Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aksam az olmus sanki onun dısında sorun yok

sorun degil

canım sen nerde hesapladın ben bi site buldum 2200 falan çıkıyo çok fazla bana göre..

valla nerde hesapladım hatırlamıyorum canım ama ben dün telefonda internette gezerken bi program buldum google play storeden adısı diyetkolik harika bi program anlatırım birazdan :) nasıl bi program oldugunu

ay cok sagol canım benim yaa erkek arkadasım kocaeliye tse nin mülakatına gitti önümüze gelen herşeyi degerlendiriyoruz bi umut diye canım yaa eylülde kpss ye girdik ben 75 cektim o 85 cekti ikimizde atanamadık sonra martta adliyeye girdik sınavına oda olmadı işkur eleman alıyormuş ona basvurduk oda olmadı sonra erkek arkadasım tse ye basvurdu onun bölümünden alım vardı oraya gitti geldi oda olmazsa hazirandaki atamaları beklicez canım ya allahtan ümit kesilmez bizde olana kadar hepsini deniyoz ama hep torpili olanlar kısmetimizi kapatıyo
şimdilik mayıs sonunda istemeye geliyor gibiler canım yaa heyecandan bişey yiyesim gelmiyo valla kaç zamandır gelsinler diye bekleyince

ama başka ib rakdasda sabah yenmemesi gerek diyo şimdi hangi doktor haklı ben anlamadım haa

Biliyorum İzmirde olduğunuzu keşke kısmet olsa bir gün görüşsek ama ben KArşıyakada oturuyorum Bostanlıda iş yerim. Kızım 3,5 aylıkken başladım işe, alıştım, çok tempolu oluyor, Allah annemden razı olsun, çok şükür bakan var da çalışıyorum ya olmasaydı?

Canım bende girip bakıyorum kimse olmayınca çıkıyorum

Evet canım farkediyorum senin devamlı gelip gittiğini.

3 yas var aramızda

Ne güzel hep imrenmişimdir abla kardeşlere.

HAkkınızda hayırlısı olur inşallah...

gezegeni hergün bir kapı bir gezmek olduğu için yazmıştım rapunzele kendim farklıymışım gibi
bizde izmirdeyiz evet ben elifin ablasıyım nerde oturuyorsun nerede çalşıyorsun kızın çok küçükmüş çalışmak zor olmuyormu

Huuu huuuu

Özlediniz mi beni , hadi itiraf edin

Çok yoruldum yahu , bugün daha çalışamadım da

Malum tatildi ve eş , çocuk derken ....

Neyse , sabahlar olmasın gece uzun daha , şimdi oturuyorum .

Kimsecikler yok yahu

yaklaşık 1.5 litre

Dünkü listem ;

Sabah:

Yağsız peynirli kepek ekmekli tost
Yeşil çay
Bol dere otu ve maydanoz
4-5 zeytin

Ara:

Şekersiz sütlü kahve
3-4 yulaflı bisküvi

Öğle:

Peynirli salata
1 dilim kepek ekmek
Yağsız yoğurt

Akşam:

1 kase çorba
Tavuk sote
3 kaşık pilav
4 kaşık yoğurt

Ara:

Karışık meyve suyu

Gece:

Sütsüz , şekersiz kahve 2 fincan

Su 3 litreden fazla sanırım .

Spor yine yok :26:

3 yaş var aramızda

bahar temizliği kolay değildir cnm haklısın menü güzel o dediğine de sucuk yada cevizli sucuk denir çok nişastalı ve şekerlidir yani masum değil

Meyve suyun eğer hazır meyve suyuysa gitti diyet diğerleri iyi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…