Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok canım ben bahara demiştim zaten o kadar hızlı okuyup tek tek cevap veriyoki sonraki sayfaya tıklasam da hep aynı yazıları okuyorum çünkü bu arada o yenilerini yazmış oluyo

ay evet ya okuması çok zor oluyor gerçekten
hımmm kızına yetişeckesin zeynep abla :)

menü süperzeynep abla sporda çok iyi

akşama girecek :) orgucafe nin sonuna .net koyuyorsun ben yürüyüşe çıkıyorum

yine tek kalmışım haydi herkese iyi akşamalr ben de çıkarım birazdan bilgisayara bişey yüklüyodum ondan bu saate kaldım

merhaba gonca ben .çiğdemin dediği gibi 10-12 kilo vermem lazım:))kuralları okudum çalıştığım için hergün 5 msj yazamayabilirim elimden geldiğince katılırım..yanlış yaptığımda uyarırsanız sevinirim :) herkese iyi paylaşımlar :)

bende baktım canım sadece el örgüsü mü başka el işi de paylaşılıyo mu

çiğdem yürüyüşe gitmiş ben cevaplıyım.her türlü elişini paylaşıyoruz,diyet,sağlıklı yaşam bölümleri var,muhabbet ediyoruz sorunlarımızı paylaştığımız bölümlerde var ve her ay örgü etkinliklerimiz var :)

merhaba,hos geldiniz
ben helin,takim kaptaniyim,5 mesaj en az rakamdir,ne kadar paylasim yaparsaniz o kadar cok motive oluruz

kurallar ilk sayfanin ilk mesajinda,lütfen okuyup onaylayiniz
eger size uygun olmayan birsey varsa yine burda bizimle birlikte olablirsiniz ama sizi listeye alamam,yok hersey uygundur derseniz birlikte devam ederiz...

bence uygun..dediğim gibi çalıştığım günler sabahları giremesemde akşamları eklerim yediklerimi ve yaptığım sporları.şimdi yürüyüşe gitmem gerek hava kararmadan..akşama görüşürüz :)

bende baktım canım sadece el örgüsü mü başka el işi de paylaşılıyo mu

Gonca abla Sağlıkçı ve hastnede çalışıyor nöbet tuttuğu geceler oluyor ama kendisi netle çok haşır neşir biridir,blogu bile var

Toprak canım hobi,muhabbet, ne ararsan var :) ama tabi dı da üzeirnde olduğu gibi örgü üzerine Kızlar yürüyüşten geldim çok fenayım, birduş alayım, sonra derse geçeceğim, bu akşama giremeyebilirim ,herkese keyifli akşamlar diliyorum

merhaba..bugün misafir vardı hic gelemedim şimdi gittiler hemen geldim menümü yazayım geçmişe bakcam
sabah az peynir 1 domates 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 bardak çay
ara dısardaydım form bisküvi aldım 3 tane yedim
öğlen yine dısardaydım 1 gevrek 1 ayran
akşam 8 kasık kabak yemegi 3 kasık yoğurt 2 dilim ekmek
ara 1 soda içine limon koydum
spor bütün gün dışardaydım baya yürüyüş oldu aksam evde 200 mekik
su 2 lt olmustur

Canlarim telden giriyorum sagligimla ligili nedenlerden dolayi bir sure giremicem.kosusturma nedeniyle planli bir diyet kapamicam o nedenle sayin kaptanimdan ve sizden beni takimdan cikarmamanizi ve sorunlarimi halledince deneme surecimin en bastan baslamasini istiyorum...insallah beni donene kadar askiya alirsiniz..insallah donusum muhtesem olur.kist problemim yeniden olusmus sol overim tehlikede onun haricinde aclik tokluk seker testleri yaptirmam gerekiyor.sizleri seviyorum.ve hep aranizfa olmak istiyorum.beni unutmayin insallah gorusruz....Allaha emanet olun...

çok sağol canım benm bu arada menün güzel

tesekkürler canım haber verirrim tabi..

menün güzel canım mesajlarına bak

menün iyi canım

menün güzel canım.. demmay icin evet diyorum.. cok saol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…