Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hadiii dünkilerihatırlıyom diyemem ev çocuk ve misafir doluydu..neyse bu mesajı yarın sabah yazmışım gibi olsun sabah yazamıycam çünki işte olucam canım..

Sen yoğunsun ama ağzına ne girerse yazacaksın buraya İstersen yanında birkalem kağıt tut içtiğin suyun toplanımını, yaptığın tüm sporların dakikasına kadar yazacaksın

Zeynep abla Gonca abla başkabirgruba girmiş,hemen kaptım bizim gruba getirdim

Tamam ablacım

Pokemoooon esin sana özelmesaj gönderdim canım bakabilirsen pek mutlu olurum

canım benim yüz üstü yat ayaklarını uzat ellerin yanda omuzlarınla kal yat bunu 3 defa 8 tekrar yap sonra ellerini omuz hizana getir böyle omuzlarını biraz daha kaldır bunuda 3 defa 8 tekrar yap ve şimdi karnınıda yukarı kaldır ve bunu da 3 defa 8 tekrar yap

,
aaaaaaaaa gonca cok iyi yapmısın cigdem

iyiki kaptın çiğdem burası daha sıkı bana lazım olanda sıkıştırılmak dediğin gibi not tutsam iyi olucak galiba baze sabah ne yemiştim diye düşündüğüm oluyo..suyu ihmal etmiyorum zorla içiyorum hiç olmazsa 1-1,5 lt. buluyor bundan sonra yürüyüşede ara vermiycem inşallah sonuç iyi olcak :))

burada 1,5 lt su içeni dövüyorlar 3lt suiçenler var Gonca abla

bitanem menün cok güzel özellikle seni takıp ediyorum yediklerini içtiklerini tek tek okuyorum

yumurtayı sade yapsaydın canım ama menün genede güzel

bizim takımın tatlı kızlarından biri bu menü daha iyi :)

menün güzel kaptanım :)

topragım kaç gündür ayrı kaldık seninle
bu hafta senin için cok sıkıntılı o yüzden menüne bir sey demicem ama sigara illetinden kurtuldunya ohhh :)

canım menün iyi arkadaslarına söyle takımdan zeynep abla bir sey ikram etmicekmişiniz diyor de

Kızlaaar neden benim oylamam için cevap yazmıyorsunuz Niye böyle yapıyorsunuzzzzz 2 kişi dışında kimse birşey demedi, tamam gidiyorum ben çıkış ne taraftaydı

ebegim sana milyon kere evetttttttttttttttttttt

canım benim menün cok cük güzel
aussss özledim seni balım

kizlar cimcimesude ninde 2. haftasiymis,ben kacirmisim,onun icinde oylama baslasin,oylarinizi bekliyorum
kaptanım arkadasımız durumunu anlattı ben evet diyorum

bebegim allahım iyiligi versin seni yavruna bagıslasın dikkat et kendne canım seni bir daha strese sokmucaz bizden habersiz yarısmalara felan katılmak yok tamam mı hanımefendi

hos bulduk

gecmisi okuyordum,okudum geldim
yarin baharin sirasi ama haber alamadik daha kendisinden,ondan sontra zeynep geliyor,o daha kendni listeye ekleyemiyor,nasil yapacak bilmiyorum:18:
:44: :44: kaptanım ben yapamıyorum kendimi listeye eklemeyi topraksı arıyım anlatsın haftaya bende sıraysa ben yaparım nihayetinde takım görevi

benim 4 etkinligim var allahtan kızım gelicek ev işlerini o yapar ben örgü örerim :)

elip bebegim araların az canım seni tok tutucak bir seyler ye ama menin güzel helede akşam

allah iyiligi versin canım saglıgına kavus aramıza gel kapımız sana acık

simdi iyiyim zeynep ablam saoll..benim şimdi çıkmam lazım misafir geldi erken giderlerse gelirirm görüşürüz kızlarr
görüşürüz bitanem

burada 1,5 lt su içeni dövüyorlar 3lt suiçenler var Gonca abla

örnek ben lavabodan cıkamıyorum

pegasus canım kaptanım ben haftaya listeyi yaparım topragı ararım anlatır bana ama ben sabah 10 da spora gidiyorum ve benim eve gelmem 1 yada 2 oluyor o zamana yapsam listeyi olur mu

:44: :44: kaptanım ben yapamıyorum kendimi listeye eklemeyi topraksı arıyım anlatsın haftaya bende sıraysa ben yaparım nihayetinde takım görevi

bu hafta bahar yapamiyor daha dogrusu isten gelemiyor diye sira sana gecti cnm
yarin listeyi sen hazirlicaksin,ona göre hazirliklarini yap,burda olman gerek
kolay geslin

bu hafta bahar yapamiyor daha dogrusu isten gelemiyor diye sira sana gecti cnm
yarin listeyi sen hazirlicaksin,ona göre hazirliklarini yap,burda olman gerek
kolay geslin

haftaya ben alsam olmaz mı yarın dilber gelicek spordan sonra otogara kızı almaya gidicektim kaptanım

alinti yapyorsun ya bastaki ve sondaki QUITE yazilarini sil,sonrada isminin karsisindaki bosluklara kilo bilgilerini yaz bu kadar,kendini listeye ekledin bile

yada alinti yap sonra sol üstte A harfi var,üzerinde carpi olmayana tikla,mesaj alaninda yazilanlar ayriliyor,sende QUITE yazanlari daha iyi görür ve silersin
sonra kendini eklersin,bu kadar

İyi akşamlar herkese,

Zeynep abla wuwum babaannesine gitti kalmaya yarında doktora gidecek kontrole. Babaannesinde internet olmadığından giremiyor merak etme.

canım benim takımımı asla zorda bırakmam ablama söylerim ben sabahtan hazırlayamazsam benim yerime ablam hazırlar listeyi spordan gelincede ben eklerim
tamam,pokemona devredelim,onunda isi varsa yine ben hazirlarim,sorun degil,sadece ögrenin diye yapiyoruz bunu,yani ablan hazirlarsa sen ögrenemicen yine,o yuzden haftaya sana gelsin sira:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…