Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yürüyüşümüzü bitirdik geldim artık muhabbete dalabilirim..yarın çarşıya çıkabilirsem biberiye yağı almayı düşünüyorum deneyen varmı aranızda acaba ??

tamam saol söylerim

ben geldimm kızlar geçmişe dalıyorum hemmenn inşallah bugün dönerim
hosgeldin cnm
hemen bu günü özet gecermisin,merak ettim seni:26:

yürüyüşümüzü bitirdik geldim artık muhabbete dalabilirim..yarın çarşıya çıkabilirsem biberiye yağı almayı düşünüyorum deneyen varmı aranızda acaba ??
ohh ne güzel,biberiye yagi deneyimim olmustu,daha dogrusu olmaya yol almistti
ben burda bulamadim biberiye yagi,türkiyeden kiz kardesime söyledim,bana gönderdi,2 sise gönderim yetermi dedi,bende ne bilim,sise diyince,büyük sandim,yeter dedim,anam bi geldilerki,kücük parmagim kadar siseler,e smdi ben bunun yarim sisesini basenlere sürdüm,spor falan yaptim,sonra dus aldim,diger yarisinin yarisini diger gün,yani anlicaniz bu siseler hemenceceik bitti,yani ben faydasini göremeden yaglar suyunu cekti
zaten ucucu bir yag,sürüyorsun,sonra kupkuru oluyr yin e vücut,cok keskin bir kokusu var,mentol gibi
trye gittigimde alicam yine,bu defa fayda olurmu bakarim

ben denedim 1.5 şişede baya faydasını görmüştüm farkedilir şekilde inceltiyo ama sonra araya ameliyatlar girdi bıraktım şimdi tekrar başlıcam

tamam saol söylerim
rica ederim cnm,ben senin roportajda sormamistim
sen yanlizmi yasiyorsun,ailenlemi,bide gerbera evlimiydi:44:
konus cnm,konus valla,artik beni dinlemiyorlar,kaptanligi sana devredesim geldi
canım benim suçlama kendini burda eylenerek kilo vermeye çakışıyoruz ayrıca sesini duymak cok güzeldi :)
hayirdir,nerde duydun sesini
wuwum u aradinmi hic,ne olmus doktor durumu haberin varmi
:18:

Son düzenleme:
ohh ne güzel,biberiye yagi deneyimim olmustu,daha dogrusu olmaya yol almistti
ben burda bulamadim biberiye yagi,türkiyeden kiz kardesime söyledim,bana gönderdi,2 sise gönderim yetermi dedi,bende ne bilim,sise diyince,büyük sandim,yeter dedim,anam bi geldilerki,kücük parmagim kadar siseler,e smdi ben bunun yarim sisesini basenlere sürdüm,spor falan yaptim,sonra dus aldim,diger yarisinin yarisini diger gün,yani anlicaniz bu siseler hemenceceik bitti,yani ben faydasini göremeden yaglar suyunu cekti
zaten ucucu bir yag,sürüyorsun,sonra kupkuru oluyr yin e vücut,cok keskin bir kokusu var,mentol gibi
trye gittigimde alicam yine,bu defa fayda olurmu bakarim
[/QUOTE]

ben denemeyi düşünüyorum sürüp streç film sarmak gerekiyomuş sonra duş alıp göbeğe masaj yapmak gerekiyor .bakalım düzenli yapabilirim inşallah :)

cnm o kadar fazla fazla sürmene gerek yok azcık al eline iice yedir onu cok faydası oluyo

canım geçmiş olsun bunu belirtileri sadece kanamamı bende kabızlık arttı iyice yaa o yüzdendemi veremiyorum ki acaba ya bu hafta sadece börek fazlalıgım vardı ondada o gün sporumuda yapmıştım ama bu hafta kılom sabitti
canım ben giremiyorum iş yerinde ama salı günü işden cıkmayı düşünüyorum eger hemen baska işe girmezsem haftaya paylaşırım olurmu:26:
haydaaa ben hiç sakız sevmem neden çok göbeğim var (
valla canım nette okumuştum kilo aldırıyormuş şişkinlik yapıyormuş
zeynep abla menün çokgüzel begendim
oh oh ne güzel zeynep abla bende xl giyiyorum :26:

kaptan paylaşabilsem yaparım da inanınki yapamam iş yerindeyken

yalız değilm canm ailemle yasıyorum yani yasıyoruz ikimiz de bekarız

ben denemeyi düşünüyorum sürüp streç film sarmak gerekiyomuş sonra duş alıp göbeğe masaj yapmak gerekiyor .bakalım düzenli yapabilirim inşallah :)
göbege bilmiyorum,ben basenlere denemistim,göbegim cok yok,basen var bende
selülitede faydasi var diye okumustum hatta,yeniden denesemmi:44:

göbege bilmiyorum,ben basenlere denemistim,göbegim cok yok,basen var bende
selülitede faydasi var diye okumustum hatta,yeniden denesemmi:44:

bence dene.basenlerim var diyosun yanlış hatırlamıyosam bisiklete biniyorummu yazmıştın?

telefonda konustuk toprakcıgımla canım wuwumun 2 tane numarası bende aradım ama camadı

hoş geldin fıstık bende bahar :) menun oldum 23 yasında bekar kılolu tontiş bir kızım
canım baya bi dengesiz olmuş sankim sadece akşam güzel
çoooook geçmiş olsun canım benim
evet canım simit izmirde gevrek deniyo alıskanlık iste öğlenden sonraki arayı yazmayı unutmusum 1 küçük kutu süt almıştım 2 tanede form bisküvi

bide ben içebilseydim şu sütü:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…