Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım menülerin haftasonuna göre iyi sayılır spor da var yakmışsındır yediklerini:)
canım 5 köfte sanki çok olmuş genelde 3 te bıraktırıyor diyetisyenler. Belki boyutları küçüktü. Onun dışında menün güzel
hımmm kadayıflı mhallebi dışında güzel gözüküyor.

[sıze=2]hayırdır canım neyin var?
[/sıze]
aslınd abirşeyim yok bazen uykumkaçıyor uyuyamıyorum

tamam cnm,ne bilim sen öyle hepsini ne kadary edigi belirtmeden yazmissin,gözümde canlandirdim bi an,yinede karbonhidratlari cok kacirmistin ama:18:
sen diyetisyenemi gidiyorsun:44:

tamam bundan sonra kaşık olarak yazarım bu yıl değilde hamileliğimden önce diyetisyene gittim benim diyet hikayem çok uzun artık yediğim içtiğim kalori olarak hesaplıyorum bir şekilde dengelemeye çalışıyorum ama bazen denk gelmiyor.benim 1200-1800 cal.arasında diyet vermişti ozamanda bu kilolardaydım ama ben bu oranı 1200-1500 arasında tutmaya çalışıyorum.benim günde mutlaka 5 dilim ekmek yememi söylemişti kan değerlerime bakıp ama bazen 5 bazen 2-3 dilimde kalıyorum ekmeğin yerine geçen besinleri kullandığım zaman.yarın bir endokrinden kan tahlili verip diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek vereceği diyeti sizlerle paylaşırım.benim mesaim bitti bugün pek giremedim çok yoğundum.sınavımda var hiç çalışamadımherkese iyi akşamlar..

fıstıklar bugün eşim rahatsız erken çıkıcaz işten akşam yazlık kışlık ayrımı var
gelemek için söz vermiyorum ama gelebilirsem akşam görüşürüz, öpüldünüz

Ben diyetisyeni rahat rahat niye bırakıyorum sanıyorsun

bir sürü alıntı yapmıstım hepsi gitmiş ya aklımda kalanlara cavap yazıyım
kaptanım birazcık cadı yüzünü göster herkes her istedigini yiyor ohhh ne iyi
diyet listende ne yazıyorsa ben onun dısına cıkmıyorum topraksım maşallah muhallebili kadayııfı götürmüsün :) afiyet olsun bebegim ama o tatlıyı yaparken ne kadar yag ve seker kullandın onuda söyleseydin kuşum :)
birde benim cok işim vardı dısarda üniversite sınavları kayıtlarının bugun son günü idi bankaya para yatması gerekiyordu bankada bekledim eve yeni geldim ve yemek bile yapmadan burdayımmmmmmmmmmm :)
haaa banada kaynana zorla yedirdi zehirmi kattıkta içine yemiyorsun diye anacıgım diyetteyim diyorum anlamıyor eski kafalılar onunla kim mücadele edicek demim cok azda olsa yedim

Arkadaşlar selamlar...

Geçmişe şöyle bir göz gezdirdim ama cevaplayamadım.

Öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.Arkadaşımın kızı yoğun bakımdan çıkmış , hastanede bugünde .Günde 4 insilünle hayatına devam edecek yetişkinliğe kadar.

Bugün haftalık kahvaltı toplantımız bendeydi . Yorgunum pek tabii.

Şimdi de ders başlamam lazım .

Kaptanım hafta sonu sınavlarım var , bu hafta beni mazur görseniz , kafa dağıtmak için girdiğimde listemi yazarım ancak .Geçmişe çok gömülemeyeceğim.Pazar gününden sonra eski performans aranızda olurum inşallah.Hergün girerim yine ama sadece bildirime

Bu arada gogo bende kocaelindeyim .

Dün yediklerim ;

Sabah:

1 yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
Domates Salatalık

Ara:

Yağsız süt
Çilek

Öğlen:

1 kase çorba
1 adet kabak dolması
4 kaşık light yoğurt

Akşam:

Öğlenin aynısı

Ara:

Taze sıkılmış karışık meyve suyu
2 adet yulaflı bisküvi

3 litre su
2 saat yürüyüş
200 mekik (aletle)

Zeynep bir yerlerde okumuştum , aus çok güzel menün neden gram gram gidiyorsun demiştin , bu liste benim yaklaşıkm 75 kilo iken diyetisyenimin verdiği liste idi.Şuan 63 kiloya fazla geliyor olabilir ama azaltırsam da tamamen bırakmaktan korkuyorum .

canım benim demmayın ve senin için bu hafta cok önemli şu sınavlarınız bir bitsin hayırlısıyla sen gerisini kafana takma
anladım canım bende merak ediyorum hem az yiyor hem kilo varemiyor diye :) şimdi anladım sınavın bitsin daha ayrıntılı konusuruz canım benim sen kendine cook iyi bakkkkk yusufuda öpppp :)

Canım çok sevindim şifa bulmasına, listende sporunda güzel, aynen bende derse başladım, Allah yardımcımız olsun İnşallah altından kalkabiliriz

sınavlar önemli çiğdemede sana da başarılar dilerim:)kocaelide olmanda güzel tesadüf :) menü güzel bence bu menüyü değerlendirebilirim bende ama dahada azaltsan yiycek hiçbirşey kalmıycak gibi :)

Bir şu sınav stresi,birde 1,5ayda son 6 kiloyu verebilme stresi var üzerimde Ne dersiniz ikisinide başarabilir miyim :26:

Merhaba arkadaşlar
Aus'un bahsettiği anne benim. Bebeğim iyi Allah'a şükür. Zamanla daha da iyi olacak.
Hepinize dualarınız ve iyi niyetleriniz için teşekkür etmek istedim.

Merhaba arkadaşlar
Aus'un bahsettiği anne benim. Bebeğim iyi Allah'a şükür. Zamanla daha da iyi olacak.

çok geçmiş olsun tekrar,Allah şifasız dert vermesin..

kızlaaaar ben geldim :))
bugün karnıma biberiye yagından sürdüm aldım hemen deney,m bakalım faydası olucakmı :))

hayırlısı olsun canım..bende Kocaeli de yaşıyorum :)
ay inşallah erkek arkadasım kazanırsa orda yaşicaz bizde canım ya baya güzel bi yer :))

güzel olmuş canım menün sadece spor az :)

canım cuma cumartesi biraz fazla olmuş pazar günüde hepsini geri cıkarmışın dikkat et kendine fıstık
canım benim allah yardımcısı olsun inşallah başarılı olur..
teşekkürler canım benim

iki günde güzel menü ve spor kaptan

Merhaba arkadaşlar
allah iyiligini versin canım bebeginin insallah en kısa zamanda saglıgına kavuşur

cok gecmiş olsun canım benim kızın kaç yasında
güzel canım menün kadayıf fazla sadece :26:
canım sende türlü eksik sen yemedinmi kadayıf hariç seninkide güzel fıstık
sanada iyi haftalar canım benim
canım baya gofretli günler geçirmişsin olmadı bu fazlalıklar vAR CUMAYA KADAR kaçamak yasak
İşte benim belim de aynennn böyle Napacağım ben bu fazlalıkları nasıl gidecek

Eki Görüntüle 698378
yaa sorma canım ya aynı böyle yan göbegim varyaa
napsak işe yarar ki , ben eşimin yolunun markete düşmesini bekliyorum, biberiye yağı alıp o bölgeye sürüp korsemi giyinip yürüyüş yapmayı düşünüyorum..

canım ben bugün aktardan bi şişe biberiye aldım 5 tl ydi denemeye deger sürdüm bi saatten fazladır duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…