dünkü menümü yazayım
sabah
domates taze soğan 2 dilim ekmek 1 parça peynir limon az sıvıyağ
ara
süt
öğlen
bulgur pilavı 1 kase
salata
1 minik dilim limonlu kek
ara
kuru kayısı 3
ceviz 2 tane
ara
süt
akşam
2 patates
yoğurt
ara
süt
topitop
spor
50 dk. yürüyüş
su :8 bardak
Şu an takımda 1 üye ( o da benim) 6 da ziyaretçi var. Kendimi yabancı gibi hissettim. Biri bizi gözetliyor sanki
zeynep abla süper ötesi bu hafta yinegüzelşeyler bekliyorum sendengünaydın hanımlar listemi yazıyım
doktora gidicem gözüm için :)
sabah 2 bardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 tane ceviz
1/2 kadar peynir bol maydanoz
1 kupa yeşil çay( kupayı suzan göndermişti örgü cafeden arkadaş kocaman bir kupa :) )
ara yarım ç.bardağı süt
öğlen dısrdaydık
100 gram tavuk döner bol salata 3 kasık yoğurt
ara 1 elma
akşam
5 kasık karnabahar yemeği 3 kasık yoğurt bol salata
1 dilim tam. bug. ekmeği
ara 1 c. bardağı süt( zorla içtim karnım toktu)
spor 45 dakika hoca ile 30 dakika kendim ve 2 saat yürüyüş normal tempoda
su 3 lt
canımspor çok iy badem şekri yerine akşam daha çok yesen daha iyi olurdu tabi badem şelkri yerine mesela meyve süt yemek kaydı iledünkü menümü yazayım hemen..29.04.2013 pazartesi
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1 simit:26:.....................................350 cal.
ara:
form bis.karışık meyveli 6 adet ..........162 cal.
öğle:
1 lavaş ekmeğe tavuk döner..............315 cal.
ara:
10 adet badem şekeri .................. ..250 cal.
akşam:
1 dilim karışık tahıllı ekmek.................. 70 cal.
1 k.k.beyaz peynir layt.......................75 cal
3 adet siyah zeytin............................21 cal.
+-------
1243 cal.
su 3,5lt.
spor:
30 dak.b-fit,
10 dak.pilates,
30 dak eliptik bisiklet,
100 mekik,
300 twist
çok haklısın canımende kuşanda 2 kilo erdim sonra hemek neri aldım 2haftadır ancak verebildim yani senin anlayacağın 1 aydır boşuna emek vermiş oldum.işe yararmıki acaba..bende yan taraflarımı çalıştıracak hareketlere yöneldim inşallah işe yarar..
canım hepimizin sorunu aynı.ben ayça kayanın diyetini yaptım haftalık olanı haftada 5 kilo diyiyor harfiyen uymuştum 1,5 kilo vermiştim.lahana diyetinde 7 kilo deniyor 1,5 kilo verdim haftasında 3 kilo olarak geri aldım.sonra patates diyeti yaptım 6-7 kilo verilir deniyordu ben 1 kg verdim.aylık düzenli beslenmelerden sonra şok diyetlerde yaptım çok az verdim üzerine de geri aldım.o yüzden yavaş yavaş gitsin ama kalıcı olsun sporumuzu yapıp yediklerimizi alışkanlığa çevirirsek kilo felan kalmaz eminim.bende 4 yıldır 60 kg mın altına düşemedim bu defa kararlıyım bu iş bitecek..moralini asla bozma bozulduğu an olmuyor diyip beslenmende değişiyor ben çok yaşadım emekler direk boşa gidiyor.hiç birşeye deiğilsede emeğine acı iradeni kaybetme elbet gidecek bizimle doğmadıya bu kilolar.nice insanlar zayıflıyor bizmi veremeyeceğiz...değilmi.
canım menün gerçekten çok güzelGünaydinnnnnnn
sabah
2 dl tam bugday,1 yumutra,salata
ara
1 cay bardagi kefir
ögle
3 kasik pirinc pilavi,4 kasik mantarli tavuk sote,ayran
ara
1 dl ananas.1 cay bardagi kefir
aksam
1 tabak kabak corbasi,1 dl ekmek,salata
su
1,5 lt
spor
1 saat yürüyüs,200 mekik
kahvalti yapip geliyorum
canım çalıştıüğın günlerde daha iyi besleniyorsun. pazar kornet olmamış:131:. ayrıcabenim menüme laf atacak gibi olmuşsun. seni önümüzdeki cumadan itibaren düelloya davet ediyorum.Günaydın;
Dün hiç giremedim kkusura bakmayın. Önümüzdeki hafta izine çıkıcam diye bu hafta sayım yapıyorum. Kafayı yemek üzereyim. Geçmişe falan hiç gidecek durumda değilim en son dün sabahı okudum ama cevap yazmam mümkün değildi.
Akşam eve gidince inşallah arayı kapatıcam.
Pazar sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
domates salatalık
maydanoz
Ara ve öğlen yok sahilde kahvaltı yaptık 2 ye kadar sürdü zaten..
Ara
1 kornet
Akşam
patatesli kek sarımsaklı yoğurt eşliğinde ( Demmayın tarifi)
Spor
1 saat uçurtma uçuramamaca
1 saat bisiklet
4 km sahilde yürüyüş
Akşam
15 dk trambolin
PAzartesi
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
2-3 zeytin
1 çay kaşığı reçel
Ara
1 kuru kayısı
Öğlen
1 kase çorba
1 servis kaşığı bezelye yemeği
Bol yeşillikli semizotu salatası
1 dilim ekmek
Ara
Hatırlayamadım acaba yemedim mi? Sayım yapıyorum valla aklım gitti...
Akşam
1 kaşık ıspanak
yarım porsiyon ıspanaklı tavuk dolma ( içinde pirinç yok, tavuk fleto içinde ıspanak var )
Ekmek yemedim
Ara
3-4 tane hurma
1 küçük fıstıklı çikolata ( 260 kalori ):18:
Su 2 lt
Spor yok ( bacak ağrısı ve yorgunluktan ölüyordum.
canım öğlen hem kısır ekmek türü hem poaça ekmek türü akşam patates ekmek türü hepside karbonhidrat bnların 2 sinden aynı gün içinde vazgeçmeliydin. yerine salata daha iyi olurdu. birde kuru incir eğer benim gibi elma tipinde isen tavsiyeetmiyorum. çünkü glisemik indeksi çok yüksek yani çok çabuk şekri yükseltiyor veçabuk düşürüp acıktırır. mesela kuru kayısı daha çok tercihtmelisin. mesee o ara öğünde 4 kurukayısı ve 1 ç.b. süt içsen daha sağlıklı olurdu hemde daha çok tok tutardı.günaydın..bende menümü yazıyım
sabah 2 dilim ekmek domates salatalık az peynir 4 zeytin
ara 1 elma
öğlen komsudaydım 4 kasık kısır 1 poaca
1 fincan kahve
ara 4 kuru kayısı 4 kuru incir 3 ceviz
aksam 4 kasık patates yemegi 4 parca tavuk kanat cacık
su 2 lt olmustur
spor yürüyüş yapıyodum dısarı cıkamadım aksam 200 mekik
aus tabisi çok güzel menü.Günaydınlaaaaaaaaaar
Hemen yediklerimi yazayım ;
Sabah
2 bardak şekersiz çay
Peynir
Domates
Salatalık
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim kepek ekmek
Öğlen:
Yoğurtlu semizotu salatası
Havuç salatası
1 dilim patates böreği
Ara:
Karışık taze sıkılmış meyve suyu
2 yulaflı bisküvi
Akşam:
1 kase çorba
Tavuklu yeşil salata
4 kaşık light yoğurt
1 dilim kepek ekmek
3 litre su
Spor , misafir ağırlama ve koşuşturmaca
canım Allah zihin açıklığı versin. seni çok iyi anlıyorum. 4. sınıftayken 1 yıl hiç okumamış gibiydim. herkes 6 dersten sınava girerken ben 13 dersten giriyordum. alnımın akıyla çıktım çok şükür. nasılmı ??? sana tüyo vereyim. bensınavdan çıkınca yatıp dinleniyordum tam 6 saat uyuyordu ve fazlasıyla yetiyordu. böylece kafayı toparlama süresini uyuda geçirip ayrıca zaman kaybetmiyordum. sonra nescafe mandalina portakal elma yardımıyla başlıyodum ders çalışmaya,eğer zamanım kalırsa yine 1 saat uyuyarak geçiriordum. tabiki bide eşimin çok faydasını gördm bana özetleri çıkartıp veriyordu nihahahahahahBen çıkıyorum yine , program yaptım , günde 9 saat ayırırsam ancak yetişecek sınava kadar
Öpüldünüz hepiniz .
günaydıııııııııınnnnnnnnn güzellerrrrrrrrr
dünkü menüm
sabah
2dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
domates+salatalık
çay
ara
3 diyet bisküvi
öğlen
1 tost
çay
domates+salatalık
ara
nesfit+süt
akşam
2 yeme kaşığı türlü
1 kaşık pilav
çok az patates püresi
yoğurt
spor 30 dk mezdeke
su 2 lt
bugün evdeyim çocuklardan fırsat buldukça uğrarım
Günaydın kızlaaar, bugün saat 11 de kahvaltı yaptım, Ders çalışmaktan geç yattım, Cumartesi'ye kadar böyle, Ayrıca birşey belirteyim, Cuma günü tartıldıktan sonra beslenme şeklimi değitireceğim 2 günlüğüne, Çikolata,şeker ve zihin açıcı şeyler tüketmeyi düşünüyorum... Hem enerji hemde motive versin diye ... Kaptanım bu yediklerim için cezama razıyım, sınavı bahane etme ve onları yakmam konusunda bana yardımcı ol lütfen
Bu arada Dün sabah evde ekmek olmadığından geceden mayaladığım ekmekten yaptım tavada,küçük ekmeklerden yarısını yedim.. sabah ki ekmekte onu baz alın lütfen , Ekmekler bunlar ve yarısını yedim
Eki Görüntüle 699224
kalkar kalkmaz ; 1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı; 1 dilim hellim, yarım ekmek, bol yeşillik, bitkiçayı
Ara; 3 form bisküvi
Öğlen; 5 yk tavuk sote, bol yeşillik, 1 bardak ayran
Ara; 1 kivi, yarım bardak süt
Akşam; 2 dilim ekmek arasında 2 dilim hellim, bol salata, 4 kaşık yoğurt
Ara; 10 badem, Bitki çayı, 5 küçük dilim kavun
Su; 3lt
Spor ; hiçyok , bu hafta böyle fırsat bulabilirsem çıkacağım..
anca gelebildim o da öğle tatili arası olduğu için kızlar çok yoğunum fırsat bulamıyorum buraya girmeye tek başıma çalışıyorum affınıza sığınırım:26: menümü yazıp çıkıcam hemen
sabah
nesfit
süt
ara
4 diyet bisküvi
öğlen
piliç
salata
yoğurt
akşam
et sote
1 kaşık pilav
çok az patates püresi
yoğurt
su 2 lt
spor yapamadım dün başım çok ağrıyordu
sevgiler
bende dün yediklerimi yazıyım geçmişe dönerim
sabah :1bardak ılık limonlu su
1kase müsli 1 bardak süt
ara:3 kuru kayısı
öğle :1,5 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık kapuska(yalnız lahanayla yapılmış)
yarım dilim ekmek
ara:2 ceviz 2 kuru kayısı
akşam:
ızgara tavuk pirzola
küçük çeyrek haşlanmış patates
2 kaşık haşlanmış makarna
1 kase yoğurt
2st.sonra yarım portakal
şekersiz sütlü neskafe
su:2.5 lt. :)
1 saat lesli yürüyüşü
2 fincan yeşilçay+mate,1fincan ıhlamur
dünkü menümü yazayım
sabah
ara
süt
öğlen
bulgur pilavı 1 kase
salata
ara
kuru kayısı 3
ceviz 2 tane
ara
süt
akşam
2 patates
yoğurt
ara
süt
topitop
spor
50 dk. yürüyüş
Kaptan merhaba, ben geçmişteyim dün öğlene geldim, devam ediyorum. İsyan ettim yoruldum dinlenicem dedim , patron karşımda şu anda beni çalışıyorum sanıyor, 1 mt var aramızda. Yakalanmadan bugüne gelirim inşallah...
Selam verip çıkıyorum canlarım , menülere falan takılırsam çok uzun sürer .
Ama göz ucuyla sayfaları geçtim , demmay canım ben planlı çalışamıyorum canım , burada aöf ders çalışma topiği var , orada da çok aktif arkadaşlar var bende aktifim ama çenede.
Sende gel oraya da istersen epey motiveli çalışıyorlar.
Neyse ben yavaş yavaş kaçıyorum , arada unutmayın beni diye kendimi hatırlatıyorum . Daha 18 ünitem var
zeynep abla süper ötesi bu hafta yinegüzelşeyler bekliyorum sendengünaydın hanımlar listemi yazıyım
doktora gidicem gözüm için :)
sabah 2 bardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 tane ceviz
1/2 kadar peynir bol maydanoz
1 kupa yeşil çay( kupayı suzan göndermişti örgü cafeden arkadaş kocaman bir kupa :) )
ara yarım ç.bardağı süt
öğlen dısrdaydık
100 gram tavuk döner bol salata 3 kasık yoğurt
ara 1 elma
akşam
5 kasık karnabahar yemeği 3 kasık yoğurt bol salata
1 dilim tam. bug. ekmeği
ara 1 c. bardağı süt( zorla içtim karnım toktu)
spor 45 dakika hoca ile 30 dakika kendim ve 2 saat yürüyüş normal tempoda
su 3 lt
canımspor çok iy badem şekri yerine akşam daha çok yesen daha iyi olurdu tabi badem şelkri yerine mesela meyve süt yemek kaydı iledünkü menümü yazayım hemen..29.04.2013 pazartesi
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1 simit:26:.....................................350 cal.
ara:
form bis.karışık meyveli 6 adet ..........162 cal.
öğle:
1 lavaş ekmeğe tavuk döner..............315 cal.
ara:
10 adet badem şekeri .................. ..250 cal.
akşam:
1 dilim karışık tahıllı ekmek.................. 70 cal.
1 k.k.beyaz peynir layt.......................75 cal
3 adet siyah zeytin............................21 cal.
+-------
1243 cal.
su 3,5lt.
spor:
30 dak.b-fit,
10 dak.pilates,
30 dak eliptik bisiklet,
100 mekik,
300 twist
çok haklısın canımende kuşanda 2 kilo erdim sonra hemek neri aldım 2haftadır ancak verebildim yani senin anlayacağın 1 aydır boşuna emek vermiş oldum.işe yararmıki acaba..bende yan taraflarımı çalıştıracak hareketlere yöneldim inşallah işe yarar..
canım hepimizin sorunu aynı.ben ayça kayanın diyetini yaptım haftalık olanı haftada 5 kilo diyiyor harfiyen uymuştum 1,5 kilo vermiştim.lahana diyetinde 7 kilo deniyor 1,5 kilo verdim haftasında 3 kilo olarak geri aldım.sonra patates diyeti yaptım 6-7 kilo verilir deniyordu ben 1 kg verdim.aylık düzenli beslenmelerden sonra şok diyetlerde yaptım çok az verdim üzerine de geri aldım.o yüzden yavaş yavaş gitsin ama kalıcı olsun sporumuzu yapıp yediklerimizi alışkanlığa çevirirsek kilo felan kalmaz eminim.bende 4 yıldır 60 kg mın altına düşemedim bu defa kararlıyım bu iş bitecek..moralini asla bozma bozulduğu an olmuyor diyip beslenmende değişiyor ben çok yaşadım emekler direk boşa gidiyor.hiç birşeye deiğilsede emeğine acı iradeni kaybetme elbet gidecek bizimle doğmadıya bu kilolar.nice insanlar zayıflıyor bizmi veremeyeceğiz...değilmi.
canım menün gerçekten çok güzelGünaydinnnnnnn
sabah
2 dl tam bugday,1 yumutra,salata
ara
1 cay bardagi kefir
ögle
3 kasik pirinc pilavi,4 kasik mantarli tavuk sote,ayran
ara
1 dl ananas.1 cay bardagi kefir
aksam
1 tabak kabak corbasi,1 dl ekmek,salata
su
1,5 lt
spor
1 saat yürüyüs,200 mekik
kahvalti yapip geliyorum
canım çalıştıüğın günlerde daha iyi besleniyorsun. pazar kornet olmamış:131:. ayrıcabenim menüme laf atacak gibi olmuşsun. seni önümüzdeki cumadan itibaren düelloya davet ediyorum.Günaydın;
Dün hiç giremedim kkusura bakmayın. Önümüzdeki hafta izine çıkıcam diye bu hafta sayım yapıyorum. Kafayı yemek üzereyim. Geçmişe falan hiç gidecek durumda değilim en son dün sabahı okudum ama cevap yazmam mümkün değildi.
Akşam eve gidince inşallah arayı kapatıcam.
Pazar sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
domates salatalık
maydanoz
Ara ve öğlen yok sahilde kahvaltı yaptık 2 ye kadar sürdü zaten..
Ara
1 kornet
Akşam
patatesli kek sarımsaklı yoğurt eşliğinde ( Demmayın tarifi)
Spor
1 saat uçurtma uçuramamaca
1 saat bisiklet
4 km sahilde yürüyüş
Akşam
15 dk trambolin
PAzartesi
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
2-3 zeytin
1 çay kaşığı reçel
Ara
1 kuru kayısı
Öğlen
1 kase çorba
1 servis kaşığı bezelye yemeği
Bol yeşillikli semizotu salatası
1 dilim ekmek
Ara
Hatırlayamadım acaba yemedim mi? Sayım yapıyorum valla aklım gitti...
Akşam
1 kaşık ıspanak
yarım porsiyon ıspanaklı tavuk dolma ( içinde pirinç yok, tavuk fleto içinde ıspanak var )
Ekmek yemedim
Ara
3-4 tane hurma
1 küçük fıstıklı çikolata ( 260 kalori ):18:
Su 2 lt
Spor yok ( bacak ağrısı ve yorgunluktan ölüyordum.
canım öğlen hem kısır ekmek türü hem poaça ekmek türü akşam patates ekmek türü hepside karbonhidrat bnların 2 sinden aynı gün içinde vazgeçmeliydin. yerine salata daha iyi olurdu. birde kuru incir eğer benim gibi elma tipinde isen tavsiyeetmiyorum. çünkü glisemik indeksi çok yüksek yani çok çabuk şekri yükseltiyor veçabuk düşürüp acıktırır. mesela kuru kayısı daha çok tercihtmelisin. mesee o ara öğünde 4 kurukayısı ve 1 ç.b. süt içsen daha sağlıklı olurdu hemde daha çok tok tutardı.günaydın..bende menümü yazıyım
sabah 2 dilim ekmek domates salatalık az peynir 4 zeytin
ara 1 elma
öğlen komsudaydım 4 kasık kısır 1 poaca
1 fincan kahve
ara 4 kuru kayısı 4 kuru incir 3 ceviz
aksam 4 kasık patates yemegi 4 parca tavuk kanat cacık
su 2 lt olmustur
spor yürüyüş yapıyodum dısarı cıkamadım aksam 200 mekik
aus tabisi çok güzel menü.Günaydınlaaaaaaaaaar
Hemen yediklerimi yazayım ;
Sabah
2 bardak şekersiz çay
Peynir
Domates
Salatalık
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim kepek ekmek
Öğlen:
Yoğurtlu semizotu salatası
Havuç salatası
1 dilim patates böreği
Ara:
Karışık taze sıkılmış meyve suyu
2 yulaflı bisküvi
Akşam:
1 kase çorba
Tavuklu yeşil salata
4 kaşık light yoğurt
1 dilim kepek ekmek
3 litre su
Spor , misafir ağırlama ve koşuşturmaca
canım Allah zihin açıklığı versin. seni çok iyi anlıyorum. 4. sınıftayken 1 yıl hiç okumamış gibiydim. herkes 6 dersten sınava girerken ben 13 dersten giriyordum. alnımın akıyla çıktım çok şükür. nasılmı ??? sana tüyo vereyim. bensınavdan çıkınca yatıp dinleniyordum tam 6 saat uyuyordu ve fazlasıyla yetiyordu. böylece kafayı toparlama süresini uyuda geçirip ayrıca zaman kaybetmiyordum. sonra nescafe mandalina portakal elma yardımıyla başlıyodum ders çalışmaya,eğer zamanım kalırsa yine 1 saat uyuyarak geçiriordum. tabiki bide eşimin çok faydasını gördm bana özetleri çıkartıp veriyordu nihahahahahahBen çıkıyorum yine , program yaptım , günde 9 saat ayırırsam ancak yetişecek sınava kadar
Öpüldünüz hepiniz .
günaydıııııııııınnnnnnnnn güzellerrrrrrrrr
dünkü menüm
sabah
2dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
domates+salatalık
çay
ara
3 diyet bisküvi
öğlen
1 tost
çay
domates+salatalık
ara
nesfit+süt
akşam
2 yeme kaşığı türlü
1 kaşık pilav
çok az patates püresi
yoğurt
spor 30 dk mezdeke
su 2 lt
bugün evdeyim çocuklardan fırsat buldukça uğrarım
canım menün güzel, inan bana tatlı şeylerin hiç faydası yok nasıl olsa tadını biliyorsun. ilerde sana pişmanlık oalrak dönecektir.Günaydın kızlaaar, bugün saat 11 de kahvaltı yaptım, Ders çalışmaktan geç yattım, Cumartesi'ye kadar böyle, Ayrıca birşey belirteyim, Cuma günü tartıldıktan sonra beslenme şeklimi değitireceğim 2 günlüğüne, Çikolata,şeker ve zihin açıcı şeyler tüketmeyi düşünüyorum... Hem enerji hemde motive versin diye ... Kaptanım bu yediklerim için cezama razıyım, sınavı bahane etme ve onları yakmam konusunda bana yardımcı ol lütfen
Bu arada Dün sabah evde ekmek olmadığından geceden mayaladığım ekmekten yaptım tavada,küçük ekmeklerden yarısını yedim.. sabah ki ekmekte onu baz alın lütfen , Ekmekler bunlar ve yarısını yedim
Eki Görüntüle 699224
kalkar kalkmaz ; 1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı; 1 dilim hellim, yarım ekmek, bol yeşillik, bitkiçayı
Ara; 3 form bisküvi
Öğlen; 5 yk tavuk sote, bol yeşillik, 1 bardak ayran
Ara; 1 kivi, yarım bardak süt
Akşam; 2 dilim ekmek arasında 2 dilim hellim, bol salata, 4 kaşık yoğurt
Ara; 10 badem, Bitki çayı, 5 küçük dilim kavun
Su; 3lt
Spor ; hiçyok , bu hafta böyle fırsat bulabilirsem çıkacağım..
canım menün güzel neden başın ağrıyodu hastaolmayasın dikat etanca gelebildim o da öğle tatili arası olduğu için kızlar çok yoğunum fırsat bulamıyorum buraya girmeye tek başıma çalışıyorum affınıza sığınırım:26: menümü yazıp çıkıcam hemen
sabah
nesfit
süt
ara
4 diyet bisküvi
öğlen
piliç
salata
yoğurt
akşam
et sote
1 kaşık pilav
çok az patates püresi
yoğurt
su 2 lt
spor yapamadım dün başım çok ağrıyordu
sevgiler
canım menüngüzel sporda yapmışsın oh misssssbende dün yediklerimi yazıyım geçmişe dönerim
sabah :1bardak ılık limonlu su
1kase müsli 1 bardak süt
ara:3 kuru kayısı
öğle :1,5 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık kapuska(yalnız lahanayla yapılmış)
yarım dilim ekmek
ara:2 ceviz 2 kuru kayısı
akşam:
ızgara tavuk pirzola
küçük çeyrek haşlanmış patates
2 kaşık haşlanmış makarna
1 kase yoğurt
2st.sonra yarım portakal
şekersiz sütlü neskafe
su:2.5 lt. :)
1 saat lesli yürüyüşü
2 fincan yeşilçay+mate,1fincan ıhlamur
canım hem kek hem patates hem pilav aynıo günde olmamış protein eklemeliydin hemde toktutar.dünkü menümü yazayım
sabah
ara
süt
öğlen
bulgur pilavı 1 kase
salata
ara
kuru kayısı 3
ceviz 2 tane
ara
süt
akşam
2 patates
yoğurt
ara
süt
topitop
spor
50 dk. yürüyüş
hala yazabildiğine göre yakalanmadın sanırımsana kolay gelsin. izne ayrılıncasakın bırakma diyeti.Kaptan merhaba, ben geçmişteyim dün öğlene geldim, devam ediyorum. İsyan ettim yoruldum dinlenicem dedim , patron karşımda şu anda beni çalışıyorum sanıyor, 1 mt var aramızda. Yakalanmadan bugüne gelirim inşallah...
en güzel plan plansızlıktır. planlı bi öğrenci olsan zaten son ana bırakmazdın. bende öyleydimzaten anlamışsındır yukarıdada yazmıştım. kolay elsin canım.Selam verip çıkıyorum canlarım , menülere falan takılırsam çok uzun sürer .
Ama göz ucuyla sayfaları geçtim , demmay canım ben planlı çalışamıyorum canım , burada aöf ders çalışma topiği var , orada da çok aktif arkadaşlar var bende aktifim ama çenede.
Sende gel oraya da istersen epey motiveli çalışıyorlar.
Neyse ben yavaş yavaş kaçıyorum , arada unutmayın beni diye kendimi hatırlatıyorum . Daha 18 ünitem var
akşam patates olmasaydı keşke sonuçta o da nişasta sabah kikullandığın yağı da çıkarmalısın, topitop kendisi küçük olsa da mideye birşey inmiyor gibi görünsede beyine şeker geliyor uyarısı veriyor, bedenini kandırmış oluyorsun tıpkı sakız gibi ..
Minikte olsa o kek olmamalıydı
zeynep abla süper ötesi bu hafta yinegüzelşeyler bekliyorum senden
canımspor çok iy badem şekri yerine akşam daha çok yesen daha iyi olurdu tabi badem şelkri yerine mesela meyve süt yemek kaydı ile
çok haklısın canımende kuşanda 2 kilo erdim sonra hemek neri aldım 2haftadır ancak verebildim yani senin anlayacağın 1 aydır boşuna emek vermiş oldum.
canım menün gerçekten çok güzel
canım çalıştıüğın günlerde daha iyi besleniyorsun. pazar kornet olmamış:131:. ayrıcabenim menüme laf atacak gibi olmuşsun. seni önümüzdeki cumadan itibaren düelloya davet ediyorum.
neyse canım sende en azından spor var bende oda yok
canım öğlen hem kısır ekmek türü hem poaça ekmek türü akşam patates ekmek türü hepside karbonhidrat bnların 2 sinden aynı gün içinde vazgeçmeliydin. yerine salata daha iyi olurdu. birde kuru incir eğer benim gibi elma tipinde isen tavsiyeetmiyorum. çünkü glisemik indeksi çok yüksek yani çok çabuk şekri yükseltiyor veçabuk düşürüp acıktırır. mesela kuru kayısı daha çok tercihtmelisin. mesee o ara öğünde 4 kurukayısı ve 1 ç.b. süt içsen daha sağlıklı olurdu hemde daha çok tok tutardı.
aus tabisi çok güzel menü.
canım Allah zihin açıklığı versin. seni çok iyi anlıyorum. 4. sınıftayken 1 yıl hiç okumamış gibiydim. herkes 6 dersten sınava girerken ben 13 dersten giriyordum. alnımın akıyla çıktım çok şükür. nasılmı ??? sana tüyo vereyim. bensınavdan çıkınca yatıp dinleniyordum tam 6 saat uyuyordu ve fazlasıyla yetiyordu. böylece kafayı toparlama süresini uyuda geçirip ayrıca zaman kaybetmiyordum. sonra nescafe mandalina portakal elma yardımıyla başlıyodum ders çalışmaya,eğer zamanım kalırsa yine 1 saat uyuyarak geçiriordum. tabiki bide eşimin çok faydasını gördm bana özetleri çıkartıp veriyordu nihahahahahah
canım menün güzel, inan bana tatlı şeylerin hiç faydası yok nasıl olsa tadını biliyorsun. ilerde sana pişmanlık oalrak dönecektir.
canım menün güzel neden başın ağrıyodu hastaolmayasın dikat et
canım menüngüzel sporda yapmışsın oh misssss
canım hem kek hem patates hem pilav aynıo günde olmamış protein eklemeliydin hemde toktutar.
hala yazabildiğine göre yakalanmadın sanırımsana kolay gelsin. izne ayrılıncasakın bırakma diyeti.
en güzel plan plansızlıktır. planlı bi öğrenci olsan zaten son ana bırakmazdın. bende öyleydimzaten anlamışsındır yukarıdada yazmıştım. kolay elsin canım.
herkesin menüsüne bahaneler ürettim durdum bende yazayım dünkü menümü
sabah; 2 dilim peynir bolyeşillik 1 dilim k.ekmek
ara;7-8 adeçilek
öğlen;1 ane tavuk but,1 kase mantar çorbası, 1 dilim kepekli ekmek
ara;4-4 adet kuru kayısı 1 ç.b. süt
aşam;1 büyük kase yoğurt közlenmiş biber 1 dilimkepekli ekmek
ara;7-8adet çilek ve yarım galeta.
spor;12 km yürüyüş
su;3 litre
merhabalar naber kızlar nasılsınız ?
iyi sen nasılsın isim nedir yaş kaç nerden ?
bebek görmeye gittim bende benim için pek iyi olmadıbida habersiz gitcem bi yere giderken
fıstıklar bugün eşim rahatsız erken çıkıcaz işten akşam yazlık kışlık ayrımı var
gelemek için söz vermiyorum ama gelebilirsem akşam görüşürüz, öpüldünüz
Arkadaşlar selamlar...
Geçmişe şöyle bir göz gezdirdim ama cevaplayamadım.
Öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.Arkadaşımın kızı yoğun bakımdan çıkmış , hastanede bugünde .Günde 4 insilünle hayatına devam edecek yetişkinliğe kadar.
Bugün haftalık kahvaltı toplantımız bendeydi . Yorgunum pek tabii.
Şimdi de ders başlamam lazım .
Kaptanım hafta sonu sınavlarım var , bu hafta beni mazur görseniz , kafa dağıtmak için girdiğimde listemi yazarım ancak .Geçmişe çok gömülemeyeceğim.Pazar gününden sonra eski performans aranızda olurum inşallah.Hergün girerim yine ama sadece bildirime
Bu arada gogo bende kocaelindeyim .
Dün yediklerim ;
Sabah:
1 yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
Domates Salatalık
Ara:
Yağsız süt
Çilek
Öğlen:
1 kase çorba
1 adet kabak dolması
4 kaşık light yoğurt
Akşam:
Öğlenin aynısı
Ara:
Taze sıkılmış karışık meyve suyu
2 adet yulaflı bisküvi
3 litre su
2 saat yürüyüş
200 mekik (aletle)
Zeynep bir yerlerde okumuştum , aus çok güzel menün neden gram gram gidiyorsun demiştin , bu liste benim yaklaşıkm 75 kilo iken diyetisyenimin verdiği liste idi.Şuan 63 kiloya fazla geliyor olabilir ama azaltırsam da tamamen bırakmaktan korkuyorum .
Canım çok sevindim şifa bulmasına, listende sporunda güzel, aynen bende derse başladım, Allah yardımcımız olsun İnşallah altından kalkabiliriz
Bir şu sınav stresi,birde 1,5ayda son 6 kiloyu verebilme stresi var üzerimdeNe dersiniz ikisinide başarabilir miyim :26:
Merhaba arkadaşlar
Aus'un bahsettiği anne benim. Bebeğim iyi Allah'a şükür. Zamanla daha da iyi olacak.
Hepinize dualarınız ve iyi niyetleriniz için teşekkür etmek istedim.
teşekkür canım iyi dileklerin için girdi bakalım mülakata sonuç nasıl olucak yolda geri geliyo:26: fındık lahmacunun da hastasıyımdır 2 tane yedim ama çok küçükütür bilirsin kardesim 10-15 tane yer düşün yani
güzel canım menün şekersiz cay ve kahve 0 kaloritwist nasıl bişeydi :26:
aaay kim zeynoşumu zorladı uleeyn sen sporla zaten verirsin onları zeynep abla
erkek arkadasım mülakata girdi bu arada kızlar orta geçti diyo şimdi geri geliyo evebu hafta acıklanıcak inşallah kazanır kızlar yaa
kızlar mayısın sonuna istemey geliyorlar erkek arkadasımın annesi ile babası bi ogluyla gelininin yanına gezmeye gidip gelecekler onlarada söyleyecekler maıs sonunda isteme söz olucak :123::124::124:
kabul ediyorum
Şöyle bir bakınayım dedim ne var ne yok , kafam dağılsın az
Nedense her seferinde yumurta kapıya dayanınca ders çalışmaya başlıyorum
Gerbera hoşgeldin .
ders çalışıyorum beeen ,çağırıp durma beniCanım yağı sürdükten sonra streçle sarıyorsun,korse giyende varmış, Sürdükten sonra duş alırken kabak lifiyle lifleyince o bölgeyi daha etkili oluyormuş , hadigözün aydın, çok sevindim senin adına..
Kızlaar kilo vermemi tetikleyeck şeyler araştırıyorum netten, karşıma çıkan listeler hep benim yeme tarzımabenziyor ama o diyetlerde ayda 7-8 kilo veriliyorken ben 2 ayda 5.5 kilo verebildim.. 60'ı görünce yine umutsuzluğa düştüm, çünkü 10 yıldır 55 'e inemedimkendimi daha aşağıya inemeyecek gibi hissediyorum. bazen böyle umutsuzluğa kapıldığım oluyordu ama tartıda 60'ı gördüğümden beri daha kötüyüm. ne yapmam gerek,bilmiyorum İnşallah Bu Cuma 59'ları görür ve bu psikolojiden kurtulurum .. İyi geceler herkese
Metabolizma Hızlandıran Mucize Yiyecekler
Bazı kişiler kalorili yiyecekler tükettikleri halde kilo almazlar.. Peki sizce bunu nasıl başarıyorlar? Bir kadının sabir metabolizma hızı 1200 - 1600 kkalori arasında değişiyor. Erkeklerinki ise 1400 - 2400 arasında değişir. kadınların kas yapısı erkeklerin üçte ikisi kadardır ve ne kadar kaslıysanız metabolizmanız o kadar hızlı çalışıyordur. Aslında metabolizmanızı hızlandırmanın yolu çok basit.. Yapmanız gereken sadece metabolizmanızı hızlandırıcı yiyecekler tüketmek..
Susuz kalmak metabolizmanızı yavaşlatır bu yüzden günde en az 8 bardak su içmeyi alışkanlık edinin.
İçeceklerinizi vücudun ısınmak için daha çok kalori yakması için buzlu içmeniz öneriliyor.
Acı kırmızı biber ve hardal tohumu vücudun çok kalori yakmasını sağlar. 1 çay kaşığı hardal ve bir çay kaşığı acı sos tüketen kişilerin metabolizması yüzde 25 daha hızlı çalışıyor.
30'lu yaşlardaysanız günde 3 dakika fazladan yoğun bir tempoda çalışabilirsiniz.
Kollarınızı aşağı yukarı kaldırarak zıplamak, bacaklarınızı sağa sola açıp kapayarak zıplayın.
Çay, yeşil çay veya kahve için.
B vitaminleri metabolizmanızı hızlandırır. Nohut, hindi, dana eti, somon balığı, pirinç, tavuk, ton balığı, tahıllı gıdalar, mercimek, bamya, ıspanak metabolizma çalıştıran gıdalar..
Günde 5 kere 300 - 500 kalorilik beslenin.
Sabahları kalkar kalkmaz kahvaltı edin.
alintidir
gezegen
patates aklıma geldide yapacak bişeyim yoktu o an mecbur yedim pek tercih etmem aslında
herkesin menüsüne bahaneler ürettim durdum bende yazayım dünkü menümü
sabah; 2 dilim peynir bolyeşillik 1 dilim k.ekmek
ara;7-8 adeçilek
öğlen;1 ane tavuk but,1 kase mantar çorbası, 1 dilim kepekli ekmek
ara;4-4 adet kuru kayısı 1 ç.b. süt
aşam;1 büyük kase yoğurt közlenmiş biber 1 dilimkepekli ekmek
ara;7-8adet çilek ve yarım galeta.
spor;12 km yürüyüş
su;3 litre
mesajlar haftalıkmı sayılıyor:26:
ohoo :)) baya karısmış canım ortalık bence sporla eritmelisin sporda o kadar çok yokben dünkü menümü yazmamısım
tüm gün piknikteydik
sabah 1 simit domates salatalık zeytin peynir 1 bardak ayran
ara çekirdek
öğlen biraz simit ayran
ara çikolata
halley
çekirdek
soda kola niyetine kola yasak oldugundan
akşam 6 köfte 5-6 parça tavuk kanat salata yarım dilim ekmek
ara kahve
çikolata
su 2 lt olmustur
spor baya bi turladık toplamda 1.5 saat yürüyüş olmuştur
gecen haftadan ödülüm vardı kacamaklar ondan :))))
inşallah 59 u görürsün canım ya baya bi diyet programları denemişsin en güzeli az az ve dengeli vermek bence fıstıkKızlaar kilo vermemi tetikleyeck şeyler araştırıyorum netten, karşıma çıkan listeler hep benim yeme tarzımabenziyor ama o diyetlerde ayda 7-8 kilo veriliyorken ben 2 ayda 5.5 kilo verebildim.. 60'ı görünce yine umutsuzluğa düştüm, çünkü 10 yıldır 55 'e inemedimkendimi daha aşağıya inemeyecek gibi hissediyorum. bazen böyle umutsuzluğa kapıldığım oluyordu ama tartıda 60'ı gördüğümden beri daha kötüyüm. ne yapmam gerek,bilmiyorum İnşallah Bu Cuma 59'ları görür ve bu psikolojiden kurtulurum .. İyi geceler herkese
canım valla işdeyken hiç düzenli olmuor ben şimdi işden cıkmaya calısıyorum cıkınca sıkı bi şeklide zayıflama istiyorumtok tutan süttü iyi geliyor bana süt baya faydası varbi düzene koymam lazım bi işe girsem çok düzenli olacakta
eh işde sıcaklarla ugrasıyoruz fıstık yandı bugün tarsus yaamerhabalar naber kızlar nasılsınız ?
kuru kayısı , çilek, kavun karpuz , kuru her çeşit meyveyi bana dokorun günde birinden yememi önermişti onlardan da ilk ara öğünde şeker yönünden iyi değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?