Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

akşam patates olmasaydı keşke sonuçta o da nişasta sabah kikullandığın yağı da çıkarmalısın, topitop kendisi küçük olsa da mideye birşey inmiyor gibi görünsede beyine şeker geliyor uyarısı veriyor, bedenini kandırmış oluyorsun tıpkı sakız gibi ..
Minikte olsa o kek olmamalıydı

Selam verip çıkıyorum canlarım , menülere falan takılırsam çok uzun sürer .

Ama göz ucuyla sayfaları geçtim , demmay canım ben planlı çalışamıyorum canım , burada aöf ders çalışma topiği var , orada da çok aktif arkadaşlar var bende aktifim ama çenede.

Sende gel oraya da istersen epey motiveli çalışıyorlar.

Neyse ben yavaş yavaş kaçıyorum , arada unutmayın beni diye kendimi hatırlatıyorum . Daha 18 ünitem var

kızlar selamlar eve gelir gelmez hemen buraya girdim. zaten asya yolda uyumuştu. bende o uyanana kadar rahat rahatdolaşayım burada.

bugün ne yaptım. sabah evi toparlayıp bizim niğdeliler günü var oraya gittim. 5. takımdan kuzen chentiq te oradaydı birbirimizin yediklerini, sayıp durduk.
masayı görseydiniz üüüüf üfff neler neler vardı hemen sayayım

mangır çorbası(erişte pekmez kuru kayısı tereyağ) ile yapılan tatlı bir çorba 1 yemek kaşığı içtim zaten çoğu su idi
2 yemek kaşığı tarhana çorbası, 3 yemek kaşığı etli mantarlı pilav, 1 yemek kaşığı bulgurlu yeşil mercimekli salata, 2 yemek kaşığıpatlıcan salata

yemediklerim un kurabiyesi, börek, şekerpare

neyse ara öğün apmadım sabahıda biraz hafif tuttum bugünü böyle geçirmiş oldum.

zeynep abla süper ötesi bu hafta yinegüzelşeyler bekliyorum senden
canımspor çok iy badem şekri yerine akşam daha çok yesen daha iyi olurdu tabi badem şelkri yerine mesela meyve süt yemek kaydı ile
çok haklısın canımende kuşanda 2 kilo erdim sonra hemek neri aldım 2haftadır ancak verebildim yani senin anlayacağın 1 aydır boşuna emek vermiş oldum.
canım menün gerçekten çok güzel
canım çalıştıüğın günlerde daha iyi besleniyorsun. pazar kornet olmamış:131:. ayrıcabenim menüme laf atacak gibi olmuşsun. seni önümüzdeki cumadan itibaren düelloya davet ediyorum.
neyse canım sende en azından spor var bende oda yok
canım öğlen hem kısır ekmek türü hem poaça ekmek türü akşam patates ekmek türü hepside karbonhidrat bnların 2 sinden aynı gün içinde vazgeçmeliydin. yerine salata daha iyi olurdu. birde kuru incir eğer benim gibi elma tipinde isen tavsiyeetmiyorum. çünkü glisemik indeksi çok yüksek yani çok çabuk şekri yükseltiyor veçabuk düşürüp acıktırır. mesela kuru kayısı daha çok tercihtmelisin. mesee o ara öğünde 4 kurukayısı ve 1 ç.b. süt içsen daha sağlıklı olurdu hemde daha çok tok tutardı.
aus tabisi çok güzel menü.
Ben çıkıyorum yine , program yaptım , günde 9 saat ayırırsam ancak yetişecek sınava kadar

Öpüldünüz hepiniz .
canım Allah zihin açıklığı versin. seni çok iyi anlıyorum. 4. sınıftayken 1 yıl hiç okumamış gibiydim. herkes 6 dersten sınava girerken ben 13 dersten giriyordum. alnımın akıyla çıktım çok şükür. nasılmı ??? sana tüyo vereyim. bensınavdan çıkınca yatıp dinleniyordum tam 6 saat uyuyordu ve fazlasıyla yetiyordu. böylece kafayı toparlama süresini uyuda geçirip ayrıca zaman kaybetmiyordum. sonra nescafe mandalina portakal elma yardımıyla başlıyodum ders çalışmaya,eğer zamanım kalırsa yine 1 saat uyuyarak geçiriordum. tabiki bide eşimin çok faydasını gördm bana özetleri çıkartıp veriyordu nihahahahahah

zeynep abla süper ötesi bu hafta yinegüzelşeyler bekliyorum senden
canımspor çok iy badem şekri yerine akşam daha çok yesen daha iyi olurdu tabi badem şelkri yerine mesela meyve süt yemek kaydı ile
çok haklısın canımende kuşanda 2 kilo erdim sonra hemek neri aldım 2haftadır ancak verebildim yani senin anlayacağın 1 aydır boşuna emek vermiş oldum.
canım menün gerçekten çok güzel
canım çalıştıüğın günlerde daha iyi besleniyorsun. pazar kornet olmamış:131:. ayrıcabenim menüme laf atacak gibi olmuşsun. seni önümüzdeki cumadan itibaren düelloya davet ediyorum.
neyse canım sende en azından spor var bende oda yok
canım öğlen hem kısır ekmek türü hem poaça ekmek türü akşam patates ekmek türü hepside karbonhidrat bnların 2 sinden aynı gün içinde vazgeçmeliydin. yerine salata daha iyi olurdu. birde kuru incir eğer benim gibi elma tipinde isen tavsiyeetmiyorum. çünkü glisemik indeksi çok yüksek yani çok çabuk şekri yükseltiyor veçabuk düşürüp acıktırır. mesela kuru kayısı daha çok tercihtmelisin. mesee o ara öğünde 4 kurukayısı ve 1 ç.b. süt içsen daha sağlıklı olurdu hemde daha çok tok tutardı.
aus tabisi çok güzel menü.
Ben çıkıyorum yine , program yaptım , günde 9 saat ayırırsam ancak yetişecek sınava kadar

Öpüldünüz hepiniz .
canım Allah zihin açıklığı versin. seni çok iyi anlıyorum. 4. sınıftayken 1 yıl hiç okumamış gibiydim. herkes 6 dersten sınava girerken ben 13 dersten giriyordum. alnımın akıyla çıktım çok şükür. nasılmı ??? sana tüyo vereyim. bensınavdan çıkınca yatıp dinleniyordum tam 6 saat uyuyordu ve fazlasıyla yetiyordu. böylece kafayı toparlama süresini uyuda geçirip ayrıca zaman kaybetmiyordum. sonra nescafe mandalina portakal elma yardımıyla başlıyodum ders çalışmaya,eğer zamanım kalırsa yine 1 saat uyuyarak geçiriordum. tabiki bide eşimin çok faydasını gördm bana özetleri çıkartıp veriyordu nihahahahahah

canım menün güzel, inan bana tatlı şeylerin hiç faydası yok nasıl olsa tadını biliyorsun. ilerde sana pişmanlık oalrak dönecektir.
canım menün güzel neden başın ağrıyodu hastaolmayasın dikat et
canım menüngüzel sporda yapmışsın oh misssss
canım hem kek hem patates hem pilav aynıo günde olmamış protein eklemeliydin hemde toktutar.
hala yazabildiğine göre yakalanmadın sanırımsana kolay gelsin. izne ayrılıncasakın bırakma diyeti.
en güzel plan plansızlıktır. planlı bi öğrenci olsan zaten son ana bırakmazdın. bende öyleydimzaten anlamışsındır yukarıdada yazmıştım. kolay elsin canım.

herkesin menüsüne bahaneler ürettim durdum bende yazayım dünkü menümü

sabah; 2 dilim peynir bolyeşillik 1 dilim k.ekmek
ara;7-8 adeçilek
öğlen;1 ane tavuk but,1 kase mantar çorbası, 1 dilim kepekli ekmek
ara;4-4 adet kuru kayısı 1 ç.b. süt
aşam;1 büyük kase yoğurt közlenmiş biber 1 dilimkepekli ekmek
ara;7-8adet çilek ve yarım galeta.

spor;12 km yürüyüş
su;3 litre

patates aklıma geldide yapacak bişeyim yoktu o an mecbur yedim pek tercih etmem aslında

tok tutan süttü iyi geliyor bana süt baya faydası varbi düzene koymam lazım bi işe girsem çok düzenli olacakta

kuru kayısı , çilek, kavun karpuz , kuru her çeşit meyveyi bana dokorun günde birinden yememi önermişti onlardan da ilk ara öğünde şeker yönünden iyi değilmiş

Son düzenleme:
fıstıklar bugün eşim rahatsız erken çıkıcaz işten akşam yazlık kışlık ayrımı var
gelemek için söz vermiyorum ama gelebilirsem akşam görüşürüz, öpüldünüz

Canım yaa geçmiş olsun şimdi okudum daha ciddi bişey yoktur inşallah . Grip mi ? Benim eşim grip oldumu helalleşenlerden, seninki de öylemi yoksa?

Yediklerin çok güzel canım. Sen bizi merak etme, dersini çalış, yetiştirirsin ve başarırsın. Allah yardımcınız olsun.

Canım çok sevindim şifa bulmasına, listende sporunda güzel, aynen bende derse başladım, Allah yardımcımız olsun İnşallah altından kalkabiliriz

İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız...

Bir şu sınav stresi,birde 1,5ayda son 6 kiloyu verebilme stresi var üzerimde Ne dersiniz ikisinide başarabilir miyim :26:

Sen ikisini de yapabilecek kadar sabırlı ve inatçı bir kadınsın. Zayıflamak için bir sürü yol denemişsin pes etmemişsin, evlenmişsin düzen oturtmuşsun ama hedefinden de vazgeçmemişsin. Umudunu hiç kaybetme, istiyorsan ve emek veriyorsan olur...

Merhaba arkadaşlar
Aus'un bahsettiği anne benim. Bebeğim iyi Allah'a şükür. Zamanla daha da iyi olacak.
Hepinize dualarınız ve iyi niyetleriniz için teşekkür etmek istedim.

Allah ım inşallah en kısa sürede ilaçlar etkisini gösterir, yavrucak şifasına kavuşur. Allah yardımcınız olsun...

erkek arkadasım mülakata girdi bu arada kızlar orta geçti diyo şimdi geri geliyo eve bu hafta acıklanıcak inşallah kazanır kızlar yaa

kızlar mayısın sonuna istemey geliyorlar erkek arkadasımın annesi ile babası bi ogluyla gelininin yanına gezmeye gidip gelecekler onlarada söyleyecekler maıs sonunda isteme söz olucak :123::124::124:

Şöyle bir bakınayım dedim ne var ne yok , kafam dağılsın az

Nedense her seferinde yumurta kapıya dayanınca ders çalışmaya başlıyorum

Gerbera hoşgeldin .

patates aklıma geldide yapacak bişeyim yoktu o an mecbur yedim pek tercih etmem aslında

Ben sana dedim ama bu akşam bende aynı yemeği yedim

Menün ve sporun güzel canım
mesajlar haftalıkmı sayılıyor:26:

evet, haftalık 50 mesajı geçmelisin

Oyyyyyyyyyyyyy , beynim fırıl fırıl dönüyor

Acaba dışsal ölçek ekonomilerine göre bu hafta kaç gram vereceğim

Pokemonum muhahahhahahhaaahhh , maalesef özetler ellerimden öpüyor benim çünkü eşimde yüksek lisans vizelerinden çıktı , şimdi makalelerle boğuşuyor.

Yusuftan mı yardım istesem acep

Yahu ders çalışan bizleriz ama baktım şuan online olan bir ben bir de demmay Bu ne yaman çelişki .

Topraks canım geçmiş olsun eşine , önemli değildir umarım.

Wuwum dan haber var mı ?

ohoo :)) baya karısmış canım ortalık bence sporla eritmelisin sporda o kadar çok yok
inşallah 59 u görürsün canım ya baya bi diyet programları denemişsin en güzeli az az ve dengeli vermek bence fıstık
tok tutan süttü iyi geliyor bana süt baya faydası varbi düzene koymam lazım bi işe girsem çok düzenli olacakta
canım valla işdeyken hiç düzenli olmuor ben şimdi işden cıkmaya calısıyorum cıkınca sıkı bi şeklide zayıflama istiyorum
merhabalar naber kızlar nasılsınız ?
eh işde sıcaklarla ugrasıyoruz fıstık yandı bugün tarsus yaa
kuru kayısı , çilek, kavun karpuz , kuru her çeşit meyveyi bana dokorun günde birinden yememi önermişti onlardan da ilk ara öğünde şeker yönünden iyi değilmiş

hadi yaa sabah ara ögünün de meyve yemek iyi degilmiymiş:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…