Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu arada hatırlatırım dediğin yazı bana kilodan çok sigarayı hatırlatıtı offfffff offffffffffff

hayıııııııııııır kesinlikle değilllllllllllllll fakat 3 mayıs 2013 olmadığı da bir gerçek

İşlem tamam Çekilebilirsin aus :82:

Bu motivasyon ve pişmanlıkla benim bildiğim topraks piknikte ve kınada kaçamak yapmaz

bu arada hatırlatırım dediğin yazı bana kilodan çok sigarayı hatırlatıtı offfffff offffffffffff

Aaaaaaaaaa aaaaa aaaaaaa , senin aklından o pissssss , o iğrenççççççç , o kokuşmuşşşşş , o zararlı say say bitmeyecek şey çıkmıyor da , vereceğin , çıtır pıtır olacağın kilolar mı çıkıyor

Oyyyyyy ben gideyim en iyisi , fazla ders bana iyi gelmemiş

canım benim matematiğe dökmesem bile yediklerimiz ya az yada çok oluyor.ben zaten 1200-1500 arasında yapmaya çalışıyorum ama dünkü menüm şaştı biraz tabi bunuda ben tam anlamıyla hesapladığımı söyleyemem her yemeğin yöreden yöreye yapılışı farklı belki kalorisi daha yüksek belkide daha azdır.bende çok şok diyetler yaptım verdiğimide haftasında aldım ama şimdi siporda yapmaya çalışıyorum o zamanlar pek yapamadım.vücudumu açlığa bırakmıyorum herşeyden az yada çok yiyiyorum sonuçta.

işlem tamam çekilebilirsin aus :82:

Bu motivasyon ve pişmanlıkla benim bildiğim topraks piknikte ve kınada kaçamak yapmaz

tamamdır ajan 007 ben kendime diyet sandviç hazırlıyım en iyisi :))))) kınayı düşünmüyorum zaten keşkek yapıyolar hiç sevmem sorun yok piknikte hatunlar döktürür şimdi zaten 3-4 farklı grup arkadaş beni bekliyo düşün yani masalar arası gezinti yapıcam nasıl durucam yemeden

aklıma geliyo canım istemiyo, aklıma geliyo canım istemiyo, aklıma geliyo canım istemiyo bu bize öğretilen cümle :))) aklıma geliyor demek canım istiyor demek değildiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrr

Kızlaar yarın kızımın Magosa'da okul gezisi var ve poğaçalar, kurabiyeler hazırlıyorum , dayanamadığım 2 şeey kokusuyla doyacağım artıkk

Aha kaynananın da mı kondisyon bisikleti var? vay bee ...
Menün güzel kaptan helva için tebrik ederim bir çatal spagettiden birşey olmaz heralde ama eşin niye böyle birşey yaptı ki , acaba artık zayıflamanı istemiyor mu ?

ben geldiiimmm yoorulduummm biraz neskafe içip örgümü örüp dinlencemm

arkadaşlaaaaaaaaarrrrrrr

şimdi farkettim ki rütbemin olduğu yere hedefimi yazarken 3 rakamının yanına 1 eklemeyi unutmuşum hayret tuş mu basmadı acaba:44:
şimdi doğrusu oldu

arkadaşlaaaaaaaaarrrrrrr

şimdi farkettim ki rütbemin olduğu yere hedefimi yazarken 3 rakamının yanına 1 eklemeyi unutmuşum hayret tuş mu basmadı acaba:44:
şimdi doğrusu oldu

Pratik zekalı hatun seniii , bakalım ayın 31 inde ne diyeceksin

ben geldiiimmm yoorulduummm biraz neskafe içip örgümü örüp dinlencemm

örgü insanı dinlendiriyor di mi ben çok iyi bilmem ama ben de boya yapıyorum bazen o da çok iyi geliyor, gerçi bu aralar pek fırsatım olmuyo

Kızlaar yarın kızımın Magosa'da okul gezisi var ve poğaçalar, kurabiyeler hazırlıyorum , dayanamadığım 2 şeey kokusuyla doyacağım artıkk

offfff benimde piknik var yarın ikimize de kolay gelsin

Yaaaaaaaa bana ne bana neee , geçmişe kimse yokken dalıverin , aşağısı ana baba günü ama yazan kimse yok

Giderim ama haaa

Hehhh işte ne varsa hemşeride var yahuu

Gerçi ben İstanbulluyum , evlilik dolayısıyla Kocaelili oldum ama olsun .

Canın neden sıkkın ?:26:

canım sıkkın değilki niye öyle dedin ki ?

bende Kocaelili değilimkiibizde iş yüzünden burdayız,zaten burda gerçek buralı yok sanırım hep toplama

canım sıkkın değilki niye öyle dedin ki ?

bende Kocaelili değilimkiibizde iş yüzünden burdayız,zaten burda gerçek buralı yok sanırım hep toplama

Ya bende devreler yandı ya biraz , bu ara idare edin bu yaşlı kadını

Yukarıda biraz yorgunum yazmışsın , aşağı inene kadar aklımda sıkkınım olarak kalmış

Ben karamürseldeyim , burada herkese buralı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…