evet canım ama ben arıyım seni :)iyi geceler kızlar yarın için hazırlık yapıyorum
zeynep arıyım mı seni deneme yapıcaz mı?
evet canım ama ben arıyım seni :)
inşallah canım teşekkürlerçok geçmiş olsun canım umarım birşey çıkmaz ....
teşekkürlergeçmiş olsun canım...
bu bilgiler çok iyi teşekkürler
sağol canımgecte olsa akillanmissin
iyi aksamlar cnm
seninki dogru cnm,3 defa bildirmeyen diskalifiye
diskalifiye edilen üye bir daha yarisamaz,hic bir takimda:18:
gel cnm sonra,görüsürüzz
cok gecmisolsun cnm ya,cok üzüldüm,insallah sagligina kavusur en kisa zamanda
sende üzme kendini
sen benim yazdiklarima niye yorum yapmiyorsun bakim,sana cezada vermistim hem ben,küstünmü yoksa bana
aaaaaaaaaa neden hayaa inanmamyarın tartıda korkunç olaylar olucak kızlar kaptan bana nasıl bir ceza vericeksin bilmiyorum
Yazdın canım
Akşam çok az olmuş, yanında en azından bir salata yenebilirdi
Aynen canım bende çok merak ediyorum, bir haber verse güzel olacaktı
Bu grupta olmasam bu haftam yemekle geçecekti sadece, çikolatalar, tatlılar, dondurmalar hele heleçekirdek, geçen dönem öyleydim çünkü ama bu gruupta olduğumdan beri kasten bir kaçamak yapmadım, 1 defa diyetisyenimin serbest öğününü uyguladım o kadar çok şükür. Yediklerimde burdakiler, haricinde hiçbirşey yemedim
aynen canım aynen
Çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin, sakin ol, dualarımız babanla canım
Sabah gevrek yedim gerçekten hiç acıkmadım, birde çorba beni burada yazılanın aksine hemen acıktırıyor :26: emeğine sağlık
hoşgeldin ablam, Bende pek umutlu değilim tartıdan, duraklama kiloma geldim çünkü bakalım 200 gr bile çıksa razıyımyarın inşallah paylaşırım sayfada..
kuzum benim allah acil sifa versin çok geçmiş olsun bitanemkızlar tuşlar basıyoken hemen yZAYIM
BABAMIN KALBİNDE 3 TANE STENT VARDI ZATEN ONLA AÇIKMIŞ
ANA DAMAR TAMAEN KAPALIYMIŞ KOPMA NOKTASINA GELMİŞ2 KEZ KALP KİZİ GEÇİRMİŞ HABERİ OLMAMIŞ
KALP KAPAKÇIĞINDA SOUN VARMIŞ. NORMALDE AMELİYA OLMASI GEREKİR AMA ÜCUDU STENT İLE UYUM SAĞLADIĞI İÇİN STENT TAKARAK KURTARIRIZ DEMİŞ. SALI GÜNÜ YENİDEN ANJİYO OLACAK STENT TAKILACAK. BANA HABER VERMEDİLER AKŞAM HABERİM OLDU. AĞLAMAKTAN HELAK OLDUM RESMEN. DAHA ÖNCEDE 4 KEZ ANJİYO OLMUŞ AMA HEP YANIMDAYDI İLK DEA UZAKAYKEN HAE BEKLEDİM.
ALLAH KİMSELERİN SAĞLIĞINI BOZMASIN. HİÇBİRZAMAN PARA PUL İSTEMEDİM HEP SAĞLIK İSTEDİM. ÇOK KORKTUM KIZLAR ANLATAMAM. BİDE GİRMEDEN 2 KEZ KALP RİZİ GEÇİRDİĞİNİ ÖĞRENİNCE KESİN AMELİYAT DİYECEKLER DEDİK, ŞÜKÜR ŞİMDİLİK STENTLE ÇÖZÜLÜYOR.
YAŞADIKLARI ÇOK ZOR BABAMIN. AMA YİNEDE ÇOK KIZIYORUM. ŞEKER HASTASI KALP HASTASI SÜPÜRGE MAKİNASI GİBİ MASADA NE VAR NE YOK SİLİP SÜPÜRÜYOR. ÇOK DİKKA ETMESİ GEREKİRKEN HİÇ UMRUNDA DEĞİL.SÖYLESEM ALINIYOR. BEN BİLE BU YAŞTA DİKKAT EDİYORUM. BENDE İNSÜLİN DİRENCİ VAR NE KADAR GEÇ İLAÇ KULLANIRSAM KAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ONUN HİÇ UMUNDA DEĞİL
kızlar hepinize iyi geceler, ben geçmişe pek bakamadım zeyneple yarın için alıştırma yaptık biraz, ben yarın sabahtan gidicem gece de yokum, umarım yarın dereceye gireriz.
Bu arada zeynep ile konuşurken birşey farkettik bunu da yazıyım çıkıcam
eğer son mesajı birinci sayfada görmüyorsanız en son yazılan mesajı görmek için son sayfaya gitmek zorunda kalıyorsanız kullanıcı kontrol panelinden sol taraftaki hesabım bölümünde seçenekleri düzenle kısmına giriş yapın orada mesaj görüntülemede normal yeni mesajlar önce seçeneğini tıklayın ve kaydet deyin. Artık 1. Sayfada en son yazılan mesajı göreceksiniz
öpüldünüzzzzzz
kızlar tuşlar basıyoken hemen yZAYIM
ANA DAMAR TAMAEN KAPALIYMIŞ KOPMA NOKTASINA GELMİŞ2 KEZ KALP KİZİ GEÇİRMİŞ HABERİ OLMAMIŞ
KALP KAPAKÇIĞINDA SOUN VARMIŞ. NORMALDE AMELİYA OLMASI GEREKİR AMA ÜCUDU STENT İLE UYUM SAĞLADIĞI İÇİN STENT TAKARAK KURTARIRIZ DEMİŞ. SALI GÜNÜ YENİDEN ANJİYO OLACAK STENT TAKILACAK. BANA HABER VERMEDİLER AKŞAM HABERİM OLDU. AĞLAMAKTAN HELAK OLDUM RESMEN. DAHA ÖNCEDE 4 KEZ ANJİYO OLMUŞ AMA HEP YANIMDAYDI İLK DEA UZAKAYKEN HAE BEKLEDİM.
ALLAH KİMSELERİN SAĞLIĞINI BOZMASIN. HİÇBİRZAMAN PARA PUL İSTEMEDİM HEP SAĞLIK İSTEDİM. ÇOK KORKTUM KIZLAR ANLATAMAM. BİDE GİRMEDEN 2 KEZ KALP RİZİ GEÇİRDİĞİNİ ÖĞRENİNCE KESİN AMELİYAT DİYECEKLER DEDİK, ŞÜKÜR ŞİMDİLİK STENTLE ÇÖZÜLÜYOR.
YAŞADIKLARI ÇOK ZOR BABAMIN. AMA YİNEDE ÇOK KIZIYORUM. ŞEKER HASTASI KALP HASTASI SÜPÜRGE MAKİNASI GİBİ MASADA NE VAR NE YOK SİLİP SÜPÜRÜYOR. ÇOK DİKKA ETMESİ GEREKİRKEN HİÇ UMRUNDA DEĞİL.SÖYLESEM ALINIYOR. BEN BİLE BU YAŞTA DİKKAT EDİYORUM. BENDE İNSÜLİN DİRENCİ VAR NE KADAR GEÇ İLAÇ KULLANIRSAM KAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ONUN HİÇ UMUNDA DEĞİL
canım benim sen dua et bol bol, allah sağlık sıhhat versin inşallah kısa zamanda
kuzum benim allah acil sifa versin çok geçmiş olsun bitanem
kızlar tuşlar basıyoken hemen yZAYIM
çok geçmiş olsun ameliyatsız atlatır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?