selem kızlarbende asyacığı uyuttum geldim. nasıl uykum var anlatamam neler yapıyosunuz akıyım kim nele yedi
Ya bende devreler yandı ya biraz , bu ara idare edin bu yaşlı kadını
Yukarıda biraz yorgunum yazmışsın , aşağı inene kadar aklımda sıkkınım olarak kalmış
Ben karamürseldeyim , burada herkese buralı
hee yorgunum nöbetten çıktımdaa birazda temizlikle uğraştım.ben merkezde oturuyorum.burası baya karma
Merkezi seviyorum ben , burasını da seviyorum gerçi , heryeri seviyorum galiba , deliye her yer iyi
Mesleğin neydi canım ?
Yaaaaaaaa bana ne bana neee , geçmişe kimse yokken dalıverin , aşağısı ana baba günü ama yazan kimse yok
Giderim ama haaa
iyi dinlenmeler cnmben geldiiimmm yoorulduummm biraz neskafe içip örgümü örüp dinlencemm
evet cnm 75 i gectikendisi ama sorsan hala 73,son 5 yildir 73 den fazla olmadiAha kaynananın da mı kondisyon bisikleti var? vay bee ...
Menün güzel kaptan helva için tebrik ederim bir çatal spagettiden birşey olmaz heralde ama eşin niye böyle birşey yaptı ki , acaba artık zayıflamanı istemiyor mu ?
nefsine sabir cnm benim,zor valla,bakarsin yarin ortalamamiz yüksek olur,ödül olur,sende yersinKızlaar yarın kızımın Magosa'da okul gezisi var ve poğaçalar, kurabiyeler hazırlıyorum , dayanamadığım 2 şeeykokusuyla doyacağım artıkk
keske mi,bakmam lazim ne oldugunua:26:tamamdır ajan 007 ben kendime diyet sandviç hazırlıyım en iyisi :))))) kınayı düşünmüyorum zaten keşkek yapıyolar hiç sevmem sorun yok piknikte hatunlar döktürür şimdi zaten 3-4 farklı grup arkadaş beni bekliyo düşün yani masalar arası gezinti yapıcam nasıl durucam yemeden
aklıma geliyo canım istemiyo, aklıma geliyo canım istemiyo, aklıma geliyo canım istemiyo bu bize öğretilen cümle :))) aklıma geliyor demek canım istiyor demek değildiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrr
öglenmi,sisle,lavasmiGonca abla sen garanti olsun 1000 kalori yap, bana 750 kalori dedi yaahiç bir uzman 1000 kalorinin altında liste önermiyor
1000 az cnm benim,en az 1300 yapinzaten sporda yapiyorsunuz,fazlaligi yakarsiniz
öğleni fazla buldum canım,diğeri çok iyi
kacis taktigi iyi oluyor,onun ignelemelerini duyacagima,spor yapar kalori yakarim demi amazeynep ablacım sanırım akşam biraz az olmuş
canım gayet güzel menün
canım bedenin matematiği belli bir yere kadardır. yani matematiksel olarak zayıflayamazsın.. tabiki belli bikalori kısıtlama yapılmasılazım ama özellikle 1200 kalorinin altındaki diyetlerde metabolizman yavaşlıyor vücut açlık alarmı veriyor ve her buldğunu yağ olarak depolamaya başlıyor. ben kuşan diyeti yaptım verdiğim 2 kiloyu aynen geri aldım.
ama mesela gi diyeti filan yapabilirsin. amaç şekeri fazla yükseltmeden dengesizlik sağlamadan diyetyapmak
canım menülerin çok abartı değil
canım sanki öğlen az olmuş. bugün gıcıklığım üstümde sanabile kulp taktım :))
canım menün güzel bence. kaynanadan kaçış için spor taktiğini bende uyguluorum. yürüyüşe çıkuyorum asyayı bırakıp daha etkili oluyor
canım menüğn güzel oooh mezdekemizide yapmışız. buhafta şişliklerin inmiştir umarım. mısır püskülü avakado yaprağıkiraz sapı karışımını kaynatıp içmeni tavsiye ederim.
evet cnm,düzensiz olmus ama temizlik günleri böyle oluyorkızlar hemen menğümüyazayım
dün çokdengesiz oldu bütün gün temizlik ve alışveriş yaptım kocama dedim iki lokma i,şeyhazırla hazırlamadı üüüüüüüüüüüüüüü
sabah;1dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir bol yeşillik
ara;1 elma
öğlen; 1kae domates çorbası
ara;1 kase tarhanaçorbası
akşam 4 köfte 2 dilim ekmek olyeşillik
aa;1 büyük kupa şekerli kahve
spor;160 metrekare ev temizliği camlar halılar koltılar dolapların toz alınması. akşam alışveriş
öldüm yaaa çok yoruldum
su;2-3 litre
bende baslasaydim temizligeyeterki iste öğrenirsin canım, zor bişey yok ki
geçmiş olsun
fıstık sen aklındakileri paylaş konuşalım benim fikrimi biliyosun zaten, burada olmak bana keyif veriyor.
oh herkesin bahar temizliği yapılıyor benimki de bitti bir tek ütülerim kaldı halıları sildim ama iyice ısınsın yıkıycam
kolay gelsin canım Allah kabul etsin, cezalar bitmiş darısı başıma
güzel canım biz de ayran çorbası yaparız soğuk ama içinde buğday mısır falan oluyo
eline sağlık canım
tebrik ederimmmmm
arkadaşım şekerden değil kuru meyvelerden yapılıyo dedi ama
ay yemek derdi bendede var,ne yapsamki acaba:44:bi elim temizlikte bi elim burda aklım akşam ne pişirsem ooooff oofff
yaparsin cnm,spor dedigin nedirki,sen bi heveslen bakalim gerisi gelirevet canım şişliğim indi de yediklerim daha inmedi :))) ben de ev işlerinden çok yoruluyorum bu ara sabahları yapıyorum da bi de akşamları spor yapabilsem süper olacak cezalarım duruyor daha
iş yaparken yemekle hiç uğraşılmıyo di mi ben de tostlarla geçiştiriyorum, sen de geçiştirmişsin ama fena değil
kek yapabilirsin cbnm,hem cabuk olur,hemde lezzetli,muffin da olabilir,cocuklar onu daha cok seviyorkızlaaaaaaaaaaarrrrrr yarın oğlumla okulun pikniğine gidicem ne yapıyımbir türlü karar veremedim
bir de yarın menü şaşabilir ama akşama akrabamın kınası var ohh bütün kurtlarımı dökücem gerçi bu ara mezdekeden fazla kalmadı ama biz eftelya ile gittiğimiz yerde hiç oturmayız o yüzden yediklerimi yakarım:)))
bi oturamadin derse bu günBugün kaytarma günüm galiba , fazla mı geldim ne buralara ?
Şimdi de yusuf parka çıkmak istedi , akşam maç var , offff offffffff
Tostun ve biber dolmanın ara öğün olması şaşırtıcı
Sana topraksın altında yazan 3 mayıs 69,9 daki 3 mayısın yarın olduğunu hatırlatırım
İntikam almak istersen , henüz çalışmayı bitirmediğim sınav tarihimin 4-5 mayıs olduğunu hatırlat sende
Dengesiz ama kaçamaksız olmuş canım , kahveyide nasıl şekerli içebiliyorsunuz yaa
aksam olacak nerdeyse,karlimisin,zararlimiBende çıktım arkadaşlar , bugünkü kotamı aştım .Akşamda yarı final maçı var zaten , akşama kadar ne çalıştıysam yanıma kar .
Öpüyorum hepinizi .
Bu kısıtlı paylaşımlarıma sınav haftası göz yummuzdunuz ama söz haftaya telafi edeceğim
ben bu mesaja cevap yazmamismiydim:44:Hiç çalışasımkalmadı canım yaAylardır çalışıyorum, elime özetleri alınca uykum geliyor, okumamak için her türlü bahaneyi buluyorum..
Çok teşekür ederim canım yaaa çok geçmiş olsun
Kaptanımöğlen çok olmuş sanki yaamakarna açıklamana çoook güldüm Allah iyiliğini versinn
cnm benim eski yeni farketmiyor,herkesin fikri önemliben daha yeniyim söz hakkım varmı bilmiyorum ama kızların sınavları var birazda yaz geliyor rehavet oldu herhalde ben kilo vermek istiyorum burası bana çok iyi geldi kendi başıma olsam bu kadar toparlayamazdım kendimi :) yani ben hep burdayım inşallah :))
Zeynep ablaya nazar ettik ama sen sporunu bugün yapar arayı kapatırsın
süperr
iyileşene kadar yapmasan iyi olur..
ayyy sorma nöbette çok daha fazla çaba harcıyorum kaçırmamak için.
güzel olmuş menün.
helvaya iyi dayanmışsın hemde taze ekmekle.
evet dikkat etmeliydim..
cnm aralara daha hafif seyler koysaydin iyiydi,ara ana olmus nerdeysegünaydın kızlarrrrrr
dünkü menüm
sabah
1,5 dilim tam buğday
bir parça beyaz peynir
3 zeytin
domates+salatalık
3 sucuklu 1 yumurta
ara
1 küçük biber dolma
öğlen
patlıcan salatası
yoğurtlu semizotu salatası
1 küçük biber dolma
1 dilim tam buğday
ara
1 kaşarlı tost
akşam
6 kaşık kuru fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
su 2 lt
spor 35 dk mezdeke
hedefi az asagi cekmeyi düsünüyoru,kovmazsaniz tabiönce bu sabahkilere cevap yazayım sonra da düne bakarım
neredeyse hedefine yaklaşmışken helvaya da hayır demişsin ya bravo arkadaşım bu ne azimdirtebrik ediyorum
canım kabak için kendi özel tarifim yağsız demişsin zaten başarılı bir aus menüsü :)))
menüler güzel kısır ile ekmekğe yorum yapılmış ama bazen ne varsa yemek lazım olan durumlar oluyor ekmek olmasa neyle karnını doyuracaktın o yüzden fazla gelmedi bana
menüler güzel kıymalı sarmalar eğer benim annemin yaptığı kadarsa çok aşırı değil biraz kaçmış diyebilirim çünkü annem kıymalı sarmayı serçe parmağımın yarısı kadar sarıyor:))
güzel fıstık ben de bademi çok seviyorum, 15 tane biraz fazla
akşam yemeği niye öyle oldu hayırdır canım az olmuş
tesekkürlerdışarda olmana rağmen gayet iyi olmuş menün..
bence et,1 tebrik icin kirma beniHelva için tebrikler canım ,
Kuzu şiş lavaş için aynı tebriği sunsam mı acaba
Eşin artık yeter , iyi böyle mesajı mı vermeye başlamış sana acaba ?
Yok canım , neredeyse 0 yağ benim tarifim .
FIrında kabak oturtma , yoğurtla beraber enfes bir diyet öğünü oluyor
bademe katliyorum,ekmek pilav da olmamisGünaydın günaydın günaydın sınava 1 gün kala stres iyice basmış durumda beniHemen dün ki menümü yazayımm;
Kalkar kalkmaz; Limonlu ılık su
Kahvaltı, yine 1 dilim hellim, bol yeşillik, 1 dilim ekmek, yeşil çay
Ara; Şeftali, 15 badem (bademi çok mu tüketiyorum :26: )
Öğlen; Peynirli salata, 1 dilim ekmek
Ara; 3 eti form bisküvi, yeşil çay
Akşam ; 5 yk kabak yemeği, 1-2 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim ekmek,bol salata, 4 kaşık yoğurt
Ara; 3 eti form çörek otlu bisküvi, yeşilçay
su ; 3lt
Yürüyüş; 45 dakika
gecmisolsun cnm30.04.2013 salı
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1,5 domates.....................30 cal.
1kibrit kutusu beyaz peynir lahyt......75 cal.
1 salatalık...........................30 cal.
2 dilim kepek ekmek..............140 cal.
5 adet zeytin.......................65cal.
1 bardak çay........................22 cal.
ara:
1 avuç leblebi çeşitleri 10 tane felandı sanırsam .....150 cal.
öğlen:
yarım domates ..............5 cal.
1 salatalık ...................30 cal.
1,5 kibrit kutusu peynir.....120 cal..
2 dilim kepek ekmek..........140 cal.
ara:
200 ml.süt....................100 cal.
akşam:
20 adet yaprak sarması(etli)....512 cal.
çay..................................44 cal.
+----------
1463 cal.
su:3,25 lt.
spor:
30 dak.b-fit 45 dak yürüyüş
eşimin anneannesini hastanede ziyerete gittim merdivenlerden düştüm belim ve kollarım çok ağrıdığı için başka spor yok..
01.05.2013 çarşamba:
sabah:
yumurtasız 3 kaşık menemen............110 cal.
2 dilim kepek ekmek........................140 cal.
yarım k.k.peynir ............................45 cal.
3 adet zeytin ..............................35 cal.
ara:
2 dilim kepek ekmek arası peyaz peynirli tost.......200 cal.
1 aset domates....................................9 cal.
1 adet salatalık ..................................30 cal.
akşam:
3 kaşık tavuk sote..........................120 cal.
1 kaşık makarna haşlanmış................100
1 kalık piriç pilavı,............................120 cal.
1 bardak çay...............................22 cal.
+-------
931 cal.
su:2.5 lt,
spor yok belim ve kollarım çok fena bir kaç günde spor yacağımı sanmıyorum.
bence sorun yok,afiyet olsunmenülerimi yazayım geçmişe bakayım :)
salı:
sabah 1 bardak ılık su
2 dilim ekmek,1 dilim peynir
domates salatalık,kırmızı biber
1 haşlanmış yumurta
ara: 2 ceviz
2 kuru kayısı
öğlen:şehriye çorba 1 kepçe
1 dilim ekmek
kısır 4 kaşık
ara 1 elma,4-5 kuru üzüm
akşam
6 kaşık sebze kavurması,
2 kaşık kısır
çorba 1 kepçe
spor 30 dk.lesli
su 2,5 lt.
yeşil çay mate 2 fincan
çarşamba (nöbette )
sabah ılık su,çay ekmek karışık tahıllı iki dilim
peynir,domates,salatalık
1 tatlı kaşığı pekmez
ara 3 kuru kayısı
öğlen : sebze çorbası 2 kepçe
otlu bükme (yarısı yani iki fındık lahmacun kadar )
ara portakal iki bisküvi
akşam ezogelin çorba 2 kepçe
izmir köfte 3 tane
2 saat sonra çeyrek dilim közlenmiş patates
2 saat sonra elma
su 3 lt.
tarçın karanfil çayı,neskafe,çay
spor yok çalışırkan hareket etmek var
cnm ben herkesin fikrini merak ediyordum aslinda,yani cözüm icin karisik fikirlerin sonucu olsun istedimGünaydınlar .
Geçmişi şöyle bir okudum , başım ağrıyor biraz bu sabah.
Evet sevgili kaptanım , takımdaki paylaşım konusunda yazdıklarınıda , uygulayacaklarına da harfiyen katılıyorum çünkü , bu hafta bana müsade dediğimde ,oooooo kimbilir geçmiş nasıl birikir demiştim oysa ki bu yoğun programımda bile 2 dakika da geçmişi bitirebileceğim kadar az paylaşım var.
Bu hafta sınavı olanlar sınavını biterecek , bahar temizliğine girişenler işlerini bitirmiş olacak ...derken ; bence herkes yine tam kadro paylaşımda olacaktır.
Öyle hissediyorum niyeyse
Pokemonum bu arada duslar dasmıyooooo mu
afiyet olsun cnmDün yediklerim ;
Sabah:
1 fincan şekersiz yeşil çay
1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 domates
Ara:
4 kaşık yağsız yoğurtla , kivi
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
Salata
Ara:
Türk kahvesi
1 galeta
Akşam:
4 Kaşık kabak oturtma
4 kaşık yağsız yoğurt
1 dilim kepek ekmek
1 dilim yağsız peynir
Bol su
Spor sadece kısa süreli yürüyüş.
cnm ögrenemeyecek bisey yok,gerberaya söyle sana ayrintili anlatsintoplu alıntıyı bi türlü öğrenemedim çok karışıyo kime ne yazcaktım acayip karıştırıyorum
o bendim ya ablamın bilgisayarında interneti açınca otomatik olarak açılıyo hesabı..yani giriş sekmesi bu takıma ayarlı..aklımda bişey vardıda ona bakmak için açmıştım
cnm haftaya kadar bekleyim okÖzledik tabi, sensin cadı....
Tebrik ederim, bana örnek olur inşallah...
Rica ederim hiç olur mu öyle şey 1-2 haftaya kadar gelir belkide gelmiştir de ben görmemişimdir. Latife yaptım ben..Afiyet olsun...
Ben iş yerinde yasak olmasına rağmen giriyorum, girmeye çalışıyorum, motivasyonu yükseltmek için daha fazla girmek gerekiyorsa da elimden geleni yaparım. Bende haftaya düzelir düşüncesindeyim. Ben haftaya izinliyim zaten evdeyim illa ki girerim.
kötü olmusgünaydın hanımlar listemi yazıyım birazdan cıkıcam
sabah 2 bardak sıcak sı 50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 yumurta
3 tane ceviz
boll maydanoz
1 tane domates
ara 1 ç.bardagı süt
öğlen 1 parça tavuk ızgara bol salata 1 dilim tam.bug. ekmeği
1 bardak ayran
ara yapamadım meyvayı unutmuşum yanıma almayı
akşam 1 dilim ekmek bol maydanoz
ara 1 elma
2 kupz yeşil çay
su 3 lt geçmiştir
spor yokama bugun acısını çıkartırım
hemşireyim canım :44:
valla ben geçmişte değilim geri zekalının biriyle telefonda kavga ediyodum dizlerim titriyo sinirden, sorsan dünyanın parasını kazanıyolar iki işi bir araya getirip yapamıyolar bi de kendilerini haklı görüyolar
sakin ol cnm benimvalla ben geçmişte değilim geri zekalının biriyle telefonda kavga ediyodum dizlerim titriyo sinirden, sorsan dünyanın parasını kazanıyolar iki işi bir araya getirip yapamıyolar bi de kendilerini haklı görüyolar
tesekkürler cnm,cocuklar rahat vermiyor ama iyiyimkendi adıma biraz yorgun ama iyiyim sen nasılsın ?
ben 1 satte ciktim vallaselam ben de şimdi geldim yemekten ben de bakayım geçmişe
arkadaşlaaaaaaaaarrrrrrr
şimdi farkettim ki rütbemin olduğu yere hedefimi yazarken 3 rakamının yanına 1 eklemeyi unutmuşumhayret tuş mu basmadı acaba:44:
şimdi doğrusu oldu
kolay gelsin cnm
Ben gayet iyiyim .
Şimdi parktan geldik yusufla , o uyudu ben az kafa dağıtıyorum sonra yine ders
o benimYaaaaaaaa bana ne bana neee , geçmişe kimse yokken dalıverin , aşağısı ana baba günü ama yazan kimse yok
Giderim ama haaa
Hedef Kilonuzu Güncelleyin
Kilo TakibiKalorisepetiOlmayan Kaloriyi Ekle
Bu hesaplama tamamen matematikseldir. 1 kg, 7000 kal. hesabına göre formül oluşturulmuştur.
Lütfen bunların bir matematik hesabı olduğunu unutmayın ve mantıklı hedefler seçin.
Sizleri eğlendirmek adına hedefinizi belirlerken sınırlandırma yapılmamıştır.
Kilonuzu en son 2013-05-02 937 tarihinde güncellediniz.
Kilonuz : kg. güncelle Kilo Takibi
Normalde ki Günlük kalori ihtiyacınız : 2202 Kal.
Hedef kilonuz : kg.
Hangi tarihe kadar? Örn: 2013-05-02 :
Hedefinize ulaşmak için günlük almanız gereken kalori : 1118 Kal. (91 gün boyunca)
bende yaptım hesaplamadan makul ve mantıklımı acaba 2 ay 1100 kalori alsam 12 kg.verebilirmiyim :)
günaydın kızlarrrrrr
dünkü menüm
sabah
1,5 dilim tam buğday
bir parça beyaz peynir
3 zeytin
domates+salatalık
3 sucuklu 1 yumurta
ara
1 küçük biber dolma
öğlen
patlıcan salatası
yoğurtlu semizotu salatası
1 küçük biber dolma
1 dilim tam buğday
ara
1 kaşarlı tost
akşam
6 kaşık kuru fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
su 2 lt
spor 35 dk mezdeke
kızlar hemen menğümüyazayım
dün çokdengesiz oldu bütün gün temizlik ve alışveriş yaptım kocama dedim iki lokma i,şeyhazırla hazırlamadı üüüüüüüüüüüüüüü
sabah;1dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir bol yeşillik
ara;1 elma
öğlen; 1kae domates çorbası
ara;1 kase tarhanaçorbası
akşam 4 köfte 2 dilim ekmek olyeşillik
aa;1 büyük kupa şekerli kahve
spor;160 metrekare ev temizliği camlar halılar koltılar dolapların toz alınması. akşam alışveriş
öldüm yaaa çok yoruldum
su;2-3 litre
Bugün kaytarma günüm galiba , fazla mı geldim ne buralara ?
Şimdi de yusuf parka çıkmak istedi , akşam maç var , offff offffffff
Tostun ve biber dolmanın ara öğün olması şaşırtıcı
Sana topraksın altında yazan 3 mayıs 69,9 daki 3 mayısın yarın olduğunu hatırlatırım
İntikam almak istersen , henüz çalışmayı bitirmediğim sınav tarihimin 4-5 mayıs olduğunu hatırlat sende
Dengesiz ama kaçamaksız olmuş canım , kahveyide nasıl şekerli içebiliyorsunuz yaa
slm kizlar,gecmise bakmadan önce bi slm verim dedim
nasilsiniz bakim görüsmeyeli
arkadaşlaaaaaaaaarrrrrrr
şimdi farkettim ki rütbemin olduğu yere hedefimi yazarken 3 rakamının yanına 1 eklemeyi unutmuşumhayret tuş mu basmadı acaba:44:
şimdi doğrusu oldu
slm kizlar,gecmise bakmadan önce bi slm verim dedim
nasilsiniz bakim görüsmeyeli
arkadaşlaaaaaaaaarrrrrrr
şimdi doğrusu oldu
selem kızlarbende asyacığı uyuttum geldim. nasıl uykum var anlatamam neler yapıyosunuz akıyım kim nele yedi
cnm yazdim ya,uzun alinti yaptigim mesajda,2.alntiKaptan sen bir de hele , baby de sormuş yanıtlamamışsın
Eşin makarnayı türlü hilelerle sana yedirirken artık zayıflama hanımmmm yeter mesajı mı veriyor sence ?
300 kalorimi,yok artik,cnm öyle direk hastanelik olursun allah korusun2 ay demişsin ama orada 91 gün yazıyor, 3 ay. Ben de hesapladım HAziran sonuna kadar 15 kilo verebilmem içingünde 300 küsür kalori almam gerekiyormuş , oda hava ve su dışında vücuduma birşey girmezse olur ancak heralde. Normalde 1200 kalori altındaki günlük alınan kaloriler ciddi rahatsızlıklara ve sağlıksız zayıflamalara sebep olurmuş. Ben vazcaydım o siteden o kadar hesap kitap yapamıycam. Biraz boğazımı tutum biraz totomu kaldırıp spor yaptım mı olcak heralde. Her hafta yarım kilo vereyim gerekirse bir sene sürsün diyetim .
Menün çooook güzel kaşarlı tost araya biraz fazla mı olmuş ne?
Sen milletin menüsüne illa bir kulp bul ondan sonra da gel bu menüyü yaz oh. Öğlenki çorbanın yanında 1 dilim ekmek niye yok ? Kahveye çaya ilave şeker diyette olur mu? Ha ? de bakayım ?
Hiç of çekme ben sana kaç gündür git ders çalış diyorum, sen topik topik çene yaptın , şimdi yumurta kapıya gelmiş, of çekiyorsun...
Şaka Şaka ... Zaten senin gibiler çalışmasalarda zekalarından ötürü mantık yürüterek cevaplar yine de sınavı geçerler merak etme hi hi hi...
İyiyiz, yani ben iyiyim çok şükür. Nedenini bilmediğim bir heycan var içimde. Sanki herşey çok güzel olacak gibi geliyor. Baharı çok seviyorum...
Bu arada ben direk geçmişe dalmışım kusura bakmayın, insan bir selam vermez mi yahu dimi?
Diyooosuuuun, biz de yedik...
verirsin cnm,burasi verdirirAnamm herkes burdaa parti varda beni niye çağırmıyorsunuz aşkolsun, Dışarısı sıcaktan yanıyor, benimmutfaktan fırından dolayı 2 kat yanıyooor vallahi bu sıcakta insanda iştah falan kalmadı zaten..
Ben iyiyim kaptanım saolasın :), Bu arada bu hafta benden pek umut yok,hiç kaçamak yapmadım ama 60 benim direnç noktam ve 1-2 hafta sabit kalır diye tahmin ediyorum , gram veririsem çok şaşıracağım yaniBu arada o pilavla ekmek olayına bendekatılıyorum, bugünde sadece 3 tane badem yedim
Hiçbirşey yemedik aç geziyoruz aççç
Devlet hastanesinde mi?
Kocaelinde gitmediğim hastane yoktur benim , bir ara sağlık sorunları ile çok uğraştım da .
Zor meslek .
En sinir bozucu kısmıda '' hala haklı olduklarını sanmalarıdır '' cinler tepeme çıkıyor karşımdaki , kör göze parmak hatasını anlamadığı zaman .
Yolla bana , birilerine sataşasım var bu aralar zaten . Yoksa gidip zeynebin kayınvalidesine mi dalaşsam
Hiç of çekme ben sana kaç gündür git ders çalış diyorum, sen topik topik çene yaptın , şimdi yumurta kapıya gelmiş, of çekiyorsun...
Şaka Şaka ... Zaten senin gibiler çalışmasalarda zekalarından ötürü mantık yürüterek cevaplar yine de sınavı geçerler merak etme hi hi hi...
Anamm herkes burdaa parti varda beni niye çağırmıyorsunuz aşkolsun, Dışarısı sıcaktan yanıyor, benimmutfaktan fırından dolayı 2 kat yanıyooor vallahi bu sıcakta insanda iştah falan kalmadı zaten..
verirsin cnm,burasi verdirir
cnm yazdim ya,uzun alinti yaptigim mesajda,2.alnti
300 kalorimi,yok artik,cnm öyle direk hastanelik olursun allah korusun
ne güzel ya mutlu olun,kilo vermekte kolaylasir
verirsin cnm,burasi verdirir
Öyle mi dersin baby :18::18::18:
İçimi bir korku salıyor zaman yaklaştıkça , tamam çok zekiyim amaya sınava tam girecekken arabanın lastiği patlarsa diye
Gel geeel canım parti var hem de ne parti.
Aöf açıklama yapmış ausencia ve demmay zaten diyetle uğraşıyorlar bir de sınav stresine girmesinler , onlar tüm derslerden bu dönem sınavlardan muaflar diye , onu kutluyoruz
Ya zeynep de yok kimse bana git ders çalış deyip kovmuyor da ...
Ah keşkeeeeeeeeenerde o günler,ne kadar üniten kaldı? Facebookta çalışmagrupları oluyor, oraya özet falan yüklüyorlar bakıyor musun oralara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?