Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

akşam geç saatlerde girerim artık akşam benimki evde gece gidecek o gittikten sonra bakınırım uykum gelmezse..

evet şekerler yaa başkanın dediği gibi yarın kilo bildirimi 12 ye kadar bitsin her hafta bu konuda problem yaşıyoruz...
hadi bakalııım yarın kaç olucaz ayyy şimdiden heyecanlandımm:))

Bu hafta 3 giriş oldu. hayırlı olsun kızlar. ınşallah birbirimize destek olarak güzel kilo veririz.

Bunlarda 4. takımın kuralları:

1- Cuma günleri kg. bildirim saati en geç 12.00 (Bunu 3 kez aşan takımdan ayrılmak zorunda kalacak)

2- Aylık %1,50 kg. vermeyen ay sonunda takımdan ayrılmak zorunda kalacak (Önceden bilinen mücbir sebepler hariç tabi ki) (Ör:60 kg olan biri en az 900 gr. verecek ayda , 80 kg olan biri 1,2 kg)

3- Tatil, önemli hastalık vs. harici 3 gün üst üste yazışmada bulunmayanlar uyarı alacak. Çünkü böyle olmuyor. Burda motive olmak için bulunuyoruz. Takıma yazmadan fikir alışverişi olmadan motive olunamaz. O halde boş yere yer işgal etmenin anlamı yok. 3. uyarıda takımdan ayrılmak zorunda kalınacak.

Yeni gelen arkadaşlar başlangıç kg.(ilk girdiğinzde söylediğiniz ve listede yer aldığı gibi) /sonra cuma günkü kg. /fark / değişim yüzdesi hesaplanarak kendinizi listeye ekleyerek gidiyorusunuz.
Bireysel bildirim yok. Liste üzerinden bir önce bildirim yapan arkaşdaşımızın listesi koyyalanarak kendimizi ekliyoruz. Oki?

canim öylemi ben bilmiyordum yüzde nasil hesaplaniyor peki

kizlar vurun bei az önce yine bozdum diyeti ya üff sIK olmaya basladi ne yapcam ben yarinda dogum günüm kaynanamlar görümcemler gelir elbet tiramisu yapcam öyle dolapda dururken yemem ins ya anneler günündede kaynanama pasta yapmistim yemedim ozaman ama bu evde durcak bi yenebilsem su lanet nefsimi

hasretim34 canın yemek isterse kendini dışarı at veya birde şey derler zayıf bir fotoğrafını buzdolabına as belki etkili olur

geçen haftaki kilonuz-şimdiki kionuz =fark
fark / geçen haftaki kilonuz X100= yüzde
g.haftaki kilo / şimdiki kilo / fark / yüzde olarak yazılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…