Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi geceler kızlar yarın için hazırlık yapıyorum
zeynep arıyım mı seni deneme yapıcaz mı?

merveyinin 2 numarası var bende arıyorum ama telefonlarına bakmıyor ciddi ciddi merak ediyorum kızı nasıl ulaşırız merveya kızlar fikri olan varmı

neyseki bu hafta benim kilomu eklemiyosunuz bu hafta kilo verdiğimi sanmıyorum..

çok geçmiş olsun canım umarım birşey çıkmaz ....
inşallah canım teşekkürler
geçmiş olsun canım...

bu bilgiler çok iyi teşekkürler
teşekkürler
sağol canım
yarın tartıda korkunç olaylar olucak kızlar kaptan bana nasıl bir ceza vericeksin bilmiyorum
aaaaaaaaaa neden hayaa inanmam

sağol canım dualaın için

kızlar hepinize iyi geceler, ben geçmişe pek bakamadım zeyneple yarın için alıştırma yaptık biraz, ben yarın sabahtan gidicem gece de yokum, umarım yarın dereceye gireriz.

bu arada zeynep ile konuşurken birşey farkettik bunu da yazıyım çıkıcam

eğer son mesajı birinci sayfada görmüyorsanız en son yazılan mesajı görmek için son sayfaya gitmek zorunda kalıyorsanız kullanıcı kontrol panelinden sol taraftaki hesabım bölümünde seçenekleri düzenle kısmına giriş yapın orada mesaj görüntülemede normal yeni mesajlar önce seçeneğini tıklayın ve kaydet deyin. artık 1. sayfada en son yazılan mesajı göreceksiniz

öpüldünüzzzzzz

pokemon canım kusura bakma çok çok geçmiş olsun baban bir an önce sağlığına kavuşur umarım
asyaya öpücüklerrrrr

kızlar tuşlar basıyoken hemen yZAYIM

BABAMIN KALBİNDE 3 TANE STENT VARDI ZATEN ONLA AÇIKMIŞ
ANA DAMAR TAMAEN KAPALIYMIŞ KOPMA NOKTASINA GELMİŞ2 KEZ KALP KİZİ GEÇİRMİŞ HABERİ OLMAMIŞ
KALP KAPAKÇIĞINDA SOUN VARMIŞ. NORMALDE AMELİYA OLMASI GEREKİR AMA ÜCUDU STENT İLE UYUM SAĞLADIĞI İÇİN STENT TAKARAK KURTARIRIZ DEMİŞ. SALI GÜNÜ YENİDEN ANJİYO OLACAK STENT TAKILACAK. BANA HABER VERMEDİLER AKŞAM HABERİM OLDU. AĞLAMAKTAN HELAK OLDUM RESMEN. DAHA ÖNCEDE 4 KEZ ANJİYO OLMUŞ AMA HEP YANIMDAYDI İLK DEA UZAKAYKEN HAE BEKLEDİM.

ALLAH KİMSELERİN SAĞLIĞINI BOZMASIN. HİÇBİRZAMAN PARA PUL İSTEMEDİM HEP SAĞLIK İSTEDİM. ÇOK KORKTUM KIZLAR ANLATAMAM. BİDE GİRMEDEN 2 KEZ KALP RİZİ GEÇİRDİĞİNİ ÖĞRENİNCE KESİN AMELİYAT DİYECEKLER DEDİK, ŞÜKÜR ŞİMDİLİK STENTLE ÇÖZÜLÜYOR.
YAŞADIKLARI ÇOK ZOR BABAMIN. AMA YİNEDE ÇOK KIZIYORUM. ŞEKER HASTASI KALP HASTASI SÜPÜRGE MAKİNASI GİBİ MASADA NE VAR NE YOK SİLİP SÜPÜRÜYOR. ÇOK DİKKA ETMESİ GEREKİRKEN HİÇ UMRUNDA DEĞİL.SÖYLESEM ALINIYOR. BEN BİLE BU YAŞTA DİKKAT EDİYORUM. BENDE İNSÜLİN DİRENCİ VAR NE KADAR GEÇ İLAÇ KULLANIRSAM KAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ONUN HİÇ UMUNDA DEĞİL

kuzum benim allah acil sifa versin çok geçmiş olsun bitanem

aaaaaaaa süper oldu canım aam için dileklein için eşekküler.

canım benim sen dua et bol bol, Allah sağlık sıhhat versin İnşallah kısa zamanda

çok geçmiş olsun ameliyatsız atlatır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…