iyi aksamlar
yarin kilosunu nasil bildirecek acaba:44:
tamam,pokemona devredelim,onunda isi varsa yine ben hazirlarim,sorun degil,sadece ögrenin diye yapiyoruz bunu,yani ablan hazirlarsa sen ögrenemicen yine,o yuzden haftaya sana gelsin sira:18:
hatirladigin sadece bumuyduBir sürü alıntı yapmıştım hepsine bir dünya cevap yazdım silinmiş. Tüh neyse hatırladıklarımı yazıyım.
Nur Tuanna seni tanıdığıma çok sevindim, en basit tedavi ile en sağlıklı günlerine en çabuk şekilde kavuşmanı diliyorum. Fırsatın olursa yine de gel arada bir uğra. Kendine iyi bak canım...
iyi aksamlar
yarin kilosunu nasil bildirecek acaba:44:
rica ederim cnm benim,ögrenirsin,hic bir zorlugu yok zatencok teşekkür ederim kaptanımeninde sonunda ögrenmem lazım liste yapmayı
tamam o zaman,insallah vermistirkaptanım bende numarası var mervenin ben ararım ögrenirim
hatirladigin sadece bumuydu
ay zaten ya yemek yerken yaparlar,ya mesgulkenyok yoook hepsi aklımda da onu yazarken bizim kız yine altına yaptı odaayı koku sarmadan değiştireyim diye gittim geldim iki dakka
rica ederim cnm benim,ögrenirsin,hic bir zorlugu yok zaten
bide yanlis yazmisim ya,senden sonra bayby geliyormus
bayby cnm,yarin liste sana kaldi,musaitmisin:18:
tesekkürler cnm,takilirsan ben buralarda olurumTataaam bende miymiş sıra ne güzel... İş yerindeyim elimden geldiği kadar hızlı bir şekilde yapmaya çalışırım. O zaman bu gece listeyi hazırlar öyle yatarım. Tamam kaptan görev anlaşılmıştır...
ay zaten ya yemek yerken yaparlar,ya mesgulken
benimkiler 2 de birakti,3 numarada artik yavas yavas alistrmaya calisiyorumAyyy hiç sorma kaptan yaa, her bişeyi öğrendi parkta sevgilim var demeyi biliyor ama kakam geldiyi daha öğrenemedi. Bu yaz öğretcem inşallah tam iki buçuk oluyor, Uzmanlar 2.5 dan önce baskı yapmayın sonra altına kaçırma sorunu yaşıyorlar diyor.
Tataaam bende miymiş sıra ne güzel... İş yerindeyim elimden geldiği kadar hızlı bir şekilde yapmaya çalışırım. O zaman bu gece listeyi hazırlar öyle yatarım. Tamam kaptan görev anlaşılmıştır...
dilegim harikasın sen
gogo kurallari kabul ettigine göre,seni taniyalimmi biraz,kilonu,yasini,evlimisin gibi genel bilgiler yani
ne demek ablacım estağfurullah. takım bizim yani, sen müsait değilsen ben , ben değilsem başkası ...
benimkiler 2 de birakti,3 numarada artik yavas yavas alistrmaya calisiyorum
kücük lazimliklar var,onlarla alstir,ben öyle yapiyordum
sevgilim var mi
cok tatliiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?