Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tebrikler böyle devam et cok güzelll insallah görürsün 59u

ıyyyy yandaki rekman ne öyle Fatmagül nasıl kurtuldu diye Fatma gülün eli yokmu aceba o ne öyleeee

menün güzel olmus

cikolata dısında sorun yok..basın saolsun cnm

hangi resim,ben niye görmüyorum:26:

öylemi,niye slm vermedi hic,begenmedimi bizi
yanda Fatmagül vardı gitmiş :)))))))
ablam benim yazdıklarımı okuyor :)))))) oda galiba yanlış hatırlamıyorsam 13. takımda kilo vermişyti onun sayesinde bu gurupyayım ben o tavsiye etti ve iyikide burdayım,
yarınyazar kaptanım uykusu gelmiştir yatar şimdi canım ablam benim

bende buna katılıyorum ya hic kimse gelmiyor artık geliyorum bakıyorum çoğu zaman hiç kimse olmuyo gelsinler diye bekliyorum bazen de 1...2 kişi oluyo eskiden ne güzel kalabalık oluyordu

iyi geceler kızlar güzel rüyalar cok karnım acıktı ben uyuyum en iyisi yarın görüşürüz inşallah

bende buna katılıyorum ya hic kimse gelmiyor artık geliyorum bakıyorum çoğu zaman hiç kimse olmuyo gelsinler diye bekliyorum bazen de 1...2 kişi oluyo eskiden ne güzel kalabalık oluyordu
eskisinden daha iyi olucak canım benim arkadaşların sınavları var ve bunlar anne çocuğuna ayırıcak vakti burda geçiriyorlar bu hafta sonu bir geçsin o zaman cok iyi olucak biraz sabır ama wuwumu gwecekten cok merak ediyorum ben arıyorum telefonunada cevap vermiyor

rapunzel cnm toplu alinti yapsan daha iyi olmazmi
ayrica gerberaya söyle az önce altta nikini gördüm,slm vermeden cikti

toplu alıntıyı bi türlü öğrenemedim çok karışıyo kime ne yazcaktım acayip karıştırıyorum

o bendim ya ablamın bilgisayarında interneti açınca otomatik olarak açılıyo hesabı..yani giriş sekmesi bu takıma ayarlı..aklımda bişey vardıda ona bakmak için açmıştım

Özledik tabi, sensin cadı....

Tebrik ederim, bana örnek olur inşallah...

Şeftali oldu olmaz mı? oralarda olmadığını bilmeseydim yazmazdım Kusura bakmayın kızlar

Rica ederim hiç olur mu öyle şey 1-2 haftaya kadar gelir belkide gelmiştir de ben görmemişimdir. Latife yaptım ben..Afiyet olsun...

Ben iş yerinde yasak olmasına rağmen giriyorum, girmeye çalışıyorum, motivasyonu yükseltmek için daha fazla girmek gerekiyorsa da elimden geleni yaparım. Bende haftaya düzelir düşüncesindeyim. Ben haftaya izinliyim zaten evdeyim illa ki girerim.

günaydın hanımlar listemi yazıyım birazdan cıkıcam
sabah 2 bardak sıcak sı 50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 yumurta
3 tane ceviz
boll maydanoz
1 tane domates
ara 1 ç.bardagı süt
öğlen 1 parça tavuk ızgara bol salata 1 dilim tam.bug. ekmeği
1 bardak ayran
ara yapamadım meyvayı unutmuşum yanıma almayı
akşam 1 dilim ekmek bol maydanoz
ara 1 elma
2 kupz yeşil çay
su 3 lt geçmiştir
spor yok ama bugun acısını çıkartırım

Ablamacımmenün gayet iyi, neden spor yapamadın ki

Günaydın günaydın günaydın sınava 1 gün kala stres iyice basmış durumda beni Hemen dün ki menümü yazayımm;

Kalkar kalkmaz; Limonlu ılık su

Kahvaltı, yine 1 dilim hellim, bol yeşillik, 1 dilim ekmek, yeşil çay

Ara; Şeftali, 15 badem (bademi çok mu tüketiyorum :26: )

Öğlen; Peynirli salata, 1 dilim ekmek

Ara; 3 eti form bisküvi, yeşil çay

Akşam ; 5 yk kabak yemeği, 1-2 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim ekmek,bol salata, 4 kaşık yoğurt

Ara; 3 eti form çörek otlu bisküvi, yeşilçay

su ; 3lt
Yürüyüş; 45 dakika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…