Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün nasıl bir duygu hali yaşıyorum bilemiyorum ya sabah enerji doluydum şimdi ise canım sıkılıyor hiçbir iş yapmak gelmiyor içimde..

Kardeş takımlarda üyeler var ama liste kontrol etmeyi bilmiyorlarmış, bekliyorum o yüzden bilen biri gelsin de kontrol etsin diye. Ufff acele ederken bekletilmek çok zor bir şey...

Kardeş takımlarda üyeler var ama liste kontrol etmeyi bilmiyorlarmış, bekliyorum o yüzden bilen biri gelsin de kontrol etsin diye. Ufff acele ederken bekletilmek çok zor bir şey...

Canım onlardan cevap gelmiyorsa, kardeş takımlardan cevap alamadım , listemizi kontrol edebilir misiniz diye başka takımlara yollayabilirsin .

Zaten 2 cevap gelmesine de gerek yok , bana da birinden gelmişti sadece.

merhaba cnm,kusura bakma,seni yanliz biraktim bu gün,arkadaslar yardmci olmuslar gerci
benim oglan sabaha kadar uyuamdi,sonrada doktora götürdüm,biraz uyudum,daha etrafi bile topalmadan buraya geldim
cnm onay alamadiysan sen paylas listeyi,eger itiraz gelirse degistiririz

Geçmiş olsun kaptan nasıl oldu ufaklık ?

Aus kalpleri 5 yapmissin,hayirli olsun:13:

topraks cnm,masallah sendede derece var sondansisliktir ama o,haftaya hepsi iner,ceza demissin,yok cnm,bu hafta izinliydin diye ceza yok,mesaj icin 500 kalori cezan var

bahar ne oldu cnm,aksam herseyi anlat,neden ayriliyorsun isten:18:

bayb cnm,cok yorduk seni

kilo verenleri tebrik ediyorum,veremeyenlerede :76::76:

yediklerinize yorumlari sonra yapicam,bu gidisle sonuncu olucaz,sonuncu oldukmu ceza aliyoruz,haberiniz olsun
mesajlar yazilmamis,musait bir anda sayarm,yazarim,en fazla mesaji sayamam ama,49 alti olanlari tespit ederim

Ben saymadım 49 altı olmadığımı bildiğim için .

Beş kalp , iyi bir şey mi dersin acaba ? Yoksa tescilli çenesi düşüklük mü bilemedim .:26:

Ayyy yaa baby çıkamadı 7. ve 13 takımlardan , gelip okusa da burayı , paylaşıp rahatlasa listeleri.

Geçmiş olsun kaptan nasıl oldu ufaklık ?
aslinda ates felan yoktu,aksam cok huysuzlaninca bizmi anlamiyoruz,bi yerimia griyor diye götürdüm sabah,doktorda bakti,disleri tamam dedi,bir sorunda yoktu,biseyo yok,sadece sizinle uyanik olmak istiyo dedi geldik bizde
bi sürü bekledim orda randevusuz gittik diye

bide kurallarda bi yeri isaretlemissin,benim yarim yamalak türkcemle bu kadar olur ancak
,ben kurallari buraya yazdim cnm,o zaman kimse bisey demeyince püsküüt e yolladim,o yapti,benim yapma imkanim yok yani,simdi püsküütte hastanade,ufak bi ameliyat gecirecekti,artik o gelirse iletirim kendisine:13:

Oyyyy annesinin kuzusu , canı uyumak istememiş demek annesi.

Yeni gelenler yanlış anlamasın diye yazdım ben , püsküüt değiştirir o zaman . Ayrıca sen yurt dışında yaşayıp yarım yamalak Türkçe konuşan kimse görmedin heralde. Takdir ediyorum ben seni , hiç bozulmamış dilin

tesekkürelrr

bayb burdami acaba,neyse daha zaman var,gelir o zamana kadar,gelmezse paylasiriz biz
cnm ya gecmisi okudum,nasilda ugrasmis
haftayada zeynos yapacak,o zaman tam eglence olur

Kızlar ben listeyi paylaşım alanına taşıdım, Wuwum gelirse oaraya eklesin kendini, ben çok yoğunum gözümden kaçabilir.

Şu ana kadar 5 takım listesini açıkladı sonuncuyuz şu anda

Kızlar ben listeyi paylaşım alanına taşıdım, Wuwum gelirse oaraya eklesin kendini, ben çok yoğunum gözümden kaçabilir.

elerine saglik cnm,tesekkür ederim,olmus baktim hemen
wuwumun gwlwcwgini sanmiyorum
sonucta telefonla bildirme imkanida var
sonuncuyuz bencede bizden asagisi olurmu,zannetmiyorum

neyse artik,haftaya genel liste hazirlama sirasi bizim,haftaya gayret eder kendi 1.ligimizi kendimiz yayinlariz

tesekkürelrr

bayb burdami acaba,neyse daha zaman var,gelir o zamana kadar,gelmezse paylasiriz biz
cnm ya gecmisi okudum,nasilda ugrasmis
haftayada zeynos yapacak,o zaman tam eglence olur

OFFFFFFFFF haftaya bombalar var o zaman , zeynep ne cevherler sunar şimdi , canım yaaa.

merhaba 5. takımdan kaptan yardımcısı toplight
büyümeyenbaby bizim listeyi eklemeden sizinkini koymuşsun gerçi aradaki zaman 1 dk düzeltme kuralları nasıl bilmiyorum siz mi düzeltirsiniz biz mi? sizden haber bekliyorum

Estağfurullah kaptan, sağolsunlar Topraks ve Aus çok yardım etti. Bidaha sıra bana geldiğinde işten izin alıcam. Mahvoldum.

tamam cnm,düzeltiriz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…