Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlarrrr.

Banu dünkü 1.100 kalori çok mu az mı senin için? anlamadım..
Banu spor spor spor senin kg. o oynatır ancak.

Beci ve Banu siz daha önce zayıflama grupları varmıydınız?

1100 kalori bana çok gibi geldi spora gelince yürüyüşü deneyeceğim başkada napabilirim bilmiyorum çünkü akşam evde kızım ve eşim tüm zamanımı alıyor yorgunluktan 10 da uyumuş oluyorum

zayıflama grubu derken kk gruplardan bahsediyorsan hayır ..
tek başıma 1 kere lisedeyken 1 kerede 3 sene evvel diyet yapmıştım ve 2 ayda ciddi kilolar verip üstünede almamıştım ama şimdi bu olmuyor bunun için burdayım zaten

günaydınlar arkadaşlar
işler dünden beri yğun dün öğleden sonra bütün gün mükellefteydim yazamadım
dün öğlen 1 tane gözleme ayran yedim
akşam yemek yemedim çünkü doğum günü vardı ince bir dilim pasta zor yedim
sabah korkarak tartıldım ama 65,7 kg
çok değil ama korkmuştum açıkcası

nihalcim aslında en önemlisi akşam öğünü biliyorsun, yürüyüşde yapıyorsun akşam yiyerek yürüyüşünü boşa yapmış oluyorsun bir yerde. Sen Ankaranın neresindesin? Sen kkda takımlarda yarışmacı oldun mu?

Banu sen nerde yaşıyorsun? 1.100 hiç de fazladeğil Banucum.

.

benim evim avcılarda bebeğime bakan kişi orda diye avcılara taşındım işimde esentepede yani ev ve işim arası trafik yoksa eğer servisle 1 saat
eğer bunu sorma amacın eve yürüyerek git demekse 6 da işten çıktığımı farzedersek evde ancak gece 12 -1 de falan olurum heralde en iyi ihtimalle

nihalcim aslında en önemlisi akşam öğünü biliyorsun, yürüyüşde yapıyorsun akşam yiyerek yürüyüşünü boşa yapmış oluyorsun bir yerde. Sen Ankaranın neresindesin? Sen kkda takımlarda yarışmacı oldun mu?

günaydin hanimlar nasilsiniz ben iyi sayilirim uykum var benim yaa.gelelim düne dün diyetisyene gitmek icin doktora gittim bir kagit doldurdu bana onunla sigortaya gidicem onlar diycek bana suraya git doktorum türktü bana lisede bir arkadasinin weight watchers diyetiyle 40 kilo verdigini söyledi dün bütün gün onu arastirdim nette siteside var yemeklere puan sistemi koymuslar mesela ekmek 1 puan elma 0 puan gibi senin bok kilona yasina görede günlük yemen gereken puaniin belirleniyo benimki 20 mesela bu 20 puani bir günde mutlaka yemeliyim nasil tüketecegim bana kalmis aslinda cok mantikli geldi bana ama önce bi diyetisyene görüneyim onada sorayim baslarim sonra nette siteleride var onlein yapabilyiosun ama 3 ayligi 60 euro bunlarin bide her haafta toplantilarida oluyomus orda tartiyolarmis seni falan filan ama ben gidemem öyle yerlere 2 cocukla yaparsam onlein yaparim yada kitaplarida var piyasada kitabini alip kendim yaparim tabi almanca bunlarin hepsi nette arastiriken uzun bi leste buldum puanlarla ilgili bakalim iste önce bi diyetisyene gideyimde ne yedigime gelince;

dün sabah kepek ekmegiyle krem peynir yedim öglede taze fasulye ve salata aksamda öyle meyve salatalik havucla gecistirdim aralarda meyve hep yiyorum zaten sanirim meyveyi biraz fazla kaciriyom ama bi zarari olmuyo bana busabahda yine bir dilim kepek ekmegiyle salam yedim sali aksami malesef cikolataya saldirdigim icin bu sabah 76.5 ciktim eger yemeseydim bugün 76 olabilridim (

sebnemselayfurkan o dediğin yarışmaların ne olduğunu bilmiyorum bu benim hayatımda yaptığım ilk diyet aslında ve ayrancıda oturuyorum

Yasemin çok iyi gidiyorsun bence. Tartıda da sonuç alıyorsun ne güzel. Senin bahsettiğin karbonhidrath rejimi sanırım. Her yiyeceğin puanı var. Türkçe sitelere de bakabilirsin. Çcukların kaç yaşında senin?

tesekür ederim canim su cikolata krizleride olmasa cok güzel olcak asliinda sasirmiyo degilim nasil gidiyo hergün böyle diye sanirim emzirdigim icindir heralde cünkü emzirirken alman gereken kalori 2500 sanirim normal insanin 200o ben 2000 den az aldigim ciin cabuk gidiyo sanirim bide spor yapabilsem tam olcak ama olmuyo iste benim büyük oglum temmuzda 3 olcak kücügüde 2.5 aylik kücük olgum haftaya persembe sünnet olcak

hasretim eczaneden krom al..krom şeker krizlerini önlüyor..

kızlar müthiş bişey buldum kilo vermeyle ilgili ama şu an toplantıdayım sadece okuyorum
müsait olunca paylaşıcam şekerler

hasretim bence kullanabilirsin ama eczaneye sor yinede şeker
krom vücudumuza gerekl i bir mineral
eksikliğinde yorgunluk halsizlik ve tatlı krizleri oluşuyor ve vücudun spor yaparken yağ yakımını destekliyor eksikliği yağ depolamasını hızlandırıyor..
ben günde bir adet (unutmazsam) alıyorum ve gerçekten benim gibi tatlı düşkünü birini tatlıdan soğuttu..
hatta yersen miden bulanıyor..senide çikolatadan uzaklaştırır..

süpermis ins kullanabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…