Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canm kkusura bakma artık öyle yaparım özür:26:

Son düzenleme:
***4. TAKIM 306.ETAP***

topraks : (73,2/76,9 /-3,7 /%-5,05)
pegasus07 : (59 /58,8/0,2/0,34 )
pokemon51 67,8/67,4 /0,4 /0,59 )
wuwum : (74 // / )
eftelya_blue: (64,2 /63,7 /0,5 / 0,78)
RrapunzelL 71,9 /71,5/0,4 /0,56)
Ausencia 62,9 /62,8 /0,1 / %0,16)
bahar2106 63,1/63,1 /0 /0) Kilosu Sabit
buyumeyenbaby72,9 /71,9 /1 /1,37)
zeynep_canan 72,8/71,8 /1/%1,37)

demmay: (61,5/60,9/0,6/%0,98)yeni üye hedef kilo 54,kilosu 2 ye bölündü
cimcimesude(66,4/66,1/0,3/%0,45 )yeni üye hedef kilo 56, kilosu 2 ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %

Son düzenleme:
Baby cim ,
demmay ve cimcimenin yüzdelerini 2 ye böleceksin tatlım

bOYUT ÇOK BÜYÜK OLMUŞ

canım benim başlangıç kilom 67.100 olacak 2 ye bölünecekse..

arkadaşlar salonda hoca bana başka sporda yapıyormusun dedi evet dedim yürüyüş mekik felan dedim oda yapma vücudun aşırı spora alışırsa kilo asla veremezsin dedi.günde belli bir saati spora ayır.başkada yapma dedi.sadece buraya öğlen geliyorsan akşam başka birşey yapma dedi. bilemedim.ama eliptik bisiklet alacağım dedim.onu alabilirsin onu herzaman yapabilirsin dedi.diğerleri olmaz dedi.

Liste sırası büyümeyenbaby de , buradaydı ama çıktı şimdi , gelince düzenler .

Sağol Auscum, ben düzeltmiştim aslında ama eklenti yapılırken eskisine göre eklemişler sonra karışmış.

Baby canım listenin son halini hazırladığında 7. ve 13. takımlara göndereceksin , onay için .

Ben düzenlemeleri yaptım , hazırda bekliyor arkadaşım .

kızlar biraz önce zeynep ile konuştum, merveye tel ile de ulaşamamış, bizim listemiz hazır olsun son zamana kadar gelmezse paylaşırız o şekilde, yanlız baby canısı bildirim saatini geçirmek pahasına beklemeyelim son yarım saat kala paylaşabilirsin

kızlar beim babam geliyormuş memleketten hazırlık yapmalıyım bugün pek giremeyebilirimbyes

kolay gelsin fıstık

hoppalaaaaaa nedenmiş acaba araştırmak gerek doğruluk payı varmıdır, bizim buradan mezun olan eski kaptan çok spor yapıyodu süper de kilo verdi:44:

bende dedim sürekli spor yapın zayıflarsınız diye dumuştum dedim.ada sen vücut çalışmıyorsyn dedi zayıflamak istiyorsan belli oranda yapmalısın dedi.kaslı kaslı da olsak fena olmaz hani bıldır bıldır sarkan yağlardan portakal selülütlerden kuruluruz fenamı yani..

aslında aklıma bi de şu geldi benim kuzenimin de hep kilo problemi vardı diyetler sporlar bir sürü yere gitti, en son ünlü bir kadın var ya diyetisyen taylan kümeli ona gitmişti. Spordan bacaklarındaki yağları kasa çevirmiş incelmiyodu bir aletle eze eze bişeyler yaptılar ki bacak incelip zayıflayabilsin diye mosmor olmuştu bacakları, o zamanda konusu geçmişti bu muhabbetin, ama biz o kadar kas yapacak spor yapmıyoruz ki

kızlar ben çıkıyorum kızım uyanınca onu parka götürücem o zamana kadar ev işlerimi toparlıyım, byeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…