Salı
Sabah
1,5 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
Ara
3 kuru kayısı
Öğle
1 dilim ekmek
1 kaşık pirinç pilavı
3 yemek kaşığı patates yemeği
Ara
2 light bisküvi
Akşam
Fırında közlenmiş 1 adet patlıcan
Yoğurt
Su 2 lt
Spor twist 100 kere ama bende alet yok. Ayaklar sabit bel oynadı . Bu hareketin başka adı var mı bilmiyorum.
Mekik 50 ( Az ama çok işim vardı devam edemedim.)
Kaptan dün uyuyakalmışım PC kucağımda, koltuukta sabahlamışım, sabah 4 de uyandım PC hala kucağımda ekranda 4. Takım . İyi geceler demeden çıktım gibi oldu ama öyle değil yine de kusura bakmayın, sanırım Gonca ve Rapunzel de vardı. Kusura bakmayın arkadaşlar...
Menün çok kontrollü geldi bana, beğendim. Ayy yine mi patates sen de bende patatese doyamadık bu hafta niye böyle olduysa? Şeftali çıktımı yav? Ayy olsada yesek...
senin kafanı karıştırmışım bayaşeker oranı çok yüksek kiloya çevrilebilecek meyvelerden di saydıklarım bunlardan bir çeşidini en geç 2. ara öğünde yemen gerekirmiş daha sonra yasak bana mesela
canım sen nerde hesapladın ben bi site buldum 2200 falan çıkıyo çok fazla bana göre..
Kızlar iş yerinde alıntı yapmıştım ama yorumlarını yazarken patron geldi kapattım onları cevaplıyorum:
baharcım erkek arkadaşının sınav sonucu ne zaman belli olacak? Olursa siz de mi Kocaeline gideceksiniz? Ne sınavına girdi? Aus orda toplayacak bütün takımı herhalde ...Canım ben sizi takdir ediyorum, yılmıyorsunuz , pes etmiyorsunuz, geleceğiniz için o mülakat senin bu sınav benim şansınız deniyorsunuz. Bu bir geçiş dönemi ve geçiş dönemleri belirsizliklerle dolu oluyor , zor oluyor ama Allah ım inşallah size en hayırlı olan kapıyı açacak size...
Mayıs sonunda istemeye de geliyorlarmış, hayırlı olsun canım.
Gerbera merhaba, takım kurallarını kabul etmişsin, aramıza hoşgeldin. Ben İzmirde yaşıyorum , 29 yaşındayım, 2 yaşında Elif Duru adında bir kızım var çalışıyorum. 75,8 ile 12 Martta 4. takıma katıldım. Geçen hafta 71 kiloyu gördüm tartıda. Bu hafta almış olabilirim biraz çünkü regl olucam sanırım kendimi kontrol edemiyorum. 58 olana kadar buradayım. İlerleyen günlerde bol bol görüşürüz, bu hafta iş yerimde sayım var pek giremiyorum internete. Yanlış hatırlamıyorsamRapunzelin ablasıydın değil mi?..
Aus cum, ben sana 10 gündür ders çalış diyorum , son haftaya bıraktın şimdi de kendini kampa soktun tabi di mi, eh be arkadaşım, zeki ama tembel öğrenci tarzı bunlar. Sinir olurdum okulda zehir gibi çocuklar vardı hiç defter kitap taşımazlardı, ama en yüksek puanı alırlardı. Sen de onlar gibisin. . .
Demmay bi yerde okudum Bahara cevap yazmışsın Ders çalışıyorum beeeeen, çağırıp durma beni diye, çok güldüm. Senin aklın burda tabi di mi? Yoksa senin de sensörlerin mi var, ismin geçince sinyal mi geliyor sana?
Ayrıca senin görünce moralini bozan 60 benim hedef kilom sayılır, sen şişman değilsin , fazlan olabilir ama kafa yedirtecek kadar değil merak etme rahatla artık. Belki de senin de vücudun direniyordur, tam kilo vermeye başlayacağın zaman da sen diyeti bırakıyorsundur. Bu sefer hiç pes etme 1-2 ay da olsa sen diren, vücudun pes etsin...
.Gogo diğer takımdan yaptığın alıntı güzeldi. Çok faydalı ve bilmediğim şeyler okudum , teşekkürler...
Gerbera bi yere gezegen yazmışsın ne demek olduğunu anlamadım amaa....
gecen haftaki ödülüm vardı ya ondan böyle oldu ödül flan olmasaydı yemezdim
kavun karpuz cilek muz kuru meyveleri sabah ara öğününde yemelisin diyo doktor anlıcn şeker oranı yüksek olan meyveler sabahla öğlen arasındaki ara öğünde yenmeli diyo
öğleden sonra ve aksam elma portakal kivi gibi seyler öneriyo
gezegeni hergün bir kapı bir gezmek olduğu için yazmıştım rapunzele kendim farklıymışım gibi
bizde izmirdeyiz evet ben elifin ablasıyım nerde oturuyorsun nerede çalşıyorsun kızın çok küçükmüş çalışmak zor olmuyormu
Canım bende girip bakıyorum kimse olmayınca çıkıyorum
3 yas var aramızda
ay cok sagol canım benim yaa erkek arkadasım kocaeliye tse nin mülakatına gitti önümüze gelen herşeyi degerlendiriyoruz bi umut diye canım yaa eylülde kpss ye girdik ben 75 cektim o 85 cekti ikimizde atanamadık sonra martta adliyeye girdik sınavına oda olmadı işkur eleman alıyormuş ona basvurduk oda olmadı sonra erkek arkadasım tse ye basvurdu onun bölümünden alım vardı oraya gitti geldi oda olmazsa hazirandaki atamaları beklicez canım ya allahtan ümit kesilmez bizde olana kadar hepsini deniyoz ama hep torpili olanlar kısmetimizi kapatıyo
şimdilik mayıs sonunda istemeye geliyor gibiler canım yaa heyecandan bişey yiyesim gelmiyo valla kaç zamandır gelsinler diye bekleyince
Mesai bitti eve gidiyorum akşam görüşürüz inşallah gelirseniz...
Kızlar iş yerinde alıntı yapmıştım ama yorumlarını yazarken patron geldi kapattım onları cevaplıyorum:
baharcım erkek arkadaşının sınav sonucu ne zaman belli olacak? Olursa siz de mi Kocaeline gideceksiniz? Ne sınavına girdi? Aus orda toplayacak bütün takımı herhalde ...Canım ben sizi takdir ediyorum, yılmıyorsunuz , pes etmiyorsunuz, geleceğiniz için o mülakat senin bu sınav benim şansınız deniyorsunuz. Bu bir geçiş dönemi ve geçiş dönemleri belirsizliklerle dolu oluyor , zor oluyor ama Allah ım inşallah size en hayırlı olan kapıyı açacak size...
Mayıs sonunda istemeye de geliyorlarmış, hayırlı olsun canım.
Gerbera merhaba, takım kurallarını kabul etmişsin, aramıza hoşgeldin. Ben İzmirde yaşıyorum , 29 yaşındayım, 2 yaşında Elif Duru adında bir kızım var çalışıyorum. 75,8 ile 12 Martta 4. takıma katıldım. Geçen hafta 71 kiloyu gördüm tartıda. Bu hafta almış olabilirim biraz çünkü regl olucam sanırım kendimi kontrol edemiyorum. 58 olana kadar buradayım. İlerleyen günlerde bol bol görüşürüz, bu hafta iş yerimde sayım var pek giremiyorum internete. Yanlış hatırlamıyorsamRapunzelin ablasıydın değil mi?..
Aus cum, ben sana 10 gündür ders çalış diyorum , son haftaya bıraktın şimdi de kendini kampa soktun tabi di mi, eh be arkadaşım, zeki ama tembel öğrenci tarzı bunlar. Sinir olurdum okulda zehir gibi çocuklar vardı hiç defter kitap taşımazlardı, ama en yüksek puanı alırlardı. Sen de onlar gibisin. . .
Demmay bi yerde okudum Bahara cevap yazmışsın Ders çalışıyorum beeeeen, çağırıp durma beni diye, çok güldüm. Senin aklın burda tabi di mi? Yoksa senin de sensörlerin mi var, ismin geçince sinyal mi geliyor sana?
Ayrıca senin görünce moralini bozan 60 benim hedef kilom sayılır, sen şişman değilsin , fazlan olabilir ama kafa yedirtecek kadar değil merak etme rahatla artık. Belki de senin de vücudun direniyordur, tam kilo vermeye başlayacağın zaman da sen diyeti bırakıyorsundur. Bu sefer hiç pes etme 1-2 ay da olsa sen diren, vücudun pes etsin...
.Gogo diğer takımdan yaptığın alıntı güzeldi. Çok faydalı ve bilmediğim şeyler okudum , teşekkürler...
Gerbera bi yere gezegen yazmışsın ne demek olduğunu anlamadım amaa....
Huuu huuuu
Özlediniz mi beni , hadi itiraf edin
Çok yoruldum yahu , bugün daha çalışamadım da
Malum tatildi ve eş , çocuk derken ....
Neyse , sabahlar olmasın gece uzun daha , şimdi oturuyorum .
Kimsecikler yok yahu
limonlu kek ve topitopa bu defalik ceza yok,2. ye ceza alirsin
8 bardak su kac lt ye esdegerdir:44:
afiyet oslun
sorun yok cnm,güzel
afiyet olsun cnm,seninkide güzel
inanma cnm ya,nerde görülmüs cikolatanin zihin actigi,öyle olsaydi benim kiz profösör olurdu:18:
sehir efsanesi bunlar
sen kahvaltida degisiklik istiyorsan ciko yerine corba ic,meyveyle yap baslangici,veya kuru yemisle yap acilisi ama cikodan uzak dur
cnm senin aksam yemegi niye degisik,nerdeydin bakim sen aksam
senin dünkü listeni görmedim ben,kadayif yediysen ablana verilen ceza senin icinde gecerli
evet cnm,su icmeyi unutmusum
kefiri ilk deniyorum bende,eskimsi ayran tadinda
evet unuttum su icmeyi,tesekkürler
tesekkürler
kolay gelsin
pogocami gördüm orda
4 incir cok cnm,2 yeterde artar bile
babaannesi veya anneannesiydi oraya gidecekti,o yüzden yoktur
afiyet olsun
gecer cnm,sen kendini biliyorsun
cnm kalori olarak baktinmi fazlalik yok ama,liste olarak baktinmi o sekerler,6 adet form bisküvi gözümü tirmaliyor,sen aralarida nerdeyse ana ögün gibi yemissin,hatta aksam ac yatmissin
Pazar sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
domates salatalık
maydanoz
bunu özellikle kopyaladim,sen bunlarimi 2 ye kadar yedin,bunlar yüzündenmi öglen ve ara yok,yahu ekmek bile yok,2 ye kadar hangi sirayla yedin merak ettim dogrusu,yumurtayi kahvalti,peyniri ara,zeytin ve salata türlerini öglen niyetinemi yedin
cornet yemissin oldumu simdi bu hafta kacamak yok dedik
1 kuru kayisidan ara ögünmü olur cnm benim,ne demistik düzenli
bide üstüne cikolata
bravo diyorum,baska ne diyim
AAAben seni bekar zannetmiş idim
Güzel canım dengeli
evet yaaa ben de bekliyorum zaten, yani yazdıklarımı buraya yazarken utandım valla...
Lazanyaya benzettim çok güzel görünüyor...
Ne desen haklısın kaptan, ben bu ara çok kontrolsüzüm, moral sıfır, tekrar kilo almaya başlıycam diye korkuyorum, regl olucam diye mi yoksa benim nefsime hakim olamayışımdan mı bilmiyorum. Kilo almamışım da vermemişim de sabitim. Her cezayı fazlasıyla kabul ediyorum, istersen ikiye çarp ver ama sorun o değil ben nasıl düzene giricem, ben nasıl sizin gibi disiplinli diyet yapıcam? Bana yol gösterin yaa nolur?
Sabah kahvaltıda sahildeydik 10:30 da başladık kahvaltıya, simit de yedim yani ekmek yerine simit vardı yazmayı unutmuşum. İki lokma yedim Elifin peşinden parka gittim, geldim iki lokma yedim uçurtma almaya gittik. Geldim uçurtma ağaca takıldı onunla uğraştık falan ondan çok uzuuuun sürdü.
Bir de 5 su bardağı su 1 litre.
Aaa ne güzel. Eftelyayla Topraks gibi. Aranızda kaç yaş var?
Y0a ne zaman girsem burdasın, ders çalış ders
Evet yaa benim menüye hiç değinme lütfen...Git ders çalış dersssss....
8 yıl önce , evet bekardım tüylüm
3,5 yaşında oğlum var , yaş 34
Çok mu bekar gözüküyordum yahu
günaydın hanımlar
öncelikle bugün tüm emekçilerin bayramını kutluyorum.
dün öğlen kızımla parka çıktık, çıkış o çıkış akşamı ettik hala da ağlıyodu cadı çıkarken:) biz yazlık kışlık ayrımını teyzemin evi ile bizim ev arasında yapıyoruz çünkü teyzemin ev büyük ve iki kişi yaşıyolar anneannemle birlikte, o yüzden kışlıkları oraya taşıyıp yazlıklarımızı da oradan alıyoruz dün gece oradaydık, bugünde devam edicez o yüzden foruma giremedim akşam.
bu ara giremedimler hepimizde fazlalaşmaya başladı arkadaşlar buna bir çare bulmak gerek, kendim de dahil
dünkü menüm
sabah
1,5 dilim tam buğday
k.kutusu b.peynir
4 siyah zeytin
1 lokma üstüne vişne reçeli kapanış :))
çay
ara
15 leblebi
1 çay bardağı süt
öğlen
dışarıdaydım tost ayran
ara
arkadaşıma uğramıştım ara yapmam gerek dedim
kapıda iki dakka laflarken evde şu pestilden yapılan sucuk denilen şeyler varya ondan varmış ilk defa yedim
ondan baş parmağımın boyundan bile kısa bir parça yedim, güzeldi
akşam
2 küçük biber dolma
patlıcan salata
semizotu salatası yoğurtlu
çok çok küçük kare börek ekmek yerine
su 1,5 lt
spor 30 dk trambolin
Dünkü listem ;
Sabah:
Yağsız peynirli kepek ekmekli tost
Yeşil çay
Bol dere otu ve maydanoz
4-5 zeytin
Ara:
Şekersiz sütlü kahve
3-4 yulaflı bisküvi
Öğle:
Peynirli salata
1 dilim kepek ekmek
Yağsız yoğurt
Akşam:
1 kase çorba
Tavuk sote
3 kaşık pilav
4 kaşık yoğurt
Ara:
Karışık meyve suyu
Gece:
Sütsüz , şekersiz kahve 2 fincan
Su 3 litreden fazla sanırım .
Spor yine yok :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?