Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çorbanın her bir kepçesi 1 dilim ekmekmiş pilavında her bir kaşığı en az 5-6 dilim ekmek oluyor buda gece o kadar kahve dokunmadımı

Kızlar yürüyüşten geldim, herkes kornetini yedi bende eti formun çörek otlu bisküvisinden aldım, eşimin tüm ısrarına rağmen yemedim dondurmadan 1 ısırık bile Bu hafta 59'ları görürürüm umarım, dondurma yemediğime değsin dimi

o konuda bende çok şanssızım hep içerden alınıyor

Meyve suyun eğer hazır meyve suyuysa gitti diyet diğerleri iyi canım

Yok canım , halis mulis ev yapımı

Oğlumun koyduğu ismi ile süpriz çözüm

çorbanın her bir kepçesi 1 dilim ekmekmiş pilavında her bir kaşığı en az 5-6 dilim ekmek oluyor buda gece o kadar kahve dokunmadımı

Kahvesiz uykuya dalmamak ve ders çalışmak benim için imkansız .

Yok yahu ne yaptın arkadaşım her kaşık 5-6 dilim ekmek olur mu ?

Diyetisyenimin dönüşüm tablosuna göre ayarlıyorum ben yediklerimi , 1 dilim ekmek = 2 kaşık pirinç

inş. vermeye başlarımda resimlerini koyarım hep tartının

harikasın cnm ya tebrikler

:2::2::2:bizde kaynana olcaz:26::26:

ben iyice uçtum ya beynime güneş geçti herhalde bütün gündoğru cnm haklısın

güzel olmuş canım menün :) koşuşturmacalı geçmiş

cok güzel zeynep abla menün

canım öglen bi şundanda yiyim bi bundanda yiyimlerle olmuş sankim :26::26:

orgü cafedeki etkinliğim bitirince tamamını eklerim :)
şimdi süt kaynatıcam birazdan gelip geçmişi okucam ohhh kayseri serinledi yağmur yağdı hemde sagnak :)

şeftali olmuşmu kız daha çiçek açmış burda tüysüz nektari varya cok severim bende onu

canım bu baya azmış ya bende hesapladım bi yerde günde 1200 kalori diyo benim kilomada

güzel olmuş canım menün

Şeftali oldu olmaz mı? oralarda olmadığını bilmeseydim yazmazdım Kusura bakmayın kızlar

menün çok güzel canım spor eksik sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…