Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gecte olsa akillanmissin
iyi akıl :))) ben çıkıyorum kızlar, öpüldünüzzzz
iyi aksamlar cnm
seninki dogru cnm,3 defa bildirmeyen diskalifiye
diskalifiye edilen üye bir daha yarisamaz,hic bir takimda:18:
Tamam canım ben de çıkıyorum zaten Eftelya da geçmişe daldı gitti herhalde !!!

Görüşürüz sonra...
gel cnm sonra,görüsürüzz
Lane olsun basmıyor tuşlar asya ustune çıka çıka bozdu pc yi. üf ya

babamı anjiyo ya almışla inşallah işey çıkmaz
cok gecmisolsun cnm ya,cok üzüldüm,insallah sagligina kavusur en kisa zamanda
sende üzme kendini

valla öle oldu bayadır bakamıyorumki geçmişe kayboldum resmennnn
sen benim yazdiklarima niye yorum yapmiyorsun bakim,sana cezada vermistim hem ben,küstünmü yoksa bana

Son düzenleme:
yarın tartıda korkunç olaylar olucak kızlar kaptan bana nasıl bir ceza vericeksin bilmiyorum

Ben dünkü menümü yazdım mı ?

Yazdın canım

Akşam çok az olmuş, yanında en azından bir salata yenebilirdi

Aynen canım bende çok merak ediyorum, bir haber verse güzel olacaktı
sınavında başarılar sınav stresinden de çok yiyomusun yoksa az mı yiyosun? kimi az yer kimi çok yer ondan sordum:) bademlerbiraz fazla sanki 1 avuç falan ye bence:26:

:

Bu grupta olmasam bu haftam yemekle geçecekti sadece, çikolatalar, tatlılar, dondurmalar hele heleçekirdek, geçen dönem öyleydim çünkü ama bu gruupta olduğumdan beri kasten bir kaçamak yapmadım, 1 defa diyetisyenimin serbest öğününü uyguladım o kadar çok şükür. Yediklerimde burdakiler, haricinde hiçbirşey yemedim

aynen canım aynen

Lane olsun basmıyor tuşlar asya ustune çıka çıka bozdu pc yi. üf ya

babamı anjiyo ya almışla inşallah işey çıkmaz

Çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin, sakin ol, dualarımız babanla canım

Sabah gevrek yedim gerçekten hiç acıkmadım, birde çorba beni burada yazılanın aksine hemen acıktırıyor :26: emeğine sağlık

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm .....:)

yarın tartıda korkunç olaylar olucak kızlar kaptan bana nasıl bir ceza vericeksin bilmiyorum

hoşgeldin ablam, Bende pek umutlu değilim tartıdan, duraklama kiloma geldim çünkü bakalım 200 gr bile çıksa razıyım yarın inşallah paylaşırım sayfada..

regli haftam hala olmadı ve karnım çok ağrıyor ama biraz önce dayanamadım tartıldım ve 1.100 gram vermişim sabah resim çekip eklicem

canım benim umutsuzluğa kapılma sende saplantı olmuş 60 kg ama görüceksinki cok güzel olucak

yaz dönemi bahar temizliği derken toparlanır canım sıkma canını ... ben bu takımın yoğunluğunu çok beğeniyordum bir düşünelim extra bi heyecan nasıl katılabilir diye

Selam kızlar,

Eve geldim şimdi yalnızım, benim bücür parkta dedesiyle oynuyormuş eve gelmedi, ben de koştıra koştura geldim yemeğimi yedim.

Bir şey daha buldum bel ve göbek bölgesiyle ilgili juju 4. takımdan 2007 de paylaşmış benim bilmediğim şeylerdi umarım sizin de işinize yarar.

Göbek Bölgesi Neden Yağlanıyor?

Son dönemlerde göbek bölgesi yağlanması kalça-basen bölgesi yağlanmasından daha büyük bir sorun haline geldi. Lokal yani bölgesel olarak tabir edilen bu tür yağlanmalar zayıf kadınlarda bile görülen sorunun nedenleri arasında ise, yüksek şekerli yiyecek alımının fazla olması, hareketsizlik (oturarak çalışma) ve insülin dengesizliği başta geliyor. Suadiye Memorial Tıp Merkezi Beslenme ve diyet Bölümü’nden Dyt. Oya Yüksek, “Göbek bölgesi yağlanması” hakkında bilgi verdi.

İnsülin dengesizliği neden göbek yapar?
Kandaki şekeri kontrol eden bu hormonun kandaki seviyesi çok önemli. İnsülin metabolizması bozulduğu zaman kan şekeri seviyelerinde ve bununla birlikte diğer kan değerlerinde bozulmalar ve özellikle bel-karın bölgesinde yağlanmalar oluşur. Bununla birlikte alınan yüksek karbonhidrat da bu rahatsızlığı tetikler.

Yağlanmamak için kalori mi içerik mi önemli?
2007 yılında Diyabet Merkezi’nin yaptığı bir çalışmada her ikisinin de önemli olduğu kanıtlandı. Araştırma kapsamında; aynı kaloriye fakat farklı besin öğelerine sahip üç beslenme programı hazırlanmış, 62 yaş civarında ailesinde diyabet geçmişi olan ve vücutlarında insülin direnci gelişmiş 11 obez katılımcıya uygulanmış. Bu katılıcılar 28 gün boyunca 1600 kalorilik ve dört öğüne bölünmüş ( öğün başına 400 kal) bir program uygulamışlardır. Sonuç olarak; kilo ve yağ değişimleri olmamış fakat yüksek karbonhidrat alındığı zaman vücut yağlarının göbek bölgesine doğru biriktiği gözlemlenmiştir. Diğer bir iddia ise; yüksek karbonhidrat ile birlikte alınan tekli doymamış yağların insülin metabolizması nı düzelttiği için göbek bölgesi yağlanmasını yavaşlattığı ve koruduğudur. Bu çalışmada tekli doymamış besin kaynağı olarak; avokado, ceviz, zeytinyağı, zeytin, çekirdek ve bitter çikolata kullanılmıştır. Bununla birlikte birçok çalışma tekli doymamış yağların insülin metabolizması üzerinde olumlu etkilerinin olduğunu savunmaktadır.

Göbek bölgenizi nasıl kontrol altında tutarsınız?
1. SIKILAŞTIRMA: Vücut kaslarını korumak için sıkılaştırma(kuvvetlend irme) hareketlerinin yapılması.
2. EGZERSİZ: Yağ yakımı için aerobik egzersiz
3. DİYET: Kalp sağlığını koruyan doymamış yağların çok, doymuş yağların az olduğu Akdeniz Tipi beslenme programı ve kilo yönetimi için gün başına alınan enerjiden 100 kal/gün kısıtlamak.

1. Yüksek karbonhidrat yerine daha düzenli dağılmış öğünleri tercih etmek ve karbonhidrat alımında ise karışık karbonhidrat diye tanımlanan esmer tahıl ürünlerinin tüketilebilir.
2. Salata ve yemeklerde zeytinyağı veya kanola yağı kullanılabilir.
3. Öğün aralarında fındık veya ceviz tüketilebilir.

Sağol canım, listeyi erken yazdım heralde unuttum birden?

Gevrek dediği bizim kahvaltıda tükettiğimiz İzmirlilerin gevrek dediği Anadolunun simit dediği o hamur işleri değildir bence. Nesfit tarzında tam tahıllı sütle karışan mısır gevrekleri falan var ya onlardır bence. Çünkü hamur işi olan gevreğin yani simitin kalorisi çok yüksek geçen gün sanırım ya bahar ya cimcime yazmıştı. Üstünde bir dolu susam var hamur da cabası.

regli haftam hala olmadı ve karnım çok ağrıyor ama biraz önce dayanamadım tartıldım ve 1.100 gram vermişim sabah resim çekip eklicem

Ay Zeynep ablacım al benden de o kadar , bu hafta hiç tartılmadım ama karnım şiş, bugün yarın bekliyorum. Yarın rezil olucam, eyvah herkes böyleyse kaptan çıldıracak yine...

ben buzlukda soguttum yoksa sıcak severim kaptan içtigimde cigerim yanıyordu resmen sıcaktan

kaptan haklısın bu aralar kimse yok bende dahil ama elimden geldigince giriyorum akşam kimse olmuyor ya gündüz yada gece oluyorlar yarın işden cıkıp cıkmayacagım belli olucak ona göre gündüzleri bende burdayım :26::26:

baybimmmmm özeline bak cnm,cevabini bekliyorum,simdi ciktim,sonra gelicem,cocuklari uyutim ondan sonra yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…