Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende çıktım arkadaşlar , bugünkü kotamı aştım .Akşamda yarı final maçı var zaten , akşama kadar ne çalıştıysam yanıma kar .

Öpüyorum hepinizi .

Bu kısıtlı paylaşımlarıma sınav haftası göz yummuzdunuz ama söz haftaya telafi edeceğim

He ya canım , daha ne olsun

Nasıl gidiyor senin çalışmalar ?

Hiç çalışasımkalmadı canım ya Aylardır çalışıyorum, elime özetleri alınca uykum geliyor, okumamak için her türlü bahaneyi buluyorum..

Çok teşekür ederim canım yaaa çok geçmiş olsun

Kaptanımöğlen çok olmuş sanki yaa makarna açıklamana çoook güldüm Allah iyiliğini versinn

Son düzenleme:
ben daha yeniyim söz hakkım varmı bilmiyorum ama kızların sınavları var birazda yaz geliyor rehavet oldu herhalde ben kilo vermek istiyorum burası bana çok iyi geldi kendi başıma olsam bu kadar toparlayamazdım kendimi :) yani ben hep burdayım inşallah :))
Zeynep ablaya nazar ettik ama sen sporunu bugün yapar arayı kapatırsın
süperr
iyileşene kadar yapmasan iyi olur..
ayyy sorma nöbette çok daha fazla çaba harcıyorum kaçırmamak için.
güzel olmuş menün.
helvaya iyi dayanmışsın hemde taze ekmekle.
Son sayfadaki listelere yorum yazayım gelmişken , fazla durmadan çıkıyorum zaten .

Canım kısır ve ekmek değişim tablosunda birbirne karşılıktır , ikisini aynı öğün tüketme bence.

evet dikkat etmeliydim..

Hedef Kilonuzu Güncelleyin

Kilo TakibiKalorisepetiOlmayan Kaloriyi Ekle

Bu hesaplama tamamen matematikseldir. 1 kg, 7000 kal. hesabına göre formül oluşturulmuştur.

Lütfen bunların bir matematik hesabı olduğunu unutmayın ve mantıklı hedefler seçin.

Sizleri eğlendirmek adına hedefinizi belirlerken sınırlandırma yapılmamıştır.

Kilonuzu en son 2013-05-02 937 tarihinde güncellediniz.

Kilonuz : kg. güncelle Kilo Takibi
Normalde ki Günlük kalori ihtiyacınız : 2202 Kal.
Hedef kilonuz : kg.
Hangi tarihe kadar? Örn: 2013-05-02 :
Hedefinize ulaşmak için günlük almanız gereken kalori : 1118 Kal. (91 gün boyunca)

bende yaptım hesaplamadan makul ve mantıklımı acaba 2 ay 1100 kalori alsam 12 kg.verebilirmiyim :)

günaydın kızlarrrrrr

dünkü menüm

sabah
1,5 dilim tam buğday
bir parça beyaz peynir
3 zeytin
domates+salatalık
3 sucuklu 1 yumurta

ara
1 küçük biber dolma

öğlen
patlıcan salatası
yoğurtlu semizotu salatası
1 küçük biber dolma
1 dilim tam buğday

ara
1 kaşarlı tost

akşam
6 kaşık kuru fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
yoğurt

su 2 lt
spor 35 dk mezdeke

ana yemekler güzel ara öğünler biraz fazla gibi geldi bana..

önce bu sabahkilere cevap yazayım sonra da düne bakarım

neredeyse hedefine yaklaşmışken helvaya da hayır demişsin ya bravo arkadaşım bu ne azimdir tebrik ediyorum

canım kabak için kendi özel tarifim yağsız demişsin zaten başarılı bir aus menüsü :)))

menüler güzel kısır ile ekmekğe yorum yapılmış ama bazen ne varsa yemek lazım olan durumlar oluyor ekmek olmasa neyle karnını doyuracaktın o yüzden fazla gelmedi bana

menüler güzel kıymalı sarmalar eğer benim annemin yaptığı kadarsa çok aşırı değil biraz kaçmış diyebilirim çünkü annem kıymalı sarmayı serçe parmağımın yarısı kadar sarıyor:))

güzel fıstık ben de bademi çok seviyorum, 15 tane biraz fazla

akşam yemeği niye öyle oldu hayırdır canım az olmuş

Gonca abla sen garanti olsun 1000 kalori yap, bana 750 kalori dedi yaa hiç bir uzman 1000 kalorinin altında liste önermiyor

öğleni fazla buldum canım,diğeri çok iyi

zeynep ablacım sanırım akşam biraz az olmuş
canım gayet güzel menün
canım bedenin matematiği belli bir yere kadardır. yani matematiksel olarak zayıflayamazsın.. tabiki belli bikalori kısıtlama yapılmasılazım ama özellikle 1200 kalorinin altındaki diyetlerde metabolizman yavaşlıyor vücut açlık alarmı veriyor ve her buldğunu yağ olarak depolamaya başlıyor. ben kuşan diyeti yaptım verdiğim 2 kiloyu aynen geri aldım.
ama mesela gi diyeti filan yapabilirsin. amaç şekeri fazla yükseltmeden dengesizlik sağlamadan diyetyapmak
canım menülerin çok abartı değil
canım sanki öğlen az olmuş. bugün gıcıklığım üstümde sanabile kulp taktım :))
canım menün güzel bence. kaynanadan kaçış için spor taktiğini bende uyguluorum. yürüyüşe çıkuyorum asyayı bırakıp daha etkili oluyor

canım menüğn güzel oooh mezdekemizide yapmışız. buhafta şişliklerin inmiştir umarım. mısır püskülü avakado yaprağıkiraz sapı karışımını kaynatıp içmeni tavsiye ederim.

kızlar hemen menğümüyazayım

dün çokdengesiz oldu bütün gün temizlik ve alışveriş yaptım kocama dedim iki lokma i,şeyhazırla hazırlamadı üüüüüüüüüüüüüüü

sabah;1dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir bol yeşillik
ara;1 elma
öğlen; 1kae domates çorbası
ara;1 kase tarhanaçorbası
akşam 4 köfte 2 dilim ekmek olyeşillik
aa;1 büyük kupa şekerli kahve
spor;160 metrekare ev temizliği camlar halılar koltılar dolapların toz alınması. akşam alışveriş
öldüm yaaa çok yoruldum

su;2-3 litre

yeterki iste öğrenirsin canım, zor bişey yok ki

geçmiş olsun

fıstık sen aklındakileri paylaş konuşalım benim fikrimi biliyosun zaten, burada olmak bana keyif veriyor.

oh herkesin bahar temizliği yapılıyor benimki de bitti bir tek ütülerim kaldı halıları sildim ama iyice ısınsın yıkıycam

kolay gelsin canım Allah kabul etsin, cezalar bitmiş darısı başıma

güzel canım biz de ayran çorbası yaparız soğuk ama içinde buğday mısır falan oluyo

orgü cafedeki etkinliğim bitirince tamamını eklerim :)
şimdi süt kaynatıcam birazdan gelip geçmişi okucam ohhh kayseri serinledi yağmur yağdı hemde sagnak :)
eline sağlık canım

tebrik ederimmmmm

bahar temizliği kolay değildir cnm haklısın menü güzel o dediğine de sucuk yada cevizli sucuk denir çok nişastalı ve şekerlidir yani masum değil

arkadaşım şekerden değil kuru meyvelerden yapılıyo dedi ama

evet canım şişliğim indi de yediklerim daha inmedi :))) ben de ev işlerinden çok yoruluyorum bu ara sabahları yapıyorum da bi de akşamları spor yapabilsem süper olacak cezalarım duruyor daha

iş yaparken yemekle hiç uğraşılmıyo di mi ben de tostlarla geçiştiriyorum, sen de geçiştirmişsin ama fena değil

kızlaaaaaaaaaaarrrrrr yarın oğlumla okulun pikniğine gidicem ne yapıyımbir türlü karar veremedim
bir de yarın menü şaşabilir ama akşama akrabamın kınası var ohh bütün kurtlarımı dökücem gerçi bu ara mezdekeden fazla kalmadı ama biz eftelya ile gittiğimiz yerde hiç oturmayız o yüzden yediklerimi yakarım:)))

Bugün kaytarma günüm galiba , fazla mı geldim ne buralara ?

Şimdi de yusuf parka çıkmak istedi , akşam maç var , offff offffffff

Tostun ve biber dolmanın ara öğün olması şaşırtıcı
doymadım canım yaaaaa yine de aç gezdim dün :26:

Sana topraksın altında yazan 3 mayıs 69,9 daki 3 mayısın yarın olduğunu hatırlatırım

İntikam almak istersen , henüz çalışmayı bitirmediğim sınav tarihimin 4-5 mayıs olduğunu hatırlat sende

Dengesiz ama kaçamaksız olmuş canım , kahveyide nasıl şekerli içebiliyorsunuz yaa

Bak hala menü şaşabilir diyorrrrrrrrr

O 3 mayıs yoksa 2014 mü

evet bu sabah ben de düşündüm ama bu sigara olayı yoktu o zaman ben bu hedefi ay sonuna atcam sanırım hatta şimdiden değiştireyim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…