Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben geldiiim.
1 saat önce yemeğimi yedim,30 dakikalık yürüyüşümü yaptım.
3/2 kıymalı pide+1 ayran+yeşillik yedim+şimdide sade soda içiyorum.hava nekadar sıcakmış.30 dakikalık yürüyüşte enerjim bitti.

ben bu öğlen ne yediğimi yazayım ızgara köfte yanına patates püresi koymuşlar ve malesef bende yedim birde arkadaşın ısrarıyla tabağından 1 çatal irmik helvası aldım..işte bende böyle yiyiyorum sonra pişman oluyorum :çok üzgünüm: akşama telafi etmeye çalışıcam
yanımdan gelip geçen baklavayla geçiyor teklif edenlere sevmiyorum ben diyorum gülüyolar tabi klava:

kızlar bu yöntem süper bişii
öğlen dövmeli yoğurtlu soğuk çorba vardı ve taze fasulye fasulya tabağını bitiremedim hatta yarısını bile yiyemedim çorba bitti ve de biber yedim ve müthiş tokum şuan saate baktım 20 dk sonra doyduğumu hissettim

hemde ne doyma sanki tabak tabak yemek yemişim gibi

hadi bakalım bugün başladım bir hafta sonra nasıl olacak sonuç

Kızlar öğlen Şahnuru aradım, yemekleri kaçırma diye, arazideymiş, yemek yememiş henüz ama telefonumdan sonra boğazına dizilir abartamaz sanırım :) Hepinize selamı varr.

Semihacım boş yerimiz kalmadı maalesef.

Bu hafta niloşş, Beci ve uaydın giriyor. nikalsıda almayı çok isterdim ama kontenjanımız doldu. Kaç haftadır eksiktik bu hafta bereketli geçti.

Nikals ve semiha takımdaymış gibi bizimle yazışıp paylaşımda bulunabilirsiz. Boş yer old. ilk olr. nikals sonra semiha girer. Ama yok takımda olmak istiyorum derseniz sanırım 1-2 takımda boş yer var hala.

öğlen 3haşlanmış patatesin üstüne biraz domates sosu gezdirip çayla yedim midem taş doldu
salatalık beni şişiriyor birde bağırsaklarıma iyi geliyor tabiki herkeste aynı etkiyi yaomaz arkadaşım doğrusun

inşallah canım burdan paylaşırım sonuçları

şeker saate bakıyorum ve yavaş yemeye başlıyorum iki kereçiğneyip yutmadan ağzımda en az 10 defa çiğniyorum

4. TAKIM
toplight ( 64,5 ) / 64,05 / 0,5 /% 0,78 )
nurcanöğretmen ( 69,0 / 69 / 0 / % 0 )
sebnemselayfurkan ( 71,5 ) / 71,3 / 0,2 /% 0,28 )
fguler ( 85,0
kuzuzuzubambino ( 71,4
akrep33 ( 69,8
BeyazLilyum ( 68,5 / 61,5 / 1,0 / %1,46 )
hasretim34 ( 79,5
niloş canım 13. takımdan ayrıldığın kilon kaç (eski üye)
Deryaboran( 66 )Yeni üye
uaydın(77 (Yeni üye)
Beci (82 (Yeni üye)

Yarın 12 olmadan bildirim işi bitsin kızlar. Rica ediyorum.

şekerler ben çıkıyorum işlerim var dışarda...akşamada pazara gidicem..buda akşam yemeğimi geçiştiricem demektir ayak üstü bişiler atarım artık ağzıma çünkü kızı okuldan ala pazara git gel 7 yi bulucak birde yürüyebilirsem iyi olacak bakalım fırsat bulabilirsem artık..
bu arada benim bağırsaklarda çalışıyor sanırım oh oh iki gündür yine durmuştu yavaş yemek sindirimede faydalı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…