Cııkkkssss sosyal paylaşım sitelerini kullanmıyoruz biz, alerji yapıyor bize
Toplamda 25 ünitem vardı , kaldı ....11
Bunun 9 u pazar günü ama , cumartesi çalışacağım yani çoğuna .
Gerçekten son dakika yani.
Ben zaten yardımcı kitaptan falanda çalışmıyorum , bildiğin aöfün koca koca kitapları
Çıtır pıtır Ausencia,ne güzel eğlenceli bir topik böyleDers arası seyret tatlım.İyi gelir Şişman hikayeleri,Ata Demirer - Bilgi ve Eğlence Portalınız | Porttakal benim gibi hafif balina tipli olanlar için eğlenceli:)
2 ay demişsin ama orada 91 gün yazıyor, 3 ay. Ben de hesapladım HAziran sonuna kadar 15 kilo verebilmem içingünde 300 küsür kalori almam gerekiyormuş , oda hava ve su dışında vücuduma birşey girmezse olur ancak heralde. Normalde 1200 kalori altındaki günlük alınan kaloriler ciddi rahatsızlıklara ve sağlıksız zayıflamalara sebep olurmuş. Ben vazcaydım o siteden o kadar hesap kitap yapamıycam. Biraz boğazımı tutum biraz totomu kaldırıp spor yaptım mı olcak heralde. Her hafta yarım kilo vereyim gerekirse bir sene sürsün diyetim .
Menün çooook güzel kaşarlı tost araya biraz fazla mı olmuş ne?
Sen milletin menüsüne illa bir kulp bul ondan sonra da gel bu menüyü yaz oh. Öğlenki çorbanın yanında 1 dilim ekmek niye yok ? Kahveye çaya ilave şeker diyette olur mu? Ha ? de bakayım ?
Hiç of çekme ben sana kaç gündür git ders çalış diyorum, sen topik topik çene yaptın , şimdi yumurta kapıya gelmiş, of çekiyorsun...
Şaka Şaka ... Zaten senin gibiler çalışmasalarda zekalarından ötürü mantık yürüterek cevaplar yine de sınavı geçerler merak etme hi hi hi...
İyiyiz, yani ben iyiyim çok şükür. Nedenini bilmediğim bir heycan var içimde. Sanki herşey çok güzel olacak gibi geliyor. Baharı çok seviyorum...
Bu arada ben direk geçmişe dalmışım kusura bakmayın, insan bir selam vermez mi yahu dimi?
Diyooosuuuun, biz de yedik...
2 ay demişsin ama orada 91 gün yazıyor, 3 ay. Ben de hesapladım HAziran sonuna kadar 15 kilo verebilmem içingünde 300 küsür kalori almam gerekiyormuş , oda hava ve su dışında vücuduma birşey girmezse olur ancak heralde. Normalde 1200 kalori altındaki günlük alınan kaloriler ciddi rahatsızlıklara ve sağlıksız zayıflamalara sebep olurmuş. Ben vazcaydım o siteden o kadar hesap kitap yapamıycam. Biraz boğazımı tutum biraz totomu kaldırıp spor yaptım mı olcak heralde. Her hafta yarım kilo vereyim gerekirse bir sene sürsün diyetim .
hee ynlış yazmışım hesaplarken 1 ağustosa kadar yazmıştım 3 ay yapıyo ama spor yapmadan verilmiyoki işte 1 ayda 4 kiloo..ben sporsuz 2 ayda 4 kilo verdim sadece.:44:
Neee o ? jelesecin hastane kayıtlarında hep photoshop la mı inceldiniz yoksa
Gayeeeeeet çıtı pıtısın bi kere siz , ben de pıtı pıtıyım henüz
Hoş ogltkn o kaaaaaaaa yemeğe nasıl o forumda gelsin de bize anlatıversin işin formülünü , aylardır çatlıyoruz burada gram gram vermekten , izliyorum şimdi tüylüm videoyu
valla ben geçmişte değilim geri zekalının biriyle telefonda kavga ediyodum dizlerim titriyo sinirden, sorsan dünyanın parasını kazanıyolar iki işi bir araya getirip yapamıyolar bi de kendilerini haklı görüyolar
cnm yazdim ya,uzun alinti yaptigim mesajda,2.alnti
300 kalorimi,yok artik,cnm öyle direk hastanelik olursun allah korusun
ne güzel ya mutlu olun,kilo vermekte kolaylasir
verirsin cnm,burasi verdirir
Öyle mi dersin baby :18::18::18:
İçimi bir korku salıyor zaman yaklaştıkça , tamam çok zekiyim amaya sınava tam girecekken arabanın lastiği patlarsa diye
Gel geeel canım parti var hem de ne parti.
Aöf açıklama yapmış ausencia ve demmay zaten diyetle uğraşıyorlar bir de sınav stresine girmesinler , onlar tüm derslerden bu dönem sınavlardan muaflar diye , onu kutluyoruz
Ya zeynep de yok kimse bana git ders çalış deyip kovmuyor da ...
Ah keşkeeeeeeeeenerde o günler,ne kadar üniten kaldı? Facebookta çalışmagrupları oluyor, oraya özet falan yüklüyorlar bakıyor musun oralara?
Bende sadece aöf kitabından çalışıyorum geçen dönem, yardımcı kitap-+ aöf kitapları+ gys sorularına çalıştım, amahiçbirinden soru çıkmadı, bu dönemde sadece aöf kitaplarına çalıştım , kolaylıklar diliyorum..
Kızlar ben kaçıyorum, çok yoruldum,oturayımazcık,çok şükür işlerim bitti, sonrada derse geçeyim..
kalorisepetinden bakınca benim de 750 kalori almam gerek günde öyle hesaplayınca olmuyo, en iyisi dikkatli yiyip spor yapmak2 ay demişsin ama orada 91 gün yazıyor, 3 ay. Ben de hesapladım HAziran sonuna kadar 15 kilo verebilmem içingünde 300 küsür kalori almam gerekiyormuş , oda hava ve su dışında vücuduma birşey girmezse olur ancak heralde. Normalde 1200 kalori altındaki günlük alınan kaloriler ciddi rahatsızlıklara ve sağlıksız zayıflamalara sebep olurmuş. Ben vazcaydım o siteden o kadar hesap kitap yapamıycam. Biraz boğazımı tutum biraz totomu kaldırıp spor yaptım mı olcak heralde. Her hafta yarım kilo vereyim gerekirse bir sene sürsün diyetim .
hee ynlış yazmışım hesaplarken 1 ağustosa kadar yazmıştım 3 ay yapıyo ama spor yapmadan verilmiyoki işte 1 ayda 4 kiloo..ben sporsuz 2 ayda 4 kilo verdim sadece.:44:
Şşşş nooldu sakin ol, kim yanlış yaptı sana?
Yok yoook kaptan, 300 kalori olur mu ben de öyle dedim zaten , Ölürüm ben kesin. Açlıktan ölmesem psikoloji bozukluğundan kafayı yerim. Ben yerken mutlu olanlardanım malesef o yüzden.
Bak yaaa??? Hadi git artık sonra sınavda zorlanıcan bizden bilicen...
Yok arkadaşım facebook a falan girmesin o, bu kulüpte yeteri kadar topiği var zaten. Facebook eksik kalsın , bir de oraya girdimi evde yemek falan pişmez
Kolay gelsin....
Şeftali oldu olmaz mı? oralarda olmadığını bilmeseydim yazmazdımKusura bakmayın kızlar
valla deli oluyorum su torpil işine ya kimse emegiyle kazanamıyorki
dünki menümü yazim kızlar
sabah:bir dilim ekmek zeytin peynir çay
ara: 6 lı diyet bisküvinin 3 tanesi
öğlen: etsiz çiğ köfte dürüm bi tane ayran
ara:3 diyet bisküvi kalan
akşam:hava cok sıcakdı buz gibi yayla çorbası içtim bi kase(ben yogurt corbası dıyom annem içine yumurta felan koymuyor sadce su yogurt kekik pul biberle yapıyo)
bir dilim ekmek
ara:5 kuru kiraz yarım kase yogurt
su 4 litre içtim galiba tarsus kavruluyo bu aralar
spor:sabah ve akşam 40 dakka yürüyüş
kızlar bugün bütün gün ev iş yaptım. malum tatil kociş evdeydi.bende fırsattan istifade perdeleri ona taktırayım dedim. pedelei yıkadım camlaı sildim kolukları sildim. 1 tane halı sildim. bütün halıların kaldıdım temizledim. bu saat olmuş hala asya uyumadı tepemde.
oy oy kiyamam yaa
cnm benim burda okullar,devlet daireleri,marketler,yani her yer kapali,ekmegimzi dün aldik bu gün kapal diye,yani iscilerde tatilde,emekcilerde,evlilerde
sesini duymuslar galiba,o dedigini göremiyorum
hos geldin cnm,özledik valla,ayagini sürttün heralde giderken,takima ugrayanar azaldi
hayal dünyan baya genismis cnm
benim bildigim yogurt corbasi sicak olur cnm,seninki nasilmiski acaba:44:
ben geldimmmmmm.
hastaneye gittim bahar polen alerjim var ilaçlarım bitmişti onları yazdırmaya gittim ama 2 saat bekledim.sırada 2.sıradaydım ama gelen giriyordu.baktım olacağı yok bende girdim ama ayakta beklemekten belim koptu.doktorda saat doldurmak için çok yavaş davranıyordu..işkence resmen hastane işleri.
derste çalışamadım hiç bugün hafta sonu sınav var ne olacak bakalım.yarın öğleden sonra izin almayı düşünüyorum eve gidip çalışacağım iş yerinde olmuyor..
hazır çocuklarda babaannelerindeyken süper olur..
Yoğun ısrarlarınıza dayanamayarak gidiyorum bende , hıhhh
Kociş37:) gelmeden , yusuf uyanmadan esip geçeyim biraz daha . Balkona kurdum tezgahı zaten , denize karşı
Geçen gün bir karikatür gördüm , aynı ben yahuuu
Eki Görüntüle 700850
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?