hayıııııııııııır kesinlikle değilllllllllllllll fakat 3 mayıs 2013 olmadığı da bir gerçek
bu arada hatırlatırım dediğin yazı bana kilodan çok sigarayı hatırlatıtı offfffff offffffffffff
canım bedenin matematiği belli bir yere kadardır. yani matematiksel olarak zayıflayamazsın.. tabiki belli bikalori kısıtlama yapılmasılazım ama özellikle 1200 kalorinin altındaki diyetlerde metabolizman yavaşlıyor vücut açlık alarmı veriyor ve her buldğunu yağ olarak depolamaya başlıyor. ben kuşan diyeti yaptım verdiğim 2 kiloyu aynen geri aldım.
ama mesela gi diyeti filan yapabilirsin. amaç şekeri fazla yükseltmeden dengesizlik sağlamadan diyetyapmak
işlem tamamçekilebilirsin aus :82:
Bu motivasyon ve pişmanlıkla benim bildiğim topraks piknikte ve kınada kaçamak yapmaz
aaaaaaaaaa aaaaa aaaaaaa , senin aklından o pissssss , o iğrenççççççç , o kokuşmuşşşşş , o zararlı say say bitmeyecek şey çıkmıyor da , vereceğin , çıtır pıtır olacağın kilolar mı çıkıyor
Oyyyyyy ben gideyim en iyisi , fazla ders bana iyi gelmemiş
günaydinnnnnnnn
2 günlük listemi yazayim
sali
sabah
2 dl tam bugdayli yumurtali sandivic,salata türleri
ara
6 findik,2 cilek
öglen
1 kase corba,1 dl ekmek,ton balikli salata
ara
1 cay bardagi kefir,1 elma
aksam
disardaydik kendime göre bisey bulamadim
esimin pizzasindan 1 dl,cocuklarin döner etinden 2 catal,1 bardak ayran
aksam kayanadaydik,saat 11 de helva getirdi taze ekmekle,karsimda bi güzel yediler,bana cok israr ettiler,ben ac olmama ragmen o satte agzima sürmedim
su
2 lt
spor
30 dk yürüyüs,kaynanamda 30 dk kondisyon bisikleti,150 mekik
carsamba
sabah
2 dl ekmek,1 dl peynir,1 caykasigi recel
ara
1 cay bardagi kefir,3 cilek
öglen
disardaydik,1 mayis icin
1 lavasli kuzu sis,salata,ayran
ara
4 kuru üzüm,4 antepfistigi
aksam
1 adet közlenmis patlican üzerine yogurt ve onun üzerinede kendi yainda pismis 1 köfte kadar kiyma,1 catal spagetti(esim kandirdi beni,bu makarnalar iyice kaynamamis,dedi bende yokk kaynamisti dedim,yok cnm dedi,catali uzatti bak innamiyorsan sert diyince bende o hizla yedim,erol tas gülüsü yapti sonrada)
su
1,5 lt(disardaydik,disardaki wc lere gidemiyorum,cok gitmim diye az ictim)
spor
tüm gün yürüdük,30 dk zumba yaptim aksam,200 mekik
kahvalti yapip gelirim
slm kizlar,gecmise bakmadan önce bi slm verim dedim
nasilsiniz bakim görüsmeyeli
arkadaşlaaaaaaaaarrrrrrr
şimdi farkettim ki rütbemin olduğu yere hedefimi yazarken 3 rakamının yanına 1 eklemeyi unutmuşumhayret tuş mu basmadı acaba:44:
şimdi doğrusu oldu
ben geldiiimmm yoorulduummm biraz neskafe içip örgümü örüp dinlencemm
Kızlaar yarın kızımın Magosa'da okul gezisi var ve poğaçalar, kurabiyeler hazırlıyorum , dayanamadığım 2 şeeykokusuyla doyacağım artıkk
ben yazarım kuzum sana ,geçmişi sabah gezdim bitirdim :)
Hehhh işte ne varsa hemşeride var yahuu
Gerçi ben İstanbulluyum , evlilik dolayısıyla Kocaelili oldum ama olsun .
Canın neden sıkkın ?:26:
canım sıkkın değilki niye öyle dedin ki ?
bende Kocaelili değilimkiibizde iş yüzünden burdayız,zaten burda gerçek buralı yok sanırım hep toplama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?