Gonca abla 1 gün önceki menüler yazılıyor hep..
çigdem canısı hocayla konustum bir kaç hareket söyledi anlatıcam sana
hadiii dünkilerihatırlıyom diyemem ev çocuk ve misafir doluydu..neyse bu mesajı yarın sabah yazmışım gibi olsun sabah yazamıycam çünki işte olucam canım..
Tamam ablacım
Pokemoooon esin sana özelmesaj gönderdim canım bakabilirsen pek mutlu olurum
,
Sen yoğunsun ama ağzına ne girerse yazacaksın burayaİstersen yanında birkalem kağıt tut içtiğin suyun toplanımını, yaptığın tüm sporların dakikasına kadar yazacaksın
Zeynep abla Gonca abla başkabirgruba girmiş,hemen kaptım bizim gruba getirdim
rapunzel nasılsın kuzum dün gece elektrikler gitti konusmamız yarım kaldı
Sen yoğunsun ama ağzına ne girerse yazacaksın burayaİstersen yanında birkalem kağıt tut içtiğin suyun toplanımını, yaptığın tüm sporların dakikasına kadar yazacaksın
Zeynep abla Gonca abla başkabirgruba girmiş,hemen kaptım bizim gruba getirdim
iyiki kaptın çiğdem burası daha sıkı bana lazım olanda sıkıştırılmakdediğin gibi not tutsam iyi olucak galiba baze sabah ne yemiştim diye düşündüğüm oluyo..suyu ihmal etmiyorum zorla içiyorum hiç olmazsa 1-1,5 lt. buluyor bundan sonra yürüyüşede ara vermiycem inşallah sonuç iyi olcak :))
burada 1,5 lt su içeni dövüyorlar3lt suiçenler var Gonca abla
GÜNAYDIN GÜNAYDIN 4. TAKIMIN BİRBİRİNDEN AZİMLİ,ÇITIR; HAMARAT,GÜZEL HATUNLARI
zeynep ablacım tebrik ederim seni, ben bu sabah tartıldım tartımda 61.1 olmuşum.. Geçen hafta 61.5 tim ama sanki daha hafif hissediyorum kendimi. Rüzgar esseuçacak gibiyim, eşim diyor ne kadar zayofladın sen, tartı dedin 61.1 gösteriyor mümkün değil diyor, ben buraya burdaki tartı sonucunu yazacağım ama Cumartesi Diyetisyen sonucunuda merak etmiyor değilim :)
yagdan vermisin canım benim o daha iyi :)
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin
Gelelim dün ki menüme ;
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Sabah kahvaltı; 1 dilimhellim, 1 dilim ekmek, bol yeşillik , bitkiçayı
Ara; 5 tane yenidünya eriği, 1 bardak süt
Öğlen; peynirli salata, 1 dilim ekmek
Ara; 3form bisküvi, bitkiçayı 10 badem
Akşam; 5 yk pilav, 1 tane but, bol salata, 4 yk yoğurt
Ara; sütlü kahve, 4 tane ceviz, 2 tane form bisküvi
Su; 2,5-3 lt
Spor; 1 saat yürüyüş
yumurtayı sade yapsaydın canım ama menün genede güzelgünaydın kızlar tekrardan
hemen menümü yazayım
sabah;1 çay kaşığı tereyağ ile yapılmış yağda yumua 1dilim kepekli ekmek
aa;4-5 kuru kayısı
öğlen; yağsız közlenmiş patlıcan ve yoğut ileyapılmış salata 1 dilim k.kmek
ara;2 galeta 4-5 kuru kayısı
akşam;kocaman yağsız marul salatası üzerine sepilmiş fırında balık ve 1 d.k.ekmek
spor;özel bir spor yok ama 2-3saa ayaka ütü
çamaşır yıka kurut
asya için balkonu emizledim örtüler örttüm artık çıksın havalar ısındı
su;2 litre
muayyen günümdü spor yapamadım ayrıca.
bizim takımın tatlı kızlarından biri bu menü daha iyi :)günaydın herkeseee öncelikle dünkü menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
yeşil çay
öğle
tavuk
salata
yoğurt
ara
küçük yuvarlak kepek ekmeği içine tonbalığı domates
akşam
1 tabak sarma
yoğurt
1 saat sonra falan 3 adet bisküvi
çay
2 lt su
spor yapamadım bugün itibariyle spora başlıcaz
günaydin arkadaslar,
ilk is olarak demmay in oylamasini baslatiyorum,takima alalimmi almayalimmi
pegasus:evet
bide cimcime cnm,sen bu haftami katilmistin,gecen haftami,bildirirmisin,ona göre senin icinde oylama yapalim.benim beynim durdu,oglum yuzunden
hemen yediklerimide yazayim
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,cay
ara
yok
öglen
biraz üzüm,domates ve 1 dl ekmek
2 kasik yogurt
ara
2 dl ananas
aksam
birazcik patlican oturtma,2 kasik pirinc pilavi,salat,ayran
ara
1 c.b.süt
su
1,5 lt
spor
30 dk yürüyüs
bayb cnm dünki corba kasigiydi,cay degil
zeynosum cnm üzülmesin kizin,alisir o da,evlenince nasil alisacak
rapunzel cok gecmisolsun cnm benim,umarim o dedignden olmaz,söylemeye bile dilim varmiyor
demmay cnm,seninde az kalmis sinava,hadi insallah kazanirsin
bahar dünkü börekleri gördüm cok olmustu
bide kim kek yemisti dün ya,unuttum,cimcimemiydi
eftelya senide gördüm
ben kahvaltiya gectm,görüsürüz sonra
günaydın hanımlar
bu sabah kendimi çok daha iyi hissediyorum, regl oldum ve bu duruma bu kadar sevinebileceğimi düşünmemiştim:)) tartıda çıkan artımın sadece yemekten olmadığını anlamış oldum mutluyum, artık sigara daha az aklıma geliyor, Allahım'a şükürler olsun :)))
menü bile diyemiyeceğim dünkü yediklerimi sıralıyım
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay
ara
5 kakaolu bisküvi
çay
öğlen
1 intense
3 eti combo
çay
akşam
1 kase çorba
5-6 tane bulgurlu pazı sarması
spor yok
su 1,5 lt
canım menün iyi arkadaslarına söyle takımdan zeynep abla bir sey ikram etmicekmişiniz diyor dedünkü menümü yazayım öncelikle:
24.04.2013 çarşamba
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,
ara:
8 adet leblebi,
1 bardak çay,
öğle:
2-3 kaşık bulgur pilavı
1 adet salatalık
arkadaşım kuru biber patlıcan dolma getirmişti 1adet biber bir patlıcan yedim küçüklerdi,
ara:
1 yemek kaşığı dondurma,
1 adet domates,
akşam:
3 kaşık kabak yemeği,
2 dilim kepek ekmeği,
taze sogan nane,
spor:
30 dak.b-fit
belim çok ağrıyordu yapamadım başka birşey.
su:2,5 lt su
Kızlaaar neden benim oylamam için cevap yazmıyorsunuzNiye böyle yapıyorsunuzzzzz 2 kişi dışında kimse birşey demedi, tamam gidiyorum ben çıkış ne taraftaydı
canım benim menün cok cük güzelNeyse sıra dün yediklerimi yazmaya geldi nihayet.
Sabah:
1 fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmek
Peynir
Salatalık
Zeytin
Ara:
Yağsız süt ve yarım muzla muzlu süt.
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Peynirli salata
4 kaşık light yoğurt
Ara / Akşam
4 tane mercimek köfte
Az patates salatası
Biraz kuruyemiş
Son ara:
Yağsız sütle kahve
3 litre su.
Spor yusufun peşinde koşmaca park bahçe
kaptanım arkadasımız durumunu anlattı ben evet diyorumkizlar cimcimesude ninde 2. haftasiymis,ben kacirmisim,onun icinde oylama baslasin,oylarinizi bekliyorum
İş sebebiyle sık giremeyen başka arkadaşlarda var canım .Elinden geldiğince girersin sende.
Kilo verme isteğinii çok iyi bildiğim için ben alınmana takıma evet dedim.
Oooo büyük skandal bana göre.İşin şaka boyuu yoksa ciddi ciddi sinirlendiyse , ben evet demezdim heralde
İyi olurdu canım yaa , ben arkadaşlarla buluşuyorum zaten , onlarında çocukları var 2-5 yaş arası . Ancak o şekilde zaptoluyorlar
Önlenemez dememin sebebi , maalesef tedavisiz bir hastalık . Yani iyileşme gibi bir durum yok sadece hastalığın aktif ve pasif dönemleri var. Ülseratif Kolit olarak geçiyor , bağırsak yarası yani. Ben 3 yıl önce yakalandım bu hastalığa. Çok zor dönemler geçirdim.Her yıl kolonoskopiye girmek zorundayım ve senelik rutin testler ve biyopsiler.10 yıl aktif kanama durmazsa bağırsak kanserine dönüşüyor hastalık ama şükürler olsun bende 2 yıl sürekli kanamadan sonra son bir yıldır azaldı hatta tamamen durdu kanamalar.Yara geçmiyor ama % 97 si yara iken en son koloskopide % 10 lara düşmüştü.Böyle bir hastalık işte.Tamamen stres kaynaklı.
:44: :44: kaptanım ben yapamıyorum kendimi listeye eklemeyihos bulduk
gecmisi okuyordum,okudum geldim
yarin baharin sirasi ama haber alamadik daha kendisinden,ondan sontra zeynep geliyor,o daha kendni listeye ekleyemiyor,nasil yapacak bilmiyorum:18:
benim 4 etkinligim var allahtan kızım gelicek ev işlerini o yapar ben örgü örerim :)çiğdem yürüyüşe gitmiş ben cevaplıyım.her türlü elişini paylaşıyoruz,diyet,sağlıklı yaşam bölümleri var,muhabbet ediyoruz sorunlarımızı paylaştığımız bölümlerde var ve her ay örgü etkinliklerimiz var :)
merhaba..bugün misafir vardı hic gelemedim şimdi gittiler hemen geldim menümü yazayım geçmişe bakcam
sabah az peynir 1 domates 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 bardak çay
ara dısardaydım form bisküvi aldım 3 tane yedim
öğlen yine dısardaydım 1 gevrek 1 ayran
akşam 8 kasık kabak yemegi 3 kasık yoğurt 2 dilim ekmek
ara 1 soda içine limon koydum
spor bütün gün dışardaydım baya yürüyüş oldu aksam evde 200 mekik
su 2 lt olmustur
allah iyiligi versin canım saglıgına kavus aramıza gel kapımız sana acıkCanlarim telden giriyorum sagligimla ligili nedenlerden dolayi bir sure giremicem.kosusturma nedeniyle planli bir diyet kapamicam o nedenle sayin kaptanimdan ve sizden beni takimdan cikarmamanizi ve sorunlarimi halledince deneme surecimin en bastan baslamasini istiyorum...insallah beni donene kadar askiya alirsiniz..insallah donusum muhtesem olur.kist problemim yeniden olusmus sol overim tehlikede onun haricinde aclik tokluk seker testleri yaptirmam gerekiyor.sizleri seviyorum.ve hep aranizfa olmak istiyorum.beni unutmayin insallah gorusruz....Allaha emanet olun...
görüşürüz bitanemsimdi iyiyim zeynep ablam saoll..benim şimdi çıkmam lazım misafir geldi erken giderlerse gelirirm görüşürüz kızlarr
burada 1,5 lt su içeni dövüyorlar3lt suiçenler var Gonca abla
:44: :44: kaptanım ben yapamıyorum kendimi listeye eklemeyitopraksı arıyım anlatsın haftaya bende sıraysa ben yaparım nihayetinde takım görevi
en gec aksam 6 ya kadar liste eklenmis olacak,yoksa ceza aliriz:18:pegasus canım kaptanım ben haftaya listeyi yaparım topragı ararım anlatır bana ama ben sabah 10 da spora gidiyorum ve benim eve gelmem 1 yada 2 oluyor o zamana yapsam listeyi olur mu
bu hafta bahar yapamiyor daha dogrusu isten gelemiyor diye sira sana gecti cnm
yarin listeyi sen hazirlicaksin,ona göre hazirliklarini yap,burda olman gerek
kolay geslin
en gec aksam 6 ya kadar liste eklenmis olacak,yoksa ceza aliriz:18:
senden sonra pokemonun sirasiydi,yanlis hatirlamiyorsa,o musaitse yer degistirin,o zaman olur:44:haftaya ben alsam olmaz mı yarın dilber gelicek spordan sonra otogara kızı almaya gidicektim kaptanım
tamam,pokemona devredelim,onunda isi varsa yine ben hazirlarim,sorun degil,sadece ögrenin diye yapiyoruz bunu,yani ablan hazirlarsa sen ögrenemicen yine,o yuzden haftaya sana gelsin sira:18:canım benim takımımı asla zorda bırakmam ablama söylerim ben sabahtan hazırlayamazsam benim yerime ablam hazırlar listeyi spordan gelincede ben eklerim
iyi aksamlarİyi akşamlar herkese,
Zeynep abla wuwum babaannesine gitti kalmaya yarında doktora gidecek kontrole. Babaannesinde internet olmadığından giremiyor merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?