Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bin kere evetttttttttttttttttttttt diyorum ben çigdemim kesinlikle bu takımda olmalı

menün güzel canım temizlikde bi spor dimi ama

bi tabak sarma mı canım saymadınmı yerken Belki fazladır

ben geldim kızlar 10 km yakın yürümüşüm
nasılsınız bakalım :)
çigdem maşallah sana bitanem hedefine istedigin zamanda ulasıksın :)

güzel kaptan menü
evet börek coktu amahem yorgun hemde baska secenek olmayınca yedim 3 taneyi
Oyum eveeet
Kızlar berin26 dan haberiniz varmı gelmiyo sanki artık:44:

abbaaw bu ne toprak bak işte olmadı fıstık hemen spora baslıyoruz eritiyoruz

canım dondurmayla domatesi bi aradamı yedin
Menün güzel begendim

cezayı çokmu istiyon canısı :) kendi agzınla söylüyon keki

selam hanımlar hemen dünki yediklerimi yazıyım cok terledim üzerimi degiştiriyim sonra yemek yapıyım akşam gelir gecmise bakarım
sabah 2 bardak sıcak sı 50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam. bug. ekmegi
1 kk kadar peynir
5 tane zeytin
bol maydonoz
ara yok(diyetisyendeydim)
öglen 100 gram kadar balık ızgara bol salata
ara 1 elma
akşam
6 kaşık türlü
3 kasık yogurt
1 dilim tam. bugday ekmegi
ara 1 portakal 1 ç.b süt
su 2 lt
spor çok kosturdum ve 45 dakıka hoca ile spor

spor :)) ve menü güzel auscum

kaptan toka tutmuyokı örgü hiç tutmaz bıraktım valla ya nasıl olursa olsun artık b deli gız sacı gibi oldum :))

diloyu sabah bindirdik babasıyla yarın tekrar geliyor
ama ben cok mutluyum hem kızım geliyor hemde inceliyorum xxxl giyiniyordum
şimdi eve gelirken xl beden eşofnam altı aldım ama kalıbı darmış yoksa L alırdım :)

yaw Allah rızası için şu mesajları toplu alıntıla ben senin yazdıklarına yetişemiyorum sayfalar akıp gidiyo,
bak bilmiyosan öğreteyim bi de sen mesaj sayarken topluları da ayrı ayrı say yeterki bizi bu eziyetten kurtar lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu kadar lafın üstüne en en kötü ihtimalle birkaç mesajı birden toplu alıntılayıp cevaplayacağını sonra diğer birkaç mesaja geçeceğini umut ediyorum hatta buna canı gönülden inanıyorum

menün çok güzel Zeynep ablacım

PEGASUS ve diğer arkadaşlar kabul ederseniz Örgü Cafeden bir arkadaşımız Gonca abla'da gruba katılmak istiyor 10-12 killosu var verilecek..

Toprak canım ben profilimden son yazdığım mesajıma bkaıyorum , ondna sonrasını okuyup çoklu alıntı yapıyorum, bu arada birşeyloer yazıldıysa yeniden mesaj yazıyorum Mesajlarımıda profilimden sayacağım.. Yazdığınız cevaplar kısmından

tamam cnm,öyle yapalim,

bahar senin icin liste hazirlicak arkadas aramissin ama burdaki amac herkesin liste hazirlamayi ögrenmesi,yoksa bende hazirlarim,topraks da baska biride

topraks cnm baharin mesajlariyla ilgili yorumuna cok güldüm valla
bide mesai aldim cnm,cevapta yazdim

süpersin sen ablam, maaşallah sana

ben ciktim kizlar,kütüphaneye gidiyoruz,kapanmadan yetisip cocuklara kitap alayim

aksam gelirim,öptüm hepinizi

demmay cnm Gonca ablana söyle gelsin,aksam konusalim,yer var takimda
bu arada ben bi ara zeynosun tavsiyesiyle örgü cafeye geldim,bisey bakamadan ciktim,yanlis yeremi gittim acaba
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…