Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

fguler, akrep33, Deryaboran, hasretim34, nikals, sebnemselayfurkan
MAŞALLAH KADROMUZ GÜZEL

HASRETıM HAYIRLI OLSUN MECBURı SÜNNET SANIRIM DıMı

Şebom aslında yemeĞım Çok masumdu Çorba ve yumurta yedım ama sonrasında kremalı pasta yedım kaÇ gÜndÜr dolapta beklıyordu ama dayanamadım sonunda

akrepcım hadı beklıyorum merakla

Yasemin küçükmüş çocukların.Oğlunun süneetide hayırlı olsun.

O zaman tatlı krizin hafif atlatmaya bak. piko vs. al.

tatlı krizini atlatmak için süt dilimide uygun olabilir çünkü 100 gr ında 414 kalori var paketi 28 gr 115 kalori falan çokta lezzetli p..kolar bildiğm kadarıyla 80-90 kalori gibi sizcede yenilebilirmii?

Yasemıncım ne gÜzel yemek tarıflerın varmıŞ senın baktım hepsıne valla Çok ıŞtah aÇıcı gÖrÜnÜyor

merhabalara.s.a.s.a.s.

şebocum akupunktura mı başladın demek hayırlı olsunCADIARZUdiyet listeni yazarmısın bi:1rolleyes: ben de geçen kış gitmiştim akşamları ve öğleleri sadece yoğurtla salata vardıbenneyaptımkiiyi de ben bu şekilde beslensem zaten akupunktura gerek kalmaz kilo veririm diye gitmedim bi daha:roflol:sen de sağlıklı bi listeyse devam eta.s.

hah işte bende bunu diyorum zaten o listeyi uygulasak veririz kloyu o kadar paraya yazık bence

kızlar diyetsiz perhizsiz süper bir yöntem buldum

yapacağımız sadece lokmalarımızı çok ama çok ağır ağır çiğnicez...

sadece bu yöntemle yapanlar ilk hafta 3 sonraki haftalarda 6 kilo vermişler

ben bugün sabah denedim 20 dk da tabağımdakileri bitiremeden doydum ve hayretle tabağımdakileri ilk defa bıraktığımı gördüm hep imrenirdim tabağını bırakıp doyup kalkanlara ve bu saate kadar tok kaldım şimdi yemeğimi söyledim ağır ağır tüketiyorum

zaten beynimiz 20 dakikada doyma sinyali gönderirmiş yani bu 20 dk da 10 tabak da yesek bir tabakda doymuş oluyoruz

semihacım yerimiz var
sen burda paylaşıma devam et başkanımız la irtibat halinde ol şeker

başkanımız şebnemselayfurkan kısaca şebo:)
gelsin zaten görüşürsünüz sen bu arada paylaşımını yap bizimle şeker
ben seni göbüş eritmeden tanıyorum zaten

az önce yazdığın diyetsiz yönteimi öğle yemeğinde denedim.bakalım bundan sonra dikkat ederek yavaş yiyeceğim yemeklerimi.

bu arada öğle 2-3 kaşık bezelye yemeği,bir kase yoğurt tükettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…