Kızlar yürüyüşten geldim, herkes kornetini yedi bende eti formun çörek otlu bisküvisinden aldım, eşimin tüm ısrarına rağmen yemedim dondurmadan 1 ısırık bileBu hafta 59'ları görürürüm umarım, dondurma yemediğime değsin dimi
rapunzel cnm toplu alinti yapsan daha iyi olmazmi
ayrica gerberaya söyle az önce altta nikini gördüm,slm vermeden cikti
dünki menümü yazim kızlar
sabah:bir dilim ekmek zeytin peynir çay
ara: 6 lı diyet bisküvinin 3 tanesi
öğlen: etsiz çiğ köfte dürüm bi tane ayran
ara:3 diyet bisküvi kalan
akşam:hava cok sıcakdı buz gibi yayla çorbası içtim bi kase(ben yogurt corbası dıyom annem içine yumurta felan koymuyor sadce su yogurt kekik pul biberle yapıyo)
bir dilim ekmek
ara:5 kuru kiraz yarım kase yogurt
su 4 litre içtim galiba tarsus kavruluyo bu aralar
spor:sabah ve akşam 40 dakka yürüyüş
hangi resim,ben niye görmüyorum:26:ıyyyy yandaki rekman ne öyle Fatmagül nasıl kurtuldu diye Fatma gülün eli yokmu aceba o ne öyleeee
öylemi,niye slm vermedi hic,begenmedimi bizibenim ablamda burdaydı az önce ( lacey:))
kızlar bugünkü menümüde yazim neden derseniz yarın babamın ölümünün 2.ci senesi oluyor yarın yemek yapıcaz kuran okunacak bugün akşama kadar temizlik yaptık alışveriş yaptık cok yoruldum yarın akşama kadar yazamam şimdi yazim menümü
kızlar yeni bir diyet programı buldum ona göre yedim yediklerimi ve yaptıklarımı yazıyorum
sabah: 8.30 da uyandım 6 tane yeşil zeytin bi dilim beyaz peynir 2 dilim ince ekmek sekersiz cay 2 bardak (şekersiz çay kahve 0 kalori)
ara: 4 erik 3 yenidünya
öğlen:4 köfte büyüklügünde tavuk çok az zeytin yagında kavurdum yanında sögüş ve 2 dilim ekmek
ara:bi porsiyon bitter cikolata 96 kaloriymiş ben ülkerin bitter cikolaasını aldım 4 e böldüm birini yedim bi porsiyon yoktur ama bi porsiyon kabul ettim yanında orta şekerli türk kahvesi
akşam:4 kaşık kabak yemegi 4 kaşık yogurt bir dilim ekmek
ara: bir portakal
su: 18 bardak
spor: akşama kadar temizlik kapıları camları silme
ondan sonra :) 30 dakka zumba (1 saat zumba 536 kalori benimki 268 kalori ediyor)
30 dakka hoplayarak zıplayarak dans etmek oda 200 kalori yakmıştır bence boş dans etmedim çünkü :) hareketlerle yaptım
100 mekik
kaptan 250 kalori 100 mekik ve 30 dakka cezam vardı hepsi bitti sanırım artık spora baslıyorum hergün böyle yaparsam süper olucak
buldugum ve uyguladıgım programa göre benim günde 1200 kalori almam gerek ve bugünki yediklerim toplam 1039 kalori 161 kalorim vardı daha
artık ne kadar doru ne kadar yanlış bilemem kızlar
:44::44:
yanda Fatmagül vardı gitmiş :)))))))hangi resim,ben niye görmüyorum:26:
öylemi,niye slm vermedi hic,begenmedimi bizi
arkadaslar sizinle bir konu hakkinda konusmak istiyorum
herkesinde bildigi gibi takim olarak katilim konusunda kötü bir dönem geciriyoruz
eskiden gecmisi okuyana kadar 10 sayfa dolan takimimizda 1 günde 10 sayfa dolduramaz hale gelmis durumdayiz
ben kendimce önlemler almayi düsünüyorum,bunlar cok sert gelebilir
bu sebeple önce size sormak istedm,bu konuda ne yapalim...hepinizin fikri gercekten cok önemli,takim 1-2 kisinin katilimiyla gitmez,motvasyonumuz düsmüs durumda,herkesin kendince sebepleri var,bunlara care arayalim ve eski düzenimize dönelim,gercekten zayiflamak isteyenlerle devam edelim,gelmeyip evinde zayiflamak steyenlerin zaten burda isi yok,lütfen takimimiza sahip cikalim ve eksiklerimizi tamir edelim...
cevaplarinizi bekliyorum,verilen cevaplar üzerinden karar verilecektir...
slm cnm,hos geldin,iyiyiz,sen nasilsin
eskisinden daha iyi olucak canım benim arkadaşların sınavları var ve bunlar anne çocuğuna ayırıcak vakti burda geçiriyorlar bu hafta sonu bir geçsin o zaman cok iyi olucak biraz sabır ama wuwumu gwecekten cok merak ediyorum ben arıyorum telefonunada cevap vermiyorbende buna katılıyorum ya hic kimse gelmiyor artık geliyorum bakıyorum çoğu zaman hiç kimse olmuyo gelsinler diye bekliyorum bazen de 1...2 kişi oluyo eskiden ne güzel kalabalık oluyordu
rapunzel cnm toplu alinti yapsan daha iyi olmazmi
ayrica gerberaya söyle az önce altta nikini gördüm,slm vermeden cikti
iyi geceler canım benim
iyiz fıstığım sen nasılsın
iyi geceler kızlar güzel rüyalar cok karnım acıktı ben uyuyum en iyisi yarın görüşürüz inşallah
Huuu huuuu
Özlediniz mi beni , hadi itiraf edin
Çok yoruldum yahu , bugün daha çalışamadım da
Malum tatildi ve eş , çocuk derken ....
Neyse , sabahlar olmasın gece uzun daha , şimdi oturuyorum .
Kimsecikler yok yahu
Kızlar yürüyüşten geldim, herkes kornetini yedi bende eti formun çörek otlu bisküvisinden aldım, eşimin tüm ısrarına rağmen yemedim dondurmadan 1 ısırık bileBu hafta 59'ları görürürüm umarım, dondurma yemediğime değsin dimi
Şeftali oldu olmaz mı? oralarda olmadığını bilmeseydim yazmazdımKusura bakmayın kızlar
arkadaslar sizinle bir konu hakkinda konusmak istiyorum
herkesinde bildigi gibi takim olarak katilim konusunda kötü bir dönem geciriyoruz
eskiden gecmisi okuyana kadar 10 sayfa dolan takimimizda 1 günde 10 sayfa dolduramaz hale gelmis durumdayiz
ben kendimce önlemler almayi düsünüyorum,bunlar cok sert gelebilir
bu sebeple önce size sormak istedm,bu konuda ne yapalim...hepinizin fikri gercekten cok önemli,takim 1-2 kisinin katilimiyla gitmez,motvasyonumuz düsmüs durumda,herkesin kendince sebepleri var,bunlara care arayalim ve eski düzenimize dönelim,gercekten zayiflamak isteyenlerle devam edelim,gelmeyip evinde zayiflamak steyenlerin zaten burda isi yok,lütfen takimimiza sahip cikalim ve eksiklerimizi tamir edelim...
cevaplarinizi bekliyorum,verilen cevaplar üzerinden karar verilecektir...
günaydın hanımlar listemi yazıyım birazdan cıkıcam
sabah 2 bardak sıcak sı 50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 yumurta
3 tane ceviz
boll maydanoz
1 tane domates
ara 1 ç.bardagı süt
öğlen 1 parça tavuk ızgara bol salata 1 dilim tam.bug. ekmeği
1 bardak ayran
ara yapamadım meyvayı unutmuşum yanıma almayı
akşam 1 dilim ekmek bol maydanoz
ara 1 elma
2 kupz yeşil çay
su 3 lt geçmiştir
spor yokama bugun acısını çıkartırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?