Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende sadece aöf kitabından çalışıyorum geçen dönem, yardımcı kitap-+ aöf kitapları+ gys sorularına çalıştım, amahiçbirinden soru çıkmadı, bu dönemde sadece aöf kitaplarına çalıştım , kolaylıklar diliyorum..

Kızlar ben kaçıyorum, çok yoruldum,oturayımazcık,çok şükür işlerim bitti, sonrada derse geçeyim..

Neee o ? jelesecin hastane kayıtlarında hep photoshop la mı inceldiniz yoksa

Gayeeeeeet çıtı pıtısın bi kere siz , ben de pıtı pıtıyım henüz

Hoş ogltkn o kaaaaaaaa yemeğe nasıl o forumda gelsin de bize anlatıversin işin formülünü , aylardır çatlıyoruz burada gram gram vermekten , izliyorum şimdi tüylüm videoyu

napıyım canım 1 mayısa ağı e işçiliği yapım. kocama dedim uyuyodu yemek hazırlamadı ühüüüüüüüüü

Hepsi göz yanılması,göz aldanması,hatta göz aşinası,çekiş açısı,yansıma,dalgalanma....vs şeklinde sıralayabiliriz İyi bakan iyi görür diyelim.Bu işi burda bitirelim.HEpinize kolay gelsin hanımlar

Şşşş nooldu sakin ol, kim yanlış yaptı sana?

cnm yazdim ya,uzun alinti yaptigim mesajda,2.alnti

300 kalorimi,yok artik,cnm öyle direk hastanelik olursun allah korusun

ne güzel ya mutlu olun,kilo vermekte kolaylasir

verirsin cnm,burasi verdirir

Yok yoook kaptan, 300 kalori olur mu ben de öyle dedim zaten , Ölürüm ben kesin. Açlıktan ölmesem psikoloji bozukluğundan kafayı yerim. Ben yerken mutlu olanlardanım malesef o yüzden.

Bak yaaa??? Hadi git artık sonra sınavda zorlanıcan bizden bilicen...

Ah keşkeeeeeeeee nerde o günler,ne kadar üniten kaldı? Facebookta çalışmagrupları oluyor, oraya özet falan yüklüyorlar bakıyor musun oralara?

Yok arkadaşım facebook a falan girmesin o, bu kulüpte yeteri kadar topiği var zaten. Facebook eksik kalsın , bir de oraya girdimi evde yemek falan pişmez

Kolay gelsin....

Yoğun ısrarlarınıza dayanamayarak gidiyorum bende , hıhhh

Kociş 37:) gelmeden , yusuf uyanmadan esip geçeyim biraz daha . Balkona kurdum tezgahı zaten , denize karşı

Geçen gün bir karikatür gördüm , aynı ben yahuuu

neyse canım sağol sakinleştim ama haklı olup da karşımdakine anlatamayınca çok sinirlerim bozuluyo, neyse vardır her işte bir hayır

ben geldimmmmmm.
hastaneye gittim bahar polen alerjim var ilaçlarım bitmişti onları yazdırmaya gittim ama 2 saat bekledim.sırada 2.sıradaydım ama gelen giriyordu.baktım olacağı yok bende girdim ama ayakta beklemekten belim koptu.doktorda saat doldurmak için çok yavaş davranıyordu..işkence resmen hastane işleri.
derste çalışamadım hiç bugün hafta sonu sınav var ne olacak bakalım.yarın öğleden sonra izin almayı düşünüyorum eve gidip çalışacağım iş yerinde olmuyor..
hazır çocuklarda babaannelerindeyken süper olur..

menün çok güzel olmuş

baya yorucu bir günmüş

sıcak olurda soğuk içerlerde oluyor hatta buzlu içenler bile var

geçmiş olsun cnm hiç sevmiyorum öyle uyuz doktorları

ben kaçar şimdilik birazdan kızım gelicek..bu arada akşama köfte yapmaya karar verdim çorbada var,salata yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…