Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün güzel cnm

tesekkurler cnım benım

menün gayet iyi canm

sigarayı bırakma dönemi oldugu icin kacamakları görmüyorum

sağol canımm

cok gecmisolsun cnm,bir an önce sagligina kavusursun insallah
tamam deneme süreni sonlandiriyoruz,bunu haber vermen bile bir incelik,arkasina bakmadan gidenler cok oldu
yerin her zaman hazir burda,bir an önce saglikla aramiza dönmeni bekliyoruz

öglen az olmus,gevrek simitmi bu arada:44:
1 ara yamissin,sodayi saymiyorum tabide,az daha düzen cnm
allah zihin acikligi versin cnm

menün iyi zeynep abla

evet canım simit izmirde gevrek deniyo alıskanlık iste öğlenden sonraki arayı yazmayı unutmusum 1 küçük kutu süt almıştım 2 tanede form bisküvi

bende bugün yediklerimi yazayım.
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
peynir,4 y. zeytin,şekersiz çay
ara 2 ceviz 1 küçük kurabiye
öğle sütlü şekersiz nescafe 1 halley
ara portakal 1 ceviz
akşam somon,salata
1,5 lt.su 2 fincan yeşilçay,mate karışımı,
50 dak.yürüyüş..

yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum.sporsuz 1,5 ayda 4 kilo verdim 3 hafta önce yürüyüşe başladım ama geçen hafta plansız bi seyahate çıkmam gerekti yürüyüşe ara vermek zorunda kaldım diyetimide bi hayli aksattım.bu haftada misafirlerim vardı yatılı dün gittiler.1 haftadır yine yürüyüşe başladım diyetimede dikkat etmeye çalışıyorum,inşalah bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir :)

gonca hos geldin canım benim aramıza yazılanları okudun cok mutlu oldum aramıza gelmenle inan cok memnun kalıcaksın burası süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gonca abla 1 gün önceki menüler yazılıyor hep..

gonca hos geldin canım benim aramıza yazılanları okudun cok mutlu oldum aramıza gelmenle inan cok memnun kalıcaksın burası süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hoşbuldum Zeynep ablam valla bende çok memnun oldum katıldığıma yazılanları okuyorum çok süper bi grup :)

goncam menün güzel ayyy gonca seni burda görünce acayıp sevindim

geçmişin derinliklerine dalıyorum kızlar ama ben wuwumu göremiyorum baya merak ettim kızı olmazsa birazdan arıyım bakalım baya hastaydı merviş

goncam bir gün önce yedilkerini yazıyorsun balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…