Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım benim sen ne karar alırsan ben varım çünki gerçekten zayıflamak istiyorum ve burdayım cuma sabah tartılıp resimde eklicem kilo almadım biliyorum ama şişkinliğim var tartı o yüzden biraz fazla çıkıyor o yüzden ne ceza verirsen boynum kıldan önce

ama arada diğer takımlara bakıyorum onlar bizden daha kötü durumdalar

pegasus canım benim bu hafta bitsin yine eskisi gibi oluruz bence demmayın ve ausencianın sınavları bitsin wuwumda gelir bende burdayım esinde dilekte elif de burda gonca da geldi baharda evde sık sık girer daha şenlikli olur gör kak sen :)

sonra toprak var eftelya var oooo gecenin bir yarılarına kadar dedikodu yaparız ama kaynanam hacca gidiyor bu sene onun arkasından atmak yok haaaaa

r

bunlar benim canım :)
ikisinide allah bagislasin,oyy ne tatli sey o öyle
tabikide yaparım helede yade hanıma :)
o firfirli sever teyzesi
casınım benim gördüm burda olduğunu geçmişe gitmedim kapanımla biraz konuşalım diye iyim canım karnım ağrıyor regli olucam bu gün yarın :) sen nasılsın yavrular nasıl
cok tesekkürler cnm,iyiyiz ,ugrasiyoruz iiste
yaaaaaaaa pc nin duşlaı dasmıyo
belli cnm,yazi seklindenkapat ac,bazen benimkide takilioyr,öyle yapioyrum
cnm öncelikle kötünün iyisiyiz diye kendimizi avutmayalim,biz böyle degildik,neseli,eglenceli,bol paylasimli bir takimdik,ben tekrar öyle olmak istiyorum
sizinde fikirlerinizle birlikte bir karar alalim,bu hepimizin ortak karari olsunki herkes uygularken bende bu fikri kabul etmistim desin

benim kızım dilberim ve kız kardeşimin kızı damla
6 aylık bebek ama çok tatlı çokkkk yumak gibi yuvarlanıyor :)
oglum icin gözüme kestirdim kizlar,artik hangisi olursa

ne oldu canım su felan mı döktün
yok asya usdune cıkıyor

tuslarımasmıyo bazen yazıp yazıp siliyorum. bak şimdi çalışıyor. çoğunluk ne diyosa en uyaım. ama bbence gecici bir dönem. emizlik sınavv iş üç zamanı

cnm ben 2 haftadir o günü bekliyorum,bir kac gün daha beklerim,ama olmazsa care bulmak zorundayiz
sonra toprak var eftelya var oooo gecenin bir yarılarına kadar dedikodu yaparız ama kaynanam hacca gidiyor bu sene onun arkasından atmak yok haaaaa

r
askolsun zeynosum biz dedikoducumuyuz
azcik kulaklarini cinlatiriz sadece

ikiside fıstık gibi valla :)

kaptanım malum benim sınav haftam ve yine de her halükarda girmeye çalışıyorum, 10 dakika bilgisayar molam varsa çoğunu burada geçiriyorum.. ve zayıflamak istiyorum istemez olur muyum? Diğer yöntem hakkında da birşey diyeyemeyecğim,yeni olduğum için kimseyi fazla tanımıyorum ayrıca bu hafta misafir ve bahar temizliği temposuyla geçti, inşallah önümüdeki hafta düzeliriz..

Benim çıkmam lazım uyumadan ütü yapacağım, yatmadan bir bakayım dedim. İyi geceler herkese

ikiside fıstık gibi valla :)
masallah
Allah özgürüme bagislasin

kulakları yandı kadının

ben fikirleri ögrenmek istedim cnm,yenisin ama bu konudan rahatsiz oldugun asikar,sadece nasil eskisi gibi oluruzu bulmak iistedim
madem 3 kiside haftaya daha iyi olur diyor,tamam haftaya kadar bekleriz

Benim çıkmam lazım uyumadan ütü yapacağım, yatmadan bir bakayım dedim. İyi geceler herkese
iyi geceler cnm benim,kolay gelsin

malesef torpil işliyo her yerde nefret ediyorum bu durumdan

rapunzel cnm toplu alinti yapsan daha iyi olmazmi
ayrica gerberaya söyle az önce altta nikini gördüm,slm vermeden cikti

gsyet güzel olmus menün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…