Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bir sürü alıntı yapmıştım hepsine bir dünya cevap yazdım silinmiş. Tüh neyse hatırladıklarımı yazıyım.

Nur Tuanna seni tanıdığıma çok sevindim, en basit tedavi ile en sağlıklı günlerine en çabuk şekilde kavuşmanı diliyorum. Fırsatın olursa yine de gel arada bir uğra. Kendine iyi bak canım...

tamam,pokemona devredelim,onunda isi varsa yine ben hazirlarim,sorun degil,sadece ögrenin diye yapiyoruz bunu,yani ablan hazirlarsa sen ögrenemicen yine,o yuzden haftaya sana gelsin sira:18:

cok teşekkür ederim kaptanım eninde sonunda ögrenmem lazım liste yapmayı

hatirladigin sadece bumuydu

gogo kurallari kabul ettigine göre,seni taniyalimmi biraz,kilonu,yasini,evlimisin gibi genel bilgiler yani

rica ederim cnm benim,ögrenirsin,hic bir zorlugu yok zaten

bide yanlis yazmisim ya,senden sonra bayby geliyormus
bayby cnm,yarin liste sana kaldi,musaitmisin
:18:

Tataaam bende miymiş sıra ne güzel... İş yerindeyim elimden geldiği kadar hızlı bir şekilde yapmaya çalışırım. O zaman bu gece listeyi hazırlar öyle yatarım. Tamam kaptan görev anlaşılmıştır...

benimkiler 2 de birakti,3 numarada artik yavas yavas alistrmaya calisiyorum
kücük lazimliklar var,onlarla alstir,ben öyle yapiyordum

sevgilim var mi
cok tatliiiii

Demmay canım ben makarnayı hiç sevmem belkide o yüzdendir gördümmü illa iki kelime yorum yapıyorum, sen listene uy tabi .

Aus cum Fener penaltı kaçırdı , çoook üzüldüm, böyle büyük bir maçta penaltı nasıl kaçar yani anlamadım.
Kaptanla kaptan yardımcısı aralarında fiskos yapıyorlardı ben de mızmızlandım boş da olsa arada bana da gönderin dedim mevzu o yani arkadaşım

benimkiler 2 de birakti,3 numarada artik yavas yavas alistrmaya calisiyorum
kücük lazimliklar var,onlarla alstir,ben öyle yapiyordum

sevgilim var mi
cok tatliiiii

Evet yaa, dil otu yemiş sanki herşeyi biliyor . Parka her gün aynı saatlerde Mert diye bir çocuk geliyor, benimki çok seviyor onu aynı yaştalar. KAhvaytımı yapayşam Meyte didceşmi anne diyor. Geçendede gelmiş babasına benim sefdilim var baba diyor. Ama iş tuvalete gelince yaptıktan sonra kaka yaptım diyor. Çok zor işmiş valla. İnsan bazen şaşırıyor. Ben bir kere lazımlık denedim kakasını yaptıktan sonra yarım saat nerdeyse ağladı, kakam düştü anne , kakam koptu anne diye . Doktora sordum, bazı çocuklar kendi yaptıklarını görünce kendilerinden parça koptu sanırlarmış, sonrada tuvaletlerini tutarlarmış, hemen kaldırdım lazımlığı benimkide onlardan heralde. Şimdi klozet kapağına geçenler var ya çocuklar için onları denemeye başlıycam daha yeni aldım ama kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…