Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar iyi geceler uykum gelmişken gidiyorum uyumaya bugün çok yoruldum 12 km yürüdüm
baya yürümüşsün canım oralar sıcak degilmi
hımmm güzel bilgilermiş
zeynoşum menü spor harikaa
biraz önce tartıldım çok sisim regli haftam tartı fazla gösterdi ama ben kilo almadım
geçen hafta bende öyleydim ve kilom sabitti zeynep abla bu hafta sanki balona igne patlatılmışta havası alınmış gibiyim bi kilo gideydi bari kabızlıgımda gecti adet oldugumdan beri
sporun yediklerini dengelemiş fıstık böyle kalorileri yazmakda iyi fikirmiş ha

güzel kaptan menün sporun
pazar dengesiz pazartesi de cikolata hariç güzel canım benim kolay gelsin işin için
hımm güzel canım menün ne fazla ne az
wuwumdan daha haber yok mu ?? zeynep abla bi ararmısın sen cok merak ettim...
valla bende coook merak ediyorum wuwumu yaa :26::26:
güzel olmuş canım menün bu aralar herkez patatesli börekden yapıyo galiba
Ben çıkıyorum yine , program yaptım , günde 9 saat ayırırsam ancak yetişecek sınava kadar

Öpüldünüz hepiniz .
yetişir inşallah canım benim bol kahve içde güç kazan
güzel canım menün kaçamak yok
güzel canım menün kavun cıktımı orda buralarda daha görmedim ben
kolay gelsin canım menünde güzel begendim
güzel canım menün tebriklerr
aralarda fazlalıklar olmuş fıstık daha dikkat et
hasladım yedim canım benim
allah kolaylık versin fıstık
ooo baya karısık fıstık

aşkam az olmuş canım benim biraz daha yeseydin keşke

wuwumdan haber yok bi türlü canım yaaa:26::26:

dünkü menümü yazayım bende ancak yazabildim
pazartesi
sabah:
bi bardak ılık su 5 zeytin bi parça peynir 2 dilim ekmek cay

ara:
3 diyet bisküvi( bi pakette 6 tane vardı 160 kaloriydi) yani 80 kalori

öğlen:
peynirli sandiviç 242 kaloriymiş
ayran bi bardak ( sütaş ayran 200 ml ) 76 kalori

ara:
yarım kalan 3 diyet büskivi 80 kalori

akşam:
4 kaşık yeşil fasulye ( porsiyonu 200 kaloriymiş zyetinyaglı ve etsizdi)
4 kaşık pilav( porsiyonu 326 kalori diyo 4 kaşık bi porsiyon eder galiba:26:)
3 kaşık yogurt(yarım yaglı 57 kalori )
ekmek yok
toplamda yaklaşık kahvaltı hariç 1061 kalori etti kahvaltıda 200 kalori etse 1261 kalori çokda fazla degilmiş

ara: yoksu: çok fazla ıctım 3.5 4 dür belkide
spor: sabah 40 akşam 40 dakka yürüyüş

internetten baktım benim boyuma kıloma göre bir günde toplam 1500 kalori almam gerekmiş kızlar sizce dogrumudur :44::44:

ben yarın giremiycem kızlar..(bu defa kesin ) 24 st.nöbetciyim perşembe görüşürüz inşallah :)

canım benim menün cok güzel :)

dilek bu menüyü kaptan okuyunca ceza gelir sana bebeğim çikolata dondurma var

elifcigim menün güzel ablam

işte benim ausenciam :) menün güzel canım

canımın içi menün güzel çok beğendim :)

önce sunu söyliyim menün cok güzel sonra eger o dediklerini yersen yaptığın diyetin hiç bir anlamı kalmaz daha önce nasıl once yedin onları tadını biliyorsun neden şimdiden kendini yemeye endeksledin
yaptığın ekmeğe burda bazlama denir ve ben cok sık yaparım ama biraz daha ince olur ve üzerine kıyma sote yaparım adı da yağlama olur :)

eftelya kuzum menünü cok beğendim :)

bekliyorum tanışırız belkide

sen çok güzel dikkat ediyosun Zeynep abla ama sporu azdan başlayıp artırmak daha iyi değilmi ?
gonca canım ben 2 ay oldu spora başlayalı önceleri yürüyüş yapmıyordum şimdi havalar ısındı hemde vücüdüm alıştı spor yapmaya

gonca cok beğendim menünü

canım bence düzensiz menün sakın kaçamak felan yapmayın

yürüyüşüne bayıldımmmmmmmmmmmm dilek harikasın :) :)menünde fene değil ablacık :)

internetten baktım benim boyuma kıloma göre bir günde toplam 1500 kalori almam gerekmiş kızlar sizce dogrumudur :44::44:
bir insanın günlük ne kadar kaloriye ihtiyacı var bilmiyorum ama menün fena değil en azından simit yemiyorsum sabahları

yok zeynep abla yemiyorum hazirana zayıf girmek istiyorum elimden geldigi kadar dikkat edicem sizde beni uyarırsınız fazla yersem

senin kafanı karıştırmışım baya şeker oranı çok yüksek kiloya çevrilebilecek meyvelerden di saydıklarım bunlardan bir çeşidini en geç 2. ara öğünde yemen gerekirmiş daha sonra yasak bana mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…