Günaydınlarrrr.
Banu dünkü 1.100 kalori çok mu az mı senin için? anlamadım..
Banu spor spor spor senin kg. o oynatır ancak.
Beci ve Banu siz daha önce zayıflama grupları varmıydınız?
Banu sen nerde yaşıyorsun? 1.100 hiç de fazladeğil Banucum.
.
günaydin hanimlar nasilsiniz ben iyi sayilirim uykum var benim yaa.gelelim düne dün diyetisyene gitmek icin doktora gittim bir kagit doldurdu bana onunla sigortaya gidicem onlar diycek bana suraya git doktorum türktü bana lisede bir arkadasinin weight watchers diyetiyle 40 kilo verdigini söyledi dün bütün gün onu arastirdim nette siteside var yemeklere puan sistemi koymuslar mesela ekmek 1 puan elma 0 puan gibi senin bok kilona yasina görede günlük yemen gereken puaniin belirleniyo benimki 20 mesela bu 20 puani bir günde mutlaka yemeliyim nasil tüketecegim bana kalmis aslinda cok mantikli geldi bana ama önce bi diyetisyene görüneyim onada sorayim baslarim sonra nette siteleride var onlein yapabilyiosun ama 3 ayligi 60 euro bunlarin bide her haafta toplantilarida oluyomus orda tartiyolarmis seni falan filan ama ben gidemem öyle yerlere 2 cocukla yaparsam onlein yaparim yada kitaplarida var piyasada kitabini alip kendim yaparim tabi almanca bunlarin hepsi nette arastiriken uzun bi leste buldum puanlarla ilgili bakalim iste önce bi diyetisyene gideyimde ne yedigime gelince;
dün sabah kepek ekmegiyle krem peynir yedim öglede taze fasulye ve salata aksamda öyle meyve salatalik havucla gecistirdim aralarda meyve hep yiyorum zaten sanirim meyveyi biraz fazla kaciriyom ama bi zarari olmuyo bana busabahda yine bir dilim kepek ekmegiyle salam yedim sali aksami malesef cikolataya saldirdigim icin bu sabah 76.5 ciktim eger yemeseydim bugün 76 olabilridim(
Yasemin çok iyi gidiyorsun bence. Tartıda da sonuç alıyorsun ne güzel. Senin bahsettiğin karbonhidrath rejimi sanırım. Her yiyeceğin puanı var. Türkçe sitelere de bakabilirsin. Çcukların kaç yaşında senin?
hasretim eczaneden krom al..krom şeker krizlerini önlüyor..
kızlar müthiş bişey buldum kilo vermeyle ilgili ama şu an toplantıdayım sadece okuyorum
müsait olunca paylaşıcam şekerler
hasretim bence kullanabilirsin ama eczaneye sor yinede şeker
krom vücudumuza gerekl i bir mineral
eksikliğinde yorgunluk halsizlik ve tatlı krizleri oluşuyor ve vücudun spor yaparken yağ yakımını destekliyor eksikliği yağ depolamasını hızlandırıyor..
ben günde bir adet (unutmazsam) alıyorum ve gerçekten benim gibi tatlı düşkünü birini tatlıdan soğuttu..
hatta yersen miden bulanıyor..senide çikolatadan uzaklaştırır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?