Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selem kızlarbende asyacığı uyuttum geldim. nasıl uykum var anlatamam neler yapıyosunuz akıyım kim nele yedi

Benimde çoooooooooooook uykum var , 6 da kalktım ve esnemekten ağzım yırtılacak ama öğle uykusundan hiç hoşlamam i gün içinde uymayı sevmem yani.

Sen seviyorsan kıvrıl bir kenara

hee yorgunum nöbetten çıktımdaa birazda temizlikle uğraştım.ben merkezde oturuyorum.burası baya karma

hee yorgunum nöbetten çıktımdaa birazda temizlikle uğraştım.ben merkezde oturuyorum.burası baya karma

Merkezi seviyorum ben , burasını da seviyorum gerçi , heryeri seviyorum galiba , deliye her yer iyi

Mesleğin neydi canım ?

Yaaaaaaaa bana ne bana neee , geçmişe kimse yokken dalıverin , aşağısı ana baba günü ama yazan kimse yok

Giderim ama haaa

valla ben geçmişte değilim geri zekalının biriyle telefonda kavga ediyodum dizlerim titriyo sinirden, sorsan dünyanın parasını kazanıyolar iki işi bir araya getirip yapamıyolar bi de kendilerini haklı görüyolar

ben geldiiimmm yoorulduummm biraz neskafe içip örgümü örüp dinlencemm
iyi dinlenmeler cnm
evet cnm 75 i gectikendisi ama sorsan hala 73,son 5 yildir 73 den fazla olmadi
bana al eve götür diyor,dizleri agriyormus,yapamiyormus,gecen esime dedim getir,cocuklarin koltuklarini arabadan indirmeyi unutmus,o yuzden kaldi,artik yanliz gittimi getirecek

cnm benim esim karismiyor zayiflayip zayiflamama,yani ona kalsa iyisin byle diyor,cok zayif olma,ama ben hedefimi azcik asagi cekmek istiyorum,tr ye geldigimizde annem sagolsun,ne yaparsa tikiyor agzima,zaten alacam orda

Kızlaar yarın kızımın Magosa'da okul gezisi var ve poğaçalar, kurabiyeler hazırlıyorum , dayanamadığım 2 şeey kokusuyla doyacağım artıkk
nefsine sabir cnm benim,zor valla,bakarsin yarin ortalamamiz yüksek olur,ödül olur,sende yersin
keske mi,bakmam lazim ne oldugunua:26:
son cümlede süpermis,bende aksamlari ac oldummu ne yemekler düsünüyorum neler,ama sadece aklima geliyor

öglenmi,sisle,lavasmi
cnm esim almis bi dürüm,salatasi icindeydi zaten,1 de ayran getirmisti
büyügü bi taraftan istedi,kücügü bi taraftan,adam onlarinkini getirene kadar benimki yariya indi zaten,yani hepsini bile yememis oldum

kacis taktigi iyi oluyor,onun ignelemelerini duyacagima,spor yapar kalori yakarim demi ama
evet cnm,düzensiz olmus ama temizlik günleri böyle oluyor
bizede bahar gelsede bende temizlik yapsam ya:24:
bende baslasaydim temizlige
cnm o dedigini bizde yapiyoruz,pekmez ve cevizle yapiliyor
ceizleri iplere takiyorsun araliklarla,sonra pekmeze batirip biraz kurutuyorsun,tekrar batirip kurutuyorsun,kalinligini ne kadar istiyorsan o kadar yani,kalorisini ona göre hesapla artik,ama cok yememissin zaten

bi elim temizlikte bi elim burda aklım akşam ne pişirsem ooooff oofff
ay yemek derdi bendede var,ne yapsamki acaba:44:
yaparsin cnm,spor dedigin nedirki,sen bi heveslen bakalim gerisi gelir
kek yapabilirsin cbnm,hem cabuk olur,hemde lezzetli,muffin da olabilir,cocuklar onu daha cok seviyor
bi oturamadin derse bu gün
aksam olacak nerdeyse,karlimisin,zararlimi

ben bu mesaja cevap yazmamismiydim:44:
cnm benim eski yeni farketmiyor,herkesin fikri önemli
cnm aralara daha hafif seyler koysaydin iyiydi,ara ana olmus nerdeyse
hedefi az asagi cekmeyi düsünüyoru,kovmazsaniz tabi
dışarda olmana rağmen gayet iyi olmuş menün..
tesekkürler
bence et,1 tebrik icin kirma beni
bademe katliyorum,ekmek pilav da olmamis
gecmisolsun cnm
makarna ve pilav aciklamani kudugumdan sorun yok
herkesin dedigine bende katiliyorum,20 sarma cok fazla
ayrica kalori olarak cok yememis olsanda listen düzensiz geldi banada:44:

bence sorun yok,afiyet olsun
cnm ben herkesin fikrini merak ediyordum aslinda,yani cözüm icin karisik fikirlerin sonucu olsun istedim
madem herkes haftaya düzelir diyor,bekleyelim

afiyet olsun cnm
cnm ögrenemeyecek bisey yok,gerberaya söyle sana ayrintili anlatsin
cnm haftaya kadar bekleyim ok
kötü olmus
aksam begenmedim

hemşireyim canım :44:

Devlet hastanesinde mi?
Kocaelinde gitmediğim hastane yoktur benim , bir ara sağlık sorunları ile çok uğraştım da .
Zor meslek .

En sinir bozucu kısmıda '' hala haklı olduklarını sanmalarıdır '' cinler tepeme çıkıyor karşımdaki , kör göze parmak hatasını anlamadığı zaman .

Yolla bana , birilerine sataşasım var bu aralar zaten . Yoksa gidip zeynebin kayınvalidesine mi dalaşsam

Kaptan sen bir de hele , baby de sormuş yanıtlamamışsın

Eşin makarnayı türlü hilelerle sana yedirirken artık zayıflama hanımmmm yeter mesajı mı veriyor sence ?

sakin ol cnm benim
kendi adıma biraz yorgun ama iyiyim sen nasılsın ?
tesekkürler cnm,cocuklar rahat vermiyor ama iyiyim
selam ben de şimdi geldim yemekten ben de bakayım geçmişe
ben 1 satte ciktim valla
arkadaşlaaaaaaaaarrrrrrr

şimdi farkettim ki rütbemin olduğu yere hedefimi yazarken 3 rakamının yanına 1 eklemeyi unutmuşum hayret tuş mu basmadı acaba:44:
şimdi doğrusu oldu

hain tuslar,oyun oynamislar sana

Ben gayet iyiyim .

Şimdi parktan geldik yusufla , o uyudu ben az kafa dağıtıyorum sonra yine ders
kolay gelsin cnm
Yaaaaaaaa bana ne bana neee , geçmişe kimse yokken dalıverin , aşağısı ana baba günü ama yazan kimse yok

Giderim ama haaa
o benim

2 ay demişsin ama orada 91 gün yazıyor, 3 ay. Ben de hesapladım HAziran sonuna kadar 15 kilo verebilmem için günde 300 küsür kalori almam gerekiyormuş , oda hava ve su dışında vücuduma birşey girmezse olur ancak heralde. Normalde 1200 kalori altındaki günlük alınan kaloriler ciddi rahatsızlıklara ve sağlıksız zayıflamalara sebep olurmuş. Ben vazcaydım o siteden o kadar hesap kitap yapamıycam. Biraz boğazımı tutum biraz totomu kaldırıp spor yaptım mı olcak heralde. Her hafta yarım kilo vereyim gerekirse bir sene sürsün diyetim .

Menün çooook güzel kaşarlı tost araya biraz fazla mı olmuş ne?

Sen milletin menüsüne illa bir kulp bul ondan sonra da gel bu menüyü yaz oh. Öğlenki çorbanın yanında 1 dilim ekmek niye yok ? Kahveye çaya ilave şeker diyette olur mu? Ha ? de bakayım ?

Hiç of çekme ben sana kaç gündür git ders çalış diyorum, sen topik topik çene yaptın , şimdi yumurta kapıya gelmiş, of çekiyorsun...
Şaka Şaka ... Zaten senin gibiler çalışmasalarda zekalarından ötürü mantık yürüterek cevaplar yine de sınavı geçerler merak etme hi hi hi...

slm kizlar,gecmise bakmadan önce bi slm verim dedim
nasilsiniz bakim görüsmeyeli

İyiyiz, yani ben iyiyim çok şükür. Nedenini bilmediğim bir heycan var içimde. Sanki herşey çok güzel olacak gibi geliyor. Baharı çok seviyorum...

Bu arada ben direk geçmişe dalmışım kusura bakmayın, insan bir selam vermez mi yahu dimi?

arkadaşlaaaaaaaaarrrrrrr

şimdi farkettim ki rütbemin olduğu yere hedefimi yazarken 3 rakamının yanına 1 eklemeyi unutmuşum hayret tuş mu basmadı acaba:44:
şimdi doğrusu oldu

Diyooosuuuun, biz de yedik...

Anamm herkes burdaa parti varda beni niye çağırmıyorsunuz aşkolsun, Dışarısı sıcaktan yanıyor, benimmutfaktan fırından dolayı 2 kat yanıyooor vallahi bu sıcakta insanda iştah falan kalmadı zaten..

slm kizlar,gecmise bakmadan önce bi slm verim dedim
nasilsiniz bakim görüsmeyeli

Ben iyiyim kaptanım saolasın :), Bu arada bu hafta benden pek umut yok,hiç kaçamak yapmadım ama 60 benim direnç noktam ve 1-2 hafta sabit kalır diye tahmin ediyorum , gram veririsem çok şaşıracağım yani Bu arada o pilavla ekmek olayına bendekatılıyorum, bugünde sadece 3 tane badem yedim

arkadaşlaaaaaaaaarrrrrrr

şimdi doğrusu oldu

selem kızlarbende asyacığı uyuttum geldim. nasıl uykum var anlatamam neler yapıyosunuz akıyım kim nele yedi

Hiçbirşey yemedik aç geziyoruz aççç

Kaptan sen bir de hele , baby de sormuş yanıtlamamışsın

Eşin makarnayı türlü hilelerle sana yedirirken artık zayıflama hanımmmm yeter mesajı mı veriyor sence ?
cnm yazdim ya,uzun alinti yaptigim mesajda,2.alnti
300 kalorimi,yok artik,cnm öyle direk hastanelik olursun allah korusun

ne güzel ya mutlu olun,kilo vermekte kolaylasir

verirsin cnm,burasi verdirir

ne güzel olur size yakınlar zaten hemen bi el atıver :)))

Öyle mi dersin baby :18::18::18:

İçimi bir korku salıyor zaman yaklaştıkça , tamam çok zekiyim ama ya sınava tam girecekken arabanın lastiği patlarsa diye

Gel geeel canım parti var hem de ne parti.

Aöf açıklama yapmış ausencia ve demmay zaten diyetle uğraşıyorlar bir de sınav stresine girmesinler , onlar tüm derslerden bu dönem sınavlardan muaflar diye , onu kutluyoruz

Ya zeynep de yok kimse bana git ders çalış deyip kovmuyor da ...

cnm yazdim ya,uzun alinti yaptigim mesajda,2.alnti

300 kalorimi,yok artik,cnm öyle direk hastanelik olursun allah korusun

ne güzel ya mutlu olun,kilo vermekte kolaylasir

verirsin cnm,burasi verdirir

Hmmm okudum şimdi , gözümden kaçıvermiş.

Arada kapanıyor gözler uyukluyorum o sebebledir

Ah keşkeeeeeeeee nerde o günler,ne kadar üniten kaldı? Facebookta çalışmagrupları oluyor, oraya özet falan yüklüyorlar bakıyor musun oralara?

Ah keşkeeeeeeeee nerde o günler,ne kadar üniten kaldı? Facebookta çalışmagrupları oluyor, oraya özet falan yüklüyorlar bakıyor musun oralara?

Cııkkkssss sosyal paylaşım sitelerini kullanmıyoruz biz, alerji yapıyor bize

Toplamda 25 ünitem vardı , kaldı ....11

Bunun 9 u pazar günü ama , cumartesi çalışacağım yani çoğuna .

Gerçekten son dakika yani.

Ben zaten yardımcı kitaptan falanda çalışmıyorum , bildiğin aöfün koca koca kitapları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…