tamam saol söylerimvar cnm,gelsin,yanliz bol paylasim biliyorsun
sonlardayiz
tesekkürler cnm
evet cnm,5.takimla ayni anda paylasmissiniz,sorun yok,halledildi
oglum cnm ya,sabah götürdüm doktora,bisey yok dedi geldik,az önce dus yapticaktim,baktimki vucudu kizarmis,anlamadim,acaba biseymi dokundu:44:
esimi bekliyorum,olmazsa eve doktor cagiracagim
kesinlikle cnm,bizim takimda hesaplamayi bilmeyen kalmadi,en azindan herkes kendi kilosunu hesaplayabiliyor
saglik olsun,haftayada biz oluruz o listelerde
ye cnm,ye,sen bu gün pastanin kalorisini yakmissindir
bol terlemeler
bende simdi yürüyüsten geldim,pizza yaptim firina attim,hatta kokuyor,bi bakim yanmasin
hosgeldin cnmben geldimm kızlar geçmişe dalıyorum hemmenninşallah bugün dönerim
ohh ne güzel,biberiye yagi deneyimim olmustu,daha dogrusu olmaya yol almisttiyürüyüşümüzü bitirdik geldim artık muhabbete dalabilirim..yarın çarşıya çıkabilirsem biberiye yağı almayı düşünüyorum deneyen varmı aranızda acaba ??
ben geldimm kızlar geçmişe dalıyorum hemmenninşallah bugün dönerim
yürüyüşümüzü bitirdik geldim artık muhabbete dalabilirim..yarın çarşıya çıkabilirsem biberiye yağı almayı düşünüyorum deneyen varmı aranızda acaba ??
rica ederim cnm,ben senin roportajda sormamistimtamam saol söylerim
konus cnm,konus valla,artik beni dinlemiyorlar,kaptanligi sana devredesim geldisondan 3. olmuşuz kızlar
kaptanım bu hafta kimseye ödül mödül yok
gelicek hafta ilk 3 de görmek istiyorum takımımızı
cıtır kızlar lütfen spor lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yediklerimize dikkat edelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaçamak yok bu hafta tamam mı
hayirdir,nerde duydun sesinicanım benim suçlama kendini burda eylenerek kilo vermeye çakışıyoruz ayrıca sesini duymak cok güzeldi :)
hosgeldin cnm
hemen bu günü özet gecermisin,merak ettim seni:26:
ohh ne güzel,biberiye yagi deneyimim olmustu,daha dogrusu olmaya yol almistti
ben burda bulamadim biberiye yagi,türkiyeden kiz kardesime söyledim,bana gönderdi,2 sise gönderim yetermi dedi,bende ne bilim,sise diyince,büyük sandim,yeter dedim,anam bi geldilerki,kücük parmagim kadar siseler,e smdi ben bunun yarim sisesini basenlere sürdüm,spor falan yaptim,sonra dus aldim,diger yarisinin yarisini diger gün,yani anlicaniz bu siseler hemenceceik bitti,yani ben faydasini göremeden yaglar suyunu cekti
zaten ucucu bir yag,sürüyorsun,sonra kupkuru oluyr yin e vücut,cok keskin bir kokusu var,mentol gibi
trye gittigimde alicam yine,bu defa fayda olurmu bakarim
cnm,nasil yetti 1,5 siseben denedim 1.5 şişede baya faydasını görmüştüm farkedilir şekilde inceltiyo ama sonra araya ameliyatlar girdi bıraktım şimdi tekrar başlıcam
canım geçmiş olsun bunu belirtileri sadece kanamamı bende kabızlık arttı iyice yaa o yüzdendemi veremiyorum ki acaba ya bu hafta sadece börek fazlalıgım vardı ondada o gün sporumuda yapmıştım ama bu hafta kılom sabittiİş sebebiyle sık giremeyen başka arkadaşlarda var canım .Elinden geldiğince girersin sende.
Kilo verme isteğinii çok iyi bildiğim için ben alınmana takıma evet dedim.
Oooo büyük skandal bana göre.İşin şaka boyuu yoksa ciddi ciddi sinirlendiyse , ben evet demezdim heralde
İyi olurdu canım yaa , ben arkadaşlarla buluşuyorum zaten , onlarında çocukları var 2-5 yaş arası . Ancak o şekilde zaptoluyorlar
Önlenemez dememin sebebi , maalesef tedavisiz bir hastalık . Yani iyileşme gibi bir durum yok sadece hastalığın aktif ve pasif dönemleri var. Ülseratif Kolit olarak geçiyor , bağırsak yarası yani. Ben 3 yıl önce yakalandım bu hastalığa. Çok zor dönemler geçirdim.Her yıl kolonoskopiye girmek zorundayım ve senelik rutin testler ve biyopsiler.10 yıl aktif kanama durmazsa bağırsak kanserine dönüşüyor hastalık ama şükürler olsun bende 2 yıl sürekli kanamadan sonra son bir yıldır azaldı hatta tamamen durdu kanamalar.Yara geçmiyor ama % 97 si yara iken en son koloskopide % 10 lara düşmüştü.Böyle bir hastalık işte.Tamamen stres kaynaklı.
canım ben giremiyorum iş yerinde ama salı günü işden cıkmayı düşünüyorum eger hemen baska işe girmezsem haftaya paylaşırım olurmu:26:bahar çalıştığı için gündüz giremeyeceğini söylemişti zeynep de dediğin gibi ama şöyle yapalım bu işer zaten tarifle olmuyo pratik yapmadan öğrenilmiyor. Ben yarın işe gelmiycem ama bilgisayarı bıraktırırım eşime, girebildiğim kadar ben ya da burda olan bilen arkadaşlar tüm aşamaları yaptırırız zeynep'e böylece öğrenmiş olur. Bahar için de bilmiyorum gündüz giremediği için nasıl bir çare bulunacak
valla canım nette okumuştum kilo aldırıyormuş şişkinlik yapıyormuşhaydaaa ben hiç sakız sevmem neden çok göbeğim var(
zeynep abla menün çokgüzel begendimselam hanımlar hemen dünki yediklerimi yazıyım cok terledim üzerimi degiştiriyim sonra yemek yapıyım akşam gelir gecmise bakarım
sabah 2 bardak sıcak sı 50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam. bug. ekmegi
1 kk kadar peynir
5 tane zeytin
bol maydonoz
ara yok(diyetisyendeydim)
öglen 100 gram kadar balık ızgara bol salata
ara 1 elma
akşam
6 kaşık türlü
3 kasık yogurt
1 dilim tam. bugday ekmegi
ara 1 portakal 1 ç.b süt
su 2 lt
spor çok kosturdum ve 45 dakıka hoca ile spor
oh oh ne güzel zeynep abla bende xl giyiyorum :26:diloyu sabah bindirdik babasıyla yarın tekrar geliyor
ama ben cok mutluyum hem kızım geliyor hemde inceliyorum xxxl giyiniyordum
şimdi eve gelirken xl beden eşofnam altı aldım ama kalıbı darmış yoksa L alırdım :)
tamam cnm,öyle yapalim,
bahar senin icin liste hazirlicak arkadas aramissin ama burdaki amac herkesin liste hazirlamayi ögrenmesi,yoksa bende hazirlarim,topraks da baska biride
topraks cnm baharin mesajlariyla ilgili yorumuna cok güldüm valla
bide mesai aldim cnm,cevapta yazdim
rica ederim cnm,ben senin roportajda sormamistim
sen yanlizmi yasiyorsun,ailenlemi,bide gerbera evlimiydi:44:
konus cnm,konus valla,artik beni dinlemiyorlar,kaptanligi sana devredesim geldi
hayirdir,nerde duydun sesini
wuwum u aradinmi hic,ne olmus doktor durumu haberin varmi:18:
göbege bilmiyorum,ben basenlere denemistim,göbegim cok yok,basen var bendeben denemeyi düşünüyorum sürüp streç film sarmak gerekiyomuş sonra duş alıp göbeğe masaj yapmak gerekiyor .bakalım düzenli yapabilirim inşallah :)
cnm,nasil yetti 1,5 sise
ya ben sürdüm,ama benim basenler oldugundan cok gitti heralde
anladim cnm,bende az sürersem fayda etmez diye bol keseden döküyordumcok az az alıyorum iice yediriyorum ameliyat oldugumda bırakmasaydım simdi çok fark olcaktı belkide
göbege bilmiyorum,ben basenlere denemistim,göbegim cok yok,basen var bende
selülitede faydasi var diye okumustum hatta,yeniden denesemmi:44:
Bu biberiye yağını sürüp streçlemeden sauna eşfomanla yürüsek nolur
telefonda konustuk toprakcıgımla canım wuwumun 2 tane numarası bende aradım ama camadırica ederim cnm,ben senin roportajda sormamistim
sen yanlizmi yasiyorsun,ailenlemi,bide gerbera evlimiydi:44:
konus cnm,konus valla,artik beni dinlemiyorlar,kaptanligi sana devredesim geldi
hayirdir,nerde duydun sesini
wuwum u aradinmi hic,ne olmus doktor durumu haberin varmi:18:
goncam canım bende karnıma sürsem faydası olur mubence dene.basenlerim var diyosun yanlış hatırlamıyosam bisiklete biniyorummu yazmıştın?
hoş geldin fıstık bende bahar :) menun oldum 23 yasında bekar kılolu tontiş bir kızımmerhaba gonca ben .çiğdemin dediği gibi 10-12 kilo vermem lazım:))kuralları okudum çalıştığım için hergün 5 msj yazamayabilirim elimden geldiğince katılırım..yanlış yaptığımda uyarırsanız sevinirim :) herkese iyi paylaşımlar :)
canım baya bi dengesiz olmuş sankim sadece akşam güzelmerhaba..bugün misafir vardı hic gelemedim şimdi gittiler hemen geldim menümü yazayım geçmişe bakcam
sabah az peynir 1 domates 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 bardak çay
ara dısardaydım form bisküvi aldım 3 tane yedim
öğlen yine dısardaydım 1 gevrek 1 ayran
akşam 8 kasık kabak yemegi 3 kasık yoğurt 2 dilim ekmek
ara 1 soda içine limon koydum
spor bütün gün dışardaydım baya yürüyüş oldu aksam evde 200 mekik
su 2 lt olmustur
çoooook geçmiş olsun canım benimCanlarim telden giriyorum sagligimla ligili nedenlerden dolayi bir sure giremicem.kosusturma nedeniyle planli bir diyet kapamicam o nedenle sayin kaptanimdan ve sizden beni takimdan cikarmamanizi ve sorunlarimi halledince deneme surecimin en bastan baslamasini istiyorum...insallah beni donene kadar askiya alirsiniz..insallah donusum muhtesem olur.kist problemim yeniden olusmus sol overim tehlikede onun haricinde aclik tokluk seker testleri yaptirmam gerekiyor.sizleri seviyorum.ve hep aranizfa olmak istiyorum.beni unutmayin insallah gorusruz....Allaha emanet olun...
evet canım simit izmirde gevrek deniyo alıskanlık iste öğlenden sonraki arayı yazmayı unutmusum 1 küçük kutu süt almıştım 2 tanede form bisküvi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?