Kardeş takımlarda üyeler var ama liste kontrol etmeyi bilmiyorlarmış, bekliyorum o yüzden bilen biri gelsin de kontrol etsin diye. Ufff acele ederken bekletilmek çok zor bir şey...
merhaba cnm,kusura bakma,seni yanliz biraktim bu gün,arkadaslar yardmci olmuslar gerciKardeş takımlarda üyeler var ama liste kontrol etmeyi bilmiyorlarmış, bekliyorum o yüzden bilen biri gelsin de kontrol etsin diye. Ufff acele ederken bekletilmek çok zor bir şey...
merhaba cnm,kusura bakma,seni yanliz biraktim bu gün,arkadaslar yardmci olmuslar gerci
benim oglan sabaha kadar uyuamdi,sonrada doktora götürdüm,biraz uyudum,daha etrafi bile topalmadan buraya geldim
cnm onay alamadiysan sen paylas listeyi,eger itiraz gelirse degistiririz
Kardeş takımlarda üyeler var ama liste kontrol etmeyi bilmiyorlarmış, bekliyorum o yüzden bilen biri gelsin de kontrol etsin diye. Ufff acele ederken bekletilmek çok zor bir şey...
Aus kalpleri 5 yapmissin,hayirli olsun:13:
topraks cnm,masallah sendede derece var sondansisliktir ama o,haftaya hepsi iner,ceza demissin,yok cnm,bu hafta izinliydin diye ceza yok,mesaj icin 500 kalori cezan var
bahar ne oldu cnm,aksam herseyi anlat,neden ayriliyorsun isten:18:
bayb cnm,cok yorduk seni
kilo verenleri tebrik ediyorum,veremeyenlerede :76::76:
yediklerinize yorumlari sonra yapicam,bu gidisle sonuncu olucaz,sonuncu oldukmu ceza aliyoruz,haberiniz olsun
mesajlar yazilmamis,musait bir anda sayarm,yazarim,en fazla mesaji sayamam ama,49 alti olanlari tespit ederim
aslinda ates felan yoktu,aksam cok huysuzlaninca bizmi anlamiyoruz,bi yerimia griyor diye götürdüm sabah,doktorda bakti,disleri tamam dedi,bir sorunda yoktu,biseyo yok,sadece sizinle uyanik olmak istiyo dedi geldik bizdeGeçmiş olsun kaptan nasıl oldu ufaklık ?
tesekkürlercanımcım kontrol ettim listenizi sorun yokkilo veren herkesi tebrik ederim
aslinda ates felan yoktu,aksam cok huysuzlaninca bizmi anlamiyoruz,bi yerimia griyor diye götürdüm sabah,doktorda bakti,disleri tamam dedi,bir sorunda yoktu,biseyo yok,sadece sizinle uyanik olmak istiyo dedi geldik bizde
bi sürü bekledim orda randevusuz gittik diye
bide kurallarda bi yeri isaretlemissin,benim yarim yamalak türkcemle bu kadar olur ancak,ben kurallari buraya yazdim cnm,o zaman kimse bisey demeyince püsküüt e yolladim,o yapti,benim yapma imkanim yok yani,simdi püsküütte hastanade,ufak bi ameliyat gecirecekti,artik o gelirse iletirim kendisine:13:
tesekkürelrrOyyyy annesinin kuzusu , canı uyumak istememiş demek annesi.
Yeni gelenler yanlış anlamasın diye yazdım ben , püsküüt değiştirir o zaman . Ayrıca sen yurt dışında yaşayıp yarım yamalak Türkçe konuşan kimse görmedin heralde. Takdir ediyorum ben seni , hiç bozulmamış dilin
iyi tatiller cnm,bu arada ruh halini düzeltmeye ugrasben çıkıyorum arkasdaşlar hepinize iyi tatiller..
elerine saglik cnm,tesekkür ederim,olmus baktim hemenKızlar ben listeyi paylaşım alanına taşıdım, Wuwum gelirse oaraya eklesin kendini, ben çok yoğunum gözümden kaçabilir.
Şu ana kadar 5 takım listesini açıkladı sonuncuyuz şu anda
tesekkürelrr
bayb burdami acaba,neyse daha zaman var,gelir o zamana kadar,gelmezse paylasiriz biz
cnm ya gecmisi okudum,nasilda ugrasmis
haftayada zeynos yapacak,o zaman tam eglence olur
Kızlar ben listeyi paylaşım alanına taşıdım, Wuwum gelirse oaraya eklesin kendini, ben çok yoğunum gözümden kaçabilir.
Şu ana kadar 5 takım listesini açıkladı sonuncuyuz şu anda
merhaba cnm,kusura bakma,seni yanliz biraktim bu gün,arkadaslar yardmci olmuslar gerci
benim oglan sabaha kadar uyuamdi,sonrada doktora götürdüm,biraz uyudum,daha etrafi bile topalmadan buraya geldim
cnm onay alamadiysan sen paylas listeyi,eger itiraz gelirse degistiririz
tamam cnm,düzeltiriz bizmerhaba 5. takımdan kaptan yardımcısı toplight
büyümeyenbaby bizim listeyi eklemeden sizinkini koymuşsun gerçi aradaki zaman 1 dk düzeltme kuralları nasıl bilmiyorum siz mi düzeltirsiniz biz mi? sizden haber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?