menün çok güzel Zeynep ablacım
PEGASUS ve diğer arkadaşlar kabul ederseniz Örgü Cafeden bir arkadaşımız Gonca abla'da gruba katılmak istiyor10-12 killosu var verilecek..
Toprak canım ben profilimden son yazdığım mesajıma bkaıyorum , ondna sonrasını okuyup çoklu alıntı yapıyorum, bu arada birşeyloer yazıldıysa yeniden mesaj yazıyorumMesajlarımıda profilimden sayacağım.. Yazdığınız cevaplar kısmından
ay evet ya okuması çok zor oluyor gerçektenyaw Allah rızası için şu mesajları toplu alıntıla ben senin yazdıklarına yetişemiyorum sayfalar akıp gidiyo,
bak bilmiyosan öğreteyim bi de sen mesaj sayarken topluları da ayrı ayrı say yeterki bizi bu eziyetten kurtar lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu kadar lafın üstüne en en kötü ihtimalle birkaç mesajı birden toplu alıntılayıp cevaplayacağını sonra diğer birkaç mesaja geçeceğini umut ediyorum hatta buna canı gönülden inanıyorum
hımmm kızına yetişeckesin zeynep abla :)diloyu sabah bindirdik babasıyla yarın tekrar geliyor
ama ben cok mutluyum hem kızım geliyor hemde inceliyorum xxxl giyiniyordum
şimdi eve gelirken xl beden eşofnam altı aldım ama kalıbı darmış yoksa L alırdım :)
selam hanımlar hemen dünki yediklerimi yazıyım cok terledim üzerimi degiştiriyim sonra yemek yapıyım akşam gelir gecmise bakarım
sabah 2 bardak sıcak sı 50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam. bug. ekmegi
1 kk kadar peynir
5 tane zeytin
bol maydonoz
ara yok(diyetisyendeydim)
öglen 100 gram kadar balık ızgara bol salata
ara 1 elma
akşam
6 kaşık türlü
3 kasık yogurt
1 dilim tam. bugday ekmegi
ara 1 portakal 1 ç.b süt
su 2 lt
spor çok kosturdum ve 45 dakıka hoca ile spor
akşama girecek :) orgucafe nin sonuna .net koyuyorsunben ciktim kizlar,kütüphaneye gidiyoruz,kapanmadan yetisip cocuklara kitap alayim
aksam gelirim,öptüm hepinizi
demmay cnm Gonca ablana söyle gelsin,aksam konusalim,yer var takimda
bu arada ben bi ara zeynosun tavsiyesiyle örgü cafeye geldim,bisey bakamadan ciktim,yanlis yeremi gittim acaba:44:
akşama girecek :) orgucafe nin sonuna .net koyuyorsunben yürüyüşe çıkıyorum
ben ciktim kizlar,kütüphaneye gidiyoruz,kapanmadan yetisip cocuklara kitap alayim
aksam gelirim,öptüm hepinizi
demmay cnm Gonca ablana söyle gelsin,aksam konusalim,yer var takimda
bu arada ben bi ara zeynosun tavsiyesiyle örgü cafeye geldim,bisey bakamadan ciktim,yanlis yeremi gittim acaba:44:
yine tek kalmışım haydi herkese iyi akşamalr ben de çıkarım birazdan bilgisayara bişey yüklüyodum ondan bu saate kaldım
bende baktım canım sadece el örgüsü mü başka el işi de paylaşılıyo mu
merhaba,hos geldinizmerhaba gonca ben .çiğdemin dediği gibi 10-12 kilo vermem lazım:))kuralları okudum çalıştığım için hergün 5 msj yazamayabilirim elimden geldiğince katılırım..yanlış yaptığımda uyarırsanız sevinirim :) herkese iyi paylaşımlar :)
iyi aksamlar cnm,bende yemegi indirecektim,oturdum burdayine tek kalmışım haydi herkese iyi akşamalr ben de çıkarım birazdan bilgisayara bişey yüklüyodum ondan bu saate kaldım
merhaba,hos geldiniz
ben helin,takim kaptaniyim,5 mesaj en az rakamdir,ne kadar paylasim yaparsaniz o kadar cok motive oluruz
kurallar ilk sayfanin ilk mesajinda,lütfen okuyup onaylayiniz
eger size uygun olmayan birsey varsa yine burda bizimle birlikte olablirsiniz ama sizi listeye alamam,yok hersey uygundur derseniz birlikte devam ederiz...
bende baktım canım sadece el örgüsü mü başka el işi de paylaşılıyo mu
merhaba gonca ben .çiğdemin dediği gibi 10-12 kilo vermem lazım:))kuralları okudum çalıştığım için hergün 5 msj yazamayabilirim elimden geldiğince katılırım..yanlış yaptığımda uyarırsanız sevinirim :) herkese iyi paylaşımlar :)
çiğdem yürüyüşe gitmiş ben cevaplıyım.her türlü elişini paylaşıyoruz,diyet,sağlıklı yaşam bölümleri var,muhabbet ediyoruz sorunlarımızı paylaştığımız bölümlerde var ve her ay örgü etkinliklerimiz var :)
bence uygun..dediğim gibi çalıştığım günler sabahları giremesemde akşamları eklerim yediklerimi ve yaptığım sporları.şimdi yürüyüşe gitmem gerek hava kararmadan..akşama görüşürüz :)
çok sağol canım benm bu arada menün güzelGÜNAYDIN GÜNAYDIN 4. TAKIMIN BİRBİRİNDEN AZİMLİ,ÇITIR; HAMARAT,GÜZEL HATUNLARI
zeynep ablacım tebrik ederim seni, ben bu sabah tartıldım tartımda 61.1 olmuşum.. Geçen hafta 61.5 tim ama sanki daha hafif hissediyorum kendimi. Rüzgar esseuçacak gibiyim, eşim diyor ne kadar zayofladın sen, tartı dedin 61.1 gösteriyor mümkün değil diyor, ben buraya burdaki tartı sonucunu yazacağım ama Cumartesi Diyetisyen sonucunuda merak etmiyor değilim :)
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin
Gelelim dün ki menüme ;
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Sabah kahvaltı; 1 dilimhellim, 1 dilim ekmek, bol yeşillik , bitkiçayı
Ara; 5 tane yenidünya eriği, 1 bardak süt
Öğlen; peynirli salata, 1 dilim ekmek
Ara; 3form bisküvi, bitkiçayı 10 badem
Akşam; 5 yk pilav, 1 tane but, bol salata, 4 yk yoğurt
Ara; sütlü kahve, 4 tane ceviz, 2 tane form bisküvi
Su; 2,5-3 lt
Spor; 1 saat yürüyüş
zeynep abla, çok yoğun bir gün geçirmişsin çok şükür kızının sonuçları iyi gelmiş. ne etkinliği merak ettim. :)))
canım tebrikler bak oluyormuş isteyince
canım moralini bozma kökü sende, bide seni istemeyeelecekledi değilmi, bak o açıdan kötü olmuş. ben mi odunum anlamıyorum bu işleden. ama iki fotoarasında bi fark göremedim. azdaha uzasa senin isediğin gibi olu. 3 haa sık dişini sanada aklılık olu 2 güne alışısın
canım çokeçmiş olsun Allah beterinden saklasın. bizi haedar et önümüzdeki ay.
canım menüngüzel ama ana öğünleri biraz daha doldurmalısın ben protein göremedim, kaslaını kayedesin.
zeynep ala sayılı zaman çabuk geçer bir an önce biter zaten. b u yılların kıymetini bilsin, tadını çıkartsın.
süpersin zeynep abla yamuhteşem veriyorsun kilolarını
dünkü tavuğu bugün menüde gördüm :)))
canım menün çok güzel ben beğendim.
günaydın kızlar tekrardan
hemen menümü yazayım
sabah;1 çay kaşığı tereyağ ile yapılmış yağda yumua 1dilim kepekli ekmek
aa;4-5 kuru kayısı
öğlen; yağsız közlenmiş patlıcan ve yoğut ileyapılmış salata 1 dilim k.kmek
ara;2 galeta 4-5 kuru kayısı
akşam;kocaman yağsız marul salatası üzerine sepilmiş fırında balık ve 1 d.k.ekmek
spor;özel bir spor yok ama 2-3saa ayaka ütü
çamaşır yıka kurut
asya için balkonu emizledim örtüler örttüm artık çıksın havalar ısındı
su;2 litre
muayyen günümdü spor yapamadım ayrıca.
günaydın herkeseee öncelikle dünkü menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
yeşil çay
öğle
tavuk
salata
yoğurt
ara
küçük yuvarlak kepek ekmeği içine tonbalığı domates
akşam
1 tabak sarma
yoğurt
1 saat sonra falan 3 adet bisküvi
çay
2 lt su
spor yapamadım bugün itibariyle spora başlıcaz
günaydin arkadaslar,
ilk is olarak demmay in oylamasini baslatiyorum,takima alalimmi almayalimmi
pegasus:evet
bide cimcime cnm,sen bu haftami katilmistin,gecen haftami,bildirirmisin,ona göre senin icinde oylama yapalim.benim beynim durdu,oglum yuzunden
hemen yediklerimide yazayim
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,cay
ara
yok
öglen
biraz üzüm,domates ve 1 dl ekmek
2 kasik yogurt
ara
2 dl ananas
aksam
birazcik patlican oturtma,2 kasik pirinc pilavi,salat,ayran
ara
1 c.b.süt
su
1,5 lt
spor
30 dk yürüyüs
bayb cnm dünki corba kasigiydi,cay degil
zeynosum cnm üzülmesin kizin,alisir o da,evlenince nasil alisacak
rapunzel cok gecmisolsun cnm benim,umarim o dedignden olmaz,söylemeye bile dilim varmiyor
demmay cnm,seninde az kalmis sinava,hadi insallah kazanirsin
bahar dünkü börekleri gördüm cok olmustu
bide kim kek yemisti dün ya,unuttum,cimcimemiydi
eftelya senide gördüm
ben kahvaltiya gectm,görüsürüz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?