Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inşallah görürsün ve deger canım inanıyorum degicek

dünki menümü yazim kızlar
sabah:bir dilim ekmek zeytin peynir çay
ara: 6 lı diyet bisküvinin 3 tanesi
öğlen: etsiz çiğ köfte dürüm bi tane ayran
ara:3 diyet bisküvi kalan
akşam:hava cok sıcakdı buz gibi yayla çorbası içtim bi kase(ben yogurt corbası dıyom annem içine yumurta felan koymuyor sadce su yogurt kekik pul biberle yapıyo)
bir dilim ekmek
ara:5 kuru kiraz yarım kase yogurt

su 4 litre içtim galiba tarsus kavruluyo bu aralar
spor:sabah ve akşam 40 dakka yürüyüş

kızlar bugünkü menümüde yazim neden derseniz yarın babamın ölümünün 2.ci senesi oluyor yarın yemek yapıcaz kuran okunacak bugün akşama kadar temizlik yaptık alışveriş yaptık cok yoruldum yarın akşama kadar yazamam şimdi yazim menümü
kızlar yeni bir diyet programı buldum ona göre yedim yediklerimi ve yaptıklarımı yazıyorum
sabah: 8.30 da uyandım 6 tane yeşil zeytin bi dilim beyaz peynir 2 dilim ince ekmek sekersiz cay 2 bardak (şekersiz çay kahve 0 kalori)
ara: 4 erik 3 yenidünya
öğlen:4 köfte büyüklügünde tavuk çok az zeytin yagında kavurdum yanında sögüş ve 2 dilim ekmek
ara:bi porsiyon bitter cikolata 96 kaloriymiş ben ülkerin bitter cikolaasını aldım 4 e böldüm birini yedim bi porsiyon yoktur ama bi porsiyon kabul ettim yanında orta şekerli türk kahvesi
akşam:4 kaşık kabak yemegi 4 kaşık yogurt bir dilim ekmek
ara: bir portakal

su: 18 bardak
spor: akşama kadar temizlik kapıları camları silme
ondan sonra :) 30 dakka zumba (1 saat zumba 536 kalori benimki 268 kalori ediyor)
30 dakka hoplayarak zıplayarak dans etmek oda 200 kalori yakmıştır bence boş dans etmedim çünkü :) hareketlerle yaptım
100 mekik
kaptan 250 kalori 100 mekik ve 30 dakka cezam vardı hepsi bitti sanırım artık spora baslıyorum hergün böyle yaparsam süper olucak

buldugum ve uyguladıgım programa göre benim günde 1200 kalori almam gerek ve bugünki yediklerim toplam 1039 kalori 161 kalorim vardı daha
artık ne kadar doru ne kadar yanlış bilemem kızlar
:44::44:

canım menün çok üzel suda çok içmişsin süper
canım öğlen olmamış hem pattes hem pilav hem ekmek protein eklemeliydin öğlene
canım bende pek giremedim girseydim emin ol özlerdim :))
canımmenün süper yoğurt ve peyniri yağsız tüketmende çok iyi ben onu bi türlü yapamadım zaten günde kuş kadar peynir yiyorum bide onunda lezzetinden vazgeçemiyorum
canımmenü fenadeğil sporda var tarsus sauna etkisi yapmıştır sende :)

canım menün güzel bu hafta iy sonuçlar bekliyoru.

kızlar bugün bütün gün ev iş yaptım. malum tatil kociş evdeydi.bende fırsattan istifade perdeleri ona taktırayım dedim. pedelei yıkadım camlaı sildim kolukları sildim. 1 tane halı sildim. bütün halıların kaldıdım temizledim. bu saat olmuş hala asya uyumadı tepemde.

oy oy kiyamam yaa
cnm benim burda okullar,devlet daireleri,marketler,yani her yer kapali,ekmegimzi dün aldik bu gün kapal diye,yani iscilerde tatilde,emekcilerde,evlilerde

Site yönetimine rica edicem, ekranın sağındaki şu kıllı tüylü kadınların olduğu reklamları kaldırsınlar. İçim kalkıyor , böğüüüüü...
sesini duymuslar galiba,o dedigini göremiyorum
hos geldin cnm,özledik valla,ayagini sürttün heralde giderken,takima ugrayanar azaldi
Sakın kiloluyum deme düşer bayılırım.Çünkü seni çıtı pıtı minyon biri olarak kafamda canlandırdım.
hayal dünyan baya genismis cnm
benim bildigim yogurt corbasi sicak olur cnm,seninki nasilmiski acaba:44:

arkadaslar sizinle bir konu hakkinda konusmak istiyorum

herkesinde bildigi gibi takim olarak katilim konusunda kötü bir dönem geciriyoruz
eskiden gecmisi okuyana kadar 10 sayfa dolan takimimizda 1 günde 10 sayfa dolduramaz hale gelmis durumdayiz

ben kendimce önlemler almayi düsünüyorum,bunlar cok sert gelebilir
bu sebeple önce size sormak istedm,bu konuda ne yapalim...hepinizin fikri gercekten cok önemli,takim 1-2 kisinin katilimiyla gitmez,motvasyonumuz düsmüs durumda,herkesin kendince sebepleri var,bunlara care arayalim ve eski düzenimize dönelim,gercekten zayiflamak isteyenlerle devam edelim,gelmeyip evinde zayiflamak steyenlerin zaten burda isi yok,lütfen takimimiza sahip cikalim ve eksiklerimizi tamir edelim...
cevaplarinizi bekliyorum,verilen cevaplar üzerinden karar verilecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…