirasi ama haber alamadik daha kendisinden,ondan sontra zeynep geliyor,o daha kendni listeye ekleyemiyor,nasil yapacak bilmiyorum:18:
kusura bakma tatlım yaa elif duru tepemde hızlı hızlı okudum sanki makarna yanında ekmek okudum gibi geldi, böreğin saati de erkense daha iyi tabi ama yine de 3 tane börek çok olmuş. Aman aman tamam sen yememezlik etme sonra ceza falan alırsın bana vicdan azabı yaşatma nolur!!!
Ay bahar tartıyı görünce nasıl mutlu oldum anlatamam .12 martta girdim takıma ilk defa bu kadar verebildim .hep 300 gr, 200 gr dı ya çok mutlu oldum. Ama bir tanıdığım söylemişti bazı vücutlar direniyor sakın pes etme diye inşallah öyledir. Bakalım cumaya kadar ne olucak?
Ben normal boyozu yiyemiyorum. Miflöy zaten yağlı hamur bi de aralarına yağ sürüyorlar vıcık vıcık oluyor.
1 paket miflöyü alıyorum, yumuşayana kadar bekliyorum. Sonra onların hepsini üst üste koyup bastırıyorum üstten. Birleştirip bir bütün hamur haline getiriyorum. Yumurta kadar parçalar koparıp elimde yuvarlıyorum ince uzun sonra gül böreği gibi dolayıp tepsiye diziyorum. üstüne de bir yumurta sarısı sürüp fırına atıyorum. çok basit ama çok lezzetli oluyor. Karşıyakada bazı fırınlar çıkarıyor yağsız boyozu aynı tadı yakalıyorum hatta daha güzel diyebilirim yani.
http://mistergeppetto............../2009/09/yagsz-boyoz-hayatn-tad.html
canım bu sene kısa kahkul moda galiba çok görüyorum sokaklarda genç kızlarda. Ben hiç kahkul kullanmadım ama gerçekten çok görüyorum. üzme kendini bir kaç aya uzar. Yana ayırsan falan yine mi olmuyor? Ne beklerken ne oldu diyorsun yani , insan kızar taabi, moral bulmaya gidiyorsun şok geçiriyorsun. Ama senin yüzünün gözlerinin güzelliğini bir kahkul kapatamaz bebeğim merak etme , sıkma canını...
Link için teşekkür ederim deniyorum şimdi bakalım olucak mı?
çıkmadan bugünkü menüyü de yazayım da yarın perşembe çok yoğun olurum yine.
Sabah
06:30 da bir kırmızı elma
09:00 da
yarım gevrek
şekersiz çay
ara
2 light bisküvi
öğlen
bol limonlu bol salata
2-3 dilim havuç turşusu
1 bardak ayran
( ne alaka yani di mi, yanımda birşey yoktu ,işyerindeki yemekler resmen yağ kokuyor artık bana yiyemiyorum bende böyle bir kombin yaptım)
ara
1 sarı elma
akşam
1 kase sebze çorbası
2 dilim ekmek
bol salata
su 2,5 lt
spor
leslie walk 45 dk
100 mekik
(kaptan kalori cezam da bitti )
vatana millete hayırlı olsun
ahanda valla oldu. Helal kız bahar. Tamam yandınız artık siz nerde ne bulursam yapıştıırım buraya.
Ben demmay için koşulsuz şartsız evet oyumu kullandım zaten .
Cimcimeye de evet diyorum ama şartım var , takıma daha sık gelirse
arkadaşlar ben bugün bir nikaha gittim.tabi evlenenler 2,5-3 yıldır imam nikahlılardı 2 çocukları var.çok komikmi desem kötümü desem anlatayımda siz karar verin.kız nikahta evet diyince kocasının ayağına bastı.adam kalktı kadına hem küfür etti hemde dövecekti nerdeyse ayağı çok acıdı bence çünkü kadın öyle bir topuklu giymiştiki...nikah memuruda şok oldu.kıza eminmisin sen dedi.evet dedi.normalde çok şakacı karı kocalar ama orda hiç hoş olmadı o kadar insanın içinde ama ben gülmekten çatlayacaktım.
Canım güzel sözler için teşekkürler ben alındım üstüme...Menünü beğendim , öğlen biraz daha fazla akşam biraz daha az yapsan daha mı dengeli olur acaba? Mesela öğlen biraz daha doyurucu olsaydı akşam pilav 5 kaşık değilde 3 kaşık yeterli gelebilirdi yakman daha kolay olurdu diye düşünüyorum. Ama menün çok güzel yani beğendim.
Denmaya da cimcimeye de evet Ama cimcimeden katılım bekliyoruz. Hepimiz çok yoğunuz, işte , evde, çoluk, çocuk ama gerekirse uykudan fedakarlık edip katılım yapıyoruz. çünkü katılım ne kadar çok olursa motivasyon o kadar artıyor.
[sıze=2]
tebrik ederim canım benim, bu haftanın 1si belli oldu sanki[/sıze]
[sıze=2]benim buradaki ev büyük anacım, ben yetiştiremiyorum, yardımcı tutacağım mecburen [/sıze]
[sıze=2]aynısını ben 15 tatilde yaşadım, buradakiler güzel kesmiyor diye gittim mersin'de kestirdim, modelomuzlarımdayken kulağımın altına kadar kesti salak kuaför , bir de demez mi yıpranmış kısımları gitti diyeYaza da kardeşimin düğünü var, sinameki kürü uyguluyorum, allahtan fark etti, sende dene canım sinameki kürünü [/sıze]
[sıze=2]
kızlaaaaaaaaaar ben ders çalışırken çok acıkıyorum canım sürekli birşeyler istiyor napacağım ben yaa :26:[/sıze]
yap canım pişman olmazsın bak 15 dk zamanını almıyor. Zaten yağlı boyozla arasındaki tek fark yağlıda aralarına yağ sürülüyor. E ne gerek var zaten miflöy yağlı di mi ama.
Bak bi tarif daha vereyim sana, şık olur misafirlerine.
4-5 diş sarımsağı ez.
Iki tane miflöyü yan yana koy yapışsın ikisi ama , sarımsaktan çok az al miflöylerin üstüne hafifçe sür, kekik serp. Sonra miflöyleri dikine yani ince uzun olacak şekilde şerit şeklinde kes. Sonra her şeridi elinle kıvırarak döndür tepsiye at. Bu şekilde bir sürü kıvrımlı çubuğun olacak. Vida ucu gibi döndüreceksin yani. Sonra bu şeritleri tepsiye at fırına ver. Ince uzun şarap bardağı gibi bardaklarda orta sehpaya koyuyorsun . Tadımlık gibi çok hoş oluyor çok beğeniliyor.
dilberinki çıkı bebegim çok iyi sonucları ultrasonlada baktılar hiç bir sorun yok çok şükür :) ama biraz önce cok üzdü beni aglıyor ben gitmicem anne dayanamıyorum evimizi sizi cok özlüyorum aksaraydan nefret ediyorum diye dayanamam ben o na gözlerini bir kapatıyor 10 damla yaş akıyor
canım benim allahım acıl sifa versin aman sakın ihmal etme mutlaka doktoruna zamanında git
ben geldim :)
bende merak ettim gelirdi ause da
diyetisyenime gittim ve çok mutlu ayrıldım 1.5 kilo yagdan vermisim :)
inceldigimi bende fark ediyorum kızlar :)
[sıze=2]
yaptım hepsini, sütlükahve yaptımmidem kazınıyor vallahi, abur cubur yok evde zaten,sakızda yok , sakız zaten beni aksine daha çok acıktırır , bu açlık dersimi kötü etkiliyor yahu
[/sıze]
[sıze=3]günaydın günaydın 4. Takımın birbirinden azimli,çıtır; hamarat,güzel hatunları[/sıze]
[sıze=2]zeynep ablacım tebrik ederim seni, ben bu sabah tartıldım tartımda 61.1 olmuşum.. Geçen hafta 61.5 tim ama sanki daha hafif hissediyorum kendimi. Rüzgar esseuçacak gibiyim, eşim diyor ne kadar zayofladın sen, tartı dedin 61.1 gösteriyor mümkün değil diyor, ben buraya burdaki tartı sonucunu yazacağım ama cumartesi diyetisyen sonucunuda merak etmiyor değilim :)[/sıze]
[sıze=2]çok geçmiş olsun canım, allah acil şifalar versin
[/sıze]
[sıze=2]gelelim dün ki menüme ;
kalkar kalkmaz 1 bardak su
sabah kahvaltı; 1 dilimhellim, 1 dilim ekmek, bol yeşillik , bitkiçayı
ara; 5 tane yenidünya eriği, 1 bardak süt
öğlen; peynirli salata, 1 dilim ekmek
ara; 3form bisküvi, bitkiçayı 10 badem
akşam; 5 yk pilav, 1 tane but, bol salata, 4 yk yoğurt
ara; sütlü kahve, 4 tane ceviz, 2 tane form bisküvi
su; 2,5-3 lt
spor; 1 saat yürüyüş [/sıze]
zeynep abla, çok yoğun bir gün geçirmişsin çok şükür kızının sonuçları iyi gelmiş. Ne etkinliği merak ettim. :)))
canım tebrikler bak oluyormuş isteyince
canım moralini bozma kökü sende, bide seni istemeyeelecekledi değilmi, bak o açıdan kötü olmuş. Ben mi odunum anlamıyorum bu işleden. Ama iki fotoarasında bi fark göremedim. Azdaha uzasa senin isediğin gibi olu. 3 haa sık dişini sanada aklılık olu 2 güne alışısın
canım çokeçmiş olsun allah beterinden saklasın. Bizi haedar et önümüzdeki ay.
Canım menüngüzel ama ana öğünleri biraz daha doldurmalısın ben protein göremedim, kaslaını kayedesin.
Zeynep ala sayılı zaman çabuk geçer bir an önce biter zaten. B u yılların kıymetini bilsin, tadını çıkartsın.
Süpersin zeynep abla yamuhteşem veriyorsun kilolarını
dünkü tavuğu bugün menüde gördüm :)))
canım menün çok güzel ben beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?