- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
canım benim sen ne karar alırsan ben varım çünki gerçekten zayıflamak istiyorum ve burdayım cuma sabah tartılıp resimde eklicem kilo almadım biliyorum ama şişkinliğim var tartı o yüzden biraz fazla çıkıyor o yüzden ne ceza verirsen boynum kıldan öncearkadaslar sizinle bir konu hakkinda konusmak istiyorum
herkesinde bildigi gibi takim olarak katilim konusunda kötü bir dönem geciriyoruz
eskiden gecmisi okuyana kadar 10 sayfa dolan takimimizda 1 günde 10 sayfa dolduramaz hale gelmis durumdayiz
ben kendimce önlemler almayi düsünüyorum,bunlar cok sert gelebilir
bu sebeple önce size sormak istedm,bu konuda ne yapalim...hepinizin fikri gercekten cok önemli,takim 1-2 kisinin katilimiyla gitmez,motvasyonumuz düsmüs durumda,herkesin kendince sebepleri var,bunlara care arayalim ve eski düzenimize dönelim,gercekten zayiflamak isteyenlerle devam edelim,gelmeyip evinde zayiflamak steyenlerin zaten burda isi yok,lütfen takimimiza sahip cikalim ve eksiklerimizi tamir edelim...
cevaplarinizi bekliyorum,verilen cevaplar üzerinden karar verilecektir...
ne oldu canım su felan mı döktünyaaaaaaaa pc nin duşlaı dasmıyo
eek kimzeynep apla
ikisinide allah bagislasin,oyy ne tatli sey o öyle
o firfirli sever teyzesitabikide yaparım helede yade hanıma :)
cok tesekkürler cnm,iyiyiz ,ugrasiyoruz iistecasınım benim gördüm burda olduğunu geçmişe gitmedim kapanımla biraz konuşalım diye iyim canım karnım ağrıyor regli olucam bu gün yarın :) sen nasılsın yavrular nasıl
belli cnm,yazi seklindenyaaaaaaaa pc nin duşlaı dasmıyo
cnm öncelikle kötünün iyisiyiz diye kendimizi avutmayalim,biz böyle degildik,neseli,eglenceli,bol paylasimli bir takimdik,ben tekrar öyle olmak istiyorumcanım benim sen ne karar alırsan ben varım çünki gerçekten zayıflamak istiyorum ve burdayım cuma sabah tartılıp resimde eklicem kilo almadım biliyorum ama şişkinliğim var tartı o yüzden biraz fazla çıkıyor o yüzden ne ceza verirsen boynum kıldan önce
ama arada diğer takımlara bakıyorum onlar bizden daha kötü durumdalar
oglum icin gözüme kestirdim kizlar,artik hangisi olursabenim kızım dilberim ve kız kardeşimin kızı damla
6 aylık bebek ama çok tatlı çokkkk yumak gibi yuvarlanıyor :)
yok asya usdune cıkıyorne oldu canım su felan mı döktün
arkadaslar sizinle bir konu hakkinda konusmak istiyorum
herkesinde bildigi gibi takim olarak katilim konusunda kötü bir dönem geciriyoruz
eskiden gecmisi okuyana kadar 10 sayfa dolan takimimizda 1 günde 10 sayfa dolduramaz hale gelmis durumdayiz
bu sebeple önce size sormak istedm,bu konuda ne yapalim...hepinizin fikri gercekten cok önemli,takim 1-2 kisinin katilimiyla gitmez,motvasyonumuz düsmüs durumda,herkesin kendince sebepleri var,bunlara care arayalim ve eski düzenimize dönelim,gercekten zayiflamak isteyenlerle devam edelim,gelmeyip evinde zayiflamak steyenlerin zaten burda isi yok,lütfen takimimiza sahip cikalim ve eksiklerimizi tamir edelim...
cnm ben 2 haftadir o günü bekliyorum,bir kac gün daha beklerim,ama olmazsa care bulmak zorundayizpegasus canım benim bu hafta bitsin yine eskisi gibi oluruz bence demmayın ve ausencianın sınavları bitsin wuwumda gelir bende burdayım esinde dilekte elif de burda gonca da geldi baharda evde sık sık girer daha şenlikli olur gör kak sen :)
askolsun zeynosum biz dedikoducumuyuzsonra toprak var eftelya var oooo gecenin bir yarılarına kadar dedikodu yaparız ama kaynanam hacca gidiyor bu sene onun arkasından atmak yok haaaaa
r
ikiside fıstık gibi valla :)ikisinide allah bagislasin,oyy ne tatli sey o öyle
o firfirli sever teyzesi
o nada fırfırlı yaparım canım benim :)
cok tesekkürler cnm,iyiyiz ,ugrasiyoruz iiste
allahım iyilik versin
belli cnm,yazi seklindenkapat ac,bazen benimkide takilioyr,öyle yapioyrum
cnm öncelikle kötünün iyisiyiz diye kendimizi avutmayalim,biz böyle degildik,neseli,eglenceli,bol paylasimli bir takimdik,ben tekrar öyle olmak istiyorum
sizinde fikirlerinizle birlikte bir karar alalim,bu hepimizin ortak karari olsunki herkes uygularken bende bu fikri kabul etmistim desin
sen ne dersen ben razıyım canım takımada uyarım
oglum icin gözüme kestirdim kizlar,artik hangisi olursa
cnm ben 2 haftadir o günü bekliyorum,bir kac gün daha beklerim,ama olmazsa care bulmak zorundayiz
askolsun zeynosum biz dedikoducumuyuz
azcik kulaklarini cinlatiriz sadece
arkadaslar sizinle bir konu hakkinda konusmak istiyorum
masallahikiside fıstık gibi valla :)
kulakları yandı kadının
ben fikirleri ögrenmek istedim cnm,yenisin ama bu konudan rahatsiz oldugun asikar,sadece nasil eskisi gibi oluruzu bulmak iistedimkaptanım malum benim sınav haftam ve yine de her halükarda girmeye çalışıyorum, 10 dakika bilgisayar molam varsa çoğunu burada geçiriyorum.. ve zayıflamak istiyorum istemez olur muyum? Diğer yöntem hakkında da birşey diyeyemeyecğim,yeni olduğum için kimseyi fazla tanımıyorum ayrıca bu hafta misafir ve bahar temizliği temposuyla geçti, inşallah önümüdeki hafta düzeliriz..
iyi geceler cnm benim,kolay gelsinBenim çıkmam lazım uyumadan ütü yapacağım, yatmadan bir bakayım dedim. İyi geceler herkese
ay cok sagol canım benim yaa erkek arkadasım kocaeliye tse nin mülakatına gitti önümüze gelen herşeyi degerlendiriyoruz bi umut diye canım yaa eylülde kpss ye girdik ben 75 cektim o 85 cekti ikimizde atanamadık sonra martta adliyeye girdik sınavına oda olmadı işkur eleman alıyormuş ona basvurduk oda olmadı sonra erkek arkadasım tse ye basvurdu onun bölümünden alım vardı oraya gitti geldi oda olmazsa hazirandaki atamaları beklicez canım ya allahtan ümit kesilmez bizde olana kadar hepsini deniyoz ama hep torpili olanlar kısmetimizi kapatıyo
şimdilik mayıs sonunda istemeye geliyor gibiler canım yaa heyecandan bişey yiyesim gelmiyo valla kaç zamandır gelsinler diye bekleyince
selam nasılsınız kızlar
ama başka ib rakdasda sabah yenmemesi gerek diyo şimdi hangi doktor haklı ben anlamadım haa
gsyet güzel olmus menünDünkü listem ;
Sabah:
Yağsız peynirli kepek ekmekli tost
Yeşil çay
Bol dere otu ve maydanoz
4-5 zeytin
Ara:
Şekersiz sütlü kahve
3-4 yulaflı bisküvi
Öğle:
Peynirli salata
1 dilim kepek ekmek
Yağsız yoğurt
Akşam:
1 kase çorba
Tavuk sote
3 kaşık pilav
4 kaşık yoğurt
Ara:
Karışık meyve suyu
Gece:
Sütsüz , şekersiz kahve 2 fincan
Su 3 litreden fazla sanırım .
Spor yine yok :26:
iyi geceler canım benimBenim çıkmam lazım uyumadan ütü yapacağım, yatmadan bir bakayım dedim. İyi geceler herkese
iyiz fıstığım sen nasılsınselam nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?