dünkü menümü yazayım öncelikle:
24.04.2013 çarşamba
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,
ara:
8 adet leblebi,
1 bardak çay,
öğle:
2-3 kaşık bulgur pilavı
1 adet salatalık
arkadaşım kuru biber patlıcan dolma getirmişti 1adet biber bir patlıcan yedim küçüklerdi,
ara:
1 yemek kaşığı dondurma,
1 adet domates,
akşam:
3 kaşık kabak yemeği,
2 dilim kepek ekmeği,
taze sogan nane,
spor:
30 dak.b-fit
belim çok ağrıyordu yapamadım başka birşey.
su:2,5 lt su
He hem de nasıl birikmiş , otur şimdi sayfalarla boğuş bakalım aus hanım
Bende bitirdim cezamı
Menün güzelmiş kaptan.
Ahh işte o kek olmayaydı
Gayet güzel olacaktı herşey.
Nasılsın eftelyam , tatlım ?
Adalar nasıldı , ben çok severim .
Eeeee daha daha nasılsın
Bu menüye yorum yapmak istemediğini çok belli etmiyorum değil mi
Vaaaaaay arkadaş nasıl da pusu da bekliyormuş , bir hata yapayım diye
Rus , amerikan , Japon hiç bir salata yoktu şekerim .Sadece patates , mısır , zeytin sosis , ketçep ta yoktu mayonez de
Olmamış , çok olmuş , boyozlar falan .Yağsızmış hıhhhh , milföyün kedi yağı yeter
Sigara atlatma dönemin kuzum ya a , hiçbir kaçamağını göresim gelmiyor.
Artık aklıma hiç gelmiyor dediğin günü bekliyorum sadece.
Evet canım kaç zamandır söylüyordum , gayet diyete uygun şeklini yedim nihayet .Buradaki gayeeeeet ibaresi baby e duyurulur
böreğe kadar herşey iyiydi de tatlım
Size de saksı olmadığımı hatırlatma zamanım gelmiş.
Ne oluyor orada
Neyse benim sesörler özel mesajlarda da açık , okuyorum ki hepsini
Benim düştü yolum nihayet ama biraz geç düştü kaptan.
Sudur o su , hatta kas dır . Yağ yakmamışındır ki
Zaten başka tartıda tartılmışsın , tartı bozuktur tartı
Bitmedi daha 25000 kalorilik cezan duruyor
Keşke ders çalışmaya başlasam da aralarda karnım acıksa derdindeyim bende
Sensörler devre dışı rapunzelim .
Sokaklarda çalışıyor bu aralar.
Süpersin süpeeeeer
Kuzum benim , Rabbim şifalar versin .
Neyse sıra dün yediklerimi yazmaya geldi nihayet.
Sabah:
1 fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmek
Peynir
Salatalık
Zeytin
Ara:
Yağsız süt ve yarım muzla muzlu süt.
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Peynirli salata
4 kaşık light yoğurt
Ara / Akşam
4 tane mercimek köfte
Az patates salatası
Biraz kuruyemiş
Son ara:
Yağsız sütle kahve
3 litre su.
Spor yusufun peşinde koşmaca park bahçe
günaydın hanımlar
bu sabah kendimi çok daha iyi hissediyorum, regl oldum ve bu duruma bu kadar sevinebileceğimi düşünmemiştim:)) tartıda çıkan artımın sadece yemekten olmadığını anlamış oldum mutluyum, artık sigara daha az aklıma geliyor, Allahım'a şükürler olsun :)))
menü bile diyemiyeceğim dünkü yediklerimi sıralıyım
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay
ara
5 kakaolu bisküvi
çay
öğlen
1 intense
3 eti combo
çay
akşam
1 kase çorba
5-6 tane bulgurlu pazı sarması
spor yok
su 1,5 lt
sen çıkmışsın ben daha yeni çıkabildim:)))
ben yarın olursam yardımcı olurum ama kızlar artık herkes öğrensin liste yapmayı, bu haftadan itibaren listeye kendini eklemeyi ve son listeyi paylaşmayı bilmeyenler eksiklerini yazsın tekrardan anlatıcam, öğrenmeyene bu sefer benden ceza hadi bakalım :)))
istemese şaşırırdım zaten, senin çocukluğuna inmek lazım kesin oralarda bir problem olmuş her gördüğünü duyduğunu canın istiyo
menü biraz geçiştirme olmuş sanırım bu hafta takım motivasyonu düştü galiba canım , kızlar silkelenme vaktiiiiiii
demmay için ben de evet diyorummmm
İnşallah başlıycaz hadi bu akşam mezdeke yapalım
çok beğendim canım
menü güzel fıstıkçım, sıkılaşmışsındır kilo farketmese de kas daha ağır o yüzden kesin yağdan gitmiştir, tebrikler
canım çok çok geçmiş olsun kontrollerine dikkat et kalp önemli daha çok gençsin
afffffferrrrin sana görüşemiyoruz yine canım ben geliyorum sen yoksun sen geliyosun ben yokum, özledim
canım öğlenin açıklamasını yazmışsın, akşam yemek yememişsinceza da hayırlı olsun yenilerini almaman dileğiyle mi desem yoksa al da kilo ver mi desem bilemdim şimdi :)))
umarım etmez ama anjiyo kamera ile damarlarına bakılması yani kontrol amaçlı bakıyor olabilirler fıstık sen gönlünü ferah tutmaya çalış
bence kötü olmamış en azından resimlerdekiler güzel canım birkaç haftaya uzar çok takma kafana bişey olmaz
evet kesinlikle bu hafta kaçamak haftam ama sigaradan dolayı izinliyim biliyosunuz yaniiiiiiiiiii
çokkkkkkkk sevindimmmmmmm
canısı tarifini gördüm canım denerim bir ara, bu arada sigara yerine sakız veya başka bişey koymak yasak o yüzden sakız çiğnemiyorum. bugün sana özel bir mesaj göndereyim , ben göndersem olur di mi :))))
canım tahliller doktor işleri iyi sonuçlanmış gördüğüm kadarıyla, sevindim. sen nereye gidiyorsun etkinliğin var, benim teyzem de ismeğe gidiyor bende ona yardım ediyorum yaptığı işlerde
herkese bal petekleri, meyveler tatlılar oh oh burda bizim sevgiye ihtiyacımız var di mi( kedi oluyım mııııı:))) kızım bana miyav de diyo ben miyav diyince hemen başımı okşuyo yani beni sevmesi için kedi taklidi yapmam gerek birbirimize şımarıyoruz böyle sana da yapıyım mı :))))))
oh ne güzel bizim çocuklarda hava ısındığından beri sokak çocuğu oldular eve girmek istemiyolar
kizlar cimcimesude ninde 2. haftasiymis,ben kacirmisim,onun icinde oylama baslasin,oylarinizi bekliyorum
cok gecmisolsun cnm,bir an önce sagligina kavusursun insallahCanlarim telden giriyorum sagligimla ligili nedenlerden dolayi bir sure giremicem.kosusturma nedeniyle planli bir diyet kapamicam o nedenle sayin kaptanimdan ve sizden beni takimdan cikarmamanizi ve sorunlarimi halledince deneme surecimin en bastan baslamasini istiyorum...insallah beni donene kadar askiya alirsiniz..insallah donusum muhtesem olur.kist problemim yeniden olusmus sol overim tehlikede onun haricinde aclik tokluk seker testleri yaptirmam gerekiyor.sizleri seviyorum.ve hep aranizfa olmak istiyorum.beni unutmayin insallah gorusruz....Allaha emanet olun...
öglen az olmus,gevrek simitmi bu arada:44:merhaba..bugün misafir vardı hic gelemedim şimdi gittiler hemen geldim menümü yazayım geçmişe bakcam
sabah az peynir 1 domates 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 bardak çay
ara dısardaydım form bisküvi aldım 3 tane yedim
öğlen yine dısardaydım 1 gevrek 1 ayran
akşam 8 kasık kabak yemegi 3 kasık yoğurt 2 dilim ekmek
ara 1 soda içine limon koydum
spor bütün gün dışardaydım baya yürüyüş oldu aksam evde 200 mekik
su 2 lt olmustur
allah zihin acikligi versin cnm
Gonca abla Sağlıkçı ve hastnede çalışıyor nöbet tuttuğu geceler oluyor ama kendisi netle çok haşır neşir biridir,blogu bile var
Toprak canım hobi,muhabbet, ne ararsan var :) ama tabi dı da üzeirnde olduğu gibi örgü üzerineKızlar yürüyüşten geldim çok fenayım, birduş alayım, sonra derse geçeceğim, bu akşama giremeyebilirim ,herkese keyifli akşamlar diliyorum
menün iyi zeynep ablaselam hanımlar hemen dünki yediklerimi yazıyım cok terledim üzerimi degiştiriyim sonra yemek yapıyım akşam gelir gecmise bakarım
sabah 2 bardak sıcak sı 50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam. bug. ekmegi
1 kk kadar peynir
5 tane zeytin
bol maydonoz
ara yok(diyetisyendeydim)
öglen 100 gram kadar balık ızgara bol salata
ara 1 elma
akşam
6 kaşık türlü
3 kasık yogurt
1 dilim tam. bugday ekmegi
ara 1 portakal 1 ç.b süt
su 2 lt
spor çok kosturdum ve 45 dakıka hoca ile spor
cok gecmisolsun cnm,bir an önce sagligina kavusursun insallah
tamam deneme süreni sonlandiriyoruz,bunu haber vermen bile bir incelik,arkasina bakmadan gidenler cok oldu
yerin her zaman hazir burda,bir an önce saglikla aramiza dönmeni bekliyoruz
öglen az olmus,gevrek simitmi bu arada:44:
1 ara yamissin,sodayi saymiyorum tabide,az daha düzen cnm
allah zihin acikligi versin cnm
bende bugün yediklerimi yazayım.
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
peynir,4 y. zeytin,şekersiz çay
ara 2 ceviz 1 küçük kurabiye
öğle sütlü şekersiz nescafe 1 halley
ara portakal 1 ceviz
akşam somon,salata
1,5 lt.su 2 fincan yeşilçay,mate karışımı,
50 dak.yürüyüş..
yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum.sporsuz 1,5 ayda 4 kilo verdim 3 hafta önce yürüyüşe başladım ama geçen hafta plansız bi seyahate çıkmam gerekti yürüyüşe ara vermek zorunda kaldım diyetimide bi hayli aksattım.bu haftada misafirlerim vardı yatılı dün gittiler.1 haftadır yine yürüyüşe başladım diyetimede dikkat etmeye çalışıyorum,inşalah bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir :)
goncahos geldin canım benim aramıza yazılanları okudun cok mutlu oldum aramıza gelmenle inan cok memnun kalıcaksın burası süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ara portakal 1 ceviz
akşam somon,salata
50 dak.yürüyüş..
yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum.sporsuz 1,5 ayda 4 kilo verdim 3 hafta önce yürüyüşe başladım ama geçen hafta plansız bi seyahate çıkmam gerekti yürüyüşe ara vermek zorunda kaldım diyetimide bi hayli aksattım.bu haftada misafirlerim vardı yatılı dün gittiler.1 haftadır yine yürüyüşe başladım diyetimede dikkat etmeye çalışıyorum,inşalah bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir :)
hoşbuldum Zeynep ablam valla bende çok memnun oldum katıldığıma yazılanları okuyorum çok süper bi grup :)
ara portakal 1 ceviz
akşam somon,salata
50 dak.yürüyüş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?